Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου μας καλεί να συνδεθούμε με τον συναισθηματικό μας κόσμο σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα. Οι ευνοϊκές όψεις με Ερμή και Ποσειδώνα μας ταξιδεύουν εκεί που γαληνεύει η σκέψη και δίνονται νέα ενδεχόμενα τα οποία μπορούν να πάρουν μακρυά οτιδήποτε μας απασχολεί. Η αίσθηση πως όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να νιώθουμε όμορφα είναι έντονη. Η παραγωγική εργασία έρχεται σήμερα όταν θα προσπαθήσουμε να αξιολογήσουμε στο εδώ και τώρα την κατάσταση που μας απασχολεί και είναι σίγουρο πως θα βρούμε την λύση. . .

Κριός

Σήμερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα που διαθέτεις ώστε να κερδίσεις τον σεβασμό από τους ανθρώπους γύρω σου. Δεν είναι μια χειριστική διαδικασία αυτή που μπαίνεις αλλά κάνεις σωστή εκτίμηση της κατάστασης που έχεις μπροστά σου και προσπαθείς να κερδίσεις τα μέγιστα από αυτήν, χρησιμοποιώντας τα ταλέντα σου. . .

Ταύρος

Η χαρά βρίσκεται στα μικρά πράγματα και είναι δεδομένο πως αυτό που μένει στον χρόνο είναι οι στιγμές που νιώθεις πραγματικά όμορφα και χαρούμενος/η. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα και πως σε επηρεάζουν, προσπάθησε σήμερα να δώσεις σημασία σε οτιδήποτε μπορεί να σε χαροποιήσει και να νιώσεις ζεστασιά. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου σήμερα. . .

Δίδυμοι

Τα όνειρα χρειάζεται να είναι μεγάλα για να μπορούμε να τα κυνηγήσουμε, είναι το σημερινό μότο για σένα. Άφησε την καρδιά σου να μιλήσει και ησύχασε το μυαλό σου από τις σκέψεις που προσπαθούν να πάρουν τον πλήρη έλεγχο. Θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση ακόμη και αν δεν είσαι συνηθισμένος/η σε αυτή την διαδικασία. Ακόμη και αν δεν φιλτράρεις τα πάντα από το μυαλό, οι λέξεις θα δεις πως μπορούν να βρουν και άλλον δρόμο για να βρουν έκφραση. . .

Καρκίνος

Το αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες σου σήμερα δεν πρέπει να σε απασχολήσει. Οι όποιες δοσοληψίες προκύψουν χρειάζεται να έχεις στο μυαλό σου μόνο το να κάνεις το καλύτερο που μπορείς με κέντρο εσένα. Όσο αφορά την ανταμοιβή σου θα έρθει κάποια άλλη στιγμή όταν δεν το περιμένεις. Ανασκουμπώσου και βγες από το καβούκι σου για οποιονδήποτε λόγο. . .

Λέων

Σήμερα μπορείς να είσαι ο εαυτός σου χωρίς απαραίτητα να αναλάβεις όλους τους ρόλους που θα μπορούσες. Η ικανότητά σου είναι δεδομένη αλλά ο πλήρης έλεγχος που ζητάς δεν έρχεται από αυτόν τον δρόμο σήμερα. Η υπερβολική εξουσία θα πέσει βαριά στους ώμους σου ενώ εσύ το μόνο που θέλεις είναι να πάρεις την λάμψη της δημοσιότητας. Η ικανοποίηση και η χαρά θα έρθει μέσα από το μοίρασμα. . .

Παρθένος

Η ακεραιότητά σου σήμερα κάνει την διαφορά και είναι αξία ανεκτίμητη στα μάτια των άλλων αλλά και στα δικά σου. Η βοήθεια που χρειάζεσαι έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις αρκεί να απομονώσεις τους γύρω θορύβους, να συνδεθείς και να κατανοήσεις τις βαθύτερες σου ανάγκες. Η διαίσθηση σου θα είναι αρωγός σου σήμερα. . .

Ζυγός

Η ανάγκη σου για δικαιοσύνη είναι έντονη σήμερα και θα υποστηρίξεις οποιονδήποτε και οτιδήποτε το έχει ανάγκη. Η διάθεση σου να σχεδιάσεις έναν δρόμο με ειρηνικά δομημένα υλικά είναι δεδομένη και είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις ή να επαναφέρεις ξανά την αρμονία εκεί που βλέπεις πως έχει χαθεί. Η γοητεία και ο όμορφος τρόπος σου είναι τα κλειδιά σου σήμερα. . .

Σκορπιός

Έχεις την ικανότητα να κάνεις να φαίνονται εύκολα ακόμη και τα πιο δύσκολα πράγματα. Η φαινομενική σου ηρεμία, η σταθερότητα και η ικανότητα σου να έχεις τον πλήρη έλεγχο την στιγμή της κρίσης είναι τα όπλα σου. Το κάνεις όχι μόνο για να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις αλλά για να μην φουντώσεις το ηφαίστειο που έχεις μέσα σου. Αυτό είναι πολύ βοηθητικό σήμερα και σε πάει πιο κοντά σε μια επιθυμία σου. . .

Τοξότης

Ακόμη και αν το πρόγραμμα σου σήμερα είναι έντονο ή αρκετά απαιτητικό, εσύ έχεις την ανάγκη να αφεθείς σε μια περιπέτεια, ακόμη και αν χρειαστεί να δημιουργήσεις εσύ τις συνθήκες. Η θετική σου στάση είναι το κλειδί της ημέρας και μπορείς να την μετατρέψεις σε ελκυστική προσθέτοντας ενδιαφέροντα για σένα πράγματα. Οι προθέσεις σου έχουν σημασία και η έμπνευση που θα βάλεις σε αυτό που έχεις καταπιαστεί. . .

Αιγόκερως

Όταν μπορείς να συνδυάζεις το μυαλό με την καρδιά σου, όπως δίνεται η ευκαιρία σήμερα, μπορείς να δημιουργήσεις μια εικόνα επιτυχίας και να οδεύσεις προς αυτήν. Όταν βλέπεις την διαδρομή έχεις την ικανότητα να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες και προσαρμογές ώστε να φέρεις εσύ την πρόοδο. . .

Υδροχόος

Η διαίσθηση σου και οι πρωτότυπες λύσεις που μπορείς να σκεφτείς όταν υπάρχει ανάγκη, σήμερα θα είναι χρήσιμες. Είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό θέλεις να κάνεις πράγματα που θα χαροποιήσουν τους άλλους ή/και θα τους βγάλουν από μια δύσκολη κατάσταση. Η χαρά όταν υπάρχει μοιράζεται και αυτό σήμερα είναι για σένα το μεγαλύτερο δώρο. . .

Ιχθύες

Η μέρα σου προσφέρει απλόχερα την φαντασία και την επαφή με το άγνωστο, που τόσο σε γοητεύει. Η τάση να θέλεις να αποσυρθείς είναι έντονη ωστόσο η αίσθηση είναι περισσότερο για να κάνεις όμορφα και δημιουργικά πράγματα παρά για να απομονωθείς. Η αποφασιστικότητά σου είναι κινητοποιημένη και μπορείς με επιμονή να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και τις συνθήκες που υπάρχουν για να κάνεις μια πρόοδο σε κάτι που δουλεύεις.