Ζώδια 2020 Ετήσιες Προβλέψεις για το νέο έτος. Το e-zwdia με εγκυρότητα και υπευθυνότητα υπογράφει το Ετήσιο Ωροσκόπιο για το ζώδιό σου.

Κριός 2020

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου):

Πριν κάνετε μια ριζική αλλαγή στην καριέρα σας, προετοιμαστείτε για όλα. Ο Πλούτωνας κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και δημιουργεί αναταραχές και προκλήσεις που σας κάνουν να νιώθετε εξαντλημένοι μέσα σε αυτό το χάος. Ξέρετε τι παιχνίδια παίζονται στα παρασκήνια; Δίνετε μια μεγάλη μάχη ερχόμενοι αντιμέτωποι με παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας στην προσπάθειά σας να υπερασπίσετε τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σας στην εργασία σας. Ένας βαθύς μετασχηματισμός στην καριέρα σας σας ωθεί να βρείτε το δικό σας μονοπάτι, στη σταδιοδρομία και τη ζωή, που θα αντικατοπτρίζει τον αληθινό εαυτό σας. Πάντα θέλετε να είστε αφεντικό του εαυτού σας και δεν θέλετε κανείς να σας κάνει υποδείξεις και να σας διατάζει. Μήπως κάποιος προσπαθεί να σας πάρει τη δική σας δύναμη; Θα μπορούσατε να ανταγωνίζεστε με έναν προϊστάμενο, τις αρχές ή απλώς με τους άνδρες γενικά. Η αποστολή σας μέσα από αυτή την επιρροή του Πλούτωνα είναι να προσπαθήσετε να καταλάβετε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τη δύναμή σας και να εξακολουθείτε να έχετε την οικονομική ασφάλεια (ακόμα και την ελίτ) που επιθυμείτε.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Νιώθετε συνεχείς αποτυχίες στη σταδιοδρομία σας; Ο πειθαρχημένος Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής φιλοδοξίας, αναγκάζοντάς σας να σκεφτείτε τις αξίες σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και τις προτεραιότητές σας και να εντοπίσετε γιατί δεν σας ικανοποιεί η τρέχουσα εργασία σας. Εάν έχετε προβλήματα με τους ανωτέρους σας ή τις αρχές, συμπεριφερθείτε ώριμα και αξιόπιστα. Ίσως και να επιστρέψετε σε μια εργασία του παρελθόντος η οποία μπορεί να είναι πολύ καρποφόρα. Ώρα για επανένωση; Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της τεχνολογίας και των ομάδων, έτσι απαιτείται να δημιουργήσετε καλύτερα όρια, είτε γύρω από τη δουλειά σας, είτε με τις φιλίες σας είτε σε ένα ομαδικό πρόγραμμα. Εξαφανίστε αυτούς που δεν θέλετε από τα κοινωνικά δίκτυα. Αρκεί μια λανθασμένη δημοσίευση για να αποκαλύψει κάτι που δεν θα επιθυμούσατε καθόλου να γίνει δημόσια αντιληπτό.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Κερδίζετε στον αγώνα σας! Αυτή θα μπορούσε να είναι η πιο τυχερή χρονιά σας για την επαγγελματική σας ζωή, καθώς ο επεκτατικός Δίας κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Τι θα μπορούσε να συμβεί: Μια νέα καριέρα, μια εργασία με ταξίδια ή μετεγκατάσταση ή μια προαγωγή μαζί με έναν ισχυρό ηγετικό ρόλο. Θα μπορούσε επίσης να σας φέρει δουλειά στο εξωτερικό ή μια εργασία που προβάλει τα ταλέντα σας. Υιοθετείτε νέες δομές στην εργασία σας, γίνεστε πιο οργανωτικοί και πειθαρχημένοι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να διασκεδάσετε, απλά ο Δίας σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε κάτι νέο και περιπετειώδες στην εργασία σας πέρα από την επαναλαμβανόμενη ρουτίνα. Με τον πρωτοποριακό και τυχερό Δία, το σίγουρο είναι ότι η δουλειά σας οδεύει σε μια νέα κατεύθυνση.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου 2020 και 21 Ιουνίου 2020:

Αυτές οι δύο εκλείψεις αναμορφώνουν τον τρόπο προσέγγισης των μελών της οικογενείας σας και τη διαχείριση των περιουσιακών σας στοιχείων καθώς ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως αποφασίσετε να εργαστείτε στο σπίτι σας ή ρίξετε χρήματα σε ένα ακίνητό σας. Θα μπορούσαν να φέρουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή αλλάζουν οι συνθήκες διαβίωσης στην οικογένειά σας ή ίσως σχεδιάσετε τη μετεγκατάστασή σας εντελώς ξαφνικά. Μήπως είναι καιρός να φυτέψετε ρίζες σε μια νέα πόλη, να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι ή να εξελιχθεί η σχέση σας με τους συγγενείς σας; Μια γυναικεία φιγούρα, ίσως η μητέρα σας, μπορεί να κατέχει εξέχουσα θέση σε αυτές τις δύο εκλείψεις. Στις εκλείψεις, η καλύτερη στάση που πρέπει να έχετε είναι να περιμένετε το αναπάντεχο και να το αποδεχτείτε.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου:

Το 2020 είναι σημαντικό για τα χρήματα και την καριέρα σας! Αυτή η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, μπορεί να φέρει μια συναρπαστική ηγετική ευκαιρία ή σαφήνεια γύρω από το μονοπάτι της ζωής σας. Μια πληθώρα πλανητών στον Αιγόκερω μαζί με αυτή την έκλειψη θα ενεργοποιήσουν το δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και της επιτυχίας, οδεύετε για μεγαλεία! Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια νέα θέση εργασίας, μια ηγετική θέση ή μια μεγάλη αναγνώριση για την εμπειρία σας. Αλλά μπορεί να χρειαστεί να αγωνιστείτε σκληρά και να έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες προτού πάτε ψηλά. Υπομονή και επιμονή! Μπορεί αντίθετα να φύγετε από μια δουλειά που δεν αναγνωρίζει τα ταλέντα σας ή να αλλάξουν οι όροι ή οι συνθήκες της εργασίας σας. Απελευθερωθείτε, είναι η ώρα σας να λάμψετε!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές προσπάθειες για να επαναφέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας θα είναι δύσκολο να μιλήσετε με ευγένεια και διπλωματία, αντίθετα η ωμότητα και η φλυαρία σας ίσως και να βλάψουν κάποιες σχέσεις σας. Ο πλανήτης της ειρήνης σας ζητά να μην είστε παρορμητικοί στα λόγια σας αλλά ευγενικοί και υπομονετικοί με τους ανθρώπους, καθώς θα μπορούσατε να κάψετε μια γέφυρα ή να προσβάλλετε τους άλλους πιο εύκολα τώρα. Προσέξτε επίσης τι δημοσιεύετε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Μπορεί ένα αστείο σας να παρερμηνευτεί ως παραβίαση της προσωπικής ζωής του άλλου. Μια σχέση με έναν αδελφό/ή ή έναν γείτονα μπορεί να διαταραχθεί από τα επιπόλαια λόγια σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και δοκιμάστε να μη μιλήσετε καθόλου. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι ο πλανήτης να ορθοδρομήσει.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, ξεκινά ένα ξεχωριστό ταξίδι στο ζώδιό σας και με την ανάδρομη πορεία του μπορεί να αισθανθείτε ότι μία από τις προσωπικές σας πρωτοβουλίες είναι σταματημένη, ακόμη και μπλοκαρισμένη. Μην αφήσετε την απογοήτευση να σας κάνει να τα παρατήσετε όλα. Όπως είπε ο Oscar Wilde «Εμπειρία είναι απλά το όνομα που δίνουμε στα λάθη μας». Αποδεχτείτε τα καρμικά μαθήματα του κόκκινου πλανήτη και σύντομα θα στέκεστε και πάλι στο ύψος σας, δυνατοί και γενναίοι. Κάντε έναν υγιή εσωτερικό διάλογο για να καταλάβετε τι συνέβη και πώς μπορείτε να το αποφύγετε την επόμενη φορά. Ίσως ακόμα να νιώθετε ότι χάνετε τη δύναμή σας αναλογιζόμενοι τις επιλογές του παρελθόντος. Ο κόκκινος πλανήτης σας ζητά να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν και τα λάθη σας, και να τα αντιμετωπίσετε σαν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας της ίδιας της ζωής

Ταύρος 2020.

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Αλλάξτε τις συνήθειές σας, αλλάξτε τη ζωή σας. Ο ριζοσπαστικός Ουρανός στο ζώδιό σας σας ωθεί να σχεδιάσετε έναν τρόπο ζωής που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες σας, τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας. Η μελέτη και η σύνδεση με ανθρώπους εκτός του κοινωνικού κύκλου σας μπορεί να σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα τις καινοτόμες ιδέες σας οι οποίες θα σας τραβήξουν σε ένα εντελώς νέο μονοπάτι. Αυτό που είναι όμως το πιο σημαντικό για εσάς τώρα είναι ότι α) να δείτε τον εαυτό σας ρεαλιστικά, δηλαδή ότι αξίζετε τα καλύτερα, και β) ότι διατηρείτε τις αξίες σας και σταθερό το εισόδημά σας. Αυτό το τελευταίο θα μπορούσε να είναι λίγο δύσκολο. Δεν πρέπει να παραβιάσετε το δικό σας σύστημα αξιών για να πλουτίσετε. Επισήμανση: Προσέξτε τις σπασμωδικές και επαναστατικές κινήσεις όσον αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή μιας μεγάλης επένδυσης, ίσως δημιουργήσετε χρέοι ή έχετε οικονομικές διακυμάνσεις. Ο αποσταθεροποιητικός Ουρανός μπορεί να φέρει διακυμάνσεις στην ψυχοσύνθεσή σας και τις αντιδράσεις σας και θα σας είναι τώρα δυσκολότερο να κολλήσετε σε μια ανιαρή ρουτίνα.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Ευχαριστήστε το σύμπαν γι’ αυτή τη διέλευση, ό, τι κι αν είναι. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον περιπετειώδη και αισιόδοξο ένατο οίκο σας, οπότε τα προβλήματα που συναντάτε τώρα θα μπορούσαν να είναι για το καλό σας, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι έχουν μια πρακτική λύση. Η προειδοποίηση για τις ρωγμές που υπάρχουν σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή μια ερωτική σχέση μπορεί να σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε το έδαφος για μια διαρκή επιτυχία. Θα πρέπει να είστε υπεύθυνοι για τα μεγάλα οράματά σας, και πράγματι ο Κρόνος θα μπορούσε να σας αποκαλύψει τον ανώτερο σκοπό σας και ποιοι πραγματικά είστε. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και θα μπορούσε να σας βάλει οδοφράγματα στην εργασία σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν ακολουθείτε σωστή κατεύθυνση στη σταδιοδρομία σας ή βλέπετε μια στασιμότητα που σας κάνει να ξανασκεφτείτε την πορεία σας.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Ένας φρέσκος αέρας εισέρχεται στη ζωή σας, νιώθετε αισιόδοξοι και χαρούμενοι χάρη στον Δία στον επεκτατικό και περιπετειώδη ένατο οίκο σας, ο οποίος σας ταξιδεύει μακριά και επεκτείνει τους ορίζοντές σας. Ο τυχερός Δίας σας ενθαρρύνει να προβληθείτε δημόσια και να εκδηλώσετε την κρυφή περιπετειώδη πλευρά σας. Θα εμπνευστείτε επίσης να πάρετε μερικά τολμηρά ρίσκα, όπως να ταξιδέψετε σε μακρινά μέρη ή να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας. Προετοιμαστείτε να προσελκύσετε ανθρώπους που είναι εντελώς διαφορετικοί από το συνηθισμένο τύπο σας, άτομα των οποίων θαυμάζετε την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητά τους. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να κάνετε το ταξίδι των ονείρων σας σε ένα μακρινό μέρος, κάπου που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε να πάτε. Όταν έχετε μια πανέμορφη θέα που σας κόβει την ανάσα (σε αντίθεση με τη συνήθη ρουτίνα σας), δύσκολα θα αισθανθείτε βαρετά.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, δημιουργώντας ένταση για τα χρήματα και κρίση στην αυτοεκτίμησή σας και την αξία σας. Δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αισθάνεστε ανασφαλείς. Μπορεί να πολεμάτε με τον αγαπημένο σας για τα οικονομικά ή να αναγκαστείτε να μειώσετε κάποιες δαπάνες σας ή τον πολυτελή τρόπο ζωής. Οι αξίες σας μπορεί να συγκρουστούν με αυτές του αγαπημένου σας ή ίσως χρειαστεί να κάνετε πίσω από μια νέα οικονομική συμφωνία προκειμένου να επαναξιολογήσετε τους όρους. Προσέξτε την αρνητική κριτική γύρω από την εικόνα του σώματός σας και λάβετε υπόψη σας ότι με την αισθητική Αφροδίτη ανάδρομη δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε την εμφάνισή σας, αργότερα θα μετανιώσετε.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Θέλετε τώρα να βρίσκεστε στα παρασκήνια, στη μοναξιά σας, καθώς ο Άρης είναι ανάδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και της μοναξιάς. Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για να μείνετε στο σπίτι σας και να αναλογιστείτε τα παλιά. Εάν σας πονάει μια απώλεια, αυτή η χρονική περίοδος των δύο μηνών μπορεί να φέρει κάποια βαθιά επούλωση των πληγών της ψυχής σας. Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με τις σκιές σας και τελικά να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας. Αν προσπαθήσατε χωρίς επιτυχία να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α, δώστε του/της ελεύθερο χρόνο και χώρο. Ο χρόνος θεραπεύει όλες τις πληγές. Ακόμα κι αν νιώθετε σαν να πνίγεστε στον ωκεανό της λύπης, πάρτε τα κουπιά, αντί να αφήσετε το πλοίο να βυθιστεί. Δώστε την πρέπουσα σημασία στον εαυτό σας προτού προσπαθήσετε να σώσετε τους άλλους.

