facebook_page_plugin

Tα Ζώδια Της Τρίτης 29/10

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Λίγο μετά την Νέα Σελήνη, η Σελήνη στον Σκορπιό συναντά τον Αφροδίτη και τον Ερμή. Η διαχείριση της συναισθηματικής δυναμικής θα είναι δύσκολη και απαιτείται να της δώσουμε την πρέπουσα σημασία μιας και η ενέργεια έρχεται από το πουθενά ανακατεύοντας ακόμη και τα πιο λιμνασμένα νερά. Η τάση να δημιουργήσουμε συναισθηματικές εκρήξεις για να παραχθεί έξαψη και να πάρουμε επιβεβαίωση είναι μεγάλη όπως επίσης και η παραμονή στις απόψεις μας ακόμη και αν βλέπουμε πως δεν φέρνει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στην επιλογή θα φανεί το ταλέντο της ευελιξία σου. . .

Κριός

Η διαφορετικότητα και η πρωτοτυπία είναι πολύ σημαντική για σένα και σήμερα θα προσπαθήσεις να πείσεις τους γύρω όπως και τον εαυτό σου πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Είναι αλήθεια πως δεν σου αρέσει να παραμένεις το ίδιο σημείο στάσιμος/η αλλά κάποιες στιγμές, όπως σήμερα, είναι απαραίτητο. Διαφορετικά ρίχνεις τα πράγματα κάτω από το χαλί και αυτό, κάποια στιγμή θα σε εμποδίσει στα σχέδια σου. . .

Ταύρος

Συναισθηματικές σχέσεις και συνεργασίες σήμερα έρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να βρεις την κατάλληλη φόρμα να συνδεθείς με τους άλλους με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει ένα αμοιβαίο όφελος. Μπορείς να παραμείνεις άκαμπτος/η στη θέση σου ή μπορείς να κινηθείς προς την κατεύθυνση που θα σε φέρει πιο κοντά στο αποτέλεσμα που θέλεις, όποια και αν είναι αυτή. . .

Δίδυμοι

Εργασιακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια προς επίλυση ή για να σχεδιάσεις τον δρόμο που θα σε φέρει πιο κοντά στον στόχο σου. Η παραμονή σε θέματα που πιστεύεις πως έχουν αποτελεσματικότητα αλλά στην πράξη δεν φαίνεται να λειτουργούν είναι έντονη σήμερα. Ίσως χρειάζεται να επανεξετάσεις την θέση σου και να κάνεις βελτιώσεις. Η μέρα ζητά σθένος και πάθος αλλά σε κάτι που λειτουργεί ή με κάποιον τρόπο έχει δείξει την αξία του. Διαφορετικά αλλάζεις ρότα. . .

Καρκίνος

Επικοινωνιακά θέματα έχουν την τιμητική τους για σένα σήμερα και θα φέρουν ευνοϊκά αποτελέσματα αν προσπαθήσεις να κρατήσεις την επικοινωνία ευέλικτη και σε ευχάριστο επίπεδο. Η διαίσθηση σου σήμερα μπορεί είναι βοηθητική βλέποντας πως θα προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Επίσης εκεί που βρίσκεις δυσκολία ή νιώθεις πως έχεις χάσει τον δρόμο χρειάζεται να επανέλθεις με κάποιον τρόπο. Προσπάθησε να φιλτράρεις τις σκέψεις σου μέσα από αληθινά συναισθήματα αλλά μετρίασε την σφοδρότητά τους. . .

Λέων

Η ανάγκη σου να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό είναι έντονη και σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ζωντανέψεις με κάποιον τρόπο την ημέρα σου. Μπορείς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να οργανώσεις μια συνάντηση πχ με φίλους. Ωστόσο επειδή υπάρχει αρκετά έντονη άκαμπτη τάση, προσπάθησε να παραμείνεις θετικός/ή και ανοιχτός/η σε ότι κινητοποιείται γύρω και μέσα σου. . .

