Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 26 Νοεμβρίου. Αυτό το διάστημα η θεά τη αγάπης και του έρωτα μας βοηθά να έλξουμε στην ζωή μας σχέσεις και συνεργασίες που το κύριο τους χαρακτηριστικό θα είναι το όραμα και η ελπίδα. Δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με πράγματα περισσότερο αφηρημένα αφήνοντας την φαντασία και το άυλο να μας σαγηνεύσει. Δεν φτάνει μόνο η συναισθηματική σύνδεση αυτή την στιγμή αλλά έχουμε ανάγκη να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες και να εξερευνήσουμε νέες πτυχές μέσα από τις σχέσεις μας. . .

Κριός

Η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα και σε βοηθά να καλλιεργήσεις υψηλότερα οράματα και στόχους. Η φιλία και η συμπόνια μέσα στις σχέσεις σου θα είναι κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης περιόδου αφήνοντας χώρο να εκφράσεις και να εσωτερικεύσεις πρωτότυπες ιδέες και σκέψεις. Το σημαντικό για να σου δώσει η Αφροδίτη όλα της δώρα αυτή την στιγμή είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και στα ταλέντα σου. . .

Ταύρος

Μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα σήμερα και να αφουγκραστείς την στιγμή. Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για σένα που μπορεί να βοηθήσει στην αυτογνωσία και στον μετασχηματισμό σου. Τώρα χρειάζεται να αλλάξεις ρότα και να ακολουθήσεις έναν νέο δρόμο ή μια νέα στρατηγική εκεί που βλέπεις πως δεν υπάρχει πια εξέλιξη. Καταστάσεις του παρόντος αυτή την στιγμή μπορούν να ανανεωθούν και να σπάσεις μοτίβα που δεν εξυπηρετούν πια τους σκοπούς σου. . .

Δίδυμοι

Στο πνεύμα της συνεργασίας σε βάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη. Μην εκπλαγείς αν ξαφνικά αρχίζεις να σκέφτεσαι για συνεργασίες εκεί που μέχρι χτες προτιμούσες να κινείσαι μόνος/η σου. Οι κοινοί στόχοι και η ομαδική δουλειά φαίνεται τώρα πως λειτουργούν για ένα πιο ασφαλές μέλλον αλλά το κυριότερο σε γεμίζει ελπίδα και όνειρα που σε αναζωογονούν. . .

Καρκίνος

Η ομορφιά είναι κάτι που θα ήθελες να προσθέσεις τώρα στην καθημερινότητά σου ή/και στην καθημερινή σου εργασία. Είτε πρόκειται για ένα θέμα αισθητικής στον χώρο που εργάζεσαι είτε θέλεις να κάνεις περισσότερο αρμονικές σχέσεις είναι σίγουρο πως η θέση της Αφροδίτης μπορεί να σου το δώσει απλόχερα. Αυτή την περίοδο μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τις εσωτερικές προκλήσεις που κινητοποιούνται. Η εσωτερική σου αίσθηση ασφάλεια θα δείξει άμεσα την ευνοϊκή αλλαγή και στην καθημερινότητά σου. . .

Λέων

Ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη για σένα εμψυχώνοντας κάθε σου απόφαση. Το θάρρος σου μαζί με τις εμπνεύσεις που θα φέρει η Αφροδίτη μέχρι τις 26 Νοεμβρίου εκτοξεύει το καλλιτεχνικό σου ταλέντο και προσθέτει πάθος στον δρόμο που επιλέγεις να ακολουθήσεις. Η δημιουργικότητα αυτή την στιγμή δεν έχει όρια και εσύ είσαι σε θέση να εκφραστείς και να πρωτοτυπήσεις. . .

Παρθένος

Το άνετο περιβάλλον, η ποιοτική συντροφιά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που πρεσβεύει η Αφροδίτη με κέντρο εσένα. Αυτή την στιγμή η εσωτερική σου ικανοποίηση και χαρά δεν εξαρτάται από άλλους ανθρώπους αλλά από πράγματα που κάνεις εσύ για τον εαυτό σου. Τώρα μπορείς να κατανοήσεις σε βάθος τι είναι αυτό που είναι ωφέλιμο στη ζωή σου και θα το πάρεις στις αποσκευές σου και τι δεν σου χρειάζεται πια γιατί έχει ολοκληρώσει τον σκοπό του. Αλλαγές στο σπίτι ευνοούνται. . .

