Η επαφή της Αφροδίτης με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού μας σπρώχνει να κάνουμε βαθιές συζητήσεις με ανθρώπους που εκτιμούμε και σεβόμαστε. Η ανάγκη μας να συνδεθούμε σε βαθύτερο επίπεδο είναι δυνατή σήμερα και μπορεί να μας φανεί άσκοπη οποιαδήποτε επιφανειακή επαφή ή η επαφή με ρηχούς ανθρώπους. Ο Ερμής ετοιμάζεται για τη ανάδρομη του πορεία οπότε χρειάζεται να δώσουμε σημασία σε αυτό που κινητοποιείται σήμερα. Οι σκέψεις μας, αυτά που εκφράζουμε είναι σημαντικά και θα μας ακολουθήσουν για τις επόμενες 3 εβδομάδες περίπου. Ταυτόχρονα η Σελήνη στον Τοξότη μας εμπνέει να προχωρήσουμε μπροστά και να μην στεκόμαστε σε πράγματα και καταστάσεις που μας βαλτώνουν. . .

Κριός

Βαθύτερες επιθυμίες σήμερα κινητοποιούνται και είναι στο χέρι σου αν θα τις κρατήσεις σε νοητικό επίπεδο ή θα αρχίσεις να τις ταξιδεύεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Είναι αλήθεια πως είσαι αεικίνητος/η σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να πας ακόμη πιο μακριά. Τουλάχιστον έχοντας έναν στόχο και μια στρατηγική έτοιμη ώστε να τον φτάσεις. . .

Ταύρος

Είσαι διατεθειμένος/η σήμερα να βάλεις νερό στο κρασί σου ώστε να έρθεις με κάποιον τρόπο κοντά στον άνθρωπο που θέλεις. Οι αρμονικές συναναστροφές και οι ευχάριστες συζητήσεις σήμερα ευνοούνται και είναι σίγουρο πως μπορείς να περάσεις στοργικά μηνύματα σε αυτούς που νοιάζεται και αγαπάς. Κάνε το βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. . .

Δίδυμοι

Σήμερα είσαι νοητικά αρκετά ευέλικτος/η και μπορείς να εστιάσεις σε μια καλή επικοινωνία. Ωστόσο επειδή ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη του πορεία και σε επηρεάζει ιδιαίτερα χρησιμοποίησε όλο το διπλωματικό σου ταλέντο για να πορευτείς σήμερα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεις το ποσοστό ρίσκου να παρεξηγηθείς ή άλλοι να λειτουργήσουν χειριστικά χωρίς να γίνει εύκολα αντιληπτό. . .

Καρκίνος

Έχεις μια παιχνιδιάρικη διάθεση και θέλεις να τους πειράξεις όλους αλλά δεν είναι σίγουρο πως οι άλλοι έχουν την ίδια διάθεση με σένα σήμερα. Επίσης είναι αλήθεια πως μέσα από την τάση σου να αστειευτείς υπάρχει και ένα ποσοστό πειράγματος το οποίο έχει αντικειμενική υπόσταση. Άλλη στιγμή θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, σήμερα θα είναι δύσκολο, γιαυτό προσπάθησε να μην γίνεις προκλητικός/ή και εστίασε στην χαρά και την δημιουργική ατμόσφαιρα που δίνει η ευχάριστη διάθεση. . .

Λέων

Η επικοινωνία μπορεί να είναι έντονη σήμερα μέσα στο σπίτι σου και την ιδιωτική σου ζωή. Ο Ερμής με την Αφροδίτη δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες να εκφράσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα και τις επιθυμίες σας ο ένας στον άλλον ωστόσο χρειάζεται να γίνει με γνώμονα την αγάπη και την καλυτέρευση των συνθηκών που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Ο Ερμής ετοιμάζεται για την ανάδρομη του πορεία και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις. . .

