Σήμερα μετά το μεσημέρι ένας φρέσκος αέρας έρχεται μαζί με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Ερμής ανάδρομος δεν μας αφήνει να οραματιστούμε το μέλλον μας ακριβώς όπως θα θέλαμε αλλά δεν είμαστε και τελείως στάσιμοι με την Σελήνη σε ένα τόσο ανατρεπτικό ζώδιο. Η Αφροδίτη με τον Χείρωνα δημιουργούν μια ευνοϊκή όψη στον ουρανό βοηθώντας να ασχοληθούμε με όσους έχουν ανάγκη ακόμη και τους ίδιους μας τους εαυτούς. . .

Κριός

Σίγουρα είσαι από τους ανθρώπους που προτιμάς να δρας μόνος/η αλλά σήμερα δίνεται η ευκαιρία να πάρεις ικανοποίηση από ομαδική εργασία. Φίλοι, συνάδελφοι, ομάδες, άτομα της οικογένειας σου τώρα μαζί μπορείτε να κάνετε πράγματα τα οποία μόνος/η δεν θα μπορούσες να φέρεις το ίδιο αποτέλεσμα. Δώσε χώρο στην συνεργασία και την αλληλεγγύη. . .

Ταύρος

Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι καλός ακροατής αν θέλεις πραγματικά να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις που ακούς. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα την κατάσταση αλλά σου δίνει επίσης το πλεονέκτημα να ετοιμαστείς πριν απαντήσεις. Ο Ερμής ανάδρομος δεν είναι βοηθητικός σε αυτή την διεργασία και η τάση να αποσυρθείς μπορεί να σε απομακρύνει από μια πληροφορία που θέλεις να μάθεις σήμερα. . .

Δίδυμοι

Χρειάζεται να είσαι ανοιχτός/ή ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας το πρόγραμμα της ημέρας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κατεύθυνση ή να επιβραδύνεις για λίγο. Το έμφυτο ταλέντο της ευελιξίας θα σου είναι χρήσιμο και ακόμη και αν δεν καταλαβαίνεις απόλυτα που σε πάει, είναι σίγουρο πως θα φτάσεις στον προορισμό σου μεταφορικά και κυριολεκτικά. . .

Καρκίνος

Υπάρχουν αρκετές δυνατότητες σήμερα με κέντρο εσένα εκεί έξω αλλά χρειάζεται και από σένα κάποια προσπάθεια. Παρατήρησε ότι κινητοποιείται σήμερα γιατί είναι βέβαιο πως θα κατανοήσεις πράγματα που σου είχαν διαφύγει. Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις μην μείνεις μέσα στο σπίτι. Πες ναι σε προσκλήσεις ή οργάνωσε εσύ μια συνεύρεση με ανθρώπους που θα σε ευχαριστήσει. . .

Λέων

Να είσαι ο εαυτό σου σε προκαλεί η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου από το μεσημέρι και μετά. Η έκφραση με θάρρος και σθένος δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για σένα ωστόσο σήμερα ένας λόγος παραπάνω. Η καλή θέληση και η αυθεντικότητα μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις έδαφος σήμερα, ακόμη και τον ανάδρομο Ερμή. Δεν το κάνεις για τους άλλους αλλά για σένα. . .

Παρθένος

Οριοθέτησε τον χώρο σου και με ευελιξία απέφυγε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σε φορτίσουν. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, προσπάθησε να προσαρμόσεις τα πράγματα όσο πιο κοντά γίνεται στις δικές σου ανάγκες και τρέχουσες συνθήκες. Αν και πάλι αυτό είναι δύσκολο σήμερα να ξέρεις ότι στο τέλος της ημέρας φίλοι και αγαπημένοι θα σε παινέψουν για το κουράγιο και την προσπάθεια σου. . .

Ζυγός

Υπάρχει η ώθηση να ασχοληθείς με κάτι ασυνήθιστο ή κάτι καινούργιο αλλά πολύ δημιουργικό. Η εφευρετικότητά σου σήμερα μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια όχι μόνο για να λύσεις ένα γρίφο αλλά για να μην μπεις σε κυκεώνα καταστάσεων που μπορεί να σε φορτίσουν. Τώρα μπορείς να δεις την εργασία σου ως κάτι παραγωγικό παρά κάτι που θα ήθελες διακαώς να αποφύγεις. . .

Σκορπιός

Είσαι λίγο ανήσυχος/η σήμερα και θέλεις να ασχοληθείς με κάτι που θα ανεβάσει τους ρυθμούς σου. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει μέσα από διάφορα πειράματα ωστόσο επειδή ο ανάδρομος Ερμής εκτός από καθυστερήσεις φέρνει και αναποδιές, καλό είναι να ελέγξεις κάπως τον ενθουσιασμό σου. Μπορείς να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου αρκεί να μη βιαστείς. . .

Τοξότης

Σήμερα καλείσαι να φέρεις εις πέρας είτε ένα δύσκολο έργο είτε μια κατάσταση η οποία αντικειμενικά έχει δυσκολίες και χρειάζεται να βάλεις αρκετή ενέργεια. Οι συνθήκες είναι καλές αν εξαιρέσεις τις καθυστερήσεις του ανάδρομου Ερμή. Στρέψε την ενέργεια σου προς τα εκεί που οι ικανότητες και τα ταλέντα σου βγαίνουν αβίαστα δημιουργώντας συνθήκες που θα σε διασφαλίζουν. . .

Αιγόκερως

Ένα οικονομικό θέμα κινητοποιείται ή μαθαίνεις κάτι που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Σήμερα χρειάζεται να είσαι ξεκάθαρος/η με αυτά που θέλεις να κάνεις και να αποκτήσεις. Η προσωπική ικανοποίηση μπορεί να έρθει από διάφορες πλευρές και είναι σημαντικό να ξέρεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να έχεις στην κατοχή σου. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου φέρνει μια ηλιαχτίδα φωτός στην ημέρα σου. Μέσω των ονείρων, των οραμάτων και της ελπίδας για την ζωή σήμερα μπορείς να αφουγκραστείς και να νιώσεις τον αέρα ανανέωσης. Η Αφροδίτη με τον Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με πιο γλυκές αποχρώσεις της ζωής και είσαι σε θέση να δεις με περισσότερη ευαισθησία αυτά που σε προβληματίζουν. . .

Ιχθύες

Πολλά πράγματα σε συνδέουν με το παρελθόν σου σήμερα και μπορεί να έρθουν ξεχασμένες μνήμες ξανά στο μυαλό σου. Τώρα είσαι σε θέση να κατανοήσεις πολύ καλύτερα την τότε κατάσταση που βίωνες όπως επίσης και τους λόγους που σε οδήγησαν στο σήμερα. Είναι ωφέλιμο κάποιες στιγμές να πηγαίνουμε στο παρελθόν αρκεί να μην στεκόμαστε περισσότερο από ότι είναι καλό για την ψυχική μας υγεία. 

https://astroguide.gr