Δίδυμος 2020

Η επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή μπορεί να δοκιμαστεί καθώς ο Ποσειδώνας κινείται στο δέκατο οίκο σας, της κοινωνίας και της καριέρας. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έναν εχθρό στην εργασία σας ή διαπιστώνετε ότι έχετε ένα... φίδι στον κόρφο σας καθώς σας αποκαλύπτονται κάποια μυστικά που δεν τα περιμένατε. Μήπως είναι ένα ισχυρό άτομο που προσπαθεί να σας χειραγωγήσει με ύπουλο τρόπο; Προσέξτε τους ψεύτες και τους απατεώνες, τους ανθρώπους που παρουσιάζουν μια όμορφη εικόνα, αλλά πραγματικά αναζητούν απλώς κάποιο κέρδος ή όφελος. Δεν θέλετε να πιστεύετε το χειρότερο, ειδικά αν αυτό το άτομο σας βοήθησε με κάποιο τρόπο. Απλά θυμηθείτε όμως, ότι ίσως υπήρχαν ενδείξεις που εσείς δεν θέλατε να παραδεχτείτε. Έχετε την προειδοποίηση: Να είστε προσεκτικοί όσον αφορά ποιον ανυψώνετε στο βάθρο. Παρόλο που πιθανότατα να ενεργήσετε κάπως... παρανοϊκά, θα πρέπει επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με το ποιους εμπιστεύεστε.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Μήπως έχετε ξοδέψει χρήματα και τώρα δεν μπορείτε να τα αναπληρώσετε; Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, και σας ζητά να είστε εγκρατείς στις αποταμιεύσεις σας, ξοδέψτε αλλά με μέτρο. Είτε πρόκειται για συγχώνευση των οικονομικών πόρων σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, είτε για τον προσωπικό σας προϋπολογισμό, θα πρέπει να θέσετε δημοσιονομικά όρια και να κινηθείτε με σύνεση και λογική, όχι με αφέλεια και επιπολαιότητα. Από τη θετική πλευρά, είναι μια καλή χρονιά για να βάλετε αργά και σταθερά χρήματα στην άκρη, ειδικά αν είχατε οικονομικές προκλήσεις τα τελευταία χρόνια. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και είναι καιρός να είστε πιο υπεύθυνοι με τον κοινωνικό σας περίγυρο και να προσέξετε τις δημοσιεύσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα. Ίσως αλλάξετε φιλοσοφία ζωής ή αγωνιστείτε για να επιβάλετε τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Η επούλωση των πληγών του παρελθόντος και ο ανασχηματισμός της ζωής σας είναι ένα τεράστιο θέμα φέτος, καθώς ο Δίας στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας απαιτεί ισορροπία μεταξύ του νου, του σώματος και της ψυχής σας. Κάνετε έναν βαθύ συναισθηματικό και πνευματικό μετασχηματισμό καθώς αποβάλετε από μέσα σας ξεπερασμένα πρότυπα και μοτίβα συμπεριφοράς. Αυτό το έτος μπορεί να είναι καθοριστικό για μια βαθιά εσωτερική διεργασία ή για να ξεφύγετε από ένα εθιστικό και νοσηρά εξαρτώμενο μοτίβο σε μια οικεία σχέση σας. Ο Δίας θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα ή να κάνετε επενδύσεις σε ακίνητα ή σε μία επιχείρηση ή να αποπληρώσετε ένα χρέος.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020 και 14 Δεκεμβρίου 2020:

Είστε μόνο δύο βήματα μακριά από τη μεγάλη ευκαιρία, έτσι να είστε τολμηροί και να ρισκάρετε. Αυτές οι δύο εκλείψεις ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και θα μπορούσαν να σας φέρουν ένα νέο ειδύλλιο, μια έκρηξη δημιουργικής έμπνευσης, θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τον εαυτό σας. Μιλάτε μέσα από την καρδιά σας στον αγαπημένο σας, τώρα δεν μπορείτε να προσποιείστε ότι όλα είναι καλά. Αν βρίσκεστε σε ένα συνεχές αδιέξοδο θέλετε να το βάλετε στα πόδια! Μια προειδοποίηση: Ή θα εξελιχθείτε μαζί ή θα καείτε στη φωτιά! Ήρθε η ώρα να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά και να δεσμευτείτε ή θα χωρίσουν οι δρόμοι σας. Κι αν ψάχνετε καιρό το πάθος, αυτές οι εκλείψεις μπορούν να σας δείξουν το δρόμο φέρνοντάς σας μια γνωριμία που αλλάζει την πορεία των γεγονότων της ζωής σας. Ένα αίτημα φιλίας ή μια απλή συνομιλία στα social media αρκεί για να ανακαλύψετε ότι κάπου εκεί κρύβεται το μεγάλο πάθος.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου:

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας φωτίζει την προσωπικότητά σας και την ανάγκη σας για ταξίδια, σπουδές και νέους ορίζοντες, εκτοξεύοντας την έξοδό σας από τη ζώνη της άνεσής σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια ξαφνική ευκαιρία να μαζέψετε τα πράγματά σας για μια άλλη πόλη ή να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που αλλάζει όλη τη φιλοσοφία σας για τη ζωή ή να ανακαλύψετε τη ζωή μέσα από ένα βιβλίο. Ίσως έχετε μια σημαντική συνομιλία ή ειδήσεις που σας κατευθύνουν σε μια εντελώς διαφορετική πορεία. Ίσως ακόμα δημιουργήσετε ένα blog, γράψετε ένα βιβλίο ή διδάξετε. Αυτή η έκλειψη θα σας βοηθήσει να μεταδώσετε τις ιδέες σας και το μήνυμά σας προς τα έξω στις μάζες. Αφήστε την ευγλωττία σας και το πνεύμα σας να λάμψουν.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Η ισορροπία και η αρμονία της ερωτικής σας ζωής διαταράσσονται, νιώθετε ένα βαρύ χτύπημα στην ψυχή σας, καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, μια δύσκολη χρονική περίοδο που σας καλεί σε επανεξέταση και βαθύ προβληματισμό. Προειδοποίηση: Η συνηθισμένη γοητεία σας, η έμφυτη πειθώ και η διπλωματία σας μπορεί να δυσλειτουργούν, δεν πιστεύετε τώρα στον εαυτό σας, ίσως να νιώθετε έλλειψη αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης. Αυτό που εσείς νομίζετε ότι είναι αστείο και ευχάριστο, οι άλλοι μπορεί να το αποκωδικοποιήσουν διαφορετικά. Δεδομένου ότι ο πρώτος οίκος κυβερνά την εξωτερική εμφάνιση, μην κάνετε δραστικές αλλαγές με την εικόνα σας. Το ίδιο ισχύει με όλες τις αισθητικές διαδικασίες. Θα μας ευχαριστήσετε γι’ αυτό αργότερα.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας, έτσι μπορεί να παρεξηγηθείτε και να εξοργιστείτε με ένα φίλο σας ή η ομάδα σας να περάσει μερικά εμπόδια. Εάν κάποιος μέσα στην ομάδα σας δεν είναι και τόσο υπεύθυνος, το βάρος θα μπορούσε πραγματικά να πέσει στους ώμους σας. Ο Άρης τείνει να είναι άμεσος και ευθύς, αλλά ανάδρομος μπορεί να σας κάνει πιο συγκρατημένους να μιλήσετε για τον εαυτό σας. Μη λειτουργείτε παθητικά και αφήσετε τους φίλους ή τους συνεργάτες σας να πετάξουν τη δουλειά τους σε εσάς. Είναι επίσης πιθανό ένας φίλος ή ένα μέλος της ομάδας σας να αναχωρήσει για λίγο ή για πάντα, και αυτό δεν είναι αναγκαστικά το χειρότερο πράγμα, ειδικά αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε. Ίσως να ψυχρανθείτε εσείς με κάποιο φίλο σας ή βάλετε ένα ομαδικό έργο στον πάγο για λίγο

Καρκίνος 2020

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου):

Ο Πλούτωνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, έτσι ταρακουνά την εμπιστοσύνη, την οικειότητα και τα οικονομικά που μοιράζεστε με τον αγαπημένο σας ή/και τους συνεργάτες σας. Ίσως αναζωπυρωθεί το πάθος σας για μια παλιά αγάπη ή ίσως νιώσετε υποβόσκουσες ίντριγκες σε μια συνεργασία σας πράγμα που σας κάνει να νιώθετε άγχος μήπως και χάσετε τον έλεγχο. Ένα πρόβλημα ξαφνικά σας φαίνεται τόσο ανυπέρβλητο, η διαίσθησή σας σας μιλά και σας λέει ό, τι υπάρχει κάτι κρυφό που πρέπει να σας ανησυχεί. Ίσως και να βλέπατε καιρό τα σημάδια ότι υπάρχει κάτι κρυμμένο που εξαιτίας αυτού η σχέση αυτή δεν θα λειτουργήσει καλά. Μείνετε επικεντρωμένοι στην εσωτερική σας φωνή και στην ενέργεια που υπάρχει γύρω σας έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι για τα στραβά. Εν ​​τω μεταξύ, ο Πλούτωνας θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια κάποιες πολύ ζοφερές εμπειρίες του παρελθόντος γύρω από το πόσο κοντά μπορείτε να είστε με κάποιον άλλον, τόσο στην οικονομική όσο και την προσωπική σας ζωή. Ίσως να έχετε μια ξαφνική απώλεια ενός συνεργάτη σας ή του αγαπημένου σας ή μια οικονομική συμφωνία δεν αποφέρει τα χρήματα που υπολογίζατε. Ή το αντίθετο: Ένας σύντροφος ψυχής έρχεται στη ζωή σας ή κερδίζετε το τζακ-ποτ!

