Σήμερα μπορούμε να αφεθούμε στα όνειρα μας υπόσχεται ο Ήλιος και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα αρκεί να μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε από τις φαντασιώσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου είναι βοηθητική σε αυτή την διαδικασία και μας παροτρύνει να δούμε την ζωή με περισσότερη απλότητα. Η λογική είναι το κύριο συστατικό που πρέπει να προσθέσουμε σε ότι σκέψεις κάνουμε σήμερα.

Κριός

Ο μόνος τρόπος να αποδεικνύεις την ύπαρξη σου είναι η ανάπτυξη στους τομείς της ζωής σου σε καθημερινό επίπεδο. Όλα στην ζωή κάνουν κύκλους και εσύ καλείσαι να είσαι μέρος αυτής με την δημιουργική σου σκέψη και δράση. Σήμερα είναι ιδανική μέρα να εξετάσεις τα δημιουργικά ενδεχόμενα που υπάρχουν αυτή την στιγμή και να βρεις τρόπους να γίνουν προσβάσιμα ακόμη και αν εμπόδια σταθούν στον δρόμο σου. Δεν μετριούνται όλα βάσει της οικονομική τους αξία. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα σε βοηθά να επιβραδύνεις και να βρεις τους ρυθμούς και την ισορροπία σου. Ακόμη και αν άλλοι θέλουν να λειτουργήσεις στο μέγιστο πρέπει να γίνει κατανοητό πως χρειάζεσαι τους δικούς σου χρόνους και οι γρήγορες αλλαγές και μεταβολές το μόνο που μπορεί να φέρουν είναι καθυστέρηση και απογοήτευση. Οι εμπνεύσεις σου σήμερα είναι αρωγός της ημέρας. . .

Δίδυμοι

Οποιοδήποτε ταξίδι του μυαλού σήμερα ευνοείται και θα σε παρακινήσει να κάνεις την διαφορά. Η ενθάρρυνση θα είναι έντονη και θα εμπνευστείς για νέες δημιουργικές δράσεις. Ακολουθώντας το ένστικτο σου σήμερα μπορείς να γίνεις βοήθεια για τους άλλους και μέσω της ακοής μπορείς να συνδεθείς και εσύ με τα θέματα της καρδιά σου. Πάρε τον χρόνο σου όπου νιώθεις πως αυτό είναι απαραίτητο. . .

Καρκίνος

Σήμερα είναι καλύτερα να σταθείς στις επιτεύξεις που έχεις δημιουργήσει και τα πράγματα που έχεις καταφέρει στην ζωή σου παρά στις ανεκπλήρωτες επιθυμίες και την απογοήτευση που προκαλούν. Επίσης οποιαδήποτε νοητική διεργασία ή οι αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους σήμερα μπορεί να σου αφήσουν ένα αίσθημα ασάφειας και είναι σίγουρο πως θα χρειαστεί να ζητήσεις περαιτέρω πληροφορίες αν είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να κατανοήσεις οπωσδήποτε. . .

Λέων

Ο τρόπος επικοινωνίας που θα επιλέξεις σήμερα είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. Δεν είναι απαραίτητο να θέσεις όλα τα χαρτιά επί τάπητος αλλά πρέπει να δώσεις κάτι ώστε να είναι το τυράκι στην φάκα. Η δράση σου και ο σκοπός σου θα είναι ενήλικος, απλά χρειάζεται συγκεκριμένη μαεστρία ώστε να ακουστούν τα μηνύματα σου και να πετύχεις τον στόχο σου. Πρόσεξε μικρά θέματα υγείας. . .

Παρθένος

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψεις νέους τρόπους και ιδέες για κάτι που θέλεις. Η επιθυμία και η περιέργεια σου είναι έντονες όσο αφορά οