Από τις 11 ως τις 14 Νοεμβρίου, ο Ήλιος από το μυστηριώδες και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Σκορπιούς και Αιγόκερους πρωτίστως, αλλά και για Καρκίνους, Παρθένους και Ιχθύς δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί στα τέλη του δευτέρου και τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 18η ως την 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

Αυτό το διάστημα, η ανάγκη να βρεις την ταυτότητά σου είναι βαθιά και παθιασμένη, όμως αυτή τη φορά παίζεις για να νικήσεις, αφού δεν ικανοποιείσαι με ημίμετρα, όπως μαρτυρά και ο Ήλιος στον Σκορπιό. Το σίγουρο είναι πως η επιτυχία έρχεται όταν μεταμορφώνεις τον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω. Πρέπει όμως να έρθεις σε επαφή με τα άδυτα της ψυχής σου, εκεί που είναι κρυμμένα όλα τα μυστικά και οι αδυναμίες σου, κοιτώντας τη σκοτεινή σου πλευρά κατάματα. Τότε άλλωστε είναι η στιγμή που θυμάσαι ότι είσαι πιο πάνω από τα ελαττώματά σου, και στο τέλος τα υπερνικάς!

Είναι περίοδος που ανακαλύπτεις νέες πτυχές μέσα στα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ αν ξεκινήσεις κάποιο νέο εγχείρημα αυτές τις μέρες, μπορεί στην αρχή να αργήσει να εκδηλωθεί αλλά σταδιακά έχει τη δυναμική να σε μεταμορφώσει προς το καλύτερο. Ωστόσο, η σεξουαλική σου διάθεση είναι έντονη και επιδιώκεις να επιβεβαιωθείς (Ήλιος) μέσα από τις σεξουαλικές σου σχέσεις, μιας και ο Πλούτωνας σχετίζεται και με το σεξ. Επίσης, ο Πλούτωνας σε θετική όψη με τον Ήλιο, είναι ο αλχημιστής που μεταμορφώνει τα απλά μέταλλα σε χρυσάφι, σαν μια άλλη φιλοσοφική λίθο, και μας θυμίζει το υλικό από το οποίο έχουμε φτιαχτεί.

Αυτή η όψη επίσης μιλά και για οικονομικές επιτυχίες, μιας και ο Ήλιος στον Σκορπιό φέρνει εύνοια για χρηματοοικονομικά ζητήματα, έτσι λοιπόν η όψη αυτή υπόσχεται και οφέλη από κινήσεις που κάνουν άλλοι. Τέλος, είναι μια πολύ καλή στιγμή να διευθετήσεις εκκρεμή ζητήματα με δάνεια, τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες, διατροφές, επιχορηγήσεις ή κληρονομιές.

http://astropedia.gr