facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Τρίτης 3/12 - Δίας Στον Αιγόκερω

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Ο Δίας στον Αιγόκερω από 3 Δεκεμβρίου 2019 έως 18 Δεκεμβρίου 2020 μέσα από την υπομονή και την αφοσίωση σε έναν σκοπό φέρνει χρήματα, γενικότερα υλικές απολαβές και κοινωνική καταξίωση. Αυτή η θέση μας παρέχει μεθοδικότητα και τείνουμε να είμαστε αρκετά γειωμένοι σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Οι κανόνες γίνονται περισσότερο κατανοητοί και μπορούμε να τους εμπεριέχουμε καλύτερα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Οργανώνουμε καλύτερα την ζωή μας και η εξασφάλιση της υλικής ευημερίας γίνεται πρωταρχικός σκοπός. Είναι μια πολύ φιλόδοξη θέση του Δία και θα μας ωθήσει να βρούμε νέες πηγές εσόδων και να βελτιώσουμε την θέση μας στην κοινωνία.

Αυτή την χρονική περίοδο με τον Δία στον Αιγόκερω, μπορούμε να αναλάβουμε νέες ευθύνες, να πραγματοποιήσουμε μια σημαντική επένδυση και είναι η καταλληλότερη στιγμή να καρπωθούμε τις ανταμοιβές στον τομέα που εργαστήκαμε σκληρά τα προηγούμενα χρόνια.

Μπορούμε να πετύχουμε φιλοδοξίες, να οργανωθούμε καλύτερα, να εμπνευστούμε τον τρόπο που θα υλοποιήσουμε τα όνειρα μας. Έχουμε όλοι όνειρα, αλλά δεν μας είναι πάντα κατανοητό πως μπορούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα.

Τώρα έχουμε την δυνατότητα, με τον Δία στον Αιγόκερω, να δημιουργήσουμε νέους κανόνες, να δούμε τις δυνάμεις μας, τις ικανότητές μας και να αξιολογήσουμε αντικειμενικά που βρισκόμαστε και τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και κυρίως η διέλευση του Δία στον Αιγόκερω μας μαθαίνει να μην είμαστε άπληστοι.

Τώρα μπορούμε να κυβερνήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και το ερώτημα που μπαίνει είναι: “Ποίους προσωπικούς κανόνες χρειάζεται να αλλάξω / να βελτιώσω ώστε να μπορέσω να πραγματοποιήσω το όνειρο μου”;

Αναλυτικά στα ζώδια και Ωροσκόπους:

Ο Δίας λειτουργεί άνετα και επεκτατικά όταν βρίσκεται σε ένα εκτεταμένο πεδίο έκφρασης. Για αυτόν τον λόγο τα ζώδια που του ταιριάζουν περισσότερο και του αρέσει να επισκέπτεται είναι ο Τοξότης, ο Λέων, ο Υδροχόος και οι Ιχθύες.

Για τους Κριούς

Η διέλευση του Δία στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια περίοδο για τους Κριούς που δίνεται η ευκαιρία για δημόσια αναγνώριση σε όλους τους τομείς και κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί αυτή την χρονική περίοδο να φέρει συμβάντα τα οποία επεκτείνουν την καριέρα ή την όποια επαγγελματική/κοινωνική δραστηριότητα, φέρνοντας επιτυχία και ικανοποίηση αν οι ίδιοι είναι σε θέση να διατηρήσουν την ακεραιότητά τους και να παραμείνουν σε ηθικά προσανατολισμένους στόχους. Το αίσθημα ελευθερίας θα κινητοποιηθεί έντονα. Όσοι Κριοί είναι πρόθυμοι να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές ακόμη και αν η διάλυση των ψευδαισθήσεων τους απογοητεύουν, τα δώρα και οι ανταμοιβές θα είναι ανάλογες. Διαφορετικά η πίεση από το εξωτερικό περιβάλλον θα βιώνεται από τους ίδιους έντονη και χρειάζεται μεγάλη πειθαρχία ώστε να παραμείνουν σε μια κατάσταση που έχει ενήλικο όφελος για εκείνους και τους ανθρώπους γύρω τους.

