Σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί δυσαρμονικές σχέσεις με τον Άρη και τον Κρόνο. Συναισθήματα ανεπάρκειας μπορεί να κινητοποιηθούν και χρειάζεται αρκετή ενέργεια από μέρους μας για να κρατήσουμε ενήλικη στάση. Ωστόσο σήμερα είναι ευκαιρία να δούμε τι θέλουν να μας δείξουν τα εξωτερικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα και νιώθουμε εγκλωβισμό και ενόχληση. Να έρθουμε αντιμέτωποι και να τα διαχειριστούμε ώριμα. Δεν υπάρχει καλό και κακό στο σύμπαν. Τα πάντα είναι ευκαιρίες. Στο χέρι μας είναι πως θα τις χρησιμοποιήσουμε. . .

Κριός

Ιδιωτικός χώρος, σχέσεις και εργασία είναι οι τομείς που θα επηρεάσουν σήμερα οι πλανητικές ενέργειες. Αρκετά προκλητική μέρα και θα χρειαστεί να βάλεις στοίχημα με τον εαυτό σου πόσα πράγματα και εκκρεμότητες θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας σήμερα. Ένα κοντινό σου άτομο μπορεί να είναι σημαντική βοήθεια για σένα γιαυτό μπορείς να την ζητήσεις αν το θεωρήσεις απαραίτητο. Η διαίσθηση σου είναι πολύ δυνατή και μπορεί να λειτουργήσει επίσης βοηθητικά. . .

Ταύρος

Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να έχει εκπλήξεις γιατί πιθανά περιμένεις διαφορετική αντιμετώπιση ή διαφορετικές γνώμες από τους άλλους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πεισμώσεις ή άλλοι να νιώθεις πως προσπαθήσουν να σε περιορίσουν. Το αίσθημα πως δεν γίνεσαι κατανοητός/ή ή δεν μπορούν να καταλάβουν το βαθύτερο νόημα όσων λες μπορεί να σε απομακρύνει, να αποσυρθείς και να μπεις στο καβούκι σου. Η αλήθεια είναι πως καλό θα ήταν να ακολουθήσεις την πρόκληση και να ακούσεις τις ιδέες τους ακόμη και αν στο τώρα δεν συμφωνείς. . .

Δίδυμοι

Οικονομικά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα ή οικονομικές δυσκολίες μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από κάτι που θέλεις πολύ να κάνεις. Ότι και αν κινητοποιηθεί στο προσωπικό σου σενάριο σήμερα δίνεται η ευκαιρία να δεις σοβαρά την υλική υπόσταση της ζωής σου στο σήμερα. Επίσης θα μπορούσε να δοθεί μια ευκαιρία να δεις με μια άλλη ματιά την υλική σου ασφάλεια. Κάτι που λειτουργούσε πριν να μην είναι χρήσιμο πια ή το αντίθετο. Χρειάζεται να κάνεις μια επανατοποθέτηση σε αυτό τον τομέα. . .

Καρκίνος

Σχέσεις, συνεργασίες, σπίτι, οικογένεια, όλα στο προσκήνιο σήμερα προς εξέταση. Είτε χρειάζεται να μπουν όρια και πλαίσιο, είτε υπάρχουν εκκρεμότητες, σήμερα είναι μια μέρα που θα σε απασχολήσουν. Καλό θα ήταν να μην αποσυρθείς και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Εσύ είσαι αυτός/ή που θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες σε αυτούς τους τομείς ώστε να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου ανεξάρτητος/η και αυτόνομος/η. . .

Λέων

Όσο δημιουργικός/ή και αν αισθάνεσαι αυτή την περίοδο σήμερα ενδέχεται βαθύτερες ανησυχίες να έρθουν στην επιφάνεια και σχετίζονται με την καθημερινή σου ζωή, την εργασία ή την υγεία. Θα μπορούσες να κάνεις ένα διάλλειμα από τα υπόλοιπα ώστε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για περισυλλογή σε αυτούς τους τομείς. Είναι σίγουρο πως η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να δεις τι είναι αυτό που λείπει ή που χαλάει το μενού στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου αυτή την στιγμή. . .

