Τα πιο σημαντικά αστρολογικά νέα του Νοεμβρίου 2019

Ο Νοέμβριος με μία ματιά…
Πανσέληνος 12 Νοεμβρίου 2019 στο Ζώδιο του Ταύρου (19.51′) : Με την θετική συμμετοχή του Πλούτωνα. Θα ευνοηθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι αναμένεται να έχουν με περισσότερη ένταση ανακατατάξεις σε επαγγελματικά και σε προσωπική ζωή.

Νέα Σελήνη 26 Νοεμβρίου 2019 στο ζώδιο του Τοξότη (04.03′): Οι νέες ενάρξεις αφορούν τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, όπου θα χρειαστεί να προσαρμοστούν τώρα σε νέες συνθήκες. Δεν θα λείπει η αστάθεια …

Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα : Στις 9/11 κορυφώνεται για 3η φορά μέσα στο έτος, το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα (16η μοίρα). Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου μπορούν αυτό το μήνα να καταφέρουν την επίτευξη σχεδίων και να δουν αρκετά από τα όνειρά τους να μπαίνουν πλέον σε μία σταθερή πορεία.

Ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό 1-21 Νοεμβρίου: Διατηρούμε την προσοχή μας στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις μας. Αποφεύγουμε σημαντικές ενάρξεις, ή εφαρμογή αποφάσεων. Αξιοποιούμε το διάστημα αυτό για έναν καλό απολογισμό / αναθεώρηση. Ευνοούνται επαφές με παρελθόν … Οι Ταύροι – Σκορπιοί – Καρκίνοι αναμένεται να έχουν κάποια επικοινωνία / επαφή / επανατοποθέτηση στα αισθηματικά. Οι Παρθένοι – Ιχθύες- Αιγόκεροι συναντούν φίλους, έρχονται σε επαφή με άτομα που είχαν να δουν καιρό.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη 1-26 Νοεμβρίου: Ενθουσιασμός, περιπέτεια, κέφι, χιούμορ και πολλές ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες . Η σταθερότητα ωστόσο λείπει στην ερωτική ζωή αυτό το διάστημα. Τυχεροί στα ερωτικά τους οι Δίδυμοι – Τοξότες, Λέοντες- Υδροχόοι. Τυχεροί στα οικονομικά τους οι Ταύροι και οι Σκορπιοί. Προσοχή σε μπερδέματα , διλήμματα, εξαπατήσεις , εξιδανικεύσεις, οι Δίδυμοι Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου κοντά στις 14/11. Αξιοποιήστε την «τυχερή» στιγμή που θα σας δοθεί κοντά στις 24/11 οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου ή όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στις 24/11 με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία. Εύνοια δέχεστε και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στην 28η μοίρα.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 26 Νοεμβρίου: Ο έρωτας μπαίνει σε «καλούπια» αφού η λογική αρπάζει το τιμόνι και το συναίσθημα υποκύπτει στα «πρέπει»! Οι Τελευταίες ημέρες του μήνα όμως, κρίνονται ιδανικές για τα αισθηματικά των Καρκίνων – Αιγόκερων- Παρθένων του 1ου δεκαημέρου ενώ και αρκετοί Ταύροι – Σκορπιοί- Ιχθύες θα έχουν νέες γνωριμίες αλλά και όμορφες εκπλήξεις.

Ο Άρης στο Ζυγό ως τις 19 Νοεμβρίου: Η συσσωρευμένη ένταση και νευρικότητα δεν λείπει αυτό το μήνα από τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο. Οι παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου μετά τις 5/11 χαλαρώνετε τους ρυθμούς σας. Οι παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου έχετε μπροστά σας έναν προκλητικό και νευρικό μήνα. Προσοχή κοντά στις 5/11 με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, δεν θα λείψουν οι επικίνδυνες αντιπαραθέσεις, τα αρνητικά ένστικτα ή τα βίαια επεισόδια.

Ο Άρης στο Σκορπιό από τις 19 Νοεμβρίου: Βρίσκουμε την δύναμη να σηκώσουμε τα μανίκια και να δώσουμε τον δικό μας αγώνα, με πείσμα, σθένος και επιμονή. Ωστόσο, οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου , έχουν να δώσουν τις δικές τους σκληρές μάχες μέχρι το τέλος του μήνα, οι εξελίξεις γύρω τους πολλές φορές θα τους γεμίζουν με ένταση και εκνευρισμό.

https://astrokouskous.oroskopos.gr