Ζυγός

Η επικοινωνία χρωματίζεται με φωτεινά χρώματα και είσαι έτοιμος/η να γοητεύσεις τους συνομιλητές σου. Η περιέργεια σου θα είναι έντονη με την θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη ανακαλύπτοντας νέους τρόπους να περάσεις τα μηνύματα σου και να πιάσουν τόπο. Τώρα μπορείς να καταλάβεις πότε αξίζει κάτι να ασχοληθείς και μέχρι που χρειάζεται να το τρέξεις. Οι επιλογές θα είναι αρκετές ώστε να μπορέσεις να επιλέξεις την πιο συμφέρουσα (μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή, στις 21 Νοεμβρίου). . .

Σκορπιός

Η ασφάλεια και η σταθερότητα στην ζωή σου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Αφροδίτης στον Τοξότη με κέντρο εσένα. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, οι φίλοι, όλα περνούν μέσα από το μικροσκόπιο ώστε να μπορέσεις να τοποθετήσεις το κάθε τι στην θέση που ανήκει ανάλογα την αξία του. Αυτή την στιγμή το ενδιαφέρον σου είναι εστιασμένο στο πως θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου να νιώσεις ζωντανός/ή. Η φαντασία σου είναι ενεργή και μπορείς να εξερευνήσεις, και με την βοήθεια του Ερμή ανάδρομου, πτυχές που θα σε φέρουν πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σου. . .

Τοξότης

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου ανάβει τα αστέρια για σένα. Η θέρμη και θαλπωρή ζεσταίνουν και τα πιο απομακρυσμένα κύτταρα σου φωτίζοντας κάθε σου σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους. Πολύ όμορφα πράγματα μπορεί να φέρει η Αφροδίτη αυτή την στιγμή στην ζωή σου αρκεί να υπάρχει μια ειλικρινή προσέγγιση από μέρους σου. Το σημαντικό είναι να καταλάβεις τι έχει σημασία για σένα και αυτό θα πρέπει να πηγάζει κατευθείαν από την καρδιά σου. . .

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη σε βρίσκει σε μια φάση που θέλεις ηρεμία στην ζωή σου και εντείνει αυτή την τάση που έχεις. Η εσωτερική σου φωνή τώρα είναι αρκετά δυνατή ώστε να μπορείς να την ακούσεις και να την ακολουθήσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να της δώσεις χώρο και χρόνο. Εκείνη ξέρει τι είναι αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη και είναι έτοιμη να στο δώσει απλόχερα. . .

Υδροχόος

Η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη λειτουργεί ενθαρρυντικά σε ότι εγχείρημα δουλεύεις αυτή την στιγμή και υποστηρίζει την ομαδική δουλειά και τις συνεργασίες. Τα όνειρα και οι ελπίδες είναι έντονες και φαίνεται να μπορούν να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον στο μεγαλύτερο τους μέρος. Τώρα μπορείς να ολοκληρώσεις και να υπάρξει μεγάλη πρόοδος σε καθήκοντα που έχεις αναλάβει, λαμβάνοντας ικανοποίηση και χαρά από τις επιτεύξεις σου. . .

Ιχθύες

Το επόμενο διάστημα είναι αρκετά δημιουργικό για σένα και φαίνεται πως δεν θα χρονοτριβήσεις ούτε λεπτό. Η εστίαση σε σημαντικά πράγματα τώρα είναι εφικτή και παρόλο την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η Αφροδίτη σε βοηθά να κάνεις προσεκτικό σχεδιασμό ώστε να υπάρξει μια μεθοδική κατεύθυνση προς ένα στόχο. Αυτή την στιγμή υπάρχει ενθάρρυνση όσο αφορά τις φιλοδοξίες σου και έχεις την απαραίτητη διαίσθηση να νιώθεις πλήρως την κατάσταση που βρίσκεσαι.

https://astroguide.gr