Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 28/11, μας φέρνει συγκλονιστικά ξαφνικά ερωτικά γεγονότα, όπως και οικονομικά!

Οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν Τρίγωνο φέρνοντας απρόβλεπτες θετικές εξελίξεις, ιδίως στα ερωτικά μας ζητήματα, κάνοντας μας να κινηθούμε χωρίς φόβο και ανασφάλεια προς την εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων!

Ήρθε η ώρα να αισθανθούμε ψυχικά και συναισθηματικά πλήρεις, μετά από ξαφνικές ερωτικές εξομολογήσεις, κεραυνοβόλους και ουρανοκατέβατους έρωτες και απρόσμενες ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Επιπλέον στον οικονομικό τομέα, θα έρθουν απρόσμενες ευκαιρίες για αυξήσουμε το εισόδημα μας!

Οι πιο τυχεροί της όψης είναι σίγουρα τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Γης και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ
Άπειρες ευκαιρίες για την καριέρα σου έρχονται! Επίσης, ένας έρωτας έρχεται ξαφνικά είτε από την εργασία σου, είτε από κάποιον που θαυμάζεις πολύ!

ΤΑΥΡΟΣ
Ευκαιρίες θα έρθουν στα ξαφνικά, για νέες γνωριμίες, συναντήσεις, ταξίδια, επεκτάσεις! Η χαρά και αισιοδοξία σου είναι στα ύψη και το δείχνεις με κάθε τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μπορείς να αναμένεις ξαφνικά πάθη, αισθησιασμό και συναισθηματισμό! Επιπλέον τα οικονομικά σου τακτοποιούνται, απρόσμενα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα πάντα μπορούν να συμβούν! Από μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία, ευχάριστα δώρα ή εκπλήξεις από το σύντροφο σου, έναρξη μίας όμορφης σχέσης και εξομολογήσεις!

ΛΕΩΝ
Όμορφες απρόσμενες στιγμές μέσα στη δουλειά έρχονται και μία ανεξήγητη ενέργεια και ευεξία, που σε ωθεί σε δράση στην καθημερινότητα! Πιθανός έρωτας, μέσα από την δουλειά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλοι οι θαυμαστές στα πόδια σου, αμέτρητες ξαφνικές κατακτήσεις και ανέλπιστες ερωτικές επιτυχίες, να περιμένεις!

ΖΥΓΟΣ
Ένας έρωτας του παρελθόντος επιστρέφει απρόσμενα και μία ξαφνική χαρά έρχεται σε σπίτι και οικογένεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξαφνικές επαφές, απρόοπτες γνωριμίες, απρόσμενα μηνύματα, απροσδόκητες μετακινήσεις, ευχάριστες συζητήσεις και εσύ πιο περιζήτητος και δημοφιλής από ποτέ!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρχονται ξαφνικές όμορφες μαγικές στιγμές στον έρωτα που σου αναπτερώνουν το ηθικό και σου δίνουν τη σιγουριά που χρειάζεσαι! Να αναμένεις επίσης και ένα γεμάτο πορτοφόλι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όλοι σ’ αγαπούν και όλοι σε θέλουν και στο δείχνουν ξαφνιάζοντας σε τόσο ευχάριστα! Ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, βελτιώνονται απρόσμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ψυχική και συναισθηματική ανανέωση θα έχεις, αλλά και εξελίξεις με έναν έρωτα παρασκηνιακό ή απωθημένο!

ΙΧΘΥΣ
Φίλοι παντού, που σου προσφέρουν χαρά που ούτε καν φανταζόσουν! Μία φιλία που μετατρέπεται σε έρωτα από το πουθενά, είναι πιθανή!

https://www.oroskopos.gr