Με την Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Λιονταριού νιώθουμε πως η ζωή μας είναι στην σκηνή ενός θεάτρου. Με το υπόλοιπο πλανητικό να εμπλέκεται νιώθουμε πως έχουμε διάφορους ρόλους που εναλλάσσονται μεταξύ τους χωρίς να γνωρίζουμε πότε είμαστε ο ένας και πότε ο άλλος. Η τάση να πηγαίνουμε με την ροή δείχνει τη ανάγκη μας να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει τελικά, αλλά η αβεβαιότητα είναι παρούσα δημιουργώντας ανησυχία. . .

Κριός

Η Σελήνη κινείται σε πολύ προσωπικό έδαφος του ωροσκοπίου σου και σε καλεί να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, με θέρμη και πάθος. Αυτή την στιγμή μπορείς πραγματικά να προχωρήσεις προς τα μπροστά αφήνοντας τον θυμό και τις μάχες στο χτες παίρνοντας μαζί σου μόνο τα καλά στοιχεία και την δύναμη της θέλησης. Εκμεταλλέψου την ευκαιρία. . .

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να μπεις στη διαδικασία να αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος. Γεγονότα που σε έκαναν να αισθανθείς όμορφα. Αυτή η διαδικασία είναι μια πηγή έμπνευσης αν την χρησιμοποιήσεις σωστά με την έννοια πως μπορείς να αιχμαλωτίσεις στιγμές οι οποίες στο σήμερα μπορούν να λειτουργήσουν περισσότερο ώριμα και ενήλικα, γεννώντας νέες προοπτικές. Κατά τα άλλα καλό θα ήταν να μην μπεις στην διαδικασία να δώσεις δεύτερη ευκαιρία εκεί που η πρώτη έχει παταγωδώς αποτύχει. . .

Δίδυμοι

Η ένταση που έχει η έξαψη της στιγμής ή η χαρά που παίρνεις από μια επιβράβευση είναι κάτι που θέλεις πολύ να συμβεί (ξανά) γρήγορα στην ζωή σου. Είναι αλήθεια πως η ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικού χρόνου είναι λεπτή και εύθραυστη κάθε φορά που μπαίνει στην διαδικασία να την δημιουργήσεις. Ωστόσο σκέψου πως η επιλογή του αντικειμένου είναι αυτή που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά. Σήμερα μπορείς να σκεφτείς τι είναι αυτό με το οποίο θα μπορούσες να ασχοληθείς, προς αυτόν το στόχο και θα ικανοποιήσει την καρδιά σου. . .

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να σκεφτείς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να λύσεις θέματα που σε απασχολούν σε ένα πολύ προσωπικό σου θέμα. Κάτι που αφορά την ιδιωτική σου ζωή έχει κινητοποιηθεί και αισθάνεσαι υποχρέωση σου να το φέρεις εις πέρας. Η διαδικασία δεν είναι απλή αλλά είναι σίγουρο πως μπορείς να κάνεις μια στάση και να δεις τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά. Γνωρίζεις τι είναι σωστό και τι λάθος να κάνεις. Αυτό ήδη είναι το πρώτο βήμα. . .

Λέων

Η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα ενεργή σήμερα και μπορείς να πετύχεις πράγματα που θέλεις, αν αποφασίσεις να το κάνεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεις το ίδιο πράγμα και σήμερα μπορείς να βρεις τον κατάλληλο. Υπάρχει περισσότερη δεκτικότητα και εσύ είσαι σε φάση την οποία μπορείς να εκφραστείς με ειλικρίνεια και να εμπιστευτούν το μήνυμα που θέλεις να περάσεις. . .

Παρθένος

Μια ώθηση να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα είναι έντονη σήμερα και αρκετά δημιουργική αν της δώσεις την πρέπουσα σημασία. Η αναζήτηση καινούργιων πόρων ή η αλλαγή στάσης απέναντι στο οικονομικό σου προφίλ είναι σημαντική σήμερα. Θα μπορούσες να πάρεις και την γνώμη ειδικών, ανθρώπων που ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Είναι σίγουρο πως σήμερα μπορούν να σου δώσουν ιδέες και λύσεις. . .

Ζυγός

Η σημερινή μέρα σε γεμίζει με το απαραίτητο θάρρος ώστε να έρθεις αντιμέτωπος/η με μια αδικία ή με μια κακή στάση/υπηρεσία που αντιλήφθηκες στην δουλειά σου και μπορεί να σχετίζονται και άλλοι. Η αλλαγή προς το καλύτερο είναι κάτι που θέλεις και πρεσβεύεις, και σήμερα είναι δυνατή αν αποφασίσεις να την μοιραστείς. Η ισορροπία που ζητάς και η εξίσου δίκαιη στάση από άλλους, χρειάζεται να ξεκινήσει πρώτα από σένα. . .

Σκορπιός

Ο συνδυασμός δουλειάς και διασκέδασης σήμερα φαντάζει αδύνατος ακόμη και αν έχεις πάει στις Μπαχάμες για επαγγελματικό ταξίδι. Διάφορα εξωτερικά γεγονότα μπορούν να σε φέρουν σε επαφή με την ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλλειμα και να αφεθείς στην χαρά της ζωής ωστόσο προσπάθησε να είσαι στο εδώ και τώρα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αποφύγεις την υπερβολική συσσώρευση υποχρεώσεων σήμερα. . .

Τοξότης

Κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας μπορείς να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις ή να κάνεις κάτι το οποίο θα σε χαροποιήσει. Σήμερα μπορείς να προγραμματίσεις μια έξοδο με φίλους ή να σχεδιάσεις μια εξόρμηση σε ένα μέρος με ενδιαφέρον για σένα αντικείμενο όπως μια έκθεση ή ένα θέατρο. Μην μπλεχτείς σε υποχρεώσεις οι οποίες θα σε κρατήσουν μακριά από κάτι που επιθυμείς σήμερα. Κινήσου λίγο πιο χαλαρά και ευέλικτα. . .

Αιγόκερως

Η δυναμική σου είναι έντονη σήμερα και μπορείς να ασχοληθείς με κάτι το οποίο θέλει κίνηση και δράση από μέρους σου. Ασχολήσου με κάτι το οποίο θέλει εστίαση και ενέργεια. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή ακόμη και αν αποφασίσεις να κάνεις κάτι με έναν φίλο/μια φίλη ή συνεργάτη. Σήμερα μπορείς να κερδίσεις το πλεονέκτημα σε κάτι που θέλεις καιρό. . .

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί κάτι να πάρει μεγαλύτερη διάσταση από το μέγεθος που έχει στην πραγματικότητα. Η δυναμική μεταξύ εσένα και άλλων ανθρώπων δίπλα σου μπορεί να γίνει έντονη ακόμη και αν η συζήτηση ξεκινήσει από κάτι πολύ μικρό. Προσπάθησε να κρατήσεις ουδέτερη στάση ή ακόμη και παθητική αν βλέπεις πως άλλοι προσπαθούν να σε βγάλουν εκτός πλαισίου. . .

Ιχθύες

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά αλλά σήμερα εκτός την διαφορά μπορεί να σε γλυτώσει από πολλές αρνητικές εκδηλώσεις. Η παρατήρηση όσων συμβαίνουν γύρω και μέσα σου σήμερα είναι σημαντική για να δεις πιο θα είναι το επόμενο βήμα που χρειάζεται να κάνεις. Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί να σε βάλει σε θέση αναβολής και είναι το μόνο το οποίο δεν πρέπει να συμβεί. Απεναντίας η ενεργητική στασιμότητα είναι πολύ χρήσιμη σήμερα. . .

https://astroguide.gr