Για τους Ταύρους

Η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους Ταύρους σε προσωπικούς τομείς που σχετίζονται κυρίως με τα ταξίδια, τις σπουδές, το εξωτερικό και οτιδήποτε σχετίζεται με γνώση άλλων πολιτισμών. Για τους Ταύρους που ασχολούνται με ένα δημιουργικό εγχείρημα όπως η συγγραφή τώρα δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να λάβουν σημαντικές πληροφορίες για την εργασία τους. Η φιλοσοφική υπόσταση και οι νόμοι του Σύμπαντος ξυπνούν μέρη του Είναι τους και διευρύνουν ορίζοντες που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμη. Ο πλανήτης της τύχης μπορεί να βοηθήσει και σε νομικά θέματα. Τώρα μπορούν να διευθετηθούν καλύτερα ή να έρθουν ευνοϊκά αποτελέσματα για νομικά θέματα που βρίσκονται ήδη σε διαδικασία κλεισίματος. Αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να αξιοποιηθεί στο έπακρο για οποιαδήποτε νέα δραστηριότητα. Αλλά δεν πρέπει να είναι στάσιμοι. Τα δώρα του Δία έρχονται σε εκείνους που θα αναζητήσουν την νέα κατάσταση στην ζωή τους και θα πάρουν πρωτοβουλίες με γνώμονα το ενήλικο όφελος τους.

Για τους Δίδυμους

Ο Δίας απομακρύνεται από το πεδίο εκείνο που τον τελευταίο χρόνο έφερε ανατροπές και προβλήματα σε αρκετούς τομείς στην ζωή των Διδύμων και περνά σε ένα περισσότερο φιλικό έδαφος. Μια μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας τώρα μπορεί να τους δώσει τον χώρο να αναπνεύσουν και να μπορέσουν να δουν περισσότερο θετικά και με ενθουσιασμό κάτι νέο που εισέρχεται στην ζωή τους. Ορισμένες καταστάσεις τώρα μπορούν να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν ευκολότερα. Η εργασία μπορεί να συνεχιστεί χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές αλλά και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και πιθανά να υπάρξει ένα οικονομικό όφελος αυτή την χρονική περίοδο. Η θέση του Δία στον Αιγόκερω μπορεί να μην δρα καταλυτικά στους Διδύμους ωστόσο επιδρά σε βαθύτερο ψυχικά επίπεδο. Πιθανά τώρα μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα καταστάσεις που αφορούν τους ίδιους. Θέματα με γονείς, οικονομικά θέματα και υποστήριξη που λαμβάνουν από άλλους. Μια προσωπική αναγέννηση και θέληση να εξερευνήσουν περαιτέρω βαθύτερα την κληρονομικότητά τους.

Για τους Καρκίνους

Για τους Καρκίνους ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνει αρκετές προκλήσεις. Ο Δίας θα βρεθεί απέναντι από τον Ήλιο τους και θα τους επηρεάσει έντονα σε τομείς που σχετίζονται με τους συντρόφους, τις σχέσεις, τις φιλίες και τις συνεργασίες τους στον επαγγελματικό και όχι μόνο τομέα. Η διαπραγμάτευση αυτή την χρονική περίοδο είναι απαραίτητη αλλά θα είναι αρκετά δύσκολη γιατί θα υπάρχουν πειρασμοί. Οι άλλοι πιθανά θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους χωρίς να έχουν σκοπό να κρατήσουν όλες τις υποσχέσεις που θα τους δώσουν αρχικά. Γιαυτό τον λόγο το κύριο συστατικό από το οποίο θα εξαρτηθεί η θετική έκβαση της διέλευσης του Δία από τον Αιγόκερω για τους Καρκίνους είναι η αντικειμενική ματιά στα γεγονότα. Οι ίδιοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε κινητοποιείται αυτή την χρονική περίοδο και να είναι επιφυλακτικοί με όσα ακούνε και τους υπόσχονται. Η εμπιστοσύνη θα πρέπει να κερδίζετε και οι συγκεχυμένες προτάσεις να αποφεύγονται εξαρχής.

