Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα μας σπρώχνει να ασχοληθούμε με τις σχέσεις και αλληλεπιδράσεις που έχουμε αυτή την στιγμή στην ζωή μας. Το ζώδιο της αγάπης, της αρμονίας και της δικαιοσύνης -Ζυγός- ζητά να έρθουμε σε επαφή με συναισθήματα που μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά σε μια καλή συνεργασία και σχέση.

Κριός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου σήμερα ζητά μεταρρυθμίσεις και ξεκαθαρίσματα σε οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα “σχέσεις και συνεργασίες”. Σου ζητά να δεις το δικό σου μερίδιο σε μια κατάσταση που βιώνεις μέσα στην σχέση σου και να βρεις τρόπους μέσω της διπλωματίας να πετύχεις στις συναλλαγές σου με τους άλλους, χωρίς εγωικές συμπεριφορές. . .

Ταύρος

Η εστίαση στην καθημερινή σου ρουτίνα και εργασία σήμερα μπορεί να είναι ανακουφιστική και να λειτουργήσει ικανοποιητικά. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες σήμερα μπορούν να καλυφθούν αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμα σου δραστηριότητες που χρειάζονται την συμμετοχή και άλλων ανθρώπων για να ολοκληρωθούν ή αν σκεφτείς περισσότερο συνεταιριστικά. . .

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σου δίνεται η ευκαιρία να δεις αν υπάρχει κάτι που μπλοκάρει την υλοποίηση της επιθυμίας σου. Τι δεν έκανες ενώ έπρεπε να κάνεις. Τι δεν σκέφτηκες ενώ θα έπρεπε να σκεφτείς ώστε να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια διαδικασία αληθινή και χρήσιμη που όταν βρίσκεσαι στο εδώ και τώρα της ζωής σου και ξέρεις τι θέλεις μπορείς να κάνεις όλες σου τις επιθυμίες πράξη. . .

Καρκίνος

Μια κατάσταση στον ιδιωτικό σου χώρο ή στην δουλειά σου σήμερα ζητά περισσότερη ενέργεια και ανοιχτό μυαλό. Σήμερα έχεις μεγαλύτερη την ανάγκη για συνεργασία, για τρυφερότητα και να έρθεις σε επαφή με συναισθήματα που θα σε αναζωογονήσουν. Η εκδήλωση της αγάπης και της φροντίδας είναι σημαντική σήμερα. Προσπάθησε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για να πάρεις συναισθηματική τροφή. . .

Λέων

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, τις απόψεις σου και να βρεις ανταπόκριση από τους άλλους. Είτε αφορά την προσωπική σου ζωή είτε την επαγγελματική σήμερα δίνεται η ευκαιρία να πάρεις χαρά μέσα από την αλληλοσύνδεση με άλλους ανθρώπους. Δείξε διαθεσιμότητα σε νέες εμπειρίες που μπορείς να τραφείς συναισθηματικά σήμερα. . .

Παρθένος

Οτιδήποτε σου δίνει συναισθηματική ή υλική ασφάλεια μπαίνει προτεραιότητα. Σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα να ασχοληθείς με περιουσιακά στοιχεία, αξίες και κατοχές. Καλείσαι να εξελίξεις την ζωή σου και να εμβαθύνεις τις σχέσεις που έχουν αξία για σένα στο σήμερα. Να φτιάξεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να δημιουργήσεις ή να διατηρήσεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. . .

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα και οι συναισθηματικές σου αντιδράσεις απέναντι στα γεγονότα γίνονται πιο ραφιναρισμένες, ευγενικές άλλα και πιο τεμπέλικες. Σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με την έννοια της συντροφικότητας, της ομορφιάς και της αγάπης. Πώς θα νιώσεις πως αγαπιέσαι, συνυπάρχεις, συμπορεύεσαι, διατηρώντας ταυτόχρονα το δικαίωμα να είσαι προσανατολισμένος στις προσωπικές σου ανάγκες και όχι μόνο σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να κάνεις για να τους ευχαριστήσεις. . .

Σκορπιός

“Η αγάπη δεν είναι συναίσθημα ή ένστικτο. Είναι τέχνη” (Mae West). Η Σελήνη στο ζώδιο της αρμονίας, την αλληλεγγύης, της ομορφιάς, στον Ζυγό, γεννά πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τί πραγματικά χρειάζεσαι στην ζωή σου για να νιώθεις συναισθηματική και ψυχικά υγιής. Πόσο σε ενδιαφέρει η εικόνα που καθρεφτίζεις στους γύρω; Νιώθεις πραγματικά ευτυχισμένος εκεί που βρίσκεσαι; Μήπως ο φόβος μην χάσεις τις ισορροπίες σε καθηλώνει στο ίδιο μέρος;

Τοξότης

Σήμερα δίνεται έμφαση σε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις. Οι επιδιώξεις σου και οι στόχοι σου τώρα βρίσκονται στο προσκήνιο και καλείσαι να δημιουργήσεις τις καλύτερες συνθήκες ώστε να έρθεις πιο κοντά στην επιτυχία τους. Ομάδες και επαφές με ομοϊδεάτες μπορούν σήμερα να σε ικανοποιήσουν. Δώσε προτεραιότητα σε οτιδήποτε θα σε βοηθήσει μέσω του άλλου/άλλων. . .

Αιγόκερως

Εργασιακά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα. Οι δράσεις που στοχεύουν κοινωνικά ή επαγγελματικά σήμερα μπορούν να ευνοηθούν. Ανασκουμπώσου σε αυτούς τους τομείς και καλό θα ήταν να μην αφήσεις προσκλήσεις και ευκαιρίες που θα προκύψουν σήμερα, ανεκμετάλλευτες. . .

Υδροχόος

Έχεις το σθένος και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται ώστε να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης που σε ενδιαφέρει. Ακόμη και αν νιώθεις απογοήτευση ή κούραση για ένα επαγγελματικό ή προσωπικό σου θέμα, υπάρχει η δυνατότητα με μεγαλύτερη ευελιξία να προχωρήσεις με επιτυχία. Το μόνο συστατικό που είναι απαραίτητο για αυτή την επιτυχία είναι η στάση σου να είναι ενήλικη και όχι μόνο για το προσωπικό σου συμφέρον. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού γεμίζει τον κόσμο σου εικόνες. Από εκείνες που καταφέρνεις να δίνεις το σχήμα και το χρώμα που θέλεις και που δεν ξεθωριάζουν γιατί ο έρωτας πασπαλίζετε από ελπίδα. Που η αποδοχή σου δίνει κουράγιο να φλερτάρεις τις πιο βαθιές σου επιθυμίες. Ένας κόσμος γεμάτος εικόνες που ξέρεις πως πρέπει να τις δωρίσεις για να γίνουν πραγματικά δικές σου

https://astroguide.gr