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και φέρνει ωριμότητα και πρακτικότητα σε όλες τις σχέσεις σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι αν η σχέση σας ή μια συνεργασία σας αξίζουν τον χρόνο σας, τα χρήματά σας και την ενέργειά σας. Η ονειροπόληση και τα συναισθήματα είναι καλά, αλλά ήρθε η ώρα να λειτουργήσετε με τη λογική σας. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, και θα χρειαστεί αγώνας και μόχθος για να έχετε χρήματα για τις δύσκολες στιγμές. Όμως, η ομορφιά του συντηρητικού Κρόνου είναι ότι με λίγη προσπάθεια, η επιτυχία μπορεί να είναι δική σας. Ωστόσο, δεν είναι καιρός να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους. Επισήμανση: Διακινδυνεύετε να εμπλακείτε σε χειριστικές και εξουσιαστικές καταστάσεις αν δεν αντιληφθείτε εκ των προτέρων σχετικά με το αν μια συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση ή σχέση λειτουργεί για σας, σε κάθε επίπεδο. Η διαφωτιστική σας διαίσθηση θα σας πει τι είναι αυτό.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Οι σχέσεις γίνονται πιο σοβαρές, αλλά εμπεριέχουν περιπέτεια και δράση. Ο επεκτατικός Δίας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει μια αισιόδοξη επιρροή στην ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας όλο το χρόνο. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε κάποιον/α που διαφέρει κατά πολύ από το συνηθισμένο τύπο σας, ίσως από μια άλλη κουλτούρα ή μια ερωτική σχέση μεγάλης απόστασης. Αν είστε σε σχέση, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να φροντίζετε τον αγαπημένο σας και να δημιουργήσετε μια σχέση που έχει ισορροπημένη παροχή και λήψη. Ετοιμαστείτε για σταθερότητα αλλά και πολλές εκπλήξεις με την αγάπη σας. Ο Δίας προκαλεί ανάπτυξη η οποία επέρχεται με την ασφάλεια και την ωριμότητα, σας βοηθάει να δείτε ότι το να μοιράζεστε τα μικρά πράγματα μαζί σας φέρνει πιο κοντά.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου 2020 και 21 Ιουνίου 2020:

Μετά από κάποια … δραματικά (αλλά ελπίζουμε επιμορφωτικά) έτη, κλείνει ένας κύκλος εκλείψεων στο ζώδιό σας και είστε έτοιμοι να επαναφέρετε κάποια τάξη στη ζωή σας. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία να λάμψετε και να προασπίσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Ίσως να νιώσετε άγχος και πίεση καθώς δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε στη νέα σας ζωή, αλλά με το τέλος αυτών των εκλείψεων θα έχετε αλλάξει πραγματικά τις συνήθειές σας σιγά-σιγά, δοκιμάζοντας ακόμα και να απομακρύνετε κάποια άτομα με τα οποία δεν εναρμονίζονται η ηθική και οι αξίες σας στη ζωή. Ίσως ακόμα κάνετε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, στο σπίτι σας και με τα οικεία προς εσάς άτομα. Αυτές είναι οι τελευταίες εκλείψεις οι οποίες σας βοηθούν να καταλάβετε τι θέλετε να κάνετε για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σας. Ποιοί είστε και γιατί έχετε έρθει εδώ στον πλανήτη γη;

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου:

Αναζητάτε την οικειότητα και τη δέσμευση καθώς αυτή η έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Οι εκλείψεις μπορούν να προκαλέσουν ξαφνικά γεγονότα, έτσι θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α τον οποίο τον νιώθετε σαν την αδελφή ψυχή σας. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια καταπληκτική αποσαφήνιση των αναγκών και των επιθυμιών σας στη σχέση σας ή ένα σαφές όραμα για το τι θέλετε και δεν θέλετε από ένα σύντροφο. Αν είστε σε σχέση, καλείστε να αποσαφηνίσετε αν υπάρχουν αρμονία και ισορροπία, αν νιώθετε πίστη και συντροφικότητα. Κάποιοι από εσάς ίσως τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους με την αγάπη σας αν τα πράγματα δεν οδηγούν κάπου σταθερά μεταξύ σας. Στις εκλείψεις, οι όποιες αλλαγές είναι σαρωτικές και το σύμπαν παίρνει μακριά ό, τι και όποιον είναι ξεπερασμένο, ανοίγοντας το δρόμο για νέες ευκαιρίες που ταιριάζουν πραγματικά στα πάθη σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να είστε διακριτικοί με τους ανθρώπους και να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για μια νέα γνωριμία σας καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας. Ίσως θρηνείτε μια απώλεια ή ένα πένθος ή νιώθετε συναισθηματικό και ψυχικό χάος. Μήπως πρόσφατα έχετε περάσει ένα χωρισμό ή κάποια απογοήτευση; Ζητήστε βοήθεια και υποστήριξη αντί να εξαναγκάζετε τον εαυτό σας να νιώθει συνεχώς αυτόν πόνο και τη θλίψη. Δεν πρέπει να κρύβετε τόσο σοβαρά θέματα μέσα σας. Και γιατί θα έπρεπε; Αν είστε σε σχέση, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει στο φως σημαντικές πληροφορίες για έναν εκ των δύο ή για τη σχέση σας. Συζητήστε μεταξύ σας για να θεραπεύσετε τον πόνο του παρελθόντος και υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον, μην τραπείτε σε φυγή.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και των στόχων, έτσι ένα σημαντικό επαγγελματικό έργο θα μπορούσε ξαφνικά να σταματήσει ή να έχει εμπόδια. Ίσως όμως εσείς αισθανθείτε κρυφά ανακουφισμένοι. Υπάρχουν περισσότερα πράγματα στη ζωή από τη δουλειά, κάτι που ίσως το έχετε ξεχάσει. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του κόκκινου πλανήτη για να καλλιεργήσετε ισχυρότερες επαγγελματικές σχέσεις ή να αξιολογήσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας. Επίσης, αυτή η ανάπαυλα σάς επιτρέπει να εστιάσετε σε άλλες σημαντικές αποστολές στη ζωή σας, όπως για παράδειγμα την προσωπική σας ζωή, την ερωτική σχέση σας και το χρόνο που περνάτε με την οικογένειά σας. Αν τύχει και κάνετε λάθη στην εργασία σας τώρα να θυμάστε: Το κλειδί είναι να μην εγκαταλείψετε ποτέ, επειδή ένα λάθος είναι απλά άλλο ένα βήμα προς την επιτυχία

Λέων 2020
Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Καλώς ήλθατε στην εποχή της επανάστασης και της καινοτομίας! Με τον Ουρανό στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, μια από τις μελλοντικές ιδέες σας θα μπορούσε να σας ωθήσει στα ύψη. Ίσως ακόμα ασχοληθείτε με την επιχειρηματικότητα και τη μελέτη για να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση. Ένα από τα πολλά ταλέντα σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει στη φήμη ή ακόμα και σε μια νέα ηγετική θέση. Αυτός ο πρωτοπόρος πλανήτης θα μπορούσε επίσης να σας φέρει μια ξαφνική συναρπαστική ευκαιρία για ομαδική εργασία ή μία από τις πρωτότυπες ιδέες σας γίνεται viral. Το σίγουρο είναι ότι η επαγγελματική πορεία σας παίρνει στροφή 180 μοιρών. Αν και μπορεί να μην αισθάνεστε και πολύ άνετα με αυτές τις αλλαγές ως σταθερό ζώδιο που είστε, υιοθετώντας νέα συστήματα στην εργασία σας θα σας ωθήσουν στους στόχους σας. Μην προσπαθήσετε όμως να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε κάποια καθήκοντα σε ικανούς ειδικούς που μπορούν να σας εκπροσωπούν επάξια.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Οργανώστε καλύτερα την καθημερινή σας ζωή, θέστε αυστηρότερα μέτρα για να διάγετε μια υγιή ζωή. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, έτσι ήρθε η ώρα για έναν έλεγχο της υγείας σας. Δεδομένου ότι ο Κρόνος κυβερνά τα οστά, τα δόντια και το δέρμα, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με αυτά. Ο έκτος οίκος διέπει επίσης την πέψη, και η δική σας μπορεί να είναι βραδεία καθώς ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του περιορισμού. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και ίσως αρχίσετε δειλά-δειλά να αντιλαμβάνεστε ότι ο αγαπημένος σας ή ένας συνεργάτης σας λειτουργεί ανώριμα και επικίνδυνα, και με αυτόν τον τρόπο βλέπετε να βαδίζετε σε δύσβατο έδαφος. Ό, τι κι αν συμβεί, απλώς πρέπει να κάνετε σαφή τα όριά σας. Πρώτα απ’ όλα όμως, ξέρετε τι είναι τα όρια; Είναι μια συχνά χρησιμοποιούμενη λέξη που μερικοί άνθρωποι απλά δεν την καταλαβαίνουν στην πράξη. Δεύτερον, και το πιο σημαντικό: Μπορείτε να τα επιβάλλετε;

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Με τον περιπετειώδη Δία στο έκτο οίκο σας, της υγείας, αυτή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη χρονιά σας όσον αφορά την υγεία σας. Βρίσκετε νέους τρόπους για να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, αναλώνετε πιο υγιεινές τροφές, βάζετε την κίνηση στη ζωή σας και φροντίζετε περισσότερο το σώμα σας. Αν έχετε έναν επίμονο πόνο ή ταλαιπωρείστε από ένα πρόβλημα υγείας, ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσετε και να θεραπευτείτε. Δεν είστε ικανοποιημένοι με τον γιατρό σας; Ο Δίας μπορεί να σας φέρει σε επαφή με τους τέλειους επαγγελματίες που θα φέρουν πίσω τη ζωντάνια σας και την ευεξία σας. Στην πραγματικότητα, έχετε πιο υγιεινές επιδιώξεις στην καθημερινή σας ζωή, όπως κάνετε πιο συχνά βόλτα στη φύση αντί να πίνετε κοκτέιλ και να διασκεδάζετε μέχρι το πρωί.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Επαναξιολογήστε τους φίλους σας και τις ομάδες σας, είναι η προτροπή της ανάδρομης Αφροδίτης στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Κάντε λίγο πίσω και δείτε αν οι φίλοι σας έχουν τις ίδιες αξίες και ιδανικά με τα δικά σας. Ποιοί είναι πραγματικά αυτοί ο άνθρωποι που τους αποκαλείτε φίλους, αξίζουν αυτόν τον τίτλο; Απομακρυνθείτε από αυτούς που ξέρουν μόνο να παίρνουν, αφιερώνοντας το χρόνο σας στους ανθρώπους που δίνουν ό, τι καλό έχουν. Κάποιες παρανοήσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προστριβές και να διαταράξουν ένα ομαδικό έργο. Ένα άτομο θα μπορούσε να κυριαρχήσει σε όλη τη δυναμική της ομάδας ή να μειώσει το ηθικό της. Απομακρύνετε αυτό το πρόσωπο πριν αποσυντονιστεί όλη η ομάδα. Χρειάζεστε αντικαταστάτη; Η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσε να σας επανασυνδέσει με συνεργάτες από το παρελθόν σας για μια επιτυχημένη πορεία.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, έτσι ίσως κάποια ταξιδιωτικά σας σχέδια ακυρωθούν ή αναβληθούν. Αν έχετε αναπτύξει ένα επιχειρηματικό σχέδιο, ο ανάδρομος Άρης σας προειδοποιεί να μην επεκταθείτε ή πάρετε πάρα πολλά τολμηρά ρίσκα. Καλύτερα να καθυστερήσετε το λανσάρισμα ενός προϊόντος από το να κάνετε μια λανθασμένη παρορμητική κίνηση. Ο ένατος οίκος κυβερνά την αισιοδοξία και με τον ανάδρομο Άρη εδώ ίσως νιώθετε απαισιόδοξα για τις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος. Προτού φυτέψετε νέους σπόρους, θα πρέπει να καθαρίσετε τα ζιζάνια και να βεβαιωθείτε ότι το έδαφος είναι εύφορο. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κόψετε τους δεσμούς με το παρελθόν. Επεξεργαστείτε και απομακρύνετε όποιον και ό, τι σας αποστραγγίζει συναισθηματικά και σας ρίχνει προς τα κάτω.

