Η θέση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού λειτουργεί με δύο τρόπους. ‘Η θα μας γεμίσει κουράγιο και θάρρος ή να μας κάνει σκληρούς απέναντι στους άλλους εξαιτίας του φόβου που μπορεί να νιώσουμε. Ο Άρης στον Σκορπιό ενισχύει το ένστικτο επιβίωσης είτε επειδή θα αισθανθούμε πολύ δυνατοί/ές είτε πολύ αδύναμοι/ες. Για τον Άρη σε αυτό το ζώδιο ο φόβος και ο κίνδυνος διεγείρουν και ξυπνούν την δράση για το “επιθυμητό έπαθλο” οπότε το επόμενο διάστημα, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, θα έχει αρκετούς μεθοδικούς αγώνες με μόνο σκοπό την νίκη. . .

Κριός

Εσωτερικά θέματα και διεργασίες κινητοποιεί η θέση του Άρη στον Σκορπιό για το επόμενο διάστημα. Η τάση να χειραγωγήσεις ή να χειραγωγηθείς θα είναι αισθητή αλλά ασυνείδητη με την έννοια πως ή θα πάρεις την ενέργεια εσύ στα χέρια σου αξιοποιώντας την προς έναν στόχο ή άλλοι θα προσπαθήσουν να σου επιβληθούν. Συνδέσου με τις βαθύτερες σου ανάγκες. . .

Ταύρος

Χρησιμοποιώντας την ενέργεια σου σωστά, οι δαπάνες αυτής της ενέργειας και το πάθος της εμπλοκής είναι που θα μετασχηματίσει τη ζωή σου και τις ζωές αυτών που έρχονται κοντά σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ανάγκη για συναισθηματική αμεσότητα είναι έντονη και όσο πιο γρήγορα σου γίνει συνειδητό και προσαρμοστείς τόσο πιο γρήγορα θα ωφεληθείς. . .

Δίδυμοι

Η καθημερινή σου ρουτίνα και εργασία αλλάζει με τον Άρη στον Σκορπιό. Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου μπορείς να επωφεληθείς και να δημιουργήσεις νέες συνθήκες περισσότερο “σκόπιμες” με την έννοια πως θα είναι πιο κοντά σε έναν ρεαλιστικό στόχο και μια επιθυμία σου. Τώρα μπορείς να δράσεις με συνέπεια και πολύ καλή οργάνωση. . .

Καρκίνος

Ο Άρης στον Σκορπιό σου ξυπνά την επιθυμία να φλερτάρεις, να ερωτευτείς, να πειραματιστείς και να ανακαλύψεις νέα δημιουργικά ενδεχόμενα. Στο χέρι σου είναι αν θα χρησιμοποιήσεις την δυναμική και την ευεργετική ενέργεια του ώστε να γοητεύεις και να σαγηνέψεις αυτούς που θέλεις. . .

Λέων

“Τί είναι αυτό που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς” είναι το μότο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού. Αν ξέρεις την απάντηση υπάρχει η δυναμική να σε πάει οποιαδήποτε απόσταση χρειαστεί για να το πάρεις. Τα βάθη είναι για τους τολμηρούς και η θέση αυτή του Άρη ψάχνει τους καλύτερους του είδους. . .

Παρθένος

Η επικοινωνία με τον Άρη στον Σκορπιό γίνεται πιο μεθοδική, πιο ειλικρινής αλλά και πιθανά περισσότερο ωμή. Είναι αλήθεια πως έχεις την ικανότητα και κυρίως την ευελιξία να αποφεύγεις τα λάθη ωστόσο αυτή η θέση του Άρη μπορεί να σε βγάλει έξω από τα νερά σου με τις αλήθειες που θα υπάρχει η τάση να θέλεις να ειπωθούν. Η σύνεση θα είναι αρωγός σου. . .

Ζυγός

Οι αξίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και θα είναι μια περίοδος που θα σε απασχολήσει έντονα η οικονομική κατάσταση που έχεις στην ζωή σου αυτή την στιγμή όπως επίσης οι συναισθηματικές σου σχέσεις. Ερωτήματα όπως αν είσαι ικανοποιημένος/η σε αυτούς τους τομείς έρχονται μόνο και μόνο για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Να έρθεις σε επαφή με τις δυνάμεις σου και το πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Με θάρρος για ότι αληθινό πρεσβεύεις και επιθυμείς. . .

Σκορπιός

Ενδέχεται να ψάχνεις τρόπους να κάνεις τους άλλους να αντιδράσουν συναισθητικά ή να επιζητείς να επηρεάσεις την συναισθηματική τους κατάσταση. Αυτό είναι εντάξει αν έχεις πλήρη επαφή πρώτα με τα δικά σου συναισθήματα. Στην περίπτωση όμως που έχεις αποσυνδεθεί από τις πραγματικές σου επιθυμίες τότε ενδέχεται να σπαταλήσεις σημαντική από την ενέργεια σου χωρίς να σου προσφέρει αυτή η χρονική περίοδος καμία αναγεννησιακή διαδικασία και ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν. . .

Τοξότης

Τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τον ενδιαφέρει να κερδίσει και όχι απλά να αγωνιστεί και ξέρει πως για να κερδίσει και να πάρει το θησαυρό πρέπει να πάει σε βάθος. Σε περιμένει να πας για να μεταμορφώσει τόσο το στόχο σου όσο και τον εαυτό σου. Να καθαρίσεις από οτιδήποτε τετριμμένο ή άχρηστο για να λάβεις νέα “τροφή” και πάλι, ανανεωμένη και φρέσκια αυτή τη φορά. . .

Αιγόκερως

Κοινωνικά θέματα και ασχολίες σε ομαδικό πλαίσιο κινητοποιεί ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού για σένα την επόμενη περίοδο. Ελπίδες, κατακτήσεις, απολαβές τώρα γίνονται στόχοι και η φιλοδοξία σου για ένα ευρύτερο επαγγελματικό άνοιγμα γίνεται προτεραιότητα. Η πίστη σε ότι επιθυμείς μέσα από την ψυχή σου παίρνει σχήμα και μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. . .

Υδροχόος

Επαγγελματικά θέματα θα προωθηθούν τώρα με τον Άρη στον Σκορπιό. Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου εργασιακά θέματα, επαγγελματικές επιδιώξεις, σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σου σταδιοδρομία και καριέρα θα είναι κινητοποιημένα. Δώσε ώθηση σε ότι έχει σταθερά θεμέλια και γεμίζει την καρδιά σου. . .

Ιχθύες

Φιλοσοφικές αναζητήσεις τώρα με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι κινητοποιημένες. Ένα ταξίδι ακόμη και αν είναι εσωτερικό με κέντρο την αυτογνωσία τώρα θα σε γοητεύσει. Ποτέ η ανάγκη σου για αναγέννηση και εξερεύνηση των βαθύτερων συναισθημάτων και κινήτρων σου δεν ήταν τόσο μεγάλη και είναι η καταλληλότερη στιγμή να γνωρίσεις δρόμους που δεν έχουν εξερευνηθεί ακόμη. Ένα ταξίδι αναψυχής ή και αν συνδυαστεί με έναν επαγγελματικό στόχο ευνοείται μέχρι τις 3 Ιανουαρίου.

https://astroguide.gr