Η νέα Σελήνη σήμερα το απόγευμα στο ζώδιο του Τοξότη ανάβει τα αστέρια. Η ανάγκη σου για περιπέτεια, για ανεξαρτησία και η αλλαγή πλεύσης προς νέες εξερευνήσεις έντονη όσο ποτέ. Με τον Ήλιο και την Σελήνη στο Τοξότη ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι και ποτάμια ώστε να μπορέσεις να φτάσεις σε μέρη που περιμένουν να τα εξερευνήσεις. Τον δικό σου παράδεισο τον φτιάχνεις εσύ, με όνειρα που γίνονται στόχοι.

Κριός

Η νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα ανοίγοντας το μυαλό σου σε νέες ιδέες. Η φιλοσοφική προσέγγιση στα θέματα που ασχολείσαι ευρύνουν τις προοπτικές, προσθέτοντας νέους παράγοντες, που θα εξελίξουν αυτό που ασχολείσαι. Η μάθηση είναι μεταδοτική και χρειάζεται να διδάξεις το αντικείμενο σου απλόχερα σε αυτούς που διψούν για γνώση. . .

Ταύρος

Ένας στόχος που συνδέεται με την υλική και συναισθηματική σου ασφάλεια τώρα μπορεί να είναι υλοποιήσιμος. Αυτόν τον Σεληνιακό μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να καλλιεργήσεις μια νέα σοδειά αποσκοπώντας στην προσωπική σου ασφάλεια και ευδαιμονία. Νέα οικονομικά θέματα ή εκκρεμότητες που σχετίζονται με περιουσιακά κινητοποιούνται προς την τελική τους έκβαση. . .

Δίδυμοι

Αυτή την στιγμή οτιδήποτε σχετίζεται με τους “άλλους” μπορεί να είναι πιο εύκολο να το διαχειριστείς. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει την δυνατότητα να ζήσεις την κάθε στιγμή με τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς. Σχέσεις και συνεργασίες τώρα μπορούν να μπουν πάλι σε κανονικό ρυθμό σκεπτόμενοι και ενωμένοι για ένα κοινό μέλλον και μια ενήλικη πορεία προς την ευημερία και επιτυχία. . .

Καρκίνος

Καθημερινά πράγματα και θέματα που αφορούν την εργασία και την υγεία σου κινητοποιούνται αυτόν τον Σεληνιακό μήνα με την νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη. Εστίασε στην αποκατάσταση της ισορροπίας και προσπάθησε να εκτελείς τα καθήκοντά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα είναι θέμα ισορροπίας αυτή την στιγμή για να μπορέσεις να νιώσεις την χαρά που τόσο αναζητάς. . .

Λέων

Η νέα Σελήνη λειτουργεί αναζωογονητικά για σένα. Σε προτρέπει μέσα από διάφορους τρόπους να βρεις ξανά την φυσική σου ενέργεια και να απολαύσεις το παιχνίδισμα της ζωής. Σε ενθαρρύνει να αφήσεις οτιδήποτε δεν είναι δημιουργικό και δεν σου παρέχει καμία επέκταση στην ζωή σου. Να συνδεθείς με δημιουργικά εγχειρήματα τα οποία μπορούν να σε ταξιδέψουν μεταφορικά και κυριολεκτικά. . .

Παρθένος

Ετοίμασε τις βαλίτσες σου (προαιρετικό) και ταξίδεψε μεταφορικά και κυριολεκτικά. Άρχισε να αναγνωρίζεις τα ταλέντα σου. Έλα σε επαφή με τις ικανότητες σου και άδραξε την στιγμή. Πάρε τα εύσημα και απόλαυσε την νίκη σου. Άφησε τις ενοχές και απόλαυσε τη νέα μέρα που ξεκινά. Φτάσε στα όρια σου και πέρασε τα. . .

Ζυγός

Στιγμή να στοχεύσεις προς έναν στόχο καθολικά εφαρμόσιμο. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη σε φέρνει σε επαφή με βαθύτερες έννοιες, βαθύτερες ερμηνείες που όμως έχουν τα σημάδια γύρω σου. Πέρα από αυτό που ακούς, πέρα από αυτό που βλέπεις. Εξερεύνησε αυτό που δίνεται αυτή την στιγμή και μην νιώθεις ενοχή. Εξερεύνησε νέους τρόπους επικοινωνίας, δείξε τι αξίζεις μέσα από τα έργα σου αλλά και μέσα από την συμπεριφορά και το στήσιμο σου. . .

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει την διαύγεια να σκεφτείς αν οι επιθυμίες σου ανταποκρίνεται στις συναισθηματικές σου ανάγκες και αν η πίστη και οι ικανότητες σου δημιουργούν καθαρές αποφάσεις. Η ανάγκη για δράση και δύναμη είναι έντονη και θα σου δοθεί η ευκαιρία αυτόν τον Σεληνιακό μήνα να την συνδέσεις με την ανάγκη σου για ελεύθερη επικοινωνία και σκέψη με παραγωγικό τρόπο. . .

Τοξότης

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε σπρώχνει να βρεις τον τρόπο με τον οποίο θα επιδιώξεις αυτό που θέλεις ανταμείβοντας τον εαυτό σου. Να διαπραγματευτείς μεταξύ συναισθήματος και σκοπού και να βρεις με ποιους τρόπους θα επεκταθείς. Η εξερεύνηση αυτή που ζητάς μπορεί να μπερδέψει τους γύρω σου ωστόσο οι ανησυχίες δεν πρέπει να σε αφορούν αν τα όνειρα σου είναι τόσο μεγάλα όσο η πίστη σου. . .

Αιγόκερως

Έναν στόχος ο οποίος συνδέεται με τις προσωπικές φιλοσοφίες ζωής που μεταδίδονται στον ευρύτερο κοινωνικό χώρο γύρω σου είναι εφικτός με την νέα Σελήνη στον Τοξότη. Η σύνδεση της Ψυχής με το Πνεύμα, με την βαθύτερη έννοια και ερμηνεία, πέρα από αυτό που ακούς και βλέπεις, είναι το απαραίτητο στοιχείο για να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά. . .

Υδροχόος

Να δεις την αντικειμενική πλευρά στη μεγάλη εικόνα και να προχωρήσεις με θάρρος και τόλμη στην διαπραγμάτευση σου δίνει την ευκαιρία η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα τα όνειρα είναι το καύσιμο της δημιουργίας και η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Οι ευκαιρίες έρχονται μέσα από κοινωνικά σύνολα, φίλους και συνεργάτες. Αξιολόγησε τις και ταξινόμησε τις βάσει τις προτεραιότητές σου. . .

Ιχθύες

Νέες πολύτιμες ιδέες φέρνει η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη για σένα και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Αυτή την στιγμή μπορείς να βεβαιώσεις τους γύρω σου για τις δυνατότητές σου και να τους δείξεις την αξία σου. Μην αφήσεις τον φόβο να πάρει τα ηνία και να αποφασίσει για τον πορεία σου. Είσαι ελεύθερος/η να μοιραστείς τις ιδέες, τις απόψεις σου και να γίνουν αποδεχτές. Το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχουν είναι η επέκταση, το όραμα και την πίστη στο αντικείμενο

https://astroguide.gr