Δίας στον Αιγόκερω από τις 3 12 2019, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Ο Δίας ο πλανήτης που συνδέεται με τη φιλοσοφία, την επέκταση αλλά και την τύχη αφήνει το ζώδιο που κυβερνά και βρισκόταν το τελευταίο έτος -τον Τοξότη- και περνά στις 2 Δεκεμβρίου 2019 στο ζώδιο του Αιγόκερου. Εδώ ο Δίας βρίσκεται υπό τον αστρολογικό όρο στην πτώση του, δηλαδή σε ένα ζώδιο όπου δεν τον βοηθά να εκφράσει τις ποιότητες του. Στον Αιγόκερω έχει κυβέρνηση ο Κρόνος που σχετίζεται με τα κοινωνικά πρέπει και τους περιορισμούς, οπότε δεν είναι πολύ εύκολο για τον επεκτατικό Δία να βρει πρόσφορο έδαφος. Η παραμονή του Δία σε αυτό το ζώδιο θα διαρκέσει ένα ολόκληρο χρόνο και μερικές ημέρες ακόμα, συγκεκριμένα έως τις 20 Δεκεμβρίου 2020. Θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της Γης (Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι), τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί) αλλά και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα στα παραπάνω.

Συγκεκριμένα τα ζώδια της Γης (Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι) θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες σε αισθηματικά ζητήματα καθώς και ευκαιρίες να ταξιδέψουν, να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, να έρθουν σε επαφή με διαφορετικές αντιλήψεις και νοοτροπίες και να το ρίξουν έξω αυτή τη χρονιά!

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί) θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι πολύ βοηθητικές σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Οι προσθήκες νέων ατόμων στο φιλικό αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον είναι δεδομένες και θα είναι πολύ βοηθητικές για τα σχέδια που έχουν κατά νου είτε αφορούν προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα.

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) θα έχουν ευκαιρίες να κερδίσουν αν επενδύσουν σωστά και κάνουν έξυπνες κινήσεις στον οικονομικό τομέα, αλλά και να αυξήσουν τους πόρους τους μέσα από νέες συνεργασίες και επιχειρηματικά σχέδια.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) χρειάζονται αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου να λάβουν τα «δώρα» του Δία, ο οποίος με τη σειρά του θα δημιουργήσει συνθήκες επέκτασης σε εργασιακό και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς κυνηγά την κοινωνική καταξίωση, η οποία έρχεται ακόμα και αν χρειαστεί κόπο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του σε αυτό το ζώδιο θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, δημιουργώντας κατά διαστήματα περιορισμούς στα σχέδιά του. Για αυτό το λόγο χρειάζονται μεθοδικές κινήσεις οι οποίες θα είναι πολύ βοηθητικές για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας!

