Μια τάση προς την απελευθέρωση από δεσμά και καταστάσεις που μας δεσμεύουν στο σήμερα είναι έντονη. Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων μας δίνει την δυνατότητα να προσαρμοστούμε στις όποιες αλλαγές ή απρόβλεπτες εξελίξεις βρεθούν στο δρόμο μας. Η σκέψη μας αυτή την στιγμή μπορεί να μας ταξιδέψει εκεί που νέες ιδέες και νέα ενδεχόμενα μπορούν να υποσχεθούν ένα καλύτερο αύριο στα θέματα που μας απασχολούν στο προσωπικό μας σενάριο. . .

Κριός

Μια σειρά από γεγονότα και καταστάσεις παρελθοντολογικές μπορεί να περάσουν σαν κινηματογραφική ταινία από μπροστά σου αναπολώντας μέρος του παρελθόντος. Γνωρίζεις πως δεν μπορεί στο σήμερα να είναι τα πράγματα όπως τότε και χρειάζεται να φτιάξεις ένα νέο παρόν και μέλλον. Εκεί που νιώθεις πως έχεις βαλτώσει ή εκεί που νιώθεις πως μπορείς να κάνεις την διαφορά. . .

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με όλα εκείνα τα πράγματα και τους ανθρώπους που έχουν αξία για σένα στο σήμερα. Είναι μια ευνοϊκή μέρα κυρίως από το απόγευμα και μετά να χαλαρώσεις και να νιώσεις την θαλπωρή και την αγάπη των οικείων σου ή να ασχοληθείς με κάτι που σε ηρεμεί. Απόλαυσε αυτό που σου δίνεται στο σήμερα και εκτίμησε τα σταθερά πράγματα που έχεις στην ζωή σου. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου σε βοηθά να μείνεις εστιασμένος/η στις βασικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Δεν είσαι υποχρεωμένος/η να απολογηθείς για κάτι το οποίο η δράση σου είναι ενήλικη αν προκύψει κάποιο θέμα με οικείους ή συνεργάτες. Μείνε επικεντρωμένος/η στο στόχο σου απλά καλό θα ήταν να αναπροσαρμόσεις ή να ανακατευθύνεις τον δρόμο που θα ακολουθήσεις προς αυτόν τον στόχο, αν κρίνεις πως είναι απαραίτητο. . .

Καρκίνος

Σήμερα η τάση της ημέρας είναι για περισυλλογή παρά για όποια παρορμητική δράση χωρίς πρώτα να προηγηθεί πολύ καλή σκέψη. Να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη στρατηγική είναι πολύ καλή ιδέα σήμερα ώστε να αποφύγεις ή να περιορίσεις προκλητικές συμπεριφορές από άλλους. Παρόλο αυτά καλό θα ήταν να βρεις λίγο χρόνο για να κάνεις πολύ προσωπικά σου πράγματα ακόμη και αν αυτό είναι να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις μακριά από τον πολύ κόσμο. . .

Λέων

Η σημερινή μέρα σε σπρώχνει να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να αναπτυχθεί σε κοινωνικό πλαίσιο. Η Σελήνη στους Διδύμους στον τομέα που υπάρχουν οι φίλοι και οι ομάδες είναι αρκετά ευεργετική για σένα δίνοντας την ευκαιρία να αναπτύξεις και να δείξεις στους άλλους τα ταλέντα σου. Ωστόσο καλό θα ήταν να κάνεις μια απαραίτητη προεργασία ακόμη και αν νιώθεις πως δεν το χρειάζεσαι. . .

Παρθένος

Η μέρα σε εμπνέει να κάνεις πράγματα που αφορούν κυρίως την εργασία σου αλλά σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με το φιλανθρωπικό σου κομμάτι. Η υπερβολή επίσης είναι στο μενού της ημέρας γιαυτό καλό θα ήταν οτιδήποτε κάνεις, κυρίως για τους άλλους, να το κάνεις με μέτρο και σύνεση. Το όριο και το πλαίσιο είναι μια υγιής διαδικασία για σένα αλλά και για τους γύρω ανθρώπους. Η καλοσύνη σου μπορεί να φανεί με διάφορους τρόπους, δεν χρειάζεται να υπερβάλεις. . .

