Ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού μας γεμίζει με σθένος και δύναμη να φέρουμε εις πέρας οτιδήποτε είναι κινητοποιημένο στο προσωπικό σενάριο της ζωής μας. Δίνεται η ευκαιρία να φωτίσουμε μέρη τα οποία μια άλλη στιγμή ο φόβος ή ο θυμός δεν μας άφηνε να το κάνουμε. Σήμερα δίνεται η δυνατότητα να δεις καθαρά πως μπορείς να τακτοποιήσεις πράγματα και καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν το σχήμα και και την μορφή που εσύ θα ήθελες στην ζωή σου. . .

Κριός

Από σήμερα και για τον επόμενο Ηλιακό μήνα ο Ήλιος στον Σκορπιό σε επηρεάζει σε θέματα που σχετίζονται με τις βαθύτερες σου ανάγκες και επιθυμίες. Αυτή την στιγμή η ανάγκη σου να κατανοήσεις τους κύκλους της ζωής και τα ανεξιχνίαστα μυστήρια είναι έντονη. Με λεπτότητα και αφθονία τώρα θα μπορέσεις να ανακαλύψεις την αλήθεια σε ότι κρυβόταν μέχρι χτες. Να ρίξεις φως εκεί που ο φόβος σε κρατούσε μακριά. . .

Ταύρος

Ο Ήλιος στον Σκορπιό απέναντι από το ζώδιο σου αυξάνει την ανάγκη σου για δικαιοσύνη. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα οι διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες φωτίζονται, φέρνοντας στην επιφάνεια οτιδήποτε είναι αληθινό και μπορεί να λειτουργήσει στον χρόνο. Η ανάγκη για σφοδρό συναισθηματικό μπλέξιμο μπορεί να δημιουργήσει μια εσωτερική ένταση που κρυφοκαίει ωστόσο δίνεται η ευκαιρία να συνδεθείς παθιασμένα με εξαιρετική αφοσίωση και αυτοθυσία. . .

Δίδυμοι

Οι καθημερινές σου υποχρεώσεις από σήμερα και για τον επόμενο Ηλιακό μήνα θα γίνονται με αρκετή σφοδρότητα μιας και ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού θα φωτίσει αυτό το τομέα. Η αφοσίωση, το σθένος, η ανάγκη να γίνουν όλα όπως πρέπει θα είναι έντονη και θα υπάρξει η τάση ή όλα ή τίποτα. Το ρεζερβουάρ είναι γεμάτο και τα καύσιμα σου φτάνουν να κάνεις ότι επιθυμήσεις σε αυτό το διάστημα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι έτοιμοι να σε γοητεύσουν και είσαι έτοιμος/η να τους γοητεύσεις και εσύ με τις επιδόσεις σου. . .

Καρκίνος

Μπορεί η λιμνούλα και το κοιμισμένο ηφαίστειο που σιγοκαίει να δίνουν μια ήσυχη εικόνα αλλά αντιπροσωπεύουν την ήσυχη δύναμη του Ήλιου στον Σκορπιό. Ο επόμενος Ηλιακός μήνας φωτίζει τον τομέα της χαράς και της δημιουργίας και η ανάγκη σου να νιώσεις περηφάνια για μια σου επίτευξη θα είναι πολύ έντονη. Ο ποιητής Milton, που έχει Ωροσκόπο Σκορπιό, έβαλε αυτή την όμορφη άποψη στο στόμα του Lucifer: «Είναι καλύτερο να βασιλεύεις στην Κόλαση από το να υπηρετείς στον Παράδεισο».

Λέων

Μια κατάσταση στο σπίτι μπορεί να πάρει πολύ χρόνο από την καθημερινότητα σου τον επόμενο Ηλιακό μήνα. Ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει πολύ προσωπικά σου κομμάτια και μπορεί να φέρει ιδιαίτερη σφοδρότητα ακόμη και σε πολύ απλά πράγματα που σχετίζονται με την ιδιωτική σου ζωή. Τα ψυχολογικά σου θεμέλια και οτιδήποτε σχετίζεται με τα βαθύτερα σου συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια δίνοντας χώρο και χρόνο να δεις καθαρά αυτή την φορά όλα όσα ήταν κρυφά πίσω από φόβους ή ανασφάλειες. Είναι μια διαδικασία που μόνο καλό μπορεί να σου φέρει φορτίζοντας με δύναμη και σθένος την θέληση σου να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις με αγάπη και αληθινά συναισθήματα. . .