Για τους Λέοντες

Η καθημερινότητα αναζωογονείται για τους Λέοντες. Μπορεί η θέση του Δία στον Αιγόκερω να μην είναι πολύ καθοριστική για το συγκεκριμένο ζώδιο ωστόσο πάντα η φύση του Δία επεκτείνει με το άγγιγμα του όλα τα ζώδια με κάποιον τρόπο. Για τον επόμενο χρόνο οι Λέοντες μπορούν να δουν οφέλη στους τομείς της εργασίας τους και της σωματικής τους κυρίως υγείας. Ο Δίας δίνει το μαγικό άγγιγμα να μπορούν να δουν με ποιον τρόπο θα κάνουν την καθημερινότητα τους περισσότερο ενδιαφέρουσα. Πως θα μπορέσουν να παίρνουν καρπούς ακόμη και από μικρές καθημερινές ασχολίες. Πως να μην σπαταλούν ούτε λεπτό από την ημέρα τους χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Η λεπτομέρεια τώρα κάνει την διαφορά και το πλαίσιο μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά παρέχοντας τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο για εκείνους τρόπο. Αυτό το χρονικό διάστημα μπορούν να βρουν τρόπους να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους και την καθημερινή τους εργασία. Είναι επίσης μια περίοδος που μπορούν να βρουν τρόπους να ασχοληθούν με την σωματική τους υγεία μέσω της πειθαρχίας και να υιοθετήσουν περισσότερο ευεργετικές διατροφικές και αθλητικές συνήθειες.

Για τους Παρθένους

Η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους Παρθένους. Τώρα μπορούν να δουν ανοιχτά θέματα να ολοκληρώνονται και να παίρνουν τα εύσημα από εγχειρήματα για τα οποία έχουν δουλέψει σκληρά και έχουν μοχθήσει τα προηγούμενα χρόνια. Η εύνοια θα φανεί κυρίως σε θέματα που έχουν δημιουργικά χαρακτηριστικά και εκεί η αναγνώριση και η ανταμοιβή θα τους ικανοποιήσει και θα τους γεμίσει καινούργια ενδεχόμενα στην ζωή τους. Επίσης η χαρά έρχεται μέσα από τα παιδιά και γενικότερα μέσα από καινούργια δημιουργήματα. Αυτή την χρονική περίοδο μπορούν να κάνουν ένα βήμα σε ένα αισθηματικό τους ζήτημα ή να δουν να υλοποιείται ένας τους όνειρο που αφορά την δημιουργία. Η αγάπη και ο ρομαντισμός μπορούν να ζεστάνουν ακόμη και τους πιο αδιάφορους Παρθένους ενισχύοντας την χαρά στην ζωή τους. Εκεί που χρειάζεται προσοχή είναι στο ρίσκο που μπορεί να θέλουν να πάρουν λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης. Η πειθαρχία και η αντικειμενική πραγματικότητα θα πρέπει να είναι ενεργά συστατικά σε όποια απόφαση παρθεί από τους ίδιους. Οι δραστηριότητες από τις οποίες μπορούν να πάρουν ικανοποίηση θα αυξηθούν και θα γεννηθούν νέες ευκαιρίες για να ξεκινήσουν μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα ή να επεκτείνουν την ήδη υπάρχουσα. Χρηματοοικονομικά θέματα τώρα μπορούν να επενδυθούν και να φέρουν τύχη, σταθερότητα και κέρδη.

