Η σημερινή τάση της ημέρας είναι να έχουμε και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη. Η επιθυμία να είμαστε μέσα σε μια κατάσταση ενεργοί και την ίδια στιγμή να είμαστε και έξω παρατηρητές θα είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά τώρα με τον Ερμή να είναι ανάδρομος. Ωστόσο η ευνοϊκή σχέση της Σελήνης με τον Άρη μας δείχνει πως με μια μικρή προσπάθεια θα μπορέσουμε τελικά να πάρουμε ικανοποίηση σήμερα.

Κριός

Η λογική με την καρδιά είναι δύσκολο να συνυπάρξουν ωστόσο μπορείς να τα συνδυάσεις σήμερα αν δεν βιάζεσαι. Η υπομονή θα σου αφήσει χώρο να σκεφτείς ή να αντιδράσεις βάσει τα αληθινά σου συναισθήματα και είναι κρίμα να χάσεις αυτή την ευκαιρία. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βοηθήσει πολύ στις διαπροσωπικές σου σχέσεις γιαυτό αν μετριάσεις τον παρορμητισμό σου μόνο καλά μπορεί να σου φέρει. . .

Ταύρος

Κάτι μπορεί να σε ενοχλήσει σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας και να θέλεις να κατεβάσεις το κεφάλι σαν ταύρος και να δείξεις την πυγμή σου. Ωστόσο μπορείς επίσης να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς πριν αντιδράσεις. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά που ψάχνεις απαντήσεις και σήμερα η μέρα σε βοηθά μέσω του διαλόγου. . .

Δίδυμοι

Η ελπίδα και η εμπιστοσύνη κινεί βουνά και εσύ σήμερα μπορείς να κάνεις την διαφορά αν το επιθυμήσεις. Ο ενθουσιασμός σου έχει βάση, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά σε μια επίτευξη σήμερα. Εστιάσου σε ότι έχει σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σου και θα βρεις την λύση. . .

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με κάτι που σε απασχολεί και ψάχνεις να βρεις την λύση. Η σκέψη σου μπορεί να είναι περισσότερο ανεξάρτητη και να σου δώσει τα απαραίτητα φτερά ώστε να δεις περισσότερες επιλογές από αυτές που έβλεπες μέχρι χτες. Υπάρχει η δυνατότητα να δεις ανάμεσα στην προσωπική σου ανάπτυξη και την στασιμότητα αυτή την στιγμή. . .

Λέων

Είναι αλήθεια πως νιώθεις ζωντανός/ή όταν βρίσκεσαι σε κίνηση δημιουργική και δραστήρια. Σήμερα ή εσύ ο ίδιος/α θέλεις να το πας πιο χαλαρά ή είναι η επιθυμία του συντρόφου/συνεργάτη/φίλου σου να πάρει τον χρόνο του χωρίς να κάνει τίποτα το σημαντικό. Όποιο σενάριο και αν είναι ενεργό, δώσε το δικαίωμα της επιλογής ανάλογα τις διαθέσεις τις δικές σου ή του άλλου, χωρίς δεύτερες σκέψεις. . .

Παρθένος

Η δυνατότητα που έχεις και η ευελιξία προς μια αλλαγή δεν είναι απλά μόνο σημαντική σήμερα αλλά δείχνει πόσο πραγματικά έξυπνος/η και ικανός/η είσαι. Σήμερα υπάρχει η δυνατότητα να δεις την πανοραμική εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκεσαι και να δημιουργήσεις το σχέδιο αλλαγής και δράσης. Εκμεταλλέψου αυτή την ευκαιρία και δείξει τις ικανότητες σου. . .

Ζυγός

Μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα για μια κατάσταση, μια πρόκληση, μια ιδέα. Ναι, ο Ερμής είναι ανάδρομος και σίγουρα υπάρχει μακρύς δρόμος μέχρι να δεις αν πραγματικά αξίζει η όχι αλλά η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για νέες ιδέες. Όσο αφορά το πλάνο και την εφαρμογή τους, το βλέπουμε στην συνέχεια. . .

Σκορπιός

Με τον Ερμή στο ζώδιο σου σίγουρα νιώθεις πως υπάρχει πολλή δουλειά που χρειάζεται να γίνει ώστε να έρθει ο μετασχηματισμός που χρειάζεται, να αλλάξεις μια προσωπική σου συνήθεια ή να δεις ανανέωση στην ζωή σου. Ωστόσο σήμερα μπορείς να ρίξεις μια κλεφτή ματιά στον νέο δρόμο που χαράζεται, τον ρόλο και το αποτέλεσμα που θα έχουν τα νέα ενδεχόμενα στην ζωή σου. . .

Τοξότης

Πες ότι έχεις να πεις σήμερα έχοντας το χέρι στην καρδιά. Τα μεγάλα ταξίδια θέλουν ελευθερία και Αλήθεια για να γίνουν και να πάρεις ικανοποίηση. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να περάσεις τα μηνύματά σου δείχνοντας έμπρακτα, με παραδείγματα την αποτελεσματικότητά τους. . .

Αιγόκερως

Σήμερα δίνεται η δυνατότητα μέσα από απτά δεδομένα να σκεφτείς το επόμενο βήμα. Μπορεί δεις πως απαιτείται να κάνεις ακόμη λίγο υπομονή ή χρειάζεται να αλλάξεις ρότα και να φτιάξεις μια νέα συνταγή. Η επιτυχία εξαρτάται από την ικανότητα σου να αλλάζεις πορεία όταν αυτό είναι απαραίτητο. . .

Υδροχόος

Η επιλογή είναι δική σου και τα αποτελέσματα της δράσης σου επίσης. Η Σελήνη στο ζώδιο σου και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε βοηθά σήμερα να κάνεις ένα άλμα και να εμπιστευτείς τον εαυτό σου για κάτι που είσαι ικανός/ή. Μην αφήσεις άλλους να σε καθοδηγήσουν σε έναν δρόμο που η διαίσθηση σου λέει το αντίθετο. . .

Ιχθύες

Η θετική σου ενέργεια σήμερα είναι σημαντική με κέντρο εσένα και την ψυχική σου ηρεμία αλλά και με κέντρο τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν γιατί τους βοηθάς εξίσου. Η φροντίδα μιας πληγής, η εκκαθάριση σκέψεων και πεποιθήσεων θα δώσουν έναν πιο καθαρό αέρα στην ζωή σου αυτή την στιγμή. Δεν μπορείς να αποφύγεις το απρόβλεπτο αλλά μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να το δεχθείς στην ζωή σου με συνειδητότητα.

https://astroguide.gr