Παρθένος

Επικοινωνιακά θέματα κινητοποιεί η θέση το Ήλιου στον Σκορπιό για τον επόμενη Ηλιακό μήνα. Αυτή την στιγμή μπορείς να προβείς σε συζητήσει οι οποίες θα έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο, ενήλικο στόχο. Το μήνυμα σου μπορεί να ακουστεί όχι μόνο για το περιεχόμενο του μηνύματος αλλά λόγω της σιγουριάς που εκπέμπεις για το ευνοϊκό αποτέλεσμα που θα έχει στην ζωή την δική σου ή και των άλλων. . .

Ζυγός

Τα οικονομικά μπαίνουν σε προτεραιότητα με τον Ήλιο στον Σκορπιό. Θα είναι ένας Ηλιακός μήνας με πιθανές νέες πηγές εσόδων αλλά και σκέψεις γύρω από την υλοποίηση νέων επαγγελματικών στόχων με σκοπό την αύξηση του εισοδήματός σου. Παράλληλα καλείσαι να εξελίξεις τις συναισθηματικές δεσμεύσεις που έχεις λέγοντας αντίο σε αυτές που δεν αξίζουν την αγάπη και αφοσίωση σου. Εξάλλου ότι αξίζει δεν τελειώνει. Μένει στην χρόνο και αποδεικνύει κάθε στιγμή την αξία του. . .

Σκορπιός

Ο Ήλιος ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιο σου, αρχίζοντας μια νέα διαδρομή μετά την Ηλιακή σου επιστροφή, τα γενέθλια σου. Τώρα μπορείς να εμποτίσεις τις εμπειρίες σου με πλούσια χρώματα ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα προκαλέσεις κρίσεις και θύελλες. Η αναβάθμιση των συναισθηματικών επαφών που έχεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου είναι αναγκαία εκφράζοντας την ενέργεια σου με σφοδρότητα και αποφασιστικότητα. Η τύχη είναι με το μέρος σου. . .

Τοξότης

Η θέση του Ήλιου στο Σκορπιό για τον επόμενο Ηλιακό μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο/η με μια έντονη ευαισθησία στα αθέατα κίνητρα των άλλων κάνοντας σε υψηλά επιλεκτικό/ή. Αυτή την στιγμή δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ανθρώπους που με κάποιον τρόπο είναι ψεύτικοι ή χειριστικοί. Κάτω από την επιφάνεια αυτή την στιγμή μπορεί να αναπτυχθεί βαθιά ευσπλαχνία για τον ανθρώπινο πόνο και μια διεισδυτική ματιά μέσα στις ασάφειες της ανθρώπινης ψυχής. Εκμεταλλέψου την έντονη διαίσθηση που θα έχεις αυτό το διάστημα. . .

Αιγόκερως

Αυτή την στιγμή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού και για τον επόμενο Ηλιακό μήνα μπορείς να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια με φίλους και ομάδες ανθρώπων από ότι πριν. Τώρα έχεις την δύναμη να μπορείς ευκολότερα να πετύχεις τους στόχους σου επιστρέφοντας με σθένος στις επιδιώξεις σου. Σχέδια μπορούν να δείξουν την αξία τους και να συνδεθείς με ομάδες που θα ικανοποιούν την ανάγκη σου για προβολή. . .

Υδροχόος

Η θέση του Ήλιου στον Σκορπιό γεννά την ανάγκη να γίνεις δημόσια αναγνωρισμένος/η για τα επιτεύγματά σου. Επιδιώκεις την δύναμη μέσω της κοινωνικής σου θέσης και καριέρας. Τώρα μπορείς να γίνεις το επίκεντρο για κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να ανέβεις κοινωνικά ή επαγγελματικά. Θα χρειαστεί δουλειά από εσένα, αλλά υπάρχει η απαιτούμενη ενέργεια να δουλέψεις με σθένος και σταθερότητα προς έναν σκοπό. . .

Ιχθύες

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού σου δίνει την απαραίτητη αντοχή να μπορείς να επιβιώσεις σε οτιδήποτε αυτή την στιγμή κινητοποιείται γύρω και μέσα σου. Η βαθιά διορατικότητα και αντίληψη που μπορείς να έχεις αυτή την περίοδο σε βοηθά στην εξερεύνηση της ανθρώπινης φύσης, ερχόμενος/η πιο κοντά στα δικά σου βάθη και τις αόρατες διαστάσεις της πραγματικότητας της ζωής σου. Είναι μια διαδικασία που θα σου ασκεί γοητεία γιαυτό εκμεταλλέψου όσο είναι δυνατό αυτή την ευκαιρία που σου δίνεται για τον επόμενο Ηλιακό μήνα

https://astroguide.gr