Η μέρα ξεκινά λίγο θολά και μια αβέβαιη κατάσταση περιπλανάται γύρω και μέσα μας. Η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι αρκετά έντονη και η ανάγκη να βρούμε τρόπους να χτίσουμε σταθερά την πορεία μας, είναι παρούσα. Πιθανά να νιώσουμε ανικανοποίητοι και απογοητευμένοι βλέποντας πως δεν μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα σήμερα όπως έχουμε σχεδιάσει αλλά είναι ευκαιρία να κινητοποιηθούμε προς διάφορες κατευθύνσεις ώστε να φέρουμε εις πέρας αυτό το οποίο έχουμε δεσμευτεί. . .

Κριός

Γεγονότα και καταστάσεις που κινητοποιούνται σήμερα σε φέρνουν σε επαφή με θέματα εμπιστοσύνης. Ποίοι είναι οι άνθρωποι που μπορείς να βασιστείς και τους έχεις εμπιστοσύνη; Πως μπορείς να χτίσεις δεσμούς που θα είναι δίπλα σου όταν τους χρειάζεσαι και τελικά τι είδους σχέσεις θέλεις πραγματικά να δημιουργήσεις στην ζωή σου; Καταρχάς το σημαντικότερο είναι να κατανοήσεις πως ο μόνος άνθρωπος που πρέπει να βασιστείς είσαι εσύ ο ίδιος/ η ίδια. Αυτό είναι το δίδαγμα της ημέρας. Βρες τρόπους να μπορείς να σου έχεις εμπιστοσύνη. . .

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου και το υπόλοιπο ουράνιο τοπίο σε βάζει σε διαδικασία σκέψης και ερωτήσεων προς εσένα τον ίδιο/την ίδια. Ερωτήσεις που σε φέρνουν πιο κοντά στην δική σου Αλήθεια και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες αυτογνωσίας. Φαίνεται πως είσαι πολύ κοντά στις απαντήσεις για κάποια ερωτήματα σου. Έχεις κάνει την απαιτούμενη βουτιά στα άδυτα της ψυχής σου και έχεις βγάλει ένα κομμάτι από τον θησαυρό. Μένει μόνο να τον αξιοποιήσεις κατάλληλα στο δικό σου σενάριο ζωής και να συνεχίσεις προς αυτή την κατεύθυνση. . .

Δίδυμοι

Σήμερα έχεις την επιλογή να βγεις από την ζώνη ασφαλείας και να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση που σε προβληματίζει καιρό. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είναι αλήθεια πως όσο παραμείνεις στην θέση που βρίσκεσαι παίζεις αρκετά εκ του ασφαλούς μιας και άλλοι άνθρωπο υποστηρίζουν τις σκέψεις και δράσεις σου. Αλλά αν θέλεις πραγματικά να οικοδομήσεις κάτι νέο, θα χρειαστεί άμεσα να βγεις από την ασφαλή ζώνη και να στοχεύσεις σε μια νέα νίκη. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζεις δύναμη και θάρρος για μια νέα πρόκληση που θα έρθει στην ζωή σου αργότερα. . .

Καρκίνος

Σήμερα κάνεις μια ανακάλυψη μέσα στο κοινωνικό σου πεδίο. Η τάση να ανοίξεις την καρδιάς σου και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου είναι έντονη. Αν προγραμματίσεις να βρεθείς με φίλους ή συνεργάτες μπορείς σήμερα να εμπιστευτείς το δέσιμο που έχεις μαζί τους και να εκφράσεις αυτό που έχεις στην καρδιά σου. Μπορεί να μην υπάρξει εξ αρχής αμοιβαία κατανόηση και να βρεις κάποιες δυσκολίες, ωστόσο είναι σίγουρο πως στο τέλος της ημέρας θα έχεις πάρει ικανοποίηση από αυτή σου την πράξη. . .

Λέων

Η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους κυρίως στον τομέα της δουλειά σου μπορεί να σε φέρει σε αμήχανη θέση και πραγματικά δεν υπάρχει σημαντικός λόγος και αιτία. Σήμερα χρειάζεται η όποια αλληλεπίδραση με τους άλλους να γίνει με χαλαρούς τόνους από εσένα. Η σιγουριά σου και η αυτοπεποίθηση σου είναι κερδισμένη από μόχθο και εργασία που έχεις κάνει, αλλά μπορεί να τρομάξει αντί να παροτρύνει. Η πρόθεση σου είναι να δουν το δικό σου αποτέλεσμα και να παραδειγματιστούν. Κάντο με ήπιους τόνους ώστε να δουν το μεγαλείο του τι μπορούν και οι ίδιοι να πετύχουν. . .