Παρθένος 2020

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Βλέπετε καθαρά στον ορίζοντα ή περπατάτε στην ομίχλη; Ο Ποσειδώνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κι εσείς περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα, έχετε δημιουργήσει μια νοσηρά αλληλεξάρτηση στη σχέση σας. Προσέξτε να μην επωμίζεστε τα βάσανα των άλλων, ιδιαίτερα εάν υπάρχουν προβλήματα κάποιου είδους εθισμού. Είναι απολύτως πιθανό να νιώθετε τόσο υπέροχα και ονειρικά, μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε αργότερα ότι διασχίζετε αυτό το μονοπάτι με ένα άτομο που σας αποστραγγίζει συναισθηματικά, σας λέει συνεχή ψέματα και του οποίου η κακή διάθεση γίνεται δική σας. (Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι οι διαθέσεις των άλλων είναι μεταδοτικές). Αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας νομίζοντας ότι εσείς είστε υπαίτιοι αυτής της κατάστασης, δείτε την πραγματικότητα και αντιμετωπίστε την. Θα μπορούσαν να εμφανιστούν επίσης περίεργες φοβίες οι οποίες μπορεί ενδεχομένως να σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε υπό επίθεση. Τα καλά νέα; Δεν είστε. Για να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις (από τον εαυτό σας ή από τους άλλους) διατηρήστε καθαρό το ενεργειακό σας πεδίο.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Είστε κολλημένοι σε μια σχέση χωρίς μέλλον; Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της αυτοπεποίθησης, και ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε πραγματικά κάτι που έχει γίνει εμπόδιο στην πρόοδο της σχέσης σας. Είτε πρόκειται για έναν εθισμό σε μια σχέση χωρίς προοπτική, είτε αναμοχλεύετε τις λανθασμένες ερωτικές επιλογές σας, προσπαθήστε να ξεφύγετε. Παλιά ζητήματα εμπιστοσύνης και αναξιότητας θα μπορούσαν επίσης να σας οδηγήσουν σε οπισθοχώρηση από το ερωτικό παιχνίδι. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, και σας ζητά να είστε πολύ προσεκτικοί με την άσκηση και την επιλογή των θεραπευτών σας. Δεδομένου ότι ο Κρόνος κυβερνά τους εμπειρογνώμονες, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείτε με ένα νέο γιατρό, αν και μπορείτε να πάρετε μια δεύτερη άποψη αν κάτι σας ακούγεται λάθος. Προσέξτε επίσης τις υπερβολικές προσπάθειες και τους τραυματισμούς που σχετίζονται με την άσκηση.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Το πάθος σας αυξάνεται, ήρθε η ώρα να ζήσετε το ερωτικό παιχνίδι! Ο τυχερός Δίας κινείται στον πέμπτο οίκο σας, της αγάπης, της δημιουργικότητας και της αίγλης, και σας φέρνει νέες ερωτικές περιπέτειες ή διασκεδάζετε περισσότερο με την τρέχουσα σχέση σας. Με το διεθνή Δία, ίσως και να συναντήσετε τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου/ας από άλλον πολιτισμό ή άλλη χώρα ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια σχέση μεγάλης απόστασης. Αν είστε σε σχέση, ο ανοιχτός Δίας σας βοηθά να είστε άμεσοι στις επιθυμίες σας και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Ετοιμαστείτε να εισπράξετε έντονα ερωτικά συναισθήματα χωρίς να προσπαθήσετε καθόλου! Ίσως ακόμα αποκτήσετε φήμη ή αναγνωριστείτε για τη δημιουργικότητα, το θάρρος σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020 και 14 Δεκεμβρίου 2020:

Έτοιμοι για μεγάλα όνειρα στο σπίτι σας; Ξεκινά μια σειρά εκλείψεων οι οποίες ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνοντας καταλυτικές αλλαγές στις συνθήκες διαβίωσής σας. Ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και τα μέλη της οικογένειάς σας, ίσως κάποιος φύγει μακριά σας, ακόμα και στο εξωτερικό. Μπορεί να έχετε μια εγκυμοσύνη, να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία ή προετοιμάζεστε να ανταποκριθείτε στην αδελφή ψυχή σας. Μια νέα αρχή ή απρόσμενη είδηση για ένα ζήτημα ακινήτων θα μπορούσε να σας αναστατώσει. Οδηγείτε με γνώμονα την καρδιά σας καθώς τώρα ενεργοποιούνται οι συναισθηματικές και προστατευτικές τάσεις σας. Μαθαίνετε επίσης τι χρειάζεστε για να αισθάνεστε ασφαλείς σε μια σχέση. Φέτος, θα χρειαστείτε δίπλα σας άτομα που μπορούν να σας συμπαρασταθούν, παρά την απόσταση που σας χωρίζει.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου:

Μεγάλες ειδήσεις έρχονται για την καριέρα σας, καθώς αυτή η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Άφθονη επικοινωνία και μεγάλες ιδέες οδηγούν σε καταλυτικές ριζικές αλλαγές. Ίσως δείτε το όνομά σας σε έντυπη μορφή ή οι σπόροι μιας σειράς ιδεών φέτος καρποφορήσουν. Ετοιμαστείτε να καρπωθείτε τα οφέλη του αγώνα σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια ξαφνική ευκαιρία για να δώσετε μια δημόσια ομιλία, να ταξιδέψετε ή να χρησιμοποιήσετε την ισχυρή πειθώ σας στην εργασία σας. Θα μπορούσατε να αιχμαλωτίσετε ένα ολόκληρο ακροατήριο τώρα. Οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορεί να φέρουν και ένα απρόσμενο τέλος, μια πόρτα κλείνει για να έρθει κάτι άλλο το οποίο ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Οι εκλείψεις είναι απρόβλεπτες, έτσι τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας εκπλήξουν και θα σας ταρακουνήσουν. Ίσως αυτό είναι μια ευλογία, καθώς σας επιτρέπουν να πάρετε σοφές αποφάσεις τώρα που έχετε στη διάθεσή σας όλα τα γεγονότα και τις πληροφορίες.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Έχετε εμμονή με τη δημόσια εικόνα σας καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της κοινωνίας και της καριέρας. Τώρα που η Αφροδίτη περνάει μέσα από τον τομέα της σταδιοδρομίας σας, αξιολογήστε: Έχετε τη σωστή επαγγελματική παρουσίαση ή χρειάζεται να αλλάξετε κάτι; Βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό ντύσιμο στη δουλειά και φυσικά, τη σωστή συμπεριφορά, αυτό είναι που παίζει τεράστιο ρόλο. Για να έχετε αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας και τους συνεργάτες σας ίσως πρέπει να αναπροσαρμόσετε τη δική σας στάση. Προβάλετε μια ανοιχτή και συνεργατική συμπεριφορά στο γραφείο και ελέγξτε την κυριαρχία και την εξουσία σας. Μη διαπληκτίζεστε με τους ανωτέρους σας γιατί θα βγείτε χαμένοι. Ακούστε τη γνώμη κάποιων πιο έμπειρων προσώπων, έχοντας κάποιους στο πλευρό σας στα δύσκολα δεν θα ήταν κακό, έτσι;

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Προσέξτε τις αποταμιεύσεις σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία καθώς ο έντονος κα δυναμικός Άρης θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου. Οι αναδρομές των πλανητών λειτουργούν ως περίοδοι ανασκόπησης, και με τον επιθετικό Άρη εδώ, τα οικονομικά σας θα υποφέρουν αν δεν συγκρατηθείτε και δεν ελέγξετε τις παρορμητικές κινήσεις σας. Ίσως οι λογαριασμοί σας έρθουν πολύ φουσκωμένοι ή υπάρχει κάποιο χρέος που έχει γίνει αγκάθι στη ζωή σας. Τώρα είναι η στιγμή να αξιολογήσετε τις επιλογές σας και να βρείτε τρόπους να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Μη βιαστείτε σε μια επένδυση ή σε μια συνεργασία ή συνένωση οικονομικών πόρων, καθώς ο βιαστικός Άρης ανάδρομος μπορεί να οδηγήσει σε ένα λυπηρό λάθος.

Ζυγός 2020

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου):

Η οικογένειά σας μπορεί να γίνει αιτία αστάθειας στη ζωή σας με απρόβλεπτα αποτελέσματα καθώς ο Πλούτωνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Η σχέση σας με έναν από τους γονείς σας, το παιδί σας ή ένα συγγενή σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς ο ένας ή και οι δυο σας επιδιώκετε να ελέγξετε τον άλλον, δημιουργώντας μια πάλη για την εξουσία. Για εσάς που είστε ειρηνικό ζώδιο, δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε τις διακυμάνσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σας και τις διαμάχες. Ο ελεγκτικός Πλούτωνας αλλοιώνει τη δυναμική με την οικογένεια ή/και τους συγγενείς σας ή ακόμα σας φέρνει αντιμέτωπους με μερικά παλιά ζητήματα αυτοπεποίθησης και παιδικά τραύματα και σας καλεί να τα εξαλείψετε μια για πάντα. Ίσως να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι μεταξύ της οικογένειάς σας και της εργασίας σας ή ψάχνετε να ανακαλύψετε τις ρίζες σας και την καταγωγή σας. Ίσως ήρθε η ώρα να κόψετε τον ομφάλιο λώρο με τους γονείς σας ή ίσως μια εγκυμοσύνη (η δική σας ή ενός οικείου ατόμου) ανατινάξει αυτή τη σχέση.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Μπορείτε να είστε ο εαυτός σας με τους αγαπημένους σας; Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και ίσως νιώσετε μια βαριά ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ή ίσως απλώς να μην επιθυμείτε να είστε στην υπάρχουσα κατοικία σας. Ο Κρόνος όμως έχει να κάνει με μια μεθοδική προσέγγιση, έτσι μη βιαστείτε να αλλάξετε σπίτι, αλλά φροντίστε να πάρετε μια ώριμη απόφαση. Αν νιώσετε απαισιοδοξία αναμοχλεύοντας το παρελθόν και τα δύσκολα παιδικά τραύματα ζητήστε υποστήριξη, ειδικά επειδή έχετε συνήθως την τάση να δίνετε περισσότερα από όσα λαμβάνετε. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, και σας ζητά να δείτε πιο σοβαρά την ερωτική σας ζωή, να ενεργήσετε με ωριμότητα όσον αφορά τις ερωτικές επιλογές σας. Ξεκινάτε να παίρνετε καρμικά μαθήματα ζωής για τα επόμενα τρία χρόνια που εστιάζουν στη δημιουργικότητά σας, το πάθος σας και την αξιοπρέπειά σας.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Εάν είστε ευχαριστημένοι στο σπίτι σας, ανοίξτε τις πόρτες σας σε νέους φίλους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα ή ακόμη σκεφτείτε να φιλοξενήσετε κάποιον που ζει στο εξωτερικό. Ο Δίας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έτσι το σπίτι και η οικογένειά σας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της χρονιάς. Θα μπορούσατε να μετακινηθείτε, να επεκτείνετε την οικογένειά σας ή να εμβαθύνετε τους οικογενειακούς δεσμούς σας. Δίνετε μεγάλη έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια, πιθανότατα αισθάνεστε την ανάγκη να φροντίσετε πρώτα τους αγαπημένους σας και μετά τον εαυτό σας. Γίνεστε οι καλύτεροι οικοδεσπότες, χαίρεστε να βρίσκεστε στο σπίτι σας αλλά δεν ξεχνάτε την κοινωνική φύση σας, δηλαδή δεν σχεδιάζετε να είστε ερημίτες. Τα ταξίδια με την οικογένειά σας και οι κοσμικές εμπειρίες σας δίνουν μεγάλη χαρά.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου 2020 και 21 Ιουνίου 2020:

Αυτές οι δύο εκλείψεις ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και θα μπορούσαν να φέρουν μια συναρπαστική ευκαιρία εργασίας,
ίσως εντελώς ξαφνικά. Ή, ίσως να εμπνευστείτε να ακολουθήσετε μια εντελώς νέα προσέγγιση στην καριέρα σας που σας οδηγεί σε ένα εντελώς νέο μονοπάτι. Οι εκλείψεις μπορεί να δημιουργήσουν εκπλήξεις και ξαφνικές αλλαγές, οπότε μείνετε συντονισμένοι για νέες ευκαιρίες που ανεβάζουν ψηλά τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Ίσως ακόμα να υπάρξει απώλεια μιας θέσης εργασίας ή αλλαγή διοικητικού προσωπικού. Αν μαραζώνατε στις σκιές σας, αυτές οι εκλείψεις σας ωθούν να βγείτε από το σκοτάδι και να ακολουθήσετε μια διαφορετική πορεία. Ας ελπίσουμε ότι το φεγγάρι θα βοηθήσει να διευκρινιστούν τα πάντα δίνοντάς σας νέες προοπτικές στην καριέρα σας. Ήρθε η ώρα σας!

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου:

Μια τελευταία Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ολοκληρώνει μια διετή αναμόρφωση στον οικιακό και τον οικογενειακό σας τομέα. Μπορεί τελικά να βρείτε τις ρίζες σας ή να ολοκληρώσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Εν τω μεταξύ, οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου/ Αιγόκερω φέρνουν νέες φιλίες κοντά στο σπίτι σας και από μακριά. Η φροντίδα και η ασφάλεια είναι επίσης μέσα στο μυαλό σας. Πραγματοποιήστε συγκεκριμένα βήματα για να χτίσετε τη φωλιά σας και να εξοφλήσετε τα χρέη σας. Η αφθονία των πλανητών στον Αιγόκερω, συμπεριλαμβανομένων του Δία, του Κρόνου, του Πλούτωνα και αυτής της έκλειψης, θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στους οικογενειακούς δεσμούς σας, βοηθώντας σας να καθορίσετε σαφή όρια ή να λάβετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από ακίνητα, παιδιά ή τους συγγενείς σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Πού πήγε η έμφυτη διπλωματία σας και η ευγένειά σας; Με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, την Αφροδίτη, ανάδρομη στον ένατο οίκο σας, της ειλικρίνειας και των ταξιδιών, θέλετε την αλήθεια! Το χιούμορ και τα αστεία σας θα μπορούσαν να παρερμηνευθούν κι εσείς μπορεί να θεωρηθείτε αλαζόνες, αγενείς και επικριτικοί. Αν ταξιδεύετε, επανεξετάστε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Ακόμη και αν συναντήσετε έναν αγενή συνοδηγό ή έναν ανίκανο (για τα πρότυπά σας) ξενοδόχο, προσπαθήστε να συμπεριφερθείτε με ανωτερότητα. Αφήνοντας το αίμα σας να βράσει θα μπορούσε να χαλάσει το υπέροχο ταξίδι σας. Σκεφτείτε δύο φορές πριν αρχίσετε να φλερτάρετε με τους ντόπιους, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν περίπλοκα. Αν είστε σε σχέση, πάτε ένα ταξίδι σε ένα ρομαντικό μέρος το οποίο έχετε επισκεφτεί στο παρελθόν, μπορεί να αναβιώσει το πάθος σας.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι ίσως ανάψει μια παλιά ερωτική φλόγα, κάποιος/α πρώην θα μπορούσε να εισέλθει ξανά στη ζωή σας ή να κυριαρχήσει στις σκέψεις σας. Τώρα είναι η στιγμή να επιλύσετε το ζήτημα αυτό, είτε δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία, είτε απομακρυνόμενοι από αυτό το πρόσωπο, είτε (πράγμα που είναι και το πιο σημαντικό) κατανοώντας τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε μεθυσμένοι από έρωτα και πάθος γι’ αυτό το άτομο. Έχετε κρύψει κάποια συναισθήματα από την αγάπη σας; Ο επιθετικός Άρης δεν θα σας αφήσει να αγνοήσετε τη σύγκρουση, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να αποσαφηνίσετε την αληθινή αιτία του θυμού σας. Αυτό το οποίο σας εκνευρίζει και σας κάνει να νιώθετε αναστατωμένοι μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αρχικά πιστεύατε.

Σκορπιός 2020
Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Ο ριζοσπαστικός και απρόβλεπτος Ουρανός κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιες οικείες σχέσεις σας και συνεργασίες σας αρχίζουν ξαφνικά να κλονίζονται, καθώς κάποιος από τους δυο σας απαιτεί ελευθερία και ανεξαρτησία. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε έναν άκρως διαφορετικό τύπο ατόμου στην ερωτική σας ζωή ή θα επιθυμούσατε περισσότερη αυτονομία και ελευθερία στο δεσμό σας. Ακόμα κι αν είστε σε μια εξαιρετικά σταθερή σχέση, θα βρείτε σίγουρα έναν τρόπο για να μην είναι τα πράγματα πολύ προβλέψιμα! Η αγάπη, η γαλήνη και η σταθερότητα αποδιοργανώνονται, καθώς τώρα σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβιβαστείτε. Η κοινωνική σας ζωή ανανεώνεται, νέοι φίλοι εισέρχονται στη ζωή σας και μερικά εντυπωσιακά ονόματα για συνεργασία. Η ειλικρίνεια και η αλήθεια μαζί με τη διπλωματία και την ευγένεια θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε με μεγαλύτερη ευκολία αυτά τα δύσβατα και ασταθή μονοπάτια.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Τώρα είναι η στιγμή να ασχοληθείτε με την πνευματική σας ανάπτυξη και τον τρόπο σκέψης σας. Πώς θα εφαρμόσετε τις ιδέες που διαπερνούν μέσα από το μυαλό σας; Οι συνομιλίες γίνονται πιο σοβαρές, σκέφτεστε πιο ώριμα καθώς ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Έχει έρθει η ώρα να γίνει αυτή η συμφωνία που αναμοχλεύατε καιρό στο μυαλό σας; Εάν μια συμφωνία ή μια συνεργασία είναι νόμιμη, θα θελήσετε να την προχωρήσετε. Εάν όμως είχατε πολλές σκέψεις και ενδοιασμούς και το ένστικτό σας σας λέει να πατήσετε τα φρένα μην το αγνοήσετε. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και των ριζών θα σας αναστατώσουν και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις και δοκιμασίες. Ο Κρόνος μπορεί να σας ωθήσει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και οικογενειακές υποχρεώσεις και οι εμπειρίες που θα βιώσετε μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε επιβαρυμμένοι συναισθηματικά.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Έχετε ένα μήνυμα να μεταδώσετε; Τολμήστε να εκφέρετε τις απόψεις και τις ιδέες σας, ειδικά στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, έχετε στο πλάι σας τον τυχερό Δία στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Αυτό το έτος θα ευνοήσει όλες τις μορφές επικοινωνίας: Τη διδασκαλία, τη συγγραφή, τη μάθηση και τη μετάδοση των ιδεών. Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι επίσης πολύ ενεργή και θα μπορούσατε να ταξιδέψετε σε πόλεις που είναι κοντά στον τόπο κατοικίας σας προς αναζήτηση μιας νέας γειτονιάς ή νέων φίλων. Είστε σε συνεχή κίνηση και πολυάσχολοι, η κοινωνική σας ζωή παίρνει φωτιά! Διοργανώνετε πολλά events και είστε άνετοι στην επικοινωνία. Νέοι φίλοι από διαφορετικό κοινωνικό και πολιτισμικό υπόβαθρο θα μπορούσαν να ανοίξουν το μυαλό σας σε νέες απόψεις.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Πώς είστε με τις στενές σχέσεις σας; Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, θα είναι ανάδρομη στον απόκρυφο και μυστικό όγδοο οίκο σας και μπορεί να προκαλέσει έλλειψη εμπιστοσύνης και οικειότητας με τις πιο οικείες σχέσεις σας. Ίσως νιώσετε ότι είστε σε μια περίεργη και περίπλοκη σχέση ή ανάγκη σας για σεξ και οικειότητα δεν ικανοποιείται. Ίσως εσείς νιώθετε λίγο μπερδεμένοι με τα έντονα συναισθήματά σας ή θα μπορούσε να υπάρξει μια άνιση δυναμική εξουσίας, με έντονη χειραγώγηση και έλεγχο. Να είστε προσεκτικοί αν ξαφνικά νιώσετε έντονο πάθος με κάποιο μυστηριώδη τύπο ή σας υποσχεθούν πολλά χρήματα από ένα κοινό επιχειρηματικό εγχείρημα. Μην προσφέρετε την εμπιστοσύνη σας και τα μετρητά σας αν δεν ελέγξετε ενδελεχώς τα πάντα, σκεφτείτε σε βάθος πριν χαρίσετε την καρδιά σας ή απευθυνθείτε σε ένα δικηγόρο.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Αν νιώθατε άγχος για τις υποχρεώσεις σας και τρέχατε να τα προλάβετε όλα, πιθανότατα ο ανάδρομος Άρης στον καθημερινό έκτο οίκο σας θα σας προσφέρει λίγο ανακούφιση, καθώς θα επιβραδύνει τον μανιακό, διάσπαρτο ρυθμό της ζωής σας και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σύστημα και πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του άγχους σας. Τώρα σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε προκειμένου να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες ζωής και καθημερινή ρουτίνα. Ενώ μπορεί να νιώθετε νωθρά και άτονα, έχοντας έλλειψη ενεργητικότητας, να ξέρετε ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κάνετε αυτό που υπόσχεστε και δώστε σημασία στα μικρά πράγματα. Ίσως χρειαστεί να αναθέσετε κάποια εργασία ή να κάνετε κάποια αυστηρότερα καθημερινά πλάνα. Η διαχείριση του άγχους σας είναι απαραίτητη για να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντά σας.

