Απόψε το βράδυ αλλάζει ο Ήλιος και η Σελήνη ζώδιο. Ο Ήλιος περνά από το ζώδιο των σχέσεων, Ζυγό, στο ζώδιο των αποκαλύψεων και των βαθύτερων συναισθημάτων, Σκορπιό. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα θα μπορέσουμε με περισσότερη ωριμότητα να διαχωρίσουμε όσα νιώθουμε ώστε να προχωρήσουμε στην βαθύτερη μεταμόρφωση την δική μας και των άλλων. Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου θα λειτουργήσει περισσότερο με μια τάση εσωστρέφειας, κάνοντας την διαλογή και ταξινόμηση λιγότερη εμφανή ωστόσο η έκφραση και τα αποτελέσματα θα φανούν σταδιακά τις επόμενες μέρες. Σήμερα υπάρχει περισσότερο η αίσθηση της αναμονής. . .

Κριός

Η σημερινή μέρα σε βάζει σε διαδικασία να έρθεις αντιμέτωπος/η με κάτι στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου που σαν πρώτη εντύπωση σε έχει βάλει σε αμφιβολίες αλλά ταυτόχρονα για κάποιον λόγο σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σήμερα μπορείς να πειραματιστείς πάνω σε αυτό ακόμη και αν αποφασίσεις να το απορρίψεις στο τέλος. Μέσω αυτής της διαδικασίας έρχεσαι ο ίδιος/η ίδια σε επαφή και ανακαλύπτεις μια νέα σου ικανότητα και επιδεξιότητα. . .

Ταύρος

Η ανάγκη για ανανέωση μπορεί να μην είναι η πιο σημαντική ανάγκη ωστόσο αρχίζει μια περίοδος όπου νέες σχέσεις έρχονται στην ζωή σου. Η επισφράγιση καταστάσεων που έχουν να δώσουν κάτι όμορφο και βαθύ είναι στο άμεσο μέλλον ακόμη και αν δε είναι εμφανές αυτή την στιγμή. Ο Ήλιος ταξιδεύει για λίγο ακόμη στον τομέα που η καθημερινή σου εργασία και η επαφή με τις ανάγκες σου είναι πολύ σημαντική γιαυτό αφουγκράσου την κάθε στιγμή για τις τελευταίες λεπτομέρειες. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά στον τομέα της επικοινωνίας να εκφράσεις τις επιθυμίες σου. Σήμερα μπορείς να μεταφέρεις το μήνυμα σου και να επικοινωνήσεις με ανθρώπου που έχετε πολλά να πείτε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα, κυρίως σε θέματα εργασιακά ή θέματα σχέσεων αλλά η επικοινωνία μπορεί να είναι φωτεινή και να μπορέσεις να βγάλεις κάτι μέσα από την καρδιά σου που έχεις καιρό φυλαγμένο. . .

Καρκίνος

Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αλλαγών στην ζωή σου και σήμερα μπορεί να έχεις την αίσθηση πως όλα παραμένουν στάσιμα παρά ότι κινούνται προς μια κατεύθυνση. Δεν είναι αλήθεια και από το βράδυ και μετά θα αλλάξει αυτή η αίσθηση. Οι ανάγκες σου μπορούν να ακουστούν και τα μηνύματα σου έχουν ηχήσει δυνατά στα αυτιά των ενδιαφερομένων. Στάσου σήμερα στο σημείο που βρίσκεσαι και έλα σε επαφή με την πίστη σου. Η δύναμη που χρειάζεται να αντλήσεις βρίσκεται σε αυτό το σημείο. . .

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με πραγματικές προσωπικές σου ανάγκες. Το μυαλό σου τρέχει ψάχνοντας να βρει τρόπους να τις βοηθήσεις να ανθοφορήσουν αλλά σήμερα αυτή τη διαδικασία είναι αρκετά ψυχοφθόρα μην βλέποντας φως στον ορίζοντα γιατί το τοπίο είναι θολό. Από απόψε το βράδυ το τοπίο ξεκαθαρίζει και θα είσαι σε θέση να δεις καθαρά οτιδήποτε σήμερα σε γεμίζει αμφιβολίες. . .

