Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων συναντά τον Ποσειδώνα και μας χαρίζει απλόχερα την επαφή με τα βαθύτερα μας συναισθήματα και τις κρυμμένες επιθυμίες και όνειρα μας. Ο Δίας πια στον Αιγόκερω δίνει την υπόσχεση πως αν μπορούμε να φτιάξουμε γερά θεμέλια και έχοντας την διάθεση να δουλέψουμε ενήλικα, η πραγματοποίηση των ονείρων μας είναι μια πραγματικότητα.

Κριός

Η Άνοιξη μπορεί να έρθει νωρίτερα για σένα και να μπορέσεις να δώσεις σχήμα στα όνειρα σου τώρα. Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα ενισχύει την θέληση σου και η ενέργεια είναι δυνατή. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι στόχοι σου να έχουν ένα ρεαλιστικό υπόβαθρο. Ακόμη και αν οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι αρκετά στο σήμερα, δώσε ώθηση και ενέργεια και θα δεις πως όλα είναι εφικτά τώρα ειδικά με τον Δία στον Αιγόκερω. . .

Ταύρος

Η κοινωνικότητά σου σήμερα παίρνει όμορφες, απαλές αποχρώσεις. Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα υπόσχεται πως κάπου εκεί έξω βρίσκεται η βοήθεια που ζητάς να έρθει στην ζωή σου και σου ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες. Φίλοι, συνάδελφοι και ομοϊδεάτες με κάποιον τρόπο είναι παρόντες και είναι σίγουρο πως τώρα μπορείς να σκεφτείς τρόπους και να κάνεις όνειρα τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν. . .

Δίδυμοι

Η εργασία σου, η κοινωνική σου εξέλιξη και η καριέρα σου είναι θέματα που κινητοποιούνται σήμερα με μια διαφορετική χροιά από ότι συνήθως. Ο Δίας στον Αιγόκερω συνδυαστικά με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες ανοίγουν νέους ορίζοντες, δημιουργούν νέες επιθυμίες και σε βάζουν στην διαδικασία να επιθυμήσεις κάτι πολύ μεγάλο και φαινομενικά ακατόρθωτο στα μάτια πολλών ανθρώπων σε αυτούς τους τομείς. . .

Καρκίνος

Πολλά πράγματα αλλάζουν στην ζωή σου με τον Δία στον Αιγόκερω ή τουλάχιστον μπαίνουν σε προτεραιότητα προς την όποια αλλαγή. Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα κινητοποιεί την ανάγκη να εμπλουτίσεις την ζωή σου με νέα κινητήρια δύναμη όπως επίσης είναι πολύ έντονη η ανάγκη σου να αποσυρθείς σε κόσμους όπου τίποτα και κανένας δεν μπορεί να χαλάσει την ηρεμία σου. Μπορείς σήμερα να το κάνεις αρκεί να σου είναι συνειδητό πως αύριο επιστρέφεις στους ενήλικους στόχους σου. . .

Λέων

Βαθύτερα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα που σχετίζονται είτε με γονείς και συγγενικά σου πρόσωπα είτε αφορά ένα δικό σου προσωπικό θέμα που σε απασχολεί έντονα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθεις αντιμέτωπος/η με αυτό που σε φοβίζει και το πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις προς την επίλυση του όποιου προβλήματος. Έχεις το απαραίτητο σθένος, κυρίως ψυχικά, να το κάνεις. . .

Παρθένος

Σήμερα είναι ιδανική μέρα να έρθεις σε επαφή με οτιδήποτε αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Ανεξάρτητα την διάθεση και τις δυνάμεις σου είναι μια ευνοϊκή μέρα για να θέσεις τα θέλω σου επί τάπητος. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις τον απαραίτητο σεβασμό κυρίως σε σένα και τις προσωπικές σου ανάγκες και αυτό είναι το σημαντικότερο. Οποιαδήποτε κατάσταση είναι στον αέρα ή νιώθεις πως χρειάζεται βελτιώσεις σήμερα μπορείς με σύνεση και αγάπη να προσπαθήσεις να επαναφέρεις την ισορροπία. . .

Ζυγός

Η θέληση είναι αυτή που μπορεί να μετακινήσει τα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο σου και σήμερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σου δείχνει τον τρόπο να το πετύχεις. Ο Δίας στον Αιγόκερω πια σου υπόσχεται πως οτιδήποτε σκέφτεσαι, το οποίο έχει ενήλικη υπόσταση και είσαι διατεθειμένος/η να δουλέψεις σκληρά, θα γίνει σίγουρα δικό σου. Το απαραίτητο σθένος το διαθέτεις, το μόνο που πρέπει να βρεις είναι την κρυμμένη επιθυμία μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητά σου. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα ανοίγει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπροστά σου. Τώρα μπορείς να επιλέξεις την απόχρωση που θέλεις, εκείνη που ταιριάζει σε αυτό που θέλεις να κάνεις και ποθείς. Μπορεί να σου δώσει όλες τις εναλλακτικές για να το φτάσεις. Πέρα από οποιουσδήποτε περιορισμούς, μακριά από προκαταλήψεις. Μόνο με σθένος και αγάπη για το αντικείμενο. . .

Τοξότης

Σήμερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα φέρνουν ιδέες και λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με τον σπίτι σου, την οικογένεια σου και γενικότερα την ιδιωτική σου ζωή. Μπορείς να νιώσεις γαλήνη και ευημερία μέσα σε μια αγκαλιά ή μπορείς να δημιουργήσεις εσύ σήμερα τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να έρθουν στην ζωή σου. Η ευελιξία και η διορατικότητα είναι τα κλειδιά για μια όμορφη, ευχάριστη μέρα. . .

Αιγόκερως

Είναι στο χέρι σου ποια οδό επικοινωνίας θα επιλέξεις όπως επίσης ποια μηνύματα θέλεις να περάσεις στους γύρω σου σήμερα. Η ευελιξία μπορεί να μην είναι στα στάνταρ σου αλλά σήμερα σου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Σκέψου τι θέλεις να κάνεις και πώς να κινηθείς. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τους τολμηρούς αν τα κίνητρα έχουν ενήλικη υπόσταση. . .

Υδροχόος

Προσωπικές αξίες ή οικονομικά θέματα σήμερα μπορεί να σε απασχολήσουν. Δεν είναι η ιδανική μέρα να πάρεις τελικές αποφάσεις, καλύτερα να το κάνεις από αύριο αλλά αυτή την στιγμή μπορείς να δεις όλες τις δυνατότητες και προοπτικές που έχεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Είναι σίγουρο πως χρειάζεται να βάλεις προσωπική δουλειά για να φέρεις την αλλαγή ή την καλυτέρευση που επιθυμείς και χρειάζεσαι. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιο σου κινητοποιεί πολλά προσωπικά σου θέματα και σε σπρώχνει να σταθείς στο κύριο θέμα αφήνοντας τις λεπτομέρειες στην άκρη. Ποίος είναι ο βασικός πυρήνας, τι είναι αυτό που κινεί τα νήματα, από τι εξαρτάται το αποτέλεσμα αυτού του θέματος που έχεις στο μυαλό σου, είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που χρειάζεται να κάνεις σήμερα. Είναι σίγουρο πως η λύση βρίσκεται πολύ κοντά

https://astroguide.gr