Ο προτελευταίος μήνας του 2019, θα φέρει εκπλήξεις σε όλον τον ζωδιακό κόσμο και κυρίως στα αισθηματικά. Με την κίνηση της Αφροδίτης στον Τοξότη, πολλές παρελθούσες – ημιτελής καταστάσεις θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Τυχεροί μόνο αυτοί, που ξέρουν τι θέλουν από τον εαυτό τους!

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Εσείς ίσως να έχετε μπλοκαριστεί με κάποια οικονομικά ή οικογενειακά σας προβλήματα, αλλά από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, όλα και πάλι θα βρουν τους κανονικούς τους ρυθμούς. Τώρα χρειάζεται να δείτε και με μια πιο σοβαρή ματιά, την ερωτική σας ζωή, που σίγουρα την έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα!

Ταύρος

Δεν είστε από τα ζώδια που θα περιμένουν για πολύ ακόμη, την επιστροφή κάποιου παλιού τους γνώριμου! Με τόσο καλά αστρολογικά προς το δικό σας οίκο, σίγουρα έχετε καταλάβει ότι γύρω σας τρέχουν ένα σωρό νέες γνωριμίες, που δεν σας αφήνουν και τελείως αδιάφορους. Σκεφτείτε τα πάντα δυο φορές.

Δίδυμοι

Εσείς θα έχετε για τις επόμενες 3 εβδομάδες τον κυβερνήτη σας σε ανάδρομη φορά, και αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει και τις ευκαιρίες, για να αναθεωρήσετε, όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα σε φιλίες, συνεργασίες αλλά και την προσωπική σας ζωή, που ακόμη είναι μπερδεμένη.

Καρκίνος

Μέχρι και την πανσέληνο του Νοεμβρίου, εσείς θα έχετε κάνει πολλές και ουσιαστικές αλλαγές μέσα στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Ειδικά εσείς που είστε μόνοι σας, μπορείτε να δείτε πιο καθαρά από κάθε άλλη φορά, το τι συμβαίνει γύρω σας και ποιος είναι αυτός, που αξίζει να σταθεί δίπλα σας, σαν σύντροφος.

Λέων

Η καρδιά σας, εδώ και πολλές εβδομάδες, έχει περάσει από πολλές αμφιταλαντεύσεις και τώρα θέλετε, να μείνετε μόνοι σας και ήρεμοι. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και μετά, σίγουρα θα έρθουν στο διάβα σας, πολλές και αξιόλογες γνωριμίες, που όλο και κάποια θα σας κάνει το κλικ… σε κάθε επίπεδο.

Παρθένος

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα δείτε το συντροφικό σας έτερο, να σας πλησιάζει με κάθε τρόπο, πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Τώρα είναι και το ιδεατό χρονικό διάστημα, που πολλοί από εσάς, θα βρουν την αφορμή για να πάνε ακόμη και σε έναν γάμο. Οι ελεύθεροι θα έχουν μια επιστροφή από το παρελθόν τους!

Ζυγός

Αυτήν την περίοδο αισθάνεστε μπερδεμένοι, και δεν θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, που πιθανόν και να μην σας πάει και πάλι… εκεί που θέλετε. Δώστε παραπάνω βαρύτητα στην εργασία σας, που θα σας δώσει οικονομική άνεση και πολλαπλές επιτυχίες. Μερικοί, θα κάνουν και μια σειρά από ταξίδια.

Σκορπιός

Μην δοκιμάσετε κάτι υπερβολικό, αυτήν την εποχή που έχετε τόσους πλανήτες πάνω σας. Σκεφτείτε ώριμα και θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται να δείτε πιο σοβαρά την οικογένεια και την κοινωνική σας ζωή. Οι μεγάλοι έρωτες θα σας επισκεφτούν, από το δεύτερο 15μερο του μήνα και μετά, και θα γίνουν σύντομα δυνατές αγάπες.

Τοξότης

Μην κοιτάτε ποτέ πίσω. Τώρα είναι και το πιο σημαντικό διάστημα, που μπορείτε να κάνετε όλες τις πρακτικές αλλαγές που θέλετε στην εργασία, στην προσωπική σας και σε ότι άλλο πιστεύετε, ότι έχει πλέον κάνει τον κύκλο του. Μια μερίδα του ζωδίου σας, θα καταφέρει να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας, με το παρελθόν με θετικά αποτελέσματα!

Αιγόκερως

Η αγάπη που σας έχει, το συντροφικό σας έτερο, θα λάβει την μορφή πρότασης για περαιτέρω δεσμεύσεις μέσα στον μήνα του Νοεμβρίου! Πριν δώσετε τις απαντήσεις σας, σίγουρα κοιτάξτε πιο σοβαρά την οικονομική σας κατάσταση. Εσείς που είστε μόνοι, κάποια ερωτοφιλία θα σας αποκαλυφθεί.

Υδροχόος

Ανοίξτε την καρδιά και το μυαλό σας, σε όλες αυτές τις θετικές προκλήσεις που έρχονται από παντού. Το σύμπαν σε εσάς που έχετε χωρίσει θα σας φέρει πιο κοντά, σε μια νέα γνωριμία, που θα γεμίσει και πάλι την καρδιά σας, με αγάπη! Επίσης, κάποια παλιά σας οικογενειακά ζητήματα, απλά λήγουν εύκολα!

Ιχθύς

Αποδώστε στον εαυτό σας τα καλύτερα! Ο μήνας αυτός είναι γεμάτος από δώρα σε εργασία και προσωπική ζωή. Εσείς που έχετε το μόνιμο πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων, από το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, θα έχετε μια σημαντική συνάντηση και εκεί θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον σας!

Από τον Γιάννη Φόξ

https://www.oroskopos.tv