Για τους Ζυγούς

Η θέση του Δία στον Αιγόκερω φέρνει στους Ζυγούς προκλήσεις και αλλαγές. Αυτή την χρονική περίοδο θα χρειαστεί να σταθούν στα δικά τους πόδια και να εκτιμήσουν τις δικές τους δυνάμεις. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες θα τραβήξουν την προσοχή τους και τα βήματα που θα κάνουν θα πρέπει να γίνουν με σύνεση και μεθοδικότητα. Η εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα λόγια των άλλων θα πρέπει να κερδίζεται μέσα από τις πράξεις και τις δράσεις τους γιατί θα ακούσουν πολλά λόγια του αέρα. Επειδή ο Ζυγός ζει για την ισορροπία και την αρμονία, η αβεβαιότητα τους προκαλεί σύγχυση και σε άλλους τομείς της ζωή του, οπότε θα είναι μια χρονική στιγμή που θα βάλει στο μικροσκόπιο πολλά πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους. Η ιδιωτική τους ζωή θα τους απασχολήσει με τη έννοια του οικοδομήματος που έχουν χτίσει μέχρι τώρα. Σε ότι έχουν επενδύσει τα προηγούμενα χρόνια τώρα μπορούν να δουν μια αύξηση και να πάρουν ικανοποίηση. Σε ότι έχουν αφήσει, τώρα θα τους αφήσει και εκείνο. Μπορεί να γεννηθεί η επιθυμία να αγοράσουν, να πουλήσουν, να κάνουν αλλαγές στο σπίτι τους. Οτιδήποτε κάνουν θα το κάνουν από την ανάγκη τους για αλλαγή και όχι με σκοπό να πάρουν την χαρά της επέκτασης. Χρειάζονται να νιώσουν ζωντανοί και να πάρουν χαρά με οποιονδήποτε τρόπο. Αλλά επειδή δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για επενδύσεις, καλό θα ήταν να στηριχτούν σε πρακτικές λύσεις ώστε να αποφύγουν τις υπερβολές.

Για τους Σκορπιούς

Η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια δημιουργική περίοδο για τους Σκορπιούς. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στον τομέα της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας. Οι γνώσεις τους τώρα μπορεί να αυξηθούν ή να μπουν σε εφαρμογή αποκτώντας μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στην επικοινωνία τους. Η μετάδοση των δεξιοτήτων τους θα τους δώσει χαρά και θα υπάρξει επέκταση σε πολλούς τομείς που έχουν κύριο συστατικό την επικοινωνία. Θετικές ειδήσεις, χρήσιμες πληροφορίες και ξαφνικές ευκαιρίες μπορούν να εμφανιστούν από το πουθενά, δίνοντας την ευκαιρία να προβληθούν και να αυξηθεί η κοινωνικοποίηση τους. Η επεκτατική φύση του Δία αφορά οτιδήποτε έχει σχέση με επικοινωνιακά θέματα για τους Σκορπιούς. Αυτό συνεπάγεται πως αυτή την χρονική περίοδο ακόμη και μέσα από απλές καθημερινές συζητήσεις μέσα στο περιβάλλον τους μπορεί να δημιουργήσει την ευκαιρία που ψάχνουν για να δείξουν τα ταλέντα τους. Η αναγέννηση έρχεται μέσα από την επικοινωνία και τις νέες εμπειρίες που θα κερδίσουν μέσα από την αλληλοσύνδεση.