Παρθένος

Οι παρεξηγήσεις είναι εύκολο σήμερα να λάβουν χώρα κατά την διάρκεια της ημέρας γιαυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/ή κυρίως για ότι λες και ότι καταλαβαίνεις από τα λεγόμενα του άλλου. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη του πορεία και η επαφή του με την Αφροδίτη σήμερα σε σπρώχνει κάθε άλλο παρά μακριά από κινδύνους. Η επικοινωνία μπορεί να είναι βαθιά και να βγουν αλήθειες στην επιφάνεια αλλά χρειάζεται να έχεις το χέρι στην καρδιά και το μυαλό σου ανοιχτό σε αυτά που ακούς αλλά και σκέφτεσαι. . .

Ζυγός

Συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα ή θέματα συνεργασιών σήμερα ενδέχεται να σε φορτίσουν ή να χρειαστεί να δώσεις πολύ ενέργεια και να κουραστείς. Προσπάθησε να έχεις το μυαλό σου ανοιχτό και να καταλαβαίνεις αυτό που ακούς. Δεν είναι απαραίτητο να πάρεις αποφάσεις σήμερα αν σου ζητηθεί. Πάρε τον χρόνο σου και θα αποφασίσεις στην πορεία τι θα κάνεις. Οποιοδήποτε οικονομικό θέμα ανοιχτεί σήμερα, μπορεί να αλλάξει στην πορεία, οπότε μην δεσμευτείς αμέσως. . .

Σκορπιός

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιο σου σήμερα σου προσθέτουν γοητεία και δυναμώνουν την αυτό-έκφραση σου. Η όποια επικοινωνία έχεις σήμερα μπορεί να δώσει νέες ιδέες ή να είναι εμπνευσμένη με πάθος. Εκμεταλλέψου την ευκαιρία να σαγηνεύσεις τους συνομιλητές σου, αρκεί να είσαι αληθινός/ή. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά αύριο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω το επόμενο διάστημα αν δεν είσαι αληθινός/η πρωτίστως με τον εαυτό σου. . .

Τοξότης

Παρόλο που ο Ερμής με την Αφροδίτη σήμερα υπόσχονται έντονη επικοινωνία και αλληλοσύνδεση με άλλους ανθρώπους, μπορεί να μην έχεις την ανάλογη διάθεση. Σεβάσου την όποια επιθυμία σου και ικανοποίησε την. Αν δεν είσαι διαθέσιμος/η και θέλεις να πας πιο χαλαρά σήμερα με οικείους ανθρώπους χωρίς πολλές συναναστροφές καλό θα ήταν να το κάνεις. . .

Αιγόκερως

Η πίστη σου σε ένα όνειρο, η ελπίδα να είσαι περισσότερο συνειδητός/ή στις εσωτερικές διεργασίες που γίνονται μέσα σου, η ανταλλαγή, η κατανόηση, η ομαδοποίηση, η φιλία και η αλληλεγγύη είναι έννοιες που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Μηνύματα έρχονται από έξω ή από μέσα σου και δείχνεις να είσαι πρόθυμος/η να κατανοήσεις σε βάθος αυτές τις έννοιες. Ο Ερμής με την Αφροδίτη σε σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση και είναι πραγματικά ότι πιο όμορφο μπορείς να κάνεις σήμερα. . .

Υδροχόος

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία μέσα από συζητήσεις και αλληλεπιδράσεις με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα να φέρετε στην επιφάνεια ιδέες και λύσεις για κάτι που σας απασχολεί από κοινού. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας αλλά είναι η καταλληλότερη στιγμή να φτιάξετε το πρόγραμμα σας κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές. . .

Ιχθύες

Η τάση της ημέρας είναι να σε ταξιδέψει. Αν θα κάνεις την βουτιά προς τα μέσα ή θα σκεφτείς τρόπους να ανέβεις προς τα πάνω είναι δική σου απόφαση. Μπορείς να σκεφτείς σε βάθος και να βρεις το κουβάρι του νήματος σε κάτι που σε απασχολεί ή μπορείς να φύγεις μακριά από οτιδήποτε σε φορτίζει και να χαλαρώσεις σε μια ευφάνταστη κατάσταση. Δική σου η πίτα, δικό σου και το μαχαίρι. Εσύ αποφασίζεις τι θα επιλέξεις

https://astroguide.gr