Το Τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, θα ξυπνήσει συναισθήματα που θα εκφραστούν με κάθε δυνατό τρόπο!

Όνειρα εκπληρώνονται μέσα από επαφές, μετακινήσεις και συναντήσεις! Καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες ευνοούνται επίσης!

Ευαισθησία, ρομαντισμός, τρυφερότητα και γλυκύτητα είναι τα χαρακτηριστικά του λόγου μας, όπως και της σκέψης μας!

Η διαίσθηση μας αυξάνεται, αλλά και η τάση μας να λέμε μεγάλα λόγια!

Η καρδιά έχει τον πρώτο λόγο και κερδίζει το παιχνίδι από το… μυαλό!

Εκείνοι που ευνοούνται περισσότερο είναι του Νερού και δευτερευόντως της Γης, ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Μπορείς να πραγματοποιήσεις όλες τις οικονομικές, ερωτικές και συναισθηματικές σου επιθυμίες, με σύμμαχο την διορατικότητα και την πειθώ σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η συντροφική ζωή ευνοείται ιδιαίτερα! Ετοιμάσου για την πιο γλυκιά και ρομαντική περίοδο, όπως και για συναισθηματικές εξομολογήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δημιουργικότητα, φαντασία και βελτιωμένη απόδοση στην εργασία σε βοηθούν να προοδεύσεις! Ανανεώνεσαι επίσης εμφανισιακά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ρομαντικές και παραμυθένιες ερωτικές στιγμές σε περιμένουν, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Αυξημένη δημιουργικότητα, λάμψη και τύχη!

ΛΕΩΝ
Έρχεσαι πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και μπορείς να διορθώσεις οικογενειακές σχέσεις και να βελτιώσεις την κατάσταση μέσα στο σπίτι. Επίσης θα έχεις ευκαιρία για μία ερωτική επανασύνδεση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το καλύτερο για σένα τώρα, είναι οι επαφές και οι μετακινήσεις! Το αποτέλεσμα θα είναι μόνο θετικό και θα πάρεις μεγάλη χαρά μέσα από ένα μήνυμα, μία είδηση ή μία συνάντηση!

ΖΥΓΟΣ
Τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα και η επικοινωνιακή σου ικανότητα, θα σου φέρουν ευκαιρίες, για να αυξήσεις έσοδά και να σταθεροποιήσεις με τον πιο τρυφερό τρόπο, την συναισθηματική ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κυνήγησε τις ευκαιρίες στον επαγγελματικό, οικονομικό, οικογενειακό και στον ερωτικό τομέα και επιστράτευσε το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Μία σου λέξη και όλα γίνονται, αφού σε χαρακτηρίζουν δημιουργική έμπνευση και ισχυρή διαίσθηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείς να ακούς την διαίσθηση και την καρδιά σου, ακόμα κι αν σε οδηγήσουν σε έναν έρωτα κρυφό ή απαγορευμένο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενδυναμώνονται όλες τις φιλικές σου σχέσεις κάποια όνειρα μεγαλεπήβολα, πραγματοποιούνται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βελτιώνεις με ποικίλους τρόπου τον τομέα της καριέρας. Διόρθωσε παλαιότερα λάθη, όπως και την κοινωνική σου εικόνα!

ΙΧΘΥΣ
Ευχάριστες μετακινήσεις και επαφές θα έχεις, όπως και εξομολογήσεις, διαίσθηση και χαρούμενα νέα!

https://www.oroskopos.gr