Περνώντας η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουμε για να βρεθούμε κοντά σε ένα όνειρο γίνεται περισσότερο προσβάσιμη. Νιώθουμε ένα μαγικό διογκωμένο άγγιγμα που αναδύεται μέσα από τα συναισθηματικά επίπεδα της Ψυχής μας και μας έλκει να βυθιστούμε μέχρι εκεί που θα έρθουμε σε επαφή με αυτό που μας γαληνεύει. Για τον κάθε έναν είναι διαφορετικό το πώς θα εκδηλωθεί αυτή η δυναμική στην πράξη, ωστόσο το σενάριο είναι το ίδιο. Να αποδράσουμε σε ονειρικούς κόσμους, εκεί που η έμπνευση μπορεί να δώσει σχήμα σε μια επιθυμία μας και μέσα από αυτή την βουτιά στο Ασυνείδητο να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε τί είναι πραγματικά αυθεντικό, τί είναι αυτό που θα κρατήσουμε μαζί μας στον νέο κύκλο που ξεκινά και τί υποχρεούμαστε να αφήσουμε πίσω.

Κριός

Το σημαντικό για σένα σήμερα είναι να βρίσκεσαι σε κίνηση. Η περιέργεια σου μπορεί να αναζωπυρώσει την επιθυμία για περιπέτεια και να έλξεις αυτό που επιθυμείς να βρεθεί στο δρόμο σου. Το σύμπαν προσφέρει σήμερα ανταμοιβές αρκεί να μην τεμπελιάσεις. Δράση – αντίδραση είναι το μότο της ημέρας για σένα. . .

Ταύρος

Η εμπιστοσύνη στις κινήσεις σου σήμερα είναι πολύ σημαντική. Οι δράσεις σου θα χρωματιστούν με περισσότερες αποχρώσεις μαλακώνοντας την τάση να εμμένεις σε κάτι με πείσμα. Αυτό θα σου δώσει την απαραίτητη ευελιξία και μεταβλητότητα. Με αυτόν τον τρόπο η προσαρμογή στις προκλήσεις της ημέρας θα γίνει ευκολότερη οπότε θα έρθεις πιο κοντά στον στόχο σου. . .

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ένα δίλημμα. Ο Ερμής ανάδρομος δεν είναι βοηθητικός ωστόσο είσαι αρκετά έξυπνος/η να μπορέσεις με ασφάλεια να αποφασίσεις τι θα κάνεις. Είτε διαισθητικά είτε μέσω της έμπνευσης σήμερα μπορείς να σχεδιάσεις μια κατεύθυνση η οποία σου ταιριάζει πολύ καλύτερα. Εστίασε στην λογική σειρά των πραγμάτων. . .

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρξει μια ασάφεια λόγω εξωτερικών γεγονότων όσο αφορά την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις αυτή την περίοδο. Ο Ερμής ανάδρομος και η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων δεν είναι βοηθητικοί παράγοντες ώστε να πάρεις σήμερα την τελική απόφαση αλλά σου δίνουν το βάθος και την ευελιξία στην σκέψη να επεξεργαστείς όλα τα δεδομένα. Η διατήρηση της βάσης σου είναι σημαντική ανάμεσα στις σκέψεις σου. . .

Λέων

Οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις είναι σημαντικές και η διαδικασία είναι περίπλοκη. Η επαφή με τις αληθινές σου ανάγκες και τις ακλόνητες αξίες σου είναι ο τρόπος που θα σε κάνει να αποφασίσεις πως θα κινηθείς. Η πίστη σου είναι βοηθητική όσο και αν αυτή την στιγμή μπορεί να κλονιστεί. Συνδέσου ξανά με ότι είναι υγιή και σου δίνει δύναμη. . .

Παρθένος

Θέματα σχέσεων ή συνεργασιών σήμερα μπορεί να σε απασχολήσουν. Η Σελήνη στους Ιχθύες απέναντι από το ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με αληθινά συναισθήματα και σε μαθαίνει πως η κατανόηση και η αποδοχή είναι τα σημαντικότερα συστατικά για να μπορείς να συνδεθείς αληθινά με άλλους ανθρώπους. Μοίρασε αυτό που νιώθεις στην καρδιά σου και άφησε την ενέργεια να ρέει θεραπευτικά προς εσένα. . .

Ζυγός

Η ευημερία των δικών σου ανθρώπων και όσων αγαπάς είναι κίνητρο για σένα σήμερα. Ακόμη και αν ο λόγος που θέλεις την επιτυχία δεν αφορά μόνο την προσωπική σου ευχαρίστηση, σήμερα μπορείς να πάρεις χαρά βλέποντας πως οι κόποι σου δεν πάνε χαμένοι. Η επιβράβευση έρχεται ακόμη και μέσα από ένα “ευχαριστώ”. Ένα χαμόγελο μπορεί είναι αρκετό και ανακουφιστικό για σένα σήμερα. . .

Σκορπιός

Μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις την τακτική που θα ακολουθήσεις σήμερα σε ένα θέμα που μπορεί να προκύψει. Η αντίδραση άλλων ανθρώπων θα σε βάλει στην διαδικασία διαπραγμάτευσης. Ακόμη και αν χρειαστεί να διαφωνήσεις, μπορείς να το κάνεις με τρόπο που δεν εμποδίζει την ενέργεια να εξακολουθεί να ρέει προς την σωστή κατεύθυνση. . .

Τοξότης

Η διαδικασία της αυτογνωσίας ή της επιλογής της σωστής κατεύθυνσης είναι θέματα που σε απασχολούν συχνά. Σήμερα κάτι κεντρίζει το ενδιαφέρον σου ή έχεις την τάση να πηγαίνεις πίσω σε γεγονότα που έχουν γίνει σταθμοί στην ζωή σου. Ο λόγος που το κάνεις αυτό είναι για να εκτιμήσεις το εδώ και τώρα. Που βρίσκεσαι αυτή την στιγμή, τι έχεις καταφέρει, την ανάπτυξη σου και όλα όσο έχεις αποκομίσει. . .

Αιγόκερως

Οι εκπλήξεις δεν λείπουν με τον Ερμή ανάδρομο και μπορεί αρχικά να σε μπερδεύουν, ωστόσο δίνονται νέες δυνατότητες για εξερεύνηση. Πηγαίνοντας πιο βαθιά στα πράγματα κερδίζεις πολύτιμη γνώση η οποία θα σου χρησιμεύσει στην πορεία σου. Η καθοδήγηση μέσω προσωπικών εμπειριών είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. . .

Υδροχόος

Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με αλλαγές που είναι απαραίτητες να κάνεις στο εδώ και τώρα. Το σημαντικότερο και κυριότερο είναι να κάνεις αυτό που καλείσαι να κάνεις στον συγκεκριμένο χρόνο που σου έχει οριστεί. Η συνέπεια παράγει την βελτίωση σε ότι και αν κάνεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Προσπάθησε να δεσμευτείς χρονικά και με τα κατάλληλα εργαλεία στα χέρια σου. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που μπορείς να έχεις μια δημιουργική αλληλεπίδραση. Είτε ασχοληθείς με κάτι σημαντικό είτε περάσεις χαλαρά τον χρόνο σου μαζί τους είναι αναμφίβολα κάτι που το χρειάζεσαι αυτή την στιγμή. Η κατανόηση και η αλληλεγγύη είναι τα κλειδιά της ημέρας για σένα, ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις. 

https://astroguide.gr