Παρθένος

Υποχρεώσεις, τρεξίματα δεξιά και αριστερά δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Η αίσθηση σου είναι πως αυτά που κάνεις και αποτελούν την καθημερινότητά σου είναι πράγματι για τον εαυτό σου. Δεν είναι αλήθεια και σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να σκεφτείς την πραγματικότητα της ζωής σου στο εδώ και τώρα. Να αναρωτηθείς σε βάθος για πολλά πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν πράγματι σκεφτόσουν με κέντρο εσένα. . .

Ζυγός

Οικογένεια, σπίτι και προσωπικές ανάγκες, σήμερα λίγο δύσκολο να συνδυαστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να σε ικανοποιήσει το αποτέλεσμα. Ή το παίρνεις απόφαση και κάνεις αυτό που οι υποχρεώσεις, που έχεις αναλάβει, σε καλούν να κάνεις ή μπορείς να αφιερώσεις ταυτόχρονα και λίγο χρόνο προσωπικό για σένα. Η ενέργεια σου είναι καλή αλλά μπορεί να αγχωθείς γιαυτό προσπάθησε όσο μπορείς να εκμεταλλευτείς λίγο χρόνο χαλάρωσης. . .

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα δεν είναι από τις πιο χαλαρές και θα χρειαστεί να προσέξεις και μικρά θεματάκια υγείας. Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι δύσκολη ή μπορεί να ακούσεις κάποια νέα τα οποία θα σε βάλουν σε σκέψεις. Προσπάθησε να μην πάρεις τελικές αποφάσεις για σημαντικά πράγματα σήμερα και σκέψου πως οτιδήποτε χρειαστεί να κάνεις, θα πρέπει να έχει ενήλικο όφελος με κέντρο εσένα. . .

Τοξότης

Ένα οικονομικό θέμα ενδέχεται να σε απασχολήσει σήμερα είτε αφορά εσένα τον ίδιο/την ίδια ή σχετίζεσαι έμμεσα με κάποιον τρόπο. Επίσης θέματα αξιών και σκοποί σε κοινωνικό πλαίσιο είναι αυτή την στιγμή κινητοποιημένα προς μια κατεύθυνση. Κάτι αλλάζει, κάτι μεταμορφώνεται, ακόμη και αν δεν είναι ξεκάθαρη η μορφή του. Δώσε χώρο και χρόνο, να φανεί. . .

Αιγόκερως

Οι σχέσεις σου ή οι συνεργασίες σου σήμερα μπορεί να πάρουν μεγάλο μέρος της ημέρας σου. Δεν είναι μια εύκολη μέρα για σένα και θα χρειαστεί να μετριάσεις τον παρορμητισμό σου αν θέλεις να έχεις ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα. Η επικοινωνία παραδόξως είναι το κλειδί της ημέρας. Με την έννοια πως πρέπει να γίνει κατανοητό από μέρους σου πως αυτό που σε ενδιαφέρει και νοιάζεσαι δεν έχει κέντρο μόνο εσένα αλλά το γενικότερο όφελος. Αν δεν το σκέφτεσαι έτσι καλύτερα να μην το προσπαθήσεις. Κανείς σήμερα δεν μπορεί να μπει στην θέση σου και να δει τα πράγματα μόνο από την δική σου οπτική. . .

Υδροχόος

Το μυαλό σου είναι γεμάτο με υποχρεώσεις τις οποίες χρειάζεται να φέρεις εις πέρας. Θα μπορούσες να αρχίσεις να φτιάχνεις ένα πρόγραμμα με χρονοδιαγράμματα ώστε να είναι πιο ξεκάθαρο και να μπορείς να υπολογίζεις τους χρόνους. Δεν είναι σίγουρο πως σήμερα μπορείς να τις πραγματοποιήσεις, αλλά είναι μια καλή μέρα να τις οργανώσεις ώστε να μην σε φορτίσει η έλλειψη χρόνου κατά την διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινά. . .

Ιχθύες

Σήμερα παρόλο που επιθυμείς να κάνεις πράγματα που σε ξεκουράζουν, το σύμπαν δεν φαίνεται να έχει τα ίδια σχέδια με σένα. Η μέρα είναι απαιτητική και ακόμη και να ασχοληθείς με διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως, το μυαλό σου θα είναι σε εγρήγορση με διάφορες σκέψεις. Σήμερα τα εξωτερικά γεγονότα που κινητοποιούνται μπορεί να σε αγχώσουν αλλά είναι μια καλή μέρα να βάλεις κάποια πράγματα που έχουν μείνει στην άκρη, σε σειρά. . .

https://astroguide.gr