Παρθένος

Τα όρια μεταξύ επιμονής και εμμονής όσο αφορά κάτι που δεν λειτουργεί σήμερα μπορεί να σε ενοχλήσει και να σου χαλάσει όλη την μέρα. Είναι αλήθεια πως έχεις πολλές ικανότητες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κάτι το οποίο απαιτεί σχολαστική δουλειά, οργάνωση και υπομονή. Αλλά καμιά φορά όταν βλέπεις πως ότι και αν κάνεις δεν φέρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις καλό θα ήταν να παραιτείσαι από αυτή την προσδοκία. Σήμερα είναι μια από αυτές τις ημέρες. . .

Ζυγός

Το να πάρεις χαρά από προσωπικές στιγμές ή επιτεύξεις σήμερα είναι το απαραίτητο συστατικό της ημέρας για σένα. Η όποια αναβολή μιας ευχάριστης κατάστασης δεν είναι σωστό να γίνει σήμερα γιαυτό επωφελήσου από την ευκαιρία να πάρεις ικανοποίηση με όποιον τρόπο. Η αναβολή δεν σε απομακρύνει μόνο από την χαρά αλλά σε καθηλώνει στο σημείο που είσαι, στις υποχρεώσεις σου. Πάρε την απόφαση σήμερα και βάλε μια άνω τελεία εκεί που όμορφα συναισθήματα θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την πρόταση. . .

Σκορπιός

Η ικανότητα σου να πείσεις τον άλλον για κάτι που θέλεις είναι δεδομένη. Επίσης είναι δεδομένη και η πίεση που μπορείς να ασκήσεις όταν είσαι σίγουρος/η για το ενήλικο όφελος την δράσης σου όταν άλλοι σου αντιστέκονται. Σήμερα μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις με λιγότερο κόπο από ότι πιστεύεις. Γιαυτό μην προσπαθήσεις να επιβληθείς εξαρχής, γιατί θα τους φοβίσεις χωρίς να είναι απαραίτητο. Η πρόθεση σου είναι για το καλό όλων και αυτό πολλές φορές, όπως σήμερα, φαίνεται και μόνο από την παρουσία σου στον χώρο. . .

Τοξότης

Η τάση σου σήμερα να ικανοποιήσεις όλες σου τις επιθυμίες είναι έντονη αλλά δεν υπόσχεται το ότι θα μπορέσεις να είσαι αποτελεσματικός/ή σε όλα. Σήμερα χρειάζεται να οργανώσεις τον χρόνο σου ανάλογα τις ανάγκες σου. Θέλεις να επικεντρωθείς σε εργασίες που είτε έχουν μείνει πίσω είτε θα αισθανθείς πολύ καλύτερα αν ξέρεις πως έχουν ολοκληρωθεί. Ταυτόχρονα όμως βρες και χρόνο για σένα και δραστηριότητες που είναι πιο απλές και δεν έχουν απαραίτητα σχέση με την δουλειά σου. . .

Αιγόκερως

Έντονη επιθυμία σήμερα κινητοποιείται να κάνεις πράγματα τα οποία θα σε τονώσουν και θα γοητέψουν. Είσαι έτοιμος/η να αφιερώσεις χρόνο για την προσωπική σου απόλαυση και αυτό είναι πολύ καλό για την ψυχική σου ηρεμία. Η αναζωογόνηση είναι αυτή που θα σε ηρεμήσει και θα μπορέσεις να δεις με μια άλλη ματιά τα θέματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Δώσε πάθος σε ότι αποφασίσεις να κάνεις. . .

Υδροχόος

Μια ανησυχία, όχι αδικαιολόγητη, νιώθεις σήμερα σχετικά με τον ιδιωτικό σου χώρο, την οικογένεια ή την δουλειά σου. Ότι και αν είναι κινητοποιημένο σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη μέρα να έρθεις αντιμέτωπος/η και να βρεις άμεση λύση. Καλό θα ήταν να απομακρυνθείς νοητικά ή και σωματικά και να το αναλύσεις εις βάθος μια άλλη μέρα. Σήμερα τίποτα δεν θα λειτουργήσει όπως θα ήθελες. . .

Ιχθύες

Σήμερα η μέρα είναι αρκετά επικοινωνιακή ή τόσο όσο παίρνεις εσύ ικανοποίηση. Υπάρχει μια νέα πρόκληση που γεννιέται ή μπορείς τώρα να δουλέψεις σε ομαδικό επίπεδο περισσότερο παραγωγικά. Ότι και αν προκύψει είναι κάτι το οποίο θα σε εμπνεύσει και θα νιώθεις μέρος ενός ευρύτερου συνόλου. Μια αίσθηση που σε ωθεί προς την ανάπτυξη έχοντας καλή θέληση. 

astroguide.gr