Ζυγός

Η φαντασία σου σήμερα είναι χρήσιμο εργαλείο σε ότι αποφασίσεις να κάνεις. Ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό. Οτιδήποτε άκαμπτο το οποίο θα χρειαστεί να δώσεις σημασία στην λεπτομέρεια, σήμερα, μπορεί να μην ολοκληρωθεί όπως θα ήθελες ή να σε κουράσει. Η ενέργεια ρέει ομαλά αλλά χρειάζεται να ασχοληθείς με κάτι το οποίο θα έχει αρκετή ελευθερία κίνησης και σκέψης. . .

Σκορπιός

Η παροχή και διατήρηση ότι έχει ανεκτίμητη αξία για σένα είναι έντονη σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί κάθε κίνηση η οποία εμπεριέχει ευελιξία και ταυτοχρόνως σύνεση και ξεκάθαρα κίνητρα. Θα μπορούσε σήμερα να παρασυρθείς από κάτι τολμηρό ειδικότερα στον οικονομικό τομέα. Δώσε προσοχή σε ότι κινητοποιείται και σκέψου πριν κάνεις την όποια επένδυση. Χρειάζεται να έχεις κατά νου την ασφάλεια σου είτε στο παρόν είτε πρόκειται για το μέλλον σου. . .

Τοξότης

Να δίνεις αυτό που πρέπει την κατάλληλη στιγμή είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. Με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου, στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, μπορεί να σε κάνει να υπερβάλεις με την προσφορά σου σε αγαπημένους ή συνεργάτες σήμερα. Είναι κατανοητό πως νιώθεις πως θέλεις να τους προσφέρεις το καλύτερο αλλά η σημερινή μέρα σε βάζει στην διαδικασία να ρισκάρεις και να τους καλομάθεις. Δεν είναι σίγουρο πως ο άλλος/οι άλλοι θα εκτιμήσουν την γενναιοδωρία σου και ενδέχεται να το πάρουν ως δεδομένο. . .

Αιγόκερως

Οτιδήποτε κινητοποιηθεί σήμερα δεν χρειάζεται να το πάρεις ως δεδομένο αλλά να γνωρίζεις πως κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και διαφορετική από την άλλη. Σήμερα η ευελιξία θα είναι ο οδηγός σου σκεπτόμενος/η πως τίποτα δεν είναι σίγουρο αύριο ακόμη και αν η ανάγκη σου για σταθερότητα είναι έντονη. Εκμεταλλέψου την ημέρα και αυτό που γεννά και δώσε τον καλύτερο σου εαυτό. . .

Υδροχόος

Μπορεί σήμερα κάποιος δικός σου άνθρωπος να χρειαστεί την βοήθεια σου ή να χρειαστεί να επενδύσεις χρόνο σε κάτι που αφορά το σπίτι σου και την προσωπική σου ζώνη. Ότι και αν κινητοποιηθεί στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου η λέξη κλειδί της ημέρας είναι ευελιξία. Ακόμη και αν δεις πως η επικοινωνία δεν βγάζει πουθενά προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς για να μπορέσεις να δεις την μεγαλύτερη εικόνα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να καθοδηγήσεις τον άλλον σε ασφαλές μέρος. . .

Ιχθύες

Σήμερα μέσω συζητήσεων μπορεί να νιώσεις πως βρίσκεσαι κάπου αλλού, πως βρίσκεσαι σε όνειρο, πως δεν γίνεται κατανοητός/ή ή το αντίθετο. Η αλήθεια είναι πως οποιοσδήποτε τρόπος επικοινωνίας σήμερα έχει τις δυσκολίες του ιδιαίτερα αν προσπαθήσεις να δώσεις σε όλα απαντήσεις ή περάσεις όλες τις πληροφορίες από μια λογική διαδικασία. Δώσε χώρο στο διαφορετικό και κυρίως μην σταθείς σε πολλές λεπτομέρειες

https://astroguide.gr