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Δία στον Αιγόκερω στο ζώδιό σας:
ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας θα βρίσκεται στο 10ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με την κοινωνική καταξίωση, την επαγγελματική αναγνώριση αλλά και την επέκταση της φήμης σου μέσω της δουλειάς σου. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται εδώ και χρόνια στον Αιγόκερω και είναι πιθανόν να σου είχαν δημιουργήσει ταλαιπωρία σε επαγγελματικά ζητήματα. Ο Δίας εδώ έρχεται να ανταμείψει εσένα που «σήκωσες τα μανίκια» και δούλεψες σκληρά προκειμένου να καταφέρεις να εκπληρώσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις εμμονή με τα οικονομικά ζητήματα με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να κάνεις κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίες μπορεί να σου αποφέρουν επιπλέον χρήματα, όμως δεν θα ακολουθούν το όνειρό σου, αυτό που έχεις θέσει εσύ ως στόχο. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως κατά τη διάρκεια του έτους θα υπάρχει εύνοια στον επαγγελματικό τομέα ακόμα και σε στιγμές που θεωρείς πως υπάρχει ένα «χάος» σε αυτόν. Η κοινωνική αναγνώριση μπορεί να επιτευχθεί από μία πολύ καλή επαγγελματική θέση ή από μία πολύ καλή γνωριμία η οποία θα αποτελέσει τροχοπέδη στον επαγγελματικό τομέα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω σε προσκαλεί να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες ξεκινώντας ένα νέο πρόγραμμα σπουδών είτε προπτυχιακό είτε μεταπτυχιακό, μαθαίνοντας μία ξένη γλώσσα ή κάνοντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό! Η επαφή με νέα ήθη και έθιμα καθώς και ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα και ιδιοσυγκρασία από τη δική σου θα αποτελέσουν κομβικό σημείο για εσένα αυτή τη χρονιά. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις πρόσωπα που για εσένα θα παίξουν το ρόλο του «δασκάλου» και μαζί τους θα μάθεις πολλά, με αποτέλεσμα να επηρεάσουν αρκετές από τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου. Αν ανήκει σε αυτούς που κυνηγούν μία δουλειά στο εξωτερικό και θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους μακριά, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να γίνει πραγματικότητα! Αυτή τη χρονιά προσπάθησε να βάλεις στόχο να επισκεφτείς μέρη στα οποία δεν έχεις ξαναπάει -είτε αυτά είναι στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό- και να έρθεις σε επαφή μέσα από βιβλία, ταινίες, ντοκιμαντέρ με ολόκληρο τον κόσμο! Οι εικόνες και τα οφέλη που θα αποκομίσεις από αυτό θα είναι πολλές και θα παρατηρήσεις πως η διαφορετική οπτική που θα αποκτήσεις θα έχει θετική επίδραση στη ψυχολογία σου, αλλά και την αντιμετώπιση σου στα θέματα που μέχρι τώρα θεωρούσες σημαντικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στον Αιγόκερω δημιουργεί κινητικότητα σε οικονομικά ζητήματα καθώς ίσως έχεις ήδη πιάσει τον εαυτό σου να σκέφτεται επιχειρηματικές ιδέες ή επενδύσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν νέους πόρους. Κατά τη διάρκεια παραμονής του Δία σε αυτό το ζώδιο (έως το Δεκέμβριο 2020) άδραξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα -ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τρίτους- να διευθετήσεις οφειλές περασμένων ετών και να διαπραγματευτείς καλύτερα οικονομικές εκκρεμότητες. «Κράτησε» τις επιχειρηματικές σου ιδέες προκειμένου να δεις αν είναι υλοποιήσιμες καθώς κάποιες από αυτές μπορούν να αποφέρουν κέρδη. Ο Δίας σε αυτό το ζώδιο πέρα από ευκαιρίες για τα οικονομικά ζητήματα σε βοηθά να ξεπεράσεις φόβους και άγχη του παρελθόντος και να «πατήσεις» πιο καλά στα πόδια σου, υπενθυμίζοντας σου πως μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις αρκεί να το θέσεις ως στόχο. Κατά διαστήματα είναι πιθανό να νιώθεις συναισθηματική υπερχείλιση καθώς αυτή είναι μία χρονιά κατά την οποία θα εμβαθύνεις στα συναισθήματά σου και ίσως αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για εσένα. Προσπάθησε να μετριάσεις ξεσπάσματα απέναντι στο σύντροφό σου ή σε αγαπημένους σου ανθρώπους και μετουσίωσε τα έντονα συναισθήματα σου σε αγάπη. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας θα βρίσκεται στο απέναντι σου ζώδιο τον Αιγόκερω περίπου για ένα ολόκληρο χρόνο έως και το Δεκέμβριο του 2020 δείχνοντας πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Ο Δίας εδώ σε βοηθά να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα τα οποία θα παίξουν πολύ δυνατό ρόλο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν θα είναι εφήμερες και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε μία ιδιαίτερα σοβαρή συνεργασία αλλά και σε μία πολύ σοβαρή προσωπική σχέση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση που απολαμβάνεις την παρέα του συντρόφου σου και δεν έχεις σημαντικά παράπονα από εκείνον, ο Δίας εδώ θα είναι βοηθητικός για να κάνεις το επόμενο βήμα σε αυτή και να την επισημοποιήσεις. Σε γενικότερο πλαίσιο αυτή τη χρονιά ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις καθώς θα υπάρχουν πολλές νέες προσθήκες ανθρώπων στο στενό και ευρύτερο σου περιβάλλον, οι οποίες θα αποτελέσουν ρυθμιστικό παράγοντα σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ζητήματα για τα επόμενα χρόνια! 

