Με την σχέση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σήμερα νιώθουμε ανικανοποίητοι αν δεν έχουμε στην ζωή μας αυτό που θα θέλαμε αυτή την στιγμή, ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα ή θέματα αγάπης. Ταυτόχρονα η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου μας βάζει στην διαδικασία να αναλύσουμε τα πάντα στην προσπάθεια μας να γειώσουμε οτιδήποτε νιώθουμε και να το ταξινομήσουμε ώστε να μην μας αποπροσανατολίζει από το πρόγραμμα μας. . .

Κριός

Η αμφιβολία σήμερα μπορεί να σε κρατήσει μακριά από κάτι που θα ήθελες να κάνεις άμεσα αλλά είναι μια σωστή διαδικασία αν νιώθεις πως χρειάζεται να την κάνεις. Σκέψεις και συναισθήματα είναι κινητοποιημένα και θέλεις να ξεδιαλύνεις την κατάσταση πριν κάνεις το επόμενο βήμα. Εξέτασε όλα τα ενδεχόμενα πριν δημιουργήσεις προσδοκίες. . .

Ταύρος

Σήμερα ο ενθουσιασμός είναι μια πηγή δημιουργίας για σένα. Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στον άλλον, να ερωτευτείς και να νιώσεις περισσότερο ποθητός/ή. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί και να μοιραστείς βαθιά συναισθήματα με άτομα που νιώθεις οικειότητα. . .

Δίδυμοι

Μπορείς να εκμεταλλευτείς σήμερα οποιαδήποτε επαφή που θα σε φέρει πιο κοντά στον στόχο σου. Ανεξάρτητα τι θα κάνεις και με ποιούς ανθρώπους, σήμερα έχεις την εύνοια να ενισχύσεις τις σχέσεις σου, τις συμμαχίες σου, τα συμφέροντα σου. Είναι μια καλή μέρα να μιλήσεις για συνεργασίες και να εμπιστευτείς τις ιδέες που θα γεννηθούν. . .

Καρκίνος

Σήμερα μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν την διαφορά. Δεν χρειάζεται να δώσεις όλη σου τη ενέργεια ή να τοποθετήσεις μεγάλο χρηματικό ποσό σε κάτι το οποίο δεν έχει δείξει ακόμη την αποτελεσματικότητά του. Η πρόθεση σου είναι καλή αλλά χρειάζεται σύνεση ώστε να μην φύγεις έξω από τα ασφαλή όρια. Μπορείς να δεσμευτείς σε κάτι αλλά όχι ολοκληρωτικά. . .

Λέων

Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς οτιδήποτε είναι χρήσιμο σήμερα, ακόμη και αν αφορά ένα αντικείμενο. Δοκίμασε εναλλακτικούς τρόπους χρησιμότητάς του πριν αποφασίσεις να το βγάλεις από την ζωή σου. Εξοικονόμησε χώρο και χρήμα κάνοντας μια ανακύκλωση μεταφορικά και κυριολεκτικά. Σήμερα νέες ανακαλύψεις έρχονται στο φως αρκεί να χρησιμοποιήσεις το μυαλό και την δημιουργικότητά σου. . .

Παρθένος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα να επικοινωνήσει με ανθρώπους που θέλεις για την εκπλήρωση ενός σκοπού. Ο Ερμής έχει μπει στην σκιά του πριν την ανάδρομη του πορεία την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε δεν θα παρθεί μια τελική απόφαση. Ωστόσο είναι ευνοϊκή μέρα να ανταλλάξεις ιδέες και γνώση με ειδικούς, να ζητήσεις συμβουλές και να διευρύνεται μαζί ένα θέμα που σε απασχολεί. . .

Ζυγός

Σήμερα είσαι αρκετά ευαίσθητος/η στις συναισθηματικές αποχρώσεις που παίρνει η μέρα και θα χρειαστεί να είσαι επιλεκτικός/ή στα βήματα σου. Επέλεξε εσύ τον τρόπο και τον χώρο που θα εργαστείς. Επίσης τους συναδέλφους και το περιβάλλον το οποίο θα έχεις δίπλα σου. Είναι σημαντικό σήμερα να αισθάνεσαι άνετος/η για να αποφύγεις αναταραχές και καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν. . .

Σκορπιός

Η ορμή που αισθάνεσαι σήμερα είναι αληθινή και την νιώθεις βαθιά μέσα σου. Σήμερα είναι μια καλή μέρα να παρακινήσεις ένα θέμα ή να αφεθείς σε κάτι που διαισθητικά το νιώθεις καλά. Επίσης μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από άτομα τα οποία είναι κατάλληλα να σε βοηθήσουν. Μπορείς να μοιραστείς το πάθος σου με ανθρώπους και συνεργάτες που νιώθεις πως μπορούν να ανταποκριθούν. . .

Τοξότης

Ο ενθουσιασμός σου είναι υψηλός αλλά και ο φόβος σου επίσης σήμερα. Αυτό θα μπορούσε να σε αποτρέψει από μια καλή ευκαιρία που βρίσκεται στον δρόμο σου και να προκαλέσει αδικαιολόγητο μπλοκάρισμα. Είναι αλήθεια πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή τώρα με τον Ερμή στην σκιά του αλλά άφησε την δημιουργικότητά σου ελεύθερη χωρίς επικριτική τάση στα πάντα. . .

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να αφεθείς έστω και για λίγο να ευχαριστηθείς και να κάνεις κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως. Η μέρα είναι καλή για κοινωνικές επαφές και συναναστροφές και ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε όμορφα μονοπάτια. Ο ρομαντισμός είναι κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας και μπορείς να γοητεύσεις με την παρουσία σου. . .

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα σε βοηθά να ανακαλύψεις πράγματα και καταστάσεις που θέλεις. Οι σκέψεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν να λύσεις τον γρίφο. Η διαίσθηση σου είναι ενεργή και μπορείς να βασιστείς σε αυτή όχι μόνο σαν προφύλαξη αλλά και για να οραματιστείς κάτι για το μέλλον. Εστίασε στο δέντρο έχοντας ταυτόχρονα επαφή με όλο το δάσος. . .

Ιχθύες

Η ανακάλυψη νέων μεθόδων και οι νέες συνδέσεις με τους άλλους ανθρώπους σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα και πιο βαθιά. Η διέγερση της σκέψης είναι στο μενού της ημέρας για σένα αρκεί να δώσεις τον χώρο και τον χρόνο στους άλλους να μιλήσουν για να μπορέσεις να δεις την οπτική γωνία που βλέπουν τα πράγματα. Η εξερεύνηση που θα κάνεις είναι πολύ ενδιαφέρουσα σήμερα.

https://astroguide.gr