Για τους Τοξότες

Η διέλευση του Δία από τον Αιγόκερω επηρεάζει τους Τοξότες κυρίως τον τομέα των χρημάτων, των αξιών και των κτίσεων. Η επιθυμία, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία θα είναι αρκετή ώστε να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, να ενισχύσουν την εργασία τους οπότε και το πορτοφόλι τους. Μπορεί να δοθεί η ευκαιρία να προβούν σε μια αγορά ή μια πώληση πολύ κερδοφόρα. Να προχωρήσουν συναισθηματικά ή επαγγελματικά σε κάτι που άρχισε την προηγούμενη χρονική περίοδο, το 2019, με τον Δία στον Τοξότη που τους έδωσε την ευκαιρία να κάνουν αλλαγές και να αρχίσουν μια νέα πορεία ζωής. Τώρα μπορούν να συνεχίσουν τα έργα που έχουν ξεκινήσει από πέρυσι και να αρχίσουν να βλέπουν την υλοποίηση τους. Ο Δίας θα φέρει σταθερότητα εκεί που με κόπο δούλεψαν και επένδυσαν. Επίσης σε επίπεδο συνεργασιών και γάμων ο Δίας στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει την γείωση σε όσους Τοξότες το επιθυμούν. Τώρα μπορούν να αρχίζουν να κάνουν σχέδια για ένα κοινό μέλλον.

Για τους Αιγόκερους

Οι γεννημένοι:

Τέλος 1948 έως τέλος του 1949
Τέλος 1960 έως τέλος του 1961
Φεβρουάριο του 1972 έως Φεβρουάριο του 1973
Φεβρουάριο του 1984 έως Φεβρουάριο του 1985
Ιανουάριο του 1996 έως Ιανουάριο 1997

θα έχουν την λεγόμενη επιστροφή του Δία στην γενέθλια του θέση. Δηλαδή ο Δίας θα βρεθεί ξανά στη θέση που ήταν όταν γεννήθηκαν. Αυτό σημαίνει πως αυτή την χρονιά με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να έρθουν διαφορετικά εξωτερικά γεγονότα, λόγω και των υπολοίπων πλανητικών επιρροών, ωστόσο σε ψυχικό επίπεδο θα κινητοποιηθούν παρόμοια συναισθήματα με τις περιόδους περίπου 12 χρόνια πριν, 24 χρόνια πριν και 36 περίπου χρόνια πριν. Πχ πριν 12 χρόνια ήρθε η γέννηση ενός παιδιού, νιώσατε χαρά και αποδεχτή κοινωνικά μέσα από τον ρόλο της μητρότητας. Τώρα ενδέχεται να υπάρξει πάλι μια κυοφορία, αυτή την φορά επαγγελματική, έναν νέο ρόλο στην κοινωνία. Ή το αντίστροφο, 12 χρόνια πριν ξεκινήσατε την επαγγελματική σας δραστηριότητα, τώρα έρχεται ένα νέο δημιούργημα. Θα μπορούσε να είναι μια επέκταση στον ίδιο τομέα, αλλά θα μπορούσε να είναι η δημιουργία οικογένειας.

Γενικότερα για τους Αιγόκερους η θέση του Δία στο ζώδιο τους φέρνει εύνοια σε πολλούς τομείς και αξιοσημείωτες αλλαγές που σχετίζονται με θέματα αυτό-εκτίμησης και αυτό-προβολής. Η αύξηση της αισιοδοξίας θα είναι αισθητή και θα βιώνεται από τους ίδιους σαν ένα μαγικό άγγιγμα. Είναι ένας χρόνος τυχερός και ελπιδοφόρος αρκεί να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες άμεσα. Τώρα είναι μια στιγμή όπου μπορούν να προωθήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες πιο εύκολα σε σχέση με πριν. Να επεκτείνουν μια συνεργασία ή να δημιουργήσουν μια καινούργια. Ωστόσο το ενδεχόμενο να μην εκμεταλλευτούν την “καλή ευκαιρία” είναι πιθανό όταν είναι προσανατολισμένοι σε έναν στόχο με παρωπίδες. Η ευκαιρία μπορεί να περάσει και να μην την καταλάβουν ακριβώς επειδή πιστεύουν πως θα έρθει με τον τρόπο που νομίζουν οι ίδιοι πως θα έρθει. Γιαυτό χρειάζεται να είναι υποψιασμένοι και να είναι ανοιχτοί σε οτιδήποτε γεννά μια νέα προοπτική. Η επιμονή, η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη και η ακρίβεια είναι τα ταλέντα που θα φανούν χρήσιμα αυτό το χρονικό διάστημα και είναι ο δρόμος προς την δική τους επιτυχία. Είναι η στιγμή που πετούν οτιδήποτε δεν είναι πια χρήσιμο στην ζωή τους και κρατούν μόνο εκείνα που τους βοηθούν και τους στηρίζουν στο έργο τους. Οτιδήποτε έχει δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια, οπουδήποτε έχουν δώσει ενέργεια και μόχθο τώρα θα τους δείξει την αποτελεσματικότητά του και θα του δώσει φτερά στο εγχείρημα που δουλεύουν ή επιθυμούν να αρχίσουν.