Παρθένος

Σήμερα καλό θα ήταν να μην κρίνεις την όποια κατάσταση μόνο από το εξώφυλλο που βλέπεις με την πρώτη ματιά. Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση μιας κατάστασης να είναι τελείως διαφορετική από το εσωτερικό της και αυτό σήμερα ισχύει για όλα τα πράγματα με κέντρο εσένα. Το να εμβαθύνεις και να περιμένεις να δεις τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να μην κάνεις λάθη σήμερα. . .

Ζυγός

Οικονομικά θέματα και θέματα αξιών κινητοποιούνται σήμερα με κάποιον τρόπο. Η σχέση τιμής και ποιότητας θα σε απασχολήσει μεταφορικά ή και κυριολεκτικά. Έλα σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες και εξέτασε τα δεδομένα. Θέματα αυτοεκτίμησης και αυτο-αξίας μπορεί να συνδεθούν με τα έσοδα που έχεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου ωστόσο προσπάθησε να παραμείνεις/εστιάσεις στη αντικειμενική πλευρά της ζωής σου. Μην ξεχνάς πως η αξία του κάθε ανθρώπου πηγάζει από το εσωτερικό του και όχι από τον τραπεζικό του λογαριασμό. . .

Σκορπιός

Αρκετοί πλανήτες στο ζώδιο σου σήμερα δίνουν την ενέργεια και το σθένος να υπερβείς τα πράγματα μεταφορικά και κυριολεκτικά. Είσαι αρκετά επικοινωνιακός/ή αλλά καλό θα ήταν να αντισταθείς στη επιθυμία να αποκαλύψεις όλα σου τα χαρτιά σήμερα παρόλο που αισθάνεσαι πως είσαι ασφαλής να το κάνεις. Επικεντρώσου σε ότι σε κάνει να αισθανθείς όμορφα και ευχάριστα και άφησε τα υπόλοιπα λίγο στην άκρη. . .

Τοξότης

Μια εσωτερική κούραση μπορεί να νιώσεις σήμερα και να θελήσεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Είναι αλήθεια πως οι εκκρεμότητες ή οι αλλαγές στην ζωή σου σε κάνουν να νιώθεις πως καλό θα ήταν αν μπορούσε ο χρόνος να σταματήσει για λίγο. Να βρεις την ευκαιρία να συγχρονιστείς ξανά με τις βαθύτερες σου επιθυμίες. Οποιαδήποτε σκέψη κάνεις σήμερα χρειάζεται να έχει στόχο την προσωπική σου ελευθερία και ανανέωση. . .

Αιγόκερως

Κοινωνικά θέματα και θέματα με ομάδες κινητοποιούνται σήμερα και βρίσκεις την ευκαιρία να βοηθήσεις τους άλλους με διάφορους τρόπους. Άκουσε τι έχουν ανάγκη και δες τι μπορείς να κάνεις που θα φανεί χρήσιμο σε ομαδικό επίπεδο. Είναι σίγουρο πως αυτή την στιγμή μπορείς να δεσμευτείς και να βοηθήσεις με τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. . .

Υδροχόος

Εργασιακά θέματα ζητούν την αντικειμενική σου ματιά σήμερα και θα χρειαστεί να είσαι αξιόπιστος/η και υπεύθυνος/η σε ότι λες. Αν δεν είσαι σίγουρος/η ή δεν έχεις ολοκληρώσει την έρευνα σου πριν σχηματίσεις την τελική σου γνώμη, χρειάζεται να κάνεις την απαραίτητη έρευνα ή να επιβεβαιώσεις με κάποιον τρόπο τις πηγές σου. Επίσης εμπιστέψου την διαίσθηση σου εκεί που σε οδηγεί. . .

Ιχθύες

Αποκαλυπτική θα μπορούσε να είναι η μέρα σε ένα επίπεδο για σένα. Σήμερα θα μπορούσες να κάνεις βαθύτερη έρευνα σε κάτι που σε απασχολεί. Ή θα μπορούσες να ασχοληθείς με πράγματα που σχετίζονται με την τέχνη και οτιδήποτε που χρειάζεται να εισχωρήσεις βαθιά συναισθηματικά ώστε να κατανοήσεις σε βάθος το μήνυμα του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι ανοιχτός/ή σε αυτό που νιώθεις. .

https://astroguide.gr

Tags:

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.