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκινήσεις να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Η καθημερινότητά σου και αυτή τη χρονιά θα είναι αρκετά απαιτητική και η πολλή δουλειά δεν θα σου αφήνει επαρκή χρόνο για εσένα. Ο Δίας σε αυτό το ζώδιο σε βοήθα να βάλεις μία ευχάριστη δημιουργική ή αθλητική δραστηριότητα στην καθημερινότητά σου, ώστε να σπάσεις τη ρουτίνα και να κάνεις κάτι για εσένα. Χρειάζεται προσοχή καθώς αυτή τη χρονιά θα είσαι επιρρεπής σε διατροφικές ατασθαλίες και αυτό μπορεί να ανεβάζει το δείκτη της ζυγαριάς. Ο Δίας εδώ εκτός από τέτοιου είδους ατασθαλίες θα φέρει και ευκαιρίες που σχετίζονται με εργασιακά ζητήματα. Πιθανά σενάρια είναι η αλλαγή εργασίας ή η εξέλιξη της προς το καλύτερο, καθώς και η αναγνώριση των κόπων σου στον εργασιακό τομέα. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να συνεργάζεσαι μαζί με ένα φιλικό σου πρόσωπο και αυτό θα έχει ως συνέπεια να πηγαίνεις με άλλο αέρα στη δουλειά! Ο Δίας σε αυτό το ζώδιο μπορεί να σου προσφέρει πολλά σε εργασιακό επίπεδο αρκεί να προσέξεις τις υπερβολές που μπορεί να σε οδηγήσει, οι οποίες θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω σε ευνοεί ιδιαίτερα καθώς δημιουργεί τις κατάλληλες συγκυρίες για να έρθει κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή! Κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι νέες γνωριμίες είναι κάτι παραπάνω από πιθανές και μάλιστα δεν αποκλείεται να σε βάλουν στη διαδικασία να ανοίξεις πολλά αισθηματικά «μέτωπα» ταυτόχρονα. Ένας έρωτας είναι πιθανό σενάριο για αυτό το χρόνο καθώς ο Δίας εδώ υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επένδυσε σε μία δημιουργική δραστηριότητα παρέα με το σύντροφό σου, καθώς η ρουτίνα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας. Θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτή τη χρονιά χρειάζεσαι κίνητρο για να παραμείνεις σε μία σχέση αλλιώς θα είναι εύκολο να φύγεις. Η αλήθεια είναι πως η διάθεσή σου κατά διαστήματα θα γίνεται εγωκεντρική και είναι πολύ πιθανό να αντιδράς με παιδικό τρόπο ακόμα και σε θέματα που χρειάζονται μία ώριμη προσέγγιση. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο καθώς θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή και την τροπή που θα πάρουν νέες γνωριμίες και αισθηματικά ζητήματα. 


ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στο σπίτι σου, στους δικούς σου ανθρώπους και στην ακίνητη περιουσία σου σε γενικότερο πλαίσιο. Οποιοδήποτε σχέδιο έχεις σχετικά με το σπίτι σου είτε αυτό σχετίζεται με μία ανακαίνιση είτε με μία αλλαγή είτε με μία επισκευή είτε ακόμα και με την εκμετάλλευση ενός δικού σου ακινήτου ευνοείται πολύ αυτή τη χρονιά για αυτό επεδίωξε να ασχοληθείς με τα παραπάνω. Ο Δίας εδώ χαρίζει εύνοια όχι μόνο σε ζητήματα σπιτιού αλλά και σε ζητήματα που απασχολούν τους δικούς σου ανθρώπους. Η επαφή με την οικογένειά σου θα είναι πολύ ευνοϊκή για τη ψυχολογία σου για αυτό φρόντιζε να την επιδιώκεις, καθώς είναι σίγουρο πως θα σου αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. Αν έχεις κατά νου μία μετακόμιση προσπάθησε να την υλοποιήσεις σε αυτή τη χρονιά καθώς θα συνοδευτεί με πολύ καλούς οιωνούς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να σου γίνει η πρόταση από το σύντροφό σου να μείνετε μαζί κάτω από την ίδια στέγη, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνει επαφές και συζητήσεις κατά τη διάρκεια του έτους με ανθρώπους που γνωρίζεις αλλά και με νέους ανθρώπους που θα κάνουν την εμφάνισή τους! Τα άτομα που απαρτίζουν τον περίγυρό σου θα αυξηθούν και θα σε βοηθήσουν να κάνεις νέους ισχυρούς δεσμούς είτε σε φιλικό είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η προβολή μέσω των κοινωνικών δικτύων μέσω του internet ή -αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο- η προβολή της επιχείρησής σου θα ευνοηθεί ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά. Βρες τρόπους να δραστηριοποιηθείς ώστε να κερδίσεις ένα μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό. Η αυτοπεποίθησή σου θα ανεβαίνει καθώς γύρω σου θα βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι θα απολαμβάνουν την παρέα σου και θα σου το δείχνουν με κάθε τρόπο. Αν έχεις κατά νου να ξεκινήσεις κάτι που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τις γνώσεις σου τώρα είναι η κατάλληλη χρόνια για να κάνεις την αρχή. Τα ταξίδια σε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς ευνοούνται ιδιαίτερα, όπως και οι μετακινήσεις σε γενικότερο πλαίσιο που αυτή τη χρονιά ενδέχεται να είναι αρκετές! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σου ο Δίας θα βρίσκεται έως το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Αιγόκερου στο 2ο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με τα οικονομικά ζητήματα και τα έσοδα σου. Αυτό δείχνει πως φέτος θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να βγεις κερδισμένος μέσα από νέες οικονομικές συμφωνίες ή να βγεις κερδισμένος αξιοποιώντας κάποιες δεξιότητες και ταλέντα που έχεις. Η οικονομική ασφάλεια θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο κατά τη διάρκεια της χρονιάς όμως ο Δίας εδώ υπόσχεται πως είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα την έχεις. Άλλο ένα δώρο που μπορεί να φέρει ο Δίας από αυτό το ζώδιο είναι η αισθηματική ασφάλεια, για αυτό και θα σε ωθήσει να επενδύσεις σε σχέσεις οι οποίες θα εξάρουν αυτό το συναίσθημα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που παίζει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει απλόχερα τη στήριξή του σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς. Προσπάθησε να αποφύγεις τις «περιπέτειες» καθώς μπορεί να είναι στη φύση σου, όμως μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο σχέσεις με ανθρώπους που σε καλύπτουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα παραμείνει έως και το Δεκέμβριο του 2020 ανοίγοντας νέους δρόμους επέκτασης είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις υποθέσεις σου και θα παρατηρήσεις πως ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές, θα συναντάς ανθρώπους οι οποίοι θα έρχονται στο δρόμο σου σαν «μάννα εξ ουρανού» και θα σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε ζήτημα και σε οποιονδήποτε τομέα. Σημαντικές σχέσεις αναμένεται να ξεκινήσουν αυτή τη χρονιά και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία ιδιαίτερα σημαντική σχέση και σε προσωπικό επίπεδο. Η αισιοδοξία δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει καθώς θα είναι βασικό χαρακτηριστικό σου για όλο αυτό το διάστημα. Βέβαια η αλήθεια είναι πως θα υπάρχουν συνθήκες που θα ευνοούν αλλά και θα ενισχύουν αισιόδοξες σκέψεις. Χρειάζεται να δώσεις προσοχή στη διατροφή σου καθώς ο Δίας ευνοεί τις υπερβολές ακόμα και στο φαγητό και μπορεί να φέρει ως «δώρο» επιπλέον κιλά, για αυτό αν δεν θέλεις να συμβεί αυτό το σενάριο, προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να «κλείσεις» ζητήματα του παρελθόντος με τον καλύτερο τρόπο ώστε να μπορέσεις να επικεντρωθείς στο παρόν αλλά και στο μέλλον, απαλλαγμένος από καταστάσεις και ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σε εμπόδιζαν. Ο Δίας εδώ χαρίζει εξαιρετική διαίσθηση για αυτό καλό θα ήταν να την αφουγκράζεσαι πριν αποφασίσεις να κάνεις οποιοδήποτε βήμα που είναι σημαντικό για εσένα σε οποιονδήποτε τομέα. Να θυμάσαι πως ο Δίας σε αυτό το ζώδιο λόγω του ότι βρίσκεται στο 12ο ηλιακό σου «σπίτι» θα είναι ο φύλακας-άγγελος σου για αυτή τη χρονιά. Αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνεται κάτι εκπληκτικό κάθε ημέρα, όμως σημαίνει πως ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές κάτι θα συμβαίνει και θα βγαίνεις από τη δύσκολη θέση, έστω και την τελευταία στιγμή. Η προστασία του Δία μπορεί να μην είναι ορατή όμως θα είναι υπαρκτή και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Επεδίωξε την επαφή με ανθρώπους που θεωρείς πως μαζί τους γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και επικεντρώσου στην «τροφή του πνεύματος», καθώς είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργηθεί έντονα η ανάγκη να το κάνεις. 

ΙΧΘΥΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο καθώς κατά τη διάρκεια του έτους θα σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, με τους οποίους θα σε συνδέουν κοινές απόψεις και αντιλήψεις. Επένδυσε στους φίλους σου και στις σχέσεις μεταξύ σας καθώς θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί απέναντί σου και θα σου προσφέρουν έμπρακτα τη βοήθειά τους όποτε και αν τη χρειαστείς. Η δημοτικότητα σου θα ανέβει «επικίνδυνα» και αυτό καθιστά τη χρονιά ιδανική αν συμμετέχεις ενεργά σε ένα σύλλογο η μία ομάδα ανθρώπων. Ο Δίας εδώ δείχνει πως δεν αποκλείεται να αναλάβεις ηγετική θέση σε μία ομάδα και αυτό θα αυξήσει και την αυτοπεποίθησή σου. Οι νέες γνωριμίες θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς μέσω αυτών μπορεί να σου γίνει πρόταση για μία νέα δουλειά ή να κάνεις μία νέα αισθηματική σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δίας σε αυτό το ζώδιο θα σου δείχνει με κάθε τρόπο πως η παρουσία σου, οι συμβουλές σου και η γνώμη σου θα έχουν βαρύνουσα σημασία για τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι σε φιλικό επίπεδο και αυτό θα δημιουργήσει ακόμα πιο ισχυρούς δεσμούς μεταξύ σας

https://www.zwdiasimera.gr/