Για τους Υδροχόους

Η διέλευση του Δία από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει πολλούς Υδροχόους να βρουν την πολυπόθητη λύση σε ένα θέμα που τους απασχολεί. Οποιαδήποτε εμπόδια είναι λειτουργικά όπως πχ οικονομικά ή νομικά θέματα ο Δίας θα λειτουργήσει σαν ένα χέρι βοηθείας σχεδόν από το πουθενά. Η επιρροή του Δία για τους Υδροχόους ιεραρχικά είναι μικρότερη σε σχέση με άλλες διελεύσεις, ωστόσο δεν είναι λιγότερο σημαντική γιατί: Μπορεί να αποφορτίσει το άτομο μια στιγμή που θα βιώνει μεγάλη ένταση σε ψυχικό επίπεδο. Μπορεί να δράσει ευεργετικά δίνοντας κουράγιο και πίστη εκεί που φαίνεται να χάνονται. Να γεμίσει το άτομο με αισιοδοξία και πρακτικότητα εκεί που θα νιώσει πως το χρειάζεται για να ολοκληρώσει ένα εγχείρημα. Να δώσει αναπροσανατολισμό στόχου όταν χάνει τον προσανατολισμό του. Σημαντική βο για τους Υδροχόους αυτή την απαιτητική χρονική περίοδο που διανύουν.

Για τους Ιχθύες

Ο πλανήτης της τύχης Δίας για τους 12 μήνες που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω λειτουργεί ευεργετικά για τους Ιχθύες και τους δίνει ευκαιρίες να επεκταθούν σε κοινωνικές δραστηριότητες και ομάδες, δίνοντας σχήμα και πλαίσιο σε ένα τους όνειρο. Η πίστη ανανεώνεται κυρίως σε θέματα που η επαφή με τους άλλους ανθρώπους αγγίζει βαθύτερα στρώματα και ενισχύει την φιλία και Αδελφοσύνη. Νέα εγχειρήματα σε κοινωνικό ή ομαδικό πλαίσιο, σε συλλόγους ή οργανισμούς μπορούν να βρουν εύφορο έδαφος δίνοντας και παίρνοντας στήριξη από και προς άλλους συνανθρώπους και ομοϊδεάτες. Άνθρωποι με κάποιο είδος εξουσίας τώρα μπορεί να είναι υποστηρικτικοί για τους Ιχθύες και μπορεί να εδραιωθεί μια νέα θέση εργασίας ή μια προαγωγή. Όσο αφορά τους καλλιτέχνες και γενικότερα τους Ιχθύες που εμπεριέχουν στην δουλειά τους το καλλιτεχνικό τους ταλέντο τώρα μπορούν να συγκλονίσουν το κοινό με τα έργα τους. Η βοήθεια από φίλους θα είναι σημαντική σε οτιδήποτε θελήσουν όσο αφορά τις ομαδικές δραστηριότητες και εκπλήρωση στόχων που αποσκοπούν σε μεγάλο κοινό ανθρώπων. Οποιαδήποτε εναλλακτική δραστηριότητα τώρα είναι προσβάσιμη και συζητήσιμη.

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.