Τοξότης 2020

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Εάν νιώθετε θύμα ή μάρτυρας στην οικογενειακή σας ζωή, ο Ποσειδώνας στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας αφυπνίζει να αναλάβετε την ευθύνη για τη δική σας ζωή. Όσο κι αν θέλετε να τρέξετε για τους αγαπημένους σας, θα πρέπει επίσης να ασχοληθείτε και με τον εαυτό σας. Ίσως και να θέλετε να ξεφύγετε από τα οικογενειακά καθήκοντα και τις υποχρεώσεις ή αντίθετα νιώθετε ενοχές και ψυχική κόπωση για λάθη του παρελθόντος και βρίσκεστε σε έναν ψυχολογικό αγώνα. Μια επική μάχη γίνεται ανάμεσα σε σας και ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο, κάποια ψέματα έρχονται στο φως ή μυστικά που δημιουργούν μια εσωτερική εξέγερση και που σας κάνουν να θέλετε να εγκαταλείψετε την οικογενειακή εστία. Ίσως αμφισβητήσετε κάποια άτομα γύρω σας ή απλά η ονειρική διάθεση που έχετε σας κάνει να θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο στο σπίτι σας. Αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας να αντικατοπτρίζει καλύτερα τις αξίες σας, μπορεί να το ανακατασκευάσετε και να το διακοσμήσετε βάζοντας περισσότερες προσωπικές πινελιές στον χώρο σας που σας κάνουν να νιώθετε γαλήνη και ειρήνη.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Νιώθετε οικονομική δυσπραγία; Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε περισσότερο για να έχετε ισορροπία στον προϋπολογισμό σας. Θα μπορούσε επίσης να φέρει απώλεια εργασίας ή πελάτη ή πιθανή περικοπή μισθού, και εάν συμβεί αυτό, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αντικαταστήσετε αυτή τη ζημία ούτως ή άλλως. Ίσως ακόμη και να επιστρέψετε σε μια παλιά εργασία ή λάβετε χρήματα από το παρελθόν. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας κάνοντας πιο ώριμο και σοβαρό τον τρόπο σκέψης σας και τις ιδέες σας. Αν είστε συγγραφέας, ο Κρόνος μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε ένα ημιτελές συγγραφικό έργο, ίσως ακόμα προβάλετε τις ανθρωπιστικές ιδέες σας μέσα από το blog σας ή συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική ομάδα. Η σοβαρότητα στην επικοινωνία σας και τα ώριμα σχόλιά σας είναι απαραίτητα τώρα και μόνο αυτά θα σας κάνουν πιο αποδεκτούς κοινωνικά.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Το πιο τυχερό έτος σας είναι αυτό για τα οικονομικά σας, οδεύετε προς μια δημοσιονομική εξέλιξη! Οικοδομείτε τώρα την οικονομική σας σταθερότητα χάρη στον κυβερνήτη σας τον Δία στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αυξάνεται η παραγωγικότητα στην εργασία σας, ίσως ακόμα σας ανατεθεί μια εργασία με ταξίδια ή μετεγκατάσταση, η οποία όμως έχει πολύ καλές οικονομικές απολαβές. Ή μπορεί να πάρετε μερικές τολμηρές αποφάσεις για να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Αλλάζετε τις καταναλωτικές σας συνήθειες και επιμένετε σε έναν απλό τρόπο ζωής. Μπορεί ακόμα και να κάνετε νέες επενδύσεις ή δημιουργείτε ευκαιρίες για την οικονομική σας ανάπτυξη. Με το επεκτατικό και ανοιχτό μυαλό σας μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σταθερό εισόδημα κάνοντας συνεπή εξοικονόμηση, συνειδητές δαπάνες και βάζοντας κάποια χρήματα στην άκρη, ανεξάρτητα από τα έξοδά σας.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020 και 14 Δεκεμβρίου 2020:

Ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων στο ζώδιό σας, ιδιαίτερα σημαντικός για το νου και την ψυχή σας. Δεν υπάρχει κανένας πιο αξιόλογος από τον εαυτό σας! Η νοητική και συναισθηματική ισορροπία σας θα πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητά σας. Αν το λάβετε αυτό υπόψη σας, θα έχετε εκπληκτικές ειδήσεις για τη μελλοντική πορεία της ζωής σας, καθώς το φεγγάρι σας παροτρύνει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Επειδή οι εκλείψεις μπορεί να φέρουν απότομες αλλαγές, μπορεί να αποφασίσετε να απομακρύνετε συγκεκριμένα άτομα, ειδικά αν σας σέρνουν προς τα κάτω ή δεν έχετε κοινή φιλοσοφία ζωής. Ίσως οργανώσετε πολλά ταξίδια, ασχοληθείτε με την ανώτερη γνώση ή το πανεπιστήμιο και επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Προτού το καταλάβετε, θα μπορούσατε να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας για το εξωτερικό ή να κάνετε μια νέα εκκίνηση στην καριέρα σας, ασχολούμενοι με εκδόσεις ή εκπαιδευτικούς τομείς.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου:

Αυτή η ισχυρή Σεληνιακή έκλειψη που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, καθορίζει τα πάντα σε μαύρο-άσπρο στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας και φέρνει ανακούφιση. Θα μπορούσε να σημάνει την αρχή μιας νέας ερωτικής σχέσης ή συνεργασίας ή φέρνει ένα αμετάκλητο τέλος ή νιώθετε πιο βαθιά συνδεδεμένοι με τον αγαπημένο σας από ποτέ και προχωράτε προς τη δέσμευση. Ίσως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια κρίση ή να ασχοληθείτε με μια πρόκληση μαζί, και ο τρόπος που θα ενεργήσετε θα μπορούσε να δείξει την εξέλιξη. Το φεγγάρι καθιστά απολύτως σαφές για ποιο λόγο το σύμπαν σας έφερε μαζί ως ζευγάρι. Προσέξτε: Αν έχετε καταστείλει τα συναισθήματά σας, τώρα εκρήγνυνται ως ηφαίστειο, βλέπουν το φως της ημέρας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Τί πρέπει να κάνετε για να αποδεσμευθείτε από το παρελθόν; Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ζητά να στρέψετε την προσοχή σας σε όλες τις σημαντικές σχέσεις σας, υπάρχουν αρμονία και ισορροπία; Αυτή η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης συμβαίνει κάθε 18 μήνες, μια χρονική περίοδο που σας ζητά να κάνετε επαναξιολόγηση, τι δίνετε και τι παίρνετε; Αν έχετε διστάσει να μιλήσετε για ορισμένα σημαντικά θέματα υπό τον φόβο της εγκατάλειψης, η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας υποκινήσει να εκφραστείτε άμεσα. Ένας/μία πρώην θα μπορούσε να επιστρέψει για να σας ζητήσει τη δεύτερη ευκαιρία που ελπίζατε. Αλλά προσέξτε πριν ανοίξετε αυτές τις πόρτες, αφού η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Βεβαιωθείτε ότι οι ενέργειες αυτού του προσώπου εναρμονίζονται με τις μεγάλες υποσχέσεις του.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Τα αγκάθια μιας παρελθούσας παθιασμένης σχέσης συνεχίζουν να τρυπάνε την καρδιά σας και ο ανάδρομος Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς ζητά να βγείτε από το σκοτεινό λαβύρινθό σας προκειμένου να χαλαρώσετε. Αυτό το πρόσωπο σας ασκεί μια περίεργη γοητεία και πάθος, αλλά ο κόκκινος πλανήτης δημιουργεί χώρο για να δείτε αν αυτό το άτομο έχει τα χαρακτηριστικά που θέλετε για να κάνετε μια σταθερή σχέση. Εάν αφήσετε αυτό το πρόσωπο να επιστρέψει, η κατάσταση θα μπορούσε να γίνει πολύπλοκη γρήγορα, αν δεν είστε σαφείς για τις ανάγκες σας αυτή τη φορά. Μιλήστε και να είστε έτοιμοι για μια καυτή συζήτηση! Έχοντας μια δημιουργική διέξοδο, όπως ένα δημιουργικό πάθος που επιδιώκετε, μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία

Αιγόκερως 2020

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου):

Μιλήστε για να θεραπευτείτε! Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας να φέρνει στην επιφάνεια όλα τα ζητήματα που σας έχουν προκαλέσει οργή και θυμό, μνησικακία, έλεγχο και χειραγώγηση, μπορεί απλά να χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με τους κακούς σας δαίμονες για να απελευθερωθείτε. Ένας βαθύς ψυχολογικός και συναισθηματικός αγώνας μπορεί επίσης να προκύψει ο οποίος όμως σας οδηγεί σε μια εντελώς νέα φιλοσοφία ζωής, αποκτάτε ένα νέο πνευματικό προσανατολισμό και πιστεύετε επιτέλους στην εσωτερική σας δύναμη και την ικανότητα να επιβληθείτε στον εαυτό σας. Μιλώντας με ειλικρίνεια στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε σχετικά με την ιστορία της ζωής σας θα είναι για σας κάτι σαν ψυχική κάθαρση τώρα, αν και ίσως να μη θέλετε να αποκαλύψετε όλα αυτά τα μυστικά. Μόνο έτσι όμως θα καταφέρετε να βγείτε από το σκοτάδι στο φως. Επισήμανση: Φροντίστε να διοχετεύσετε τη δύναμη της θέλησής σας προς μια θετική κατεύθυνση. Διαφορετικά, ο Πλούτωνας θα μετατρέψει τη ζωή σας σε μια πάλη για την εξουσία δημιουργώντας ακραίες συγκρούσεις, που ο καθένας σκοπεύει να δημιουργήσει ένα αυταρχικό καθεστώς, ενώ σχεδιάζει … πραξικόπημα εναντίον της άλλης πλευράς.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Είστε προσκολλημένοι σε μια δουλειά, μια ερωτική σχέση ή μια επιχειρηματική ιδέα που απλά δεν λειτουργεί; Ο σοφός Κρόνος στο ζώδιό σας μπορεί να στείλει ένα λαμπερό φως για να δείτε την πραγματικότητα. Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να συνειδητοποιήσετε ότι η βιωσιμότητα αυτού του έργου ή αυτής της σχέσης έχουν φτάσει στο τέλος τους, δεν είναι κατάλληλα και σωστά για σας. Μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω, ενεργοποιήστε την έμφυτη λογική σας και την υπομονή σας και σκεφτείτε τις δικές σας προτεραιότητες. Η ανθεκτικότητα είναι το κλειδί της ευτυχίας σας και της θετικής αλλαγής. Επισήμανση: Ό, τι κι αν κάνετε, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα πιο έμπειρο άτομο για κατευθυντήριες οδηγίες. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας βοηθά να εφεύρετε νέες πηγές εισοδήματος ή να πληρώσετε τις οφειλές σας. Σε περίπτωση που κάνετε μια νέα επένδυση, φροντίστε να είστε πιο ενημερωμένοι και προσαρμόσιμοι στη σημερινή συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό, ετοιμαστείτε για τα καλύτερα και τα μεγαλύτερα, είστε ερωτευμένοι με τη δική σας ζωή! Καθώς ο επεκτατικός Δίας επιστρέφει στον Αιγόκερω για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, αναμείνατε ένα συναρπαστικό έτος νέων εμπειριών. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, από μια συναρπαστική νέα σχέση ή μια επικερδή νέα εργασία. Αναλυτικά: Η πορεία της σταδιοδρομίας σας θα μπορούσε να εκτοξευθεί ψηλά και μακριά, ίσως ακόμα αναλάβετε μια εργασία εξ αποστάσεως καθώς ο Δίας υποκινεί την επιθυμία σας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Μπορεί ακόμα να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο ή πάρετε πτυχίο ή μια πιστοποίηση ή επεκτείνετε τις δεξιότητές σας. Διπλασιάζεται η τύχη σας καθώς παίρνετε τολμηρά αλλά υπολογισμένα ρίσκα, προβάλετε τον εαυτό σας, βρίσκετε ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και εφευρίσκετε στρατηγικούς νέους τρόπους για να υλοποιήσετε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου 2020 και 21 Ιουνίου 2020:

Το cast των ανθρώπων που έχετε γύρω σας έχει αλλάξει τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου έφεραν συναρπαστικά νέα άτομα στη ζωή σας και απομακρυνθήκατε από κάποια άλλα. Αυτές οι δύο είναι οι τελικές εκλείψεις στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και συνεργασιών, και θα μπορούσαν να σας φέρουν μια νέα αγάπη ή συνεργασία, να σας συνδέσουν με μερικά νέα άτομα που μιλάνε στην ψυχή σας. Με τις εκλείψεις να απαιτούν μια ισορροπημένη αποστολή, μπορείτε να κάνετε μια ακόμα επεξεργασία των ανθρώπων που είναι δίπλα σας. Δεν έχετε χρόνο να χάνετε, θέλετε ανθρώπους να είναι απλοί, αληθινοί και καλοί ακροατές. Βρεθείτε με ανθρώπους που είναι γενναιόδωροι και ανοιχτοί, που θα σας μιλήσουν άμεσα και υπεύθυνα, αντί να σας λένε αυτό που θέλετε να ακούσετε. (Με άλλα λόγια, ο ορισμός ενός αληθινού ανθρώπου!)

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου:

Ποιοί είστε; Η απάντηση θα μπορούσε να αλλάξει πολλές φορές μέσα στο 2020 καθώς αυτή η τελική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας απομακρύνει οποιαδήποτε ψευδή ή ξεπερασμένα στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Υπάρχουν κάποιοι τομείς της ζωής σας που είναι δυσλειτουργικοί και αυτό είναι ένα σημαντικό (και το τελευταίο) έτος για να τους αναμορφώσετε. Ακολουθείτε μια εντελώς νέα πορεία, ένα εντελώς νέο κεφάλαιο ζωής και ίσως να σοκάρετε τον κόσμο γύρω σας αποκαλύπτοντας μερικές τολμηρές νέες πλευρές του εαυτού σας. Το 2020, η αποστολή σας είναι να παραδοθείτε στο σύμπαν και να πάτε με τη ροή των γεγονότων, πράγμα το οποίο θα είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε! Με μια ασυνήθιστη κοσμική δράση πλανητών στο ζώδιό σας, συμπεριλαμβανομένων του Δία, του Κρόνου, του Πλούτωνα και αυτής της έκλειψης, θα αισθανθείτε σαν ένα εντελώς διαφορετικό άτομο μέχρι το τέλος του έτους.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Φροντίστε το σώμα σας και την υγεία σας, μην ξεχνάτε ότι το σώμα είναι εκεί όπου κατοικεί η ψυχή σας. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σας ζητά να ασχοληθείτε με την ευεξία σας, να σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα. Εκτός από την κατανάλωση υγιών τροφίμων και την άσκηση, προβληματιστείτε στο τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε ψυχική ισορροπία αντί να κριτικάρετε αυστηρά τον εαυτό σας. Οποιεσδήποτε ατέλειες έχετε θα τις μεγεθύνετε τώρα, ίσως επειδή τώρα γίνεστε περισσότερο σχολαστικοί και αναλυτικοί. Μπορεί εύκολα να ξεχάσετε ότι αυτές οι ιδιορρυθμίες είναι μέρος της γοητείας σας και της ελκυστικότητάς σας! Προσοχή να μη μεταφέρετε αυτή τη σχολαστικότητά σας και στους άλλους ανθρώπους, ειδικά στον αγαπημένο σας, καθώς θα μπορούσατε να μειώσετε την αυτοπεποίθησή του.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ενώ είστε απασχολημένοι με την εργασία σας και ονειρεύεστε μεγάλες φιλοδοξίες, μην αφήνετε να ανάψει φωτιά στο σπίτι σας. Με τον ανάδρομο Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένας συγγενής σας (πιθανώς μια γυναίκα) να σας δημιουργήσει άγχος και θα χρειαστεί να συγκρατηθείτε λίγο περισσότερο. Ίσως αυτό το άτομο να απαιτήσει από εσάς περισσότερη βοήθεια από ό, τι έχετε τη διάθεση (ή μπορείτε) να δώσετε. Εάν σας πιέζει το άγχος, θέστε ισχυρότερα όρια. Ίσως να ήταν καλύτερο να απομακρυνθείτε μεταξύ σας για αυτή τη χρονική τη περίοδο των δύο μηνών. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι έντονα τώρα και παλιά αρνητικά συναισθήματα που έχετε κρύψει καιρό μπορεί να εμφανιστούν, όπως απογοήτευση και θυμός ή, ακόμα χειρότερα, μια ενοχλητική προσβολή που αποσκοπούσε στο να σας πληγώσει σκόπιμα. Αλλοίμονο σε όποιον σας ενοχλήσει!

Υδροχόος 2020
Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Επανάσταση στο σπίτι σας; Ο απρόβλεπτος Ουρανός, που είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και ξεκινά μια ριζική αλλαγή σε ό, τι σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σας, το σπίτι σας και τα μέλη της οικογένειάς σας. Ίσως ξαφνικά ανακαλύψετε τις ρίζες σας ή αποχωριστείτε την πατρίδα σας ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Θα είναι τώρα εξαιρετικά δύσκολο να είστε σε αρμονία με τους συγγενείς σας, ίσως ένα μέλος της οικογένειάς σας, η μητέρα σας ή ένα παιδί σας επαναστατήσουν και διακυβεύονται η ηρεμία και η γαλήνη του σπιτιού σας. Μη βασίζεστε στην υποστήριξη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ίσως κι εσείς να μην την χρειάζεστε κατά βάθος. Με τον αποσταθεροποιητικό Ουρανό ίσως έχετε απρόβλεπτα έξοδα για το σπίτι σας και οι αποταμιεύσεις σας αρχίζουν να αποσταθεροποιούνται. Κάντε μια συντονισμένη προσπάθεια να μειώσετε το άγχος σας περνώντας το χρόνο σας περισσότερο στη φύση και προσπαθώντας να μείνετε μακριά από άτομα που προκαλούν την οργή και το θυμό σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Θα χρειαστεί να κάνετε αγώνα για να ξεφύγετε από την κατάθλιψη και να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τους τοξικούς ανθρώπους. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ίσως έρθετε αντιμέτωποι με έναν εθισμό ή έναν κρυφό εχθρό. Ίσως χρειαστεί να επισκεφτείτε έναν ψυχολόγο εάν νιώσετε ότι αγωνίζεστε μόνοι σας και ίσως αντιληφθείτε ότι δεν είστε οι μόνοι. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, θα πάρετε μια μικρή γεύση για ό, τι συμβεί τα επόμενα τρία χρόνια καθώς ο Κρόνος θα βρεθεί για λίγο στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής ταυτότητάς σας. Εάν συναντήσετε εμπόδια στους στόχους σας, θα πρέπει να κάνετε παραγωγική χρήση του χρόνου σας και να ενεργήσετε με ωριμότητα και σοβαρότητα. Ο Κρόνος είναι πειθαρχημένος πλανήτης και λαμβάνετε σπουδαία μαθήματα για το πώς να παίρνετε τον εαυτό σας πιο σοβαρά. Εάν προκύψουν δυσκολίες στον αγώνα σας, μπορείτε να τις ξεπεράσετε! Ίσως και να δοκιμαστούν τα όριά σας, οπότε πρέπει να είστε σαφείς σχετικά με τις επιθυμίες σας και να έχετε ηθική ακεραιότητα.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Όπως νιώθετε μέσα σας, αυτό δείχνετε και στους άλλους! Ο Δίας κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ανανεώνει τη συναισθηματική και ψυχική υγεία σας καθώς κάνετε εκκαθάριση από τον πόνο του παρελθόντος. Μπορεί να έχετε υποβάλει τη ζωή σας σε δυσμενείς καταστάσεις και τώρα αρχίζετε να κινείστε σε μια νέα ζωή. Η χαρά και η ευτυχία είναι περισσότερο εσωτερική δουλειά, κι αυτό τώρα το γνωρίζετε καλά καθώς επουλώνετε τις πληγές της ψυχής σας, δίνετε ένα τέλος στο ζοφερό παρελθόν και βλέπετε τη ζωή με πνευματικότητα. Καθώς ελαφρύνετε το ψυχικό φορτίο σας, η ακτινοβολία σας επιστρέφει. Λέτε αντίο σε τοξικούς ανθρώπους, άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας και καταστάσεις που αποστραγγίζουν την ψυχή σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Τα βέλη του θεού Έρωτα σας πάνε πίσω στο παρελθόν, καθώς η ερωτική Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας. Νιώθετε σαν μια δύναμη σας σπρώχνει σε μια παλιά αγάπη, ίσως ακόμα υπάρχουν κάποια ημιτελή ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν και να αποσαφηνιστούν. Αυτή η επιστροφή μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστική όσο και συναισθηματικά αποδιοργανωτική. Προσοχή να μην παραβλέψετε την κοινή λογική σας πάνω στο πάθος της στιγμής. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μπορεί να φέρει κάποιες διαστρεβλώσεις εξαιτίας της θολής κρίσης σας. Από την άλλη πλευρά, σας βοηθά να επαναξιολογήσετε τη δημόσια εικόνα σας. Έχετε διστάσει να εκδηλώσετε την πραγματική σας δύναμη ή να προβάλετε πραγματικά τον εαυτό σας; Πάρτε με τόλμη και θάρρος τη ζωή σας στα χέρια σας και προασπίστε τις αξίες σας.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και δημιουργεί προστριβές με τους φίλους σας και το κοινωνικό σας δίκτυο, κάνοντάς σας να αναρωτιέστε αν τελικά βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Ένας αδελφός, γείτονας ή συνεργάτης θα μπορούσε να σας δημιουργήσει άγχος, ίσως εξαιτίας ενός παρελθοντικού ζητήματος, ή απλά είστε εσείς που σκέφτεστε κάποια αρνητικά ζητήματα τα οποία ήταν θαμμένα μέσα σας για χρόνια. Θα μπορούσε να υπάρξει οργή και ανταγωνισμός, ίσως γιατί αφήνετε ελεύθερες τις ενέργειές σας και ανεξέλεγκτα τα λόγια σας. Συγκρατηθείτε και μην αφήσετε την ενέργεια του ανάδρομου Άρη να καταστρέψει μια σημαντική σχέση. Η θετική πλευρά τώρα: Η επανασύνδεση με ανθρώπους από το παρελθόν σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύτιμες ευκαιρίες, ίσως υπάρχει μια συνεργασία ή ένα παλιό πάθος που αξίζει να εξερευνήσετε.

