Σήμερα μπορεί να οδηγηθούμε σε δρόμους που δεν έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος και η Αφροδίτη με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα δημιουργούν φαντασιώσεις που συγχέουν την πραγματικότητα αν προσπαθήσουμε να τις ενώσουμε. Ωστόσο είναι μια ιδανική μέρα να ασχοληθούμε με την τέχνη, την ομορφιά, οτιδήποτε ανήκει στην καλλιτεχνική φύση και τα όνειρα που έχουν μείνει ανεκπλήρωτα. . .

Κριός

Σήμερα μπορεί να έχεις μια επικοινωνία η οποία θα κινητοποιήσει απροσδόκητα συναισθήματα ή να έχεις συνομιλίες και δραστηριότητες οι οποίες θα μπεις οικειοθελώς σε λεπτομέρειες και αναλύσεις. Χρειάζεται να διατηρήσεις ρεαλιστικές προοπτικές γιατί η μέρα μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις και ιδέες οι οποίες δεν υπάρχουν καν σαν ενδεχόμενα. . .

Ταύρος

Τα χρήματα και η οικονομική σου ευημερία σήμερα θα σε απασχολήσουν. Η αισιοδοξία σου μπορεί να ανέβει έχοντας μπροστά σου ένα πλάνο ή συζητώντας με άλλους αυτό το θέμα. Καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι σήμερα σε ότι ακούς και να κρατήσεις σοβαρή στάση απέναντι σε οτιδήποτε πέφτει στο τραπέζι σήμερα και αφορά τα οικονομικά. . .

Δίδυμοι

Πολλές κατευθύνσεις ανοίγονται μπροστά σου και η μέρα δεν είναι θετική για να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Δεν είναι σίγουρο ποίοι δρόμοι μπορούν να σε οδηγήσουν πραγματικά στο ευνοϊκό αποτέλεσμα που θέλεις και η ταξινόμηση των επιλογών θα είναι αρκετά δύσκολη. Η διαίσθηση σου ωστόσο είναι ενεργή και θα είναι αρωγός ώστε να ακολουθήσεις τον σωστό δρόμο. . .

Καρκίνος

Άφησε τις σκέψεις σου σήμερα στην άκρη και εστίασε σε ότι βλέπεις και νιώθεις με την καρδιά σου. Οι σκέψεις θα σε μπερδέψουν και μπορεί να σε βάλουν σε μια κατάσταση η οποία είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Σήμερα προσπάθησε οτιδήποτε κάνεις ή οτιδήποτε αποφασίζεις να έρχεται από την καρδιά και όχι από το μυαλό. . .

Λέων

Ένα φρεσκάρισμα στα όνειρα σου και τις ελπίδες σου θα είναι πολύ ευνοϊκό σήμερα. Ένα όνειρο το οποίο έχεις αφήσει στην άκρη χρειάζεται να αναζωπυρωθεί και να αρχίσεις πάλι να βλέπεις τον κόσμο και την ζωή σου με άλλο μάτι. Οτιδήποτε σε εμπνέει, σε τροφοδοτεί παράλληλα και σε γεμίζει ενέργεια. Μην σπαταλάς την ενέργεια σου σε καταστάσεις που δεν σου δίνουν τροφή για την πνευματική σου ανάπτυξη. . .

Παρθένος

Η φαντασία σου σήμερα είναι ενεργή και μπορεί να σε οδηγήσει σε κόσμους που θα βρεις την ησυχία σου σήμερα. Ξέφυγε λίγο από την καθημερινότητά σου και ασχολήσου με κάτι το οποίο δεν έχει σχήμα και πλαίσιο. Είναι σίγουρο πως οτιδήποτε έξω από τα συνηθισμένα θα σε αναζωογονήσει και θα σε γεμίσει ενέργεια. . .

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Μπορείς να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που συνεργάζεσαι ή ανθρώπους οικείους σου, μέσα από την καρδιά σου και είναι σίγουρο πως θα βρεθεί η λύση. Μην πας βάσει βιβλίου σήμερα. Δώσε την ευκαιρία να ανέβει η συζήτηση σε άλλα επίπεδα, εκεί που η φαντασία και η δημιουργικότητα ανοίγει καινούργιους δρόμους για σένα. . .

Σκορπιός

Χρειάζεται να έχεις υπομονή και ανοιχτή την καρδιά σου σήμερα. Οτιδήποτε προκύψει είτε όσο αφορά ένα προσωπικό σου θέμα ή σε σχέση με άλλους ανθρώπους χρειάζεται να ακολουθήσεις τα βήματα της καρδιάς και όχι του μυαλού σου. Ξέχασε για σήμερα τις παρορμητικές λέξεις και την οργανωτική σκέψη. Αφέσου σε πράγματα που έχουν πραγματικό νόημα και δοκίμασε να δράσεις με μια άλλη οπτική από αυτή που δρας συνήθως. Εσύ ξέρεις πως μπορεί να γίνει αυτό. . .

Τοξότης

Σημασία δεν έχει πως δρουν οι άλλοι αλλά πως αντιδρούμε εμείς είναι το μότο της ημέρας για σένα. Όσο και να προσπαθήσεις να καταλάβεις τι έχει στο μυαλό του ο άλλος σήμερα τόσο θα μπερδεύεσαι. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δράσεις με κέντρο εσένα, να κάνεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις αυτά που κινητοποιούνται πάλι με κέντρο εσένα. . .

Αιγόκερως

Σήμερα προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Η ξεκούραση σου σήμερα είναι το σημαντικότερο πράγμα για την ψυχική και την σωματική σου υγεία. Ακόμη και αν αυτό φαντάζει υπέροχο και ακατόρθωτο γιατί οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν, σκέψου πως είναι καλύτερα να κάνεις ένα διάλλειμα ώστε να μπορείς να είσαι εντάξει με αυτές. Δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. . .

Υδροχόος

Ακόμη και αν κάτι λειτουργεί χωρίς να το κατανοείς απόλυτα σήμερα, ακόμη και αν τα νερά είναι φουσκωμένα, είναι σίγουρο πως θα βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις. Βάλε προτεραιότητες σταθερές και μην φοβάσαι οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου. Η προσωπική σου πυξίδα και άγκυρα λειτουργούν σωστά και με ισχύ οπότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. . .

Ιχθύες

Η ημέρα είναι ευνοϊκή ώστε να χαθείς μέσα σε κάτι καλλιτεχνικό, κάτι που αφορά την δημιουργία και την άυλη πραγματικότητα. Τείνει να είναι αρκετά οικείο αυτό που συμβαίνει σήμερα με την γενικότερη τάση σου να αποσύρεσαι στα ενδότερα σου. Ωστόσο αν η μέρα έχεις συγκεκριμένες “γήινες” απαιτήσεις καλό θα ήταν να κάνεις μια καλή προετοιμασία εξαρχής ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεων

https://astroguide.gr