facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 15/11

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο των Διδύμων μας σπρώχνει να ασχοληθούμε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να δημιουργήσουμε μια αρκετά μεγάλη λίστα υποχρεώσεων. Είναι σίγουρο πως δεν θα τις προλάβουμε όλες γιατί ο Ερμής, κυβερνήτης των Διδύμων, είναι ανάδρομος και ενθαρρύνει την αναποφασιστικότητα ή την βιασύνη. Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλουμε ένα χρονοδιάγραμμα και να το ακολουθήσουμε πιστά χωρίς να διασπαστούμε δεξιά και αριστερά όπως μας πηγαίνει ο άνεμος. Από το απόγευμα και μετά η τάση να γίνουμε περισσότερο ευερέθιστοι είναι έντονη γιαυτό καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε με πολύ σημαντικά πράγματα που θα μας αγχώσουν. . .

Κριός

Η επικοινωνία θα μπορούσε να είναι έντονη σήμερα γιαυτό χρειάζεται να δώσεις προσοχή κυρίως στις λεπτομέρειες γιατί μπορεί να σου ξεφύγει κάτι σημαντικό. Η παρορμητικότητά σου δεν είναι βοηθητική σήμερα και υπάρχει μεγάλο ρίσκο να υπερεκτιμήσεις τις ικανότητές σου. Καλό θα ήταν να δείξεις σύνεση σε ότι κάνεις. Τρεις μετράμε και μια κόβουμε. . .

Ταύρος

Η επιδεξιότητά σου σήμερα είναι βοηθητική σε ότι αφορά τα οικονομικά θέματα και θέματα αξιών υλικών ή συναισθηματικών. Η ευελιξία είναι χρήσιμη ακόμη και αν δεν είναι το φόρτε σου. Δημιούργησε ένα εύκαμπτο πρόγραμμα για σήμερα και άφησε τις σκέψεις σου να πάνε προς τις φιλοδοξίες σου και την επιδίωξη των οικονομικών σου στόχων. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου μέχρι το απόγευμα γεμίζει το μυαλό σου με σκέψεις. Λόγω του ανάδρομου Ερμή χρειάζεται αρκετές από αυτές να επανεξεταστούν ώστε να σε οδηγήσουν πιο κοντά στην αυθεντικότητά σου. Γνωρίζεις πως βρίσκεσαι σε ένα σημείο που ενήλικα χρειάζεται να βάλεις μέτρο και όρια σε οτιδήποτε δεν λειτουργεί πια στην ζωή σου. Ωστόσο μην πάρεις τελικές αποφάσεις μέχρι το τέλος του μήνα. . .

Καρκίνος

Οι ικανότητες σου είναι εξαιρετικές και η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να ανοίξεις περισσότερο το μυαλό σου και να βρεις τις κατάλληλες λέξεις να περάσεις τα μηνύματα σου. Η δεξιότητα φαίνεται στον τρόπο που κάνεις κάτι και τώρα ακόμη και αν νιώθεις πως έχεις φορτωθεί πολλά στους ώμους σου, δίνεται η ευκαιρία να δείξεις την αξία σου σε αυτούς που την αμφισβητούν. . .

Λέων

Κοινωνικά θέματα κινητοποιεί η Σελήνη στους Διδύμους και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή ώστε να εκμεταλλευτείς την κάθε ευκαιρία. Μπορείς να συνδεθείς με φίλους και ομάδες, να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με οτιδήποτε θέλεις το οποίο θα σε γεμίσει χαρά. Η ισορροπία των προτεραιοτήτων σου είναι το μυστικό της επιτυχίας ωστόσο μην ξεχνάς πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις χαρά έστω και μέσα από μικρά καθημερινά πράγματα. . .

Παρθένος

Τα συναισθήματα σου σήμερα διαιρούνται μεταξύ εργασίας και σπιτιού και η ισορροπία μεταξύ τους θα σου φέρει την ηρεμία που ζητάς. Είτε προκύπτει κάποιο εξωτερικό γεγονός, είτε νιώθεις εσύ πως χρειάζεται να κάνεις αλλαγές σε αυτούς τους τομείς, είναι σημαντικό να ανταποκριθείς στην πρόκληση. Σήμερα μην ενδώσεις σε τίποτα που έχει το ρίσκο να χαλάσει την ηρεμία σου. . .

Ζυγός

Σήμερα νιώθεις πως κάτι ξεχωριστό θα ήθελες να συμβεί και υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Παρόλο που μπορεί να νιώθεις παγιδευμένος/η στην καθημερινή σου ρουτίνα, κάτι απροσδόκητο έρχεται στον δρόμο σου και σου δείχνει μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που βρίσκεσαι στο σήμερα. Αρκεί να τραβήξει την προσοχή σου και να μην χαθεί μέσα στις ευκαιρίες που όλοι συναντάμε κατά καιρούς αλλά δεν βλέπουμε. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. . .

Σκορπιός

Η καλοσύνη σου είναι ένα από τα προτερήματα σου και σήμερα δίνεται η ευκαιρία να πάρεις χαρά μέσα από μια καλή χειρονομία. Είτε έχεις προσωπικό όφελος, είτε όχι, το σημαντικότερο σήμερα είναι πως γίνεσαι χέρι βοηθείας για κάποιον άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Η χαρά και η ικανοποίηση δεν είναι μετρήσιμη όπως επίσης και το νόημα της σε βαθύτερο επίπεδο. . .

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου σε βάζει στην διαδικασία να μπεις ευκολότερα στην θέση του άλλου σήμερα και να δεις τα πράγματα από μια άλλη πλευρά. Οι διαφορετικές οπτικές γωνίες θα σου δώσουν ιδέες και λύσεις που χρειάζεσαι. Επανεξετάσεις και επανατοποθετηθείς σε σχέση με την πορεία που βρίσκεσαι είναι σημαντικές αυτή την στιγμή. . .

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα δεν είναι βοηθητική για μεγαλεπήβολα σχέδια και ονειροπόληση οπότε θα χρειαστεί να είσαι προσγειωμένος/η για να είσαι αποτελεσματικός/ή στο πλάνο που έχεις κάνει για σήμερα. Τα πράγματα χρειάζονται να γίνουν με υπομονή, σύνεση και προγραμματισμό και είναι σίγουρο πως η γήινη σου φύση μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες. Η δύναμη είναι στα χέρια σου. . .

Υδροχόος

Να διατηρήσεις την ισορροπία είναι σημαντικό σήμερα σε οτιδήποτε έχεις σκοπό να κάνεις. Είναι εύκολο να χαθείς μέσα στις σκέψεις σου ή άλλοι να σε οδηγήσουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Παρόλο αυτά είναι σημαντικό παράλληλα με τις υποχρεώσεις της ημέρας να βρεθεί χρόνος να χαλαρώσεις και να ψυχαγωγηθείς σήμερα. Οπότε αξιολόγησε τις περιστάσεις. . .

Ιχθύες

Θέματα σπιτιού ενδέχεται να σε απασχολήσουν σήμερα. Είτε πρόκειται για αλλαγές που θέλεις να κάνεις μέσα σε αυτό, είτε αφορά γενικότερα την ιδιωτική σου ζωή σήμερα μπορείς να σκεφτείς τις επιλογές σου, τις πιθανές λύσεις, να αξιολογήσεις και να επανεξετάσεις τα δεδομένα. Ωστόσο τις τελικές αποφάσεις δεν είναι φρόνιμο να τις πάρεις πριν το τέλος του μήνα

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.