Ιχθύς 2020

Αυτή η νέα χρονιά σίγουρα δεν μοιάζει και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Ιχθύς 2020, μάθε τι ευκαιρίες κρύβει το νέο έτος για τα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά σου. Μάθε πως και με ποιο τρόπο θα έρθουν οι ευχάριστες και θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Νιώθετε πληγωμένοι από τη ζωή; Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ποσειδώνας, στο ζώδιό σας έρχεται να θεραπεύσει τις πληγές της ψυχής σας, ασχολείστε τώρα βαθιά με την προσωπική σας ταυτότητα και την εικόνα του εαυτού σας. Ίσως τελικά κατανοήσετε ότι στη ζωή δεν πρέπει μόνο να βοηθάμε τους άλλους αλλά να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας. Θα είναι τώρα δύσκολο για τους αγαπημένους σας να σας κρατήσουν κοντά τους, καθώς αναζητάτε περισσότερο τη μοναξιά σας, κάνοντας διαλογισμό και συνομιλώντας με τον εαυτό σας. Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας δημιουργήσει ενοχές και εσωτερικές συγκρούσεις, φροντίστε να τους δώσετε ποιοτικό χρόνο, αλλά όχι εις βάρος των ονείρων και των σχεδίων σας. Ίσως χρειαστεί να κόψετε τον ομφάλιο λώρο με κάποιον που εξαρτάται υπερβολικά από εσάς και σας καλεί συνεχώς για βοήθεια! Ξεκινάτε το δικό σας πνευματικό ταξίδι της ζωής, έτσι προετοιμαστείτε να έλθετε αντιμέτωποι με μερικά κρυμμένα συναισθήματα που σχετίζονται με κάποιου είδους απώλεια, την ασφάλεια και την αυτοεκτίμηση. Ήρθε η ώρα να ξεμπλοκάρετε από τα εμπόδια που αποτρέπουν την ευτυχία σας και να νιώσετε το αίσθημα της γαλήνης και της ηρεμίας που σας αξίζει.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο:

Προβληματιστείτε σε σχέση με τις φιλίες και τις ομάδες όπου ανήκετε, εξετάστε αν τα άτομα γύρω σας είναι ώριμα και σοβαρά. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της τεχνολογίας και των ομάδων, έτσι ίσως αποφασίσετε να γίνετε πιο υπεύθυνοι με όλες τις φιλίες σας. Εάν υπάρχει ένας φίλος ή ένας σύλλογος που δεν μιλά πια την ψυχή σας, μπορεί να αποστασιοποιηθείτε τώρα, αφού η φράση «δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι» ηχεί δυνατά στο μυαλό σας. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα κινείται για λίγο στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ίσως αγωνίζεστε να ξεπεράσετε παλιές νοσηρές καταστάσεις. Δεν θα μπορείτε να βάλετε πρόγραμμα στη ζωή σας, ίσως έχετε διαταραγμένο ύπνο και να περιστρέφεστε στο κρεβάτι σας μέχρι να κοιμηθείτε. Υπάρχει πιθανότητα το υποσυνείδητό σας να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια μέχρι να απελευθερωθείτε. Οι φίλοι σας ή οι ομάδες υποστήριξης μπορούν να φανούν χρήσιμοι στην ψυχή, το σώμα και το πνεύμα σας.

Επιρροή Δία στον Αιγόκερω:

Θα διασκεδάσετε πολύ με τους φίλους σας καθώς ο Δίας κινείται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Βλέπετε τη ζωή σαν μια σοβαρή περιπέτεια και ισχυρές νέες φιλίες μπορούν να σας οδηγήσουν σε νέα ύψη. Ίσως ακόμα να συνεργαστείτε με τους φίλους σας ή την ομάδα σας για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Με τον επεκτατικό Δία να ευνοεί την ομαδική εργασία και την τεχνολογία, ο ψηφιακός τομέας θα μπορούσε να σας προσφέρει χαρά και οικονομική ευημερία. Μπορεί να εργαστείτε εξ αποστάσεως ή να αναπτύξετε μια online επιχείρηση. Χρειάζεστε μια γενική αναβάθμιση στην ομάδα σας; Ο τυχερός Δίας θα μπορούσε να σας φέρει ικανά και καταξιωμένα άτομα τα οποία αποδεικνύονται χρήσιμα χάρη στην εργατικότητα και την παραγωγικότητά τους.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020 και 14 Δεκεμβρίου 2020:

Πάτε πάνω και μακριά! Αυτές οι δύο εκλείψεις ενεργοποιούν τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, τα μεγάλα οράματά σας θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν μια επιχειρηματική ιδέα, μια εκπαιδευτική ευκαιρία (είτε ως μαθητής ή εκπαιδευτικός) ή μια απροσδόκητη ευκαιρία να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς. Ίσως έχετε ένα σημαντικό μήνυμα ή συζήτηση που οδηγεί σε μια επιχειρηματική συνεργασία, ενδεχομένως στο εξωτερικό, ή ακόμη να σας δοθεί ευκαιρία για γράψιμο ή διδασκαλία. Ίσως ακόμα κλείσει μια πόρτα στην καριέρα σας και ανοίξει μια άλλη ή προδιαγράφονται ριζικές αλλαγές στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αυτές οι εκλείψεις σας προετοιμάζουν για μια αναγνώριση και αποδοχή της σκληρής δουλειάς σας με βραβεία και επευφημίες. Θα ολοκληρωθούν εντός δύο ετών και αλλάζουν καταλυτικά τη ζωή σας.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου:

Με την έναρξη ενός κύκλου Σεληνιακών εκλείψεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, η σχέση σας με τους γονείς σας, την οικογένειά σας και τα παιδιά σας θα μπορούσε να περάσει από μεγάλες καταλυτικές αλλαγές. Είναι πιθανή μια πώληση σπιτιού ή θα μπορούσε ακόμη και να σας φέρει μια εγκυμοσύνη. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σας κάνει να θέλετε να ψάξετε τις βαθύτερες ρίζες σας, να ασχοληθείτε με αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε ευτυχισμένοι και συναισθηματικά ασφαλείς, και αυτό περιλαμβάνει τον τρόπο που ζείτε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που έχει σφηνώσει στο κεφάλι σας φέτος. Όπως λέει και η παροιμία, οι σκέψεις γίνονται πράξεις, έτσι θέστε υπό έλεγχο την αρνητική συνομιλία και μη ζητάτε συνεχώς θετικές επιβεβαιώσεις.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου:

Η αλλαγή αρχίζει από μέσα σας, αν θέλετε να έχετε αρμονία και ισορροπία στο σπίτι σας. Η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, τους σπιτιού και της οικογένειας, έτσι είναι καιρός να κάνετε ειρήνη με τους συγκάτοικους ή τους συγγενείς σας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες αλλά μπορεί επίσης να αποκαλύψει τις ρωγμές που υπάρχουν σε μια σχέση που χρειάζεται επιδιόρθωση. Η μητέρα σας, ένα παιδί σας ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας θα μπορούσε να δημιουργήσει διαμάχες. Ώρα να αλλάξετε το δυναμικό αυτής της σχέσης ορίζοντας σαφέστερα όρια. Με την καλλωπιστική Αφροδίτη ίσως ξαφνικά αισθανθείτε την επιθυμία να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Προχωρήστε με προσοχή, καθώς μπορεί να κάνετε κάποια λάθη στο στυλ. Μην προβείτε σε τροποποιήσεις που είναι δύσκολο να αλλάξετε αργότερα, όπως για παράδειγμα να αγοράσετε ακριβά νέα έπιπλα ή αλλάξετε ριζικά τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Κριό από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου:

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών σας, και θα μπορούσε να υπάρξει ένταση με κάποιον για οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος. Αποφύγετε αυτή τη θλιβερή σύγκρουση χρησιμοποιώντας την αλάνθαστη διαίσθησή σας. Καλύτερα ακόμα να το συζητήσετε ανοιχτά παρά να κοιμάστε ήσυχα νομίζοντας ότι θα ξεθυμάνει. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει ο προϋπολογισμός σας σε πολυτελή δείπνα, εισιτήρια για συναυλίες και θέατρα, νέα ενδύματα. Ελέγξτε τις δαπάνες σας και μην τρώτε από τα αποθέματά σας. Μήπως είναι καιρός να αλλάξετε τις καταναλωτικές σας συνήθειες; Πώς θα επαναφέρετε τη σταθερότητα;

Υποδεχτείτε το 2020 με τη σύγκρουση των τιτάνων! Ένα άκρως ισχυρό αστρολογικό γεγονός έρχεται να ταρακουνήσει την ψυχή και τη ζωή σας, μια έντονη πλανητική ενέργεια φέρνει το αποκορύφωμα μιας εξέλιξης και θα μπορούσε να σας κάνει να επαναστατήσετε ενάντια στους κανόνες, την καταπίεση και το παρελθόν που πονάει. Είναι η δυναμική και καταστροφική σύνοδος Δία-Κρόνου-Πλούτωνα στον αυταρχικό και εξουσιαστικό Αιγόκερω. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας είναι δύο πλανήτες που εκπροσωπούν το φόβο. Ο Κρόνος είναι τα όρια, οι περιορισμοί και οι φόβοι. Ο Πλούτωνας είναι τα άκρα, η μνησικακία και ο μετασχηματισμός μέσα από κάποιου είδους απώλεια. Ο Δίας με τη σειρά του επεκτείνει ό, τι αγγίζει. Σε σύνοδο μεταξύ τους, ο Κρόνος πάει στα άκρα του Πλούτωνα, ενώ ο Πλούτωνας γίνεται συγκεκριμένος και πραγματοποιήσιμος. Ο Κρόνος δηλητηριάζεται ή καθίσταται «ραδιενεργός» από τον Πλούτωνα, ενώ ο Πλούτωνας γίνεται πιο σκληρός κάτω από τον Κρόνο. Βάλτε μαζί και τον επεκτατικό Δία και έχετε ένα πλανητικό συνονθύλευμα που περιλαμβάνει αποκαλυπτικούς φόβους, αδάμαστο μίσος, εχθρότητα, σκληρότητα και εκδίκηση.
Εάν το σύμπαν σας χτυπά αλύπητα, το ευμενές, αλλά δυστυχώς ασθενές, εξάγωνο μεταξύ του Δία στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα μπορούσε να ενθαρρύνει την καλή θέληση, να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας και την επιθυμία σας να γίνετε πιο συμπονετικοί και ανθρώπινοι. Αυτό το εξάγωνο θα μπορούσε πράγματι να ενθαρρύνει την εμφάνιση δημιουργικών λύσεων και ενισχύει τη δικαιοσύνη και τον αλτρουισμό. Αυξάνει την πίστη και την πνευματική συνείδηση. Οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν σε κάτι. Ψάχνουν την ελπίδα. Αυτή η όψη σας ενθαρρύνει να είστε πιο ευγενικοί και συμπονετικοί, περισσότερο ιδεαλιστές και ανθρωπιστές.

Το 2020 ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη οι οποίες δημιουργούν καταλυτικές αλλαγές στην επικοινωνία, τις σκέψεις, τα ταξίδια και τη φιλοσοφία ζωής. Από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στους Διδύμους και περιπλέκει την αγάπη. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια νέα σχέση, μπορεί να νιώσετε έντονο πάθος και να έχετε πολλές προσδοκίες. Αλλά όλα αυτά για το τίποτα. Κι αν μια παλιά αγάπη επανεμφανιστεί σκεφτείτε μήπως είναι μια ανώριμη και επιπόλαιη επανασύνδεση που θα έχει άδοξο τέλος. Από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον Κριό και συνιστά προσοχή στην έξαρση του εγωισμού και της αλαζονείας. Μην κάνετε κανένα νέο ξεκίνημα. Πιθανότατα θα καταρρεύσει.

E-zwdia