Παρθένος

Οικονομικά και θέματα αξιών σου τριβελίζουν το μυαλό το τελευταίο διάστημα. Νιώθεις πως πρέπει εσύ να βρεις την λύση γιατί τις περισσότερες φορές όλα χρειάζεται να περάσουν από τα δικά σου χέρια και αυτό σε έχει κουράσει. Δεν είναι πως είσαι περισσότερο ικανός/ή αλλά πιστεύεις πως η ανυπομονησία των άλλων δεν τους αφήνει να δουν πολλές φορές το εμφανές. Απόψε το βράδυ η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου και ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού και θα νιώσεις αμέσως την ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. . .

Ζυγός

Σήμερα ενδέχεται να νιώθεις μια ατονία και η τάση να αποσυρθείς από τις κοινωνικές και εργασιακές σου υποχρεώσεις μπορεί να είναι έντονη. Η αποδοχή αυτής της ανάγκη σου είναι σημαντική γιαυτό μην ζοριστείς και μην αναλάβεις υποχρεώσεις σήμερα που χρειάζονται άμεση εκπλήρωση. Από το βράδυ και μετά η διάθεση σου αλλάζει και η ενέργεια ανεβαίνει. . .

Σκορπιός

Νιώθεις πως είσαι λίγο πριν μιας μεγάλης αλλαγής σήμερα και είναι αλήθεια. Ένα σημαντικό βήμα προς την εκπλήρωση ενός στόχου είναι έτοιμο να γίνει γιαυτό κάνε μια επανεξέταση σε θέματα που σε απασχολούν και προετοιμάσου ανάλογα. Η πίστη και η επιμονή σε έχει οδηγήσει μέχρι το σημείο που είσαι και από αύριο μπορείς να δεις ηλιαχτίδες φωτός να φωτίζουν αυτή την επιθυμία σου. . .

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα στον Λέοντα σε φέρνει σε επαφή με την πίστη που έχεις βαθιά μέσα στην ψυχή σου. Η ανάγκη να πιστέψεις σε κάτι, να δοθείς σε κάτι, να συγκεντρωθείς σε κάτι είναι αισθητή αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμη ώστε να μπορέσεις να βρεις αυτό που θέλεις και που θα σε ικανοποιήσει. Τώρα μπαίνεις σε μια διαδικασία η οποία θα λειτουργήσει πολύ ευεργετικά αλλά χρειάζεται χρόνο και υπομονή. . .

Αιγόκερως

Η ανάπτυξη έρχεται μέσα από την ποιότητα και αυτό είναι που χρειάζεται να εστιάσεις και να είσαι πρόθυμος/η να ψάξεις και να φέρεις στην ζωή σου. Εσωτερικές διαδικασίες χρειάζεται να κινητοποιηθούν από μέρους σου ώστε να κάνεις την απαιτούμενη διαδικασία προς την εφαρμογή της ποιότητας στην ζωή σου. Τώρα με τον Ήλιο στον Σκορπιό δίνεται αυτή την δυνατότητα και η απαραίτητη πίστη να χτιστεί εμπιστοσύνη. . .

Υδροχόος

Είναι σημαντικό σήμερα να εστιάσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η καλή πρόθεση από μέρους σου είναι το σημαντικό σήμερα ανεξάρτητα τα γεγονότα και την έκβαση τους. Δώσε το καλύτερο που έχεις να δώσεις με κέντρο εσένα ανεξάρτητα το αποτέλεσμα. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθά σε θέματα που είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή στην καθημερινότητά σου. Αν νιώσεις την ανάγκη να δράσεις σήμερα μόνος/η σου καλό θα ήταν να το σεβαστείς και να βρεις μια δικαιολογία αν πρέπει να συνεργαστείς με άλλους για να το αποφύγεις. Διαφορετικά, αν δεν έχεις αυτή την επιλογή, σκέψου πως μπορείς να συνεργαστείς περισσότερο αποτελεσματικά αν δεις τον άλλον και τις δυνατότητες του ως πραγματικά έχουν και όχι όπως θα ήθελες εσύ να ήταν.

https://astroguide.gr