Την 1/11 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού από την 27ο33’ και μέχρι τις 20/11 θα φτάσει στην 11ο 35’, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα μας ωθήσει να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας και να έρθουμε αντιμέτωποι με τα βαθύτερα συναισθήματα μας αλλά και τις φοβίες μας και να επανεξετάσουμε τα σχέδια μας, ενώ είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια και κρυμμένα μυστικά.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην γραπτή επικοινωνία ώστε να μην εκτεθούμε, ενώ θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα υπομονετικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας ή κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μας. Επίσης αυτή την χρονική περίοδο έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε χρήματα που μας οφείλονται από το παρελθόν.

Από την ανάδρομη πορεία του Ερμή ιδιαίτερα θα επηρεαστούν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) οι οποίοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στον λόγο τους (προφορικό και γραπτό) ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

Στις 9/11 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα (20ο 59’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να πιάσουν το σφυγμό των καταστάσεων.
Στις 11/11 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (18ο56’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να πείσουν τους άλλους με την δύναμη του λόγου τους.
Στις 13/11 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (16ο 23’), θα βοηθήσει να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 13/11 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (15ο 59’), θα ενισχύσει την διορατικότητα και τη διαισθητική σκέψη των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Ας δούμε πως θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τους όρους μιας οικονομικής συμφωνίας αλλά και των ρυθμίσεων που έχετε κάνει για την επίλυση των οικονομικών σας υποθέσεων απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ είναι ιδανική για να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Εάν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε οριστικές ρίξεις καλό θα ήταν να μην αγγίξετε θέματα που καίνε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε με μυστικότητα στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας ωθήσει να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας.

ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις καθώς και μια οικονομική συμφωνία η οποία αφορά την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια και κρυμμένα οικογενειακά μυστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει ιδιαίτερα απαιτητική και έντονη την καθημερινότητα σας, ενώ σε ότι αφορά την επικοινωνία απαιτεί από εσάς να είστε διπλά προσεχτικοί τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό σας λόγο, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αναβολές και καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σας. Επίσης, όσοι από εσάς ταξιδέψουν, καλό θα είναι να ελέγξουν πρώτα το μεταφορικό τους μέσο.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή του στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τους όρους μιας νέας επαγγελματικής συμφωνίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μικρά γράμματα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να εισπράξετε τη δυσαρέσκεια των αγαπημένων σας καθώς νιώθουν ότι τους καταπιέζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις ιδέες σας πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς και καχύποπτους με τους άλλους και αυτό γιατί θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από καταστάσεις που μπορεί να σας πληγώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το παρασκήνιο γύρω σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας ωθήσει να κάνετε την ενδοσκόπηση σας και να αγγίξετε πτυχές του εαυτού σας που δεν τολμούσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, και να είστε πιο επιφυλακτικοί με τα άτομα που τώρα γνωρίζετε, και αυτό γιατί θα διαπιστώσετε ότι ορισμένα από αυτά δεν είναι τόσο ειλικρινείς μαζί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα δημιουργήσει προβλήματα και καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων. Αντί να δυσανασχετείτε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να κάνετε νέες επαφές. Άλλωστε κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα δημιουργήσει καθυστερήσεις σε μια Νομική σας υπόθεση, αυτό όμως δεν πρέπει να σας εκνευρίζει γιατί θα λειτουργήσει προς όφελος σας. Επίσης, όσοι από εσάς έχετε προγραμματίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό είναι πιθανό να χρειαστεί να το αναβάλετε για τον επόμενο μήνα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv