Σήμερα ενώ η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου προσπαθεί να μας κρατήσει γειωμένους στο εδώ και τώρα ο Ερμής με τον Ποσειδώνα φέρνουν ένα κύμα σύγχυσης. Ακόμη και αν δεν πατάμε στην γη εμείς μπορεί να νομίζουμε πως είμαστε απόλυτα γειωμένοι και πιθανά θα επιμείνουμε πεισματικά σε αυτή μας την πεποίθηση. Αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί αν κρατήσουμε την ισορροπία μεταξύ καρδιάς και νου, ωστόσο δύσκολη και αυτή η διαδικασία γιατί η Σελήνη (συναισθήματα) βρίσκεται απέναντι από τον Ερμή (νους) δυσκολεύοντας την επαφή τους. . .

Κριός

Σήμερα είναι αρκετά δύσκολο να βρεις την συναισθηματική ή υλική ασφάλεια που ζητάς στην προσπάθεια σου να ανεβάσεις την αυτοεκτίμηση σου με αυτόν τον τρόπο. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να εστιάσεις περισσότερο στον τρόπο που θα εξελίξεις την ζωή σου και θα εμβαθύνεις τις δεσμεύσεις που έχεις ήδη στην ζωή σου. Η δημιουργία και η εκτίμηση προσωπικών αξιών είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα σε σπρώχνει να κάνεις νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου κυρίως ζωή. Δεν περνάς απαρατήρητος/η και πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά σου. Ωστόσο η μέρα κρύβει κινδύνους εξαπάτησης οπότε φρόντισε να εκφράσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και αυτονομία σε αυτούς που θα βρεις το αντίστοιχο ενδιαφέρον. . .

Δίδυμοι

Μπορεί να αισθάνεσαι χαμένος/η σε μια θάλασσα συναισθημάτων σήμερα και να πιστεύεις πως υπάρχει κάποιο σχετικό παρασκήνιο αλλά δεν έχεις και άδικο. Τα όρια σήμερα είναι θολά και υπάρχει το ρίσκο να οδηγηθείς από τα συναισθήματα άλλων παρά από τα δικά σου. Προσπάθησε μέσω της αυτοπαρατήρησης να κατανοήσεις πότε γίνεται αυτό κατά την διάρκεια της ημέρας και πάρε τις προφυλάξεις σου. . .

Καρκίνος

Η αίσθηση πως σιγά σιγά τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά όσο αφορά τις σχέσεις, τα επαγγελματικά, τις επιδιώξεις σου, μπορεί να είναι λανθασμένη σήμερα ή κάτι να σου την ανατρέψει. Ωστόσο μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις με έμφαση τις φιλικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά όσο αφορά το σήμερα κράτα μικρό καλάθι αν ακούσεις κάτι το οποίο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. . .

Λέων

Σήμερα χρειάζεται να ανασκουμπωθείς και να δουλέψεις σκληρά για να εξελίξεις ένα εγχείρημα που έχεις καταπιαστεί και να μην αφήσεις εξωγενείς παράγοντες να σε παρασύρουν μακριά από τους στόχους σου. Η ασφάλεια μέσω της κοινωνικής σου θέσης μπορεί να μην είναι μακριά ωστόσο σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα να κάνεις τους απολογισμούς σου και να αποφασίσεις την όποια πορεία θέλεις να ακολουθήσεις. . .

Παρθένος

Η κούραση σου είναι εμφανής και σήμερα μπορεί να αυξηθεί στις επαγγελματικές, προσωπικές και συναισθηματικές σου σχέσεις και επαφές. Το ταλέντο σου να είσαι ευέλικτος/η και να προσαρμόζεσαι σήμερα είναι χρήσιμο ώστε να αποφύγεις πιθανά εμπόδια που θα σε βάλουν σε σύγχυση. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού ή ένας νέος στόχος θα μπορούσε αυτή την στιγμή να λειτουργήσει λυτρωτικά. Με κάποιον τρόπο χρειάζεται να ξεκουραστείς ή να αλλάξεις παραστάσεις. . .

Ζυγός

Κάποιες στιγμές όπως η σημερινή είσαι περισσότερο ευαίσθητος/η στις συναισθηματικές υπόγειες καταστάσεις. Από την μια θέλεις να τις εξερευνήσεις και από την άλλη ο φόβος σε ωθεί προς τα πίσω. Η αλήθεια είναι πως όταν έρθεις αντιμέτωπος/η με αυτό που σε πονάει ή σε θυμώνει μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Ιδιαίτερα σήμερα σεβάσου την όποια επιθυμία σου και μην ενδώσεις σε επιθυμίες άλλων. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου σήμερα κινητοποιεί θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Σημαντικές επαφές είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους σήμερα μπορεί να σου δημιουργήσουν μια σχετική αγωνία για την εξέλιξη που θα έχουν. Αν είσαι προσεκτικός/η με σχετική ευελιξία μπορείς να πάρεις την συναισθηματική τροφή που ζητάς. . .

Τοξότης

Η εργασία και οτιδήποτε βρίσκεται στην σφαίρα της καθημερινότητά σου σήμερα μπορεί να κινητοποιεί ευχάριστα. Στην προσπάθεια σου να ικανοποιήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες χρειάζεται να δώσεις προσοχή στον τρόπο που προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σήμερα. Παρόλο που είσαι πεπεισμένος/η ότι έχεις αρκετά καύσιμα στο ρεζερβουάρ μπορεί να μην είναι αλήθεια και η κούραση να σε κυριεύσει. .

Αιγόκερως

Η ανάγκη σου να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, να εμπνευστείς είναι έντονη σήμερα. Οτιδήποτε σχετίζεται με καλλιτεχνικές αναζητήσεις, χόμπι και ελευθερία έκφρασης είναι κινητοποιημένο σε σένα. Μπορείς να δρομολογήσεις ότι σε κάνει να νιώσεις ικανοποίηση, αλλά θα χρειαστεί να βάλεις από μόνος/η σου ένα μέτρο και πλαίσιο γιατί η μέρα δεν είναι κατάλληλη για υπερβολές. . .

Υδροχόος

Σήμερα η ανάγκη σου να νιώσεις ασφάλεια και προστασία σε ένα περιβάλλον με αγάπη και κατανόηση είναι έντονη. Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να νιώθεις ένα είδος αγωνίας για κάτι που σε προβληματίζει και δεν σε αφήνει να χαρείς όπως θα ήθελες. Δώσε χώρο σε αυτά τα συναισθήματα που έχουν κινητοποιηθεί και με σεβασμό μπορείς να τα συζητήσεις με έναν άνθρωπο που εκτιμάς και ξέρεις πως θα σε βοηθήσει. . .

Ιχθύες

Νιώθεις έντονα την ανάγκη σήμερα να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να μοιραστείς τις απόψεις σου με ανθρώπους στο οικείο σου περιβάλλον. Είναι αλήθεια πως είσαι διαθέσιμος/η σε πιθανές νέες εμπειρίες που θα γεννήσουν νέα ενδεχόμενα στην ζωή σου και θα σου δώσουν δύναμη να συνεχίσεις. Ωστόσο η μέρα ζητά περισσότερο οριοθετημένα πράγματα, τα οποία έχουν ρεαλιστική βάση. Δώσε σημασία σε ότι μπορεί πραγματικά να έχει αντικειμενική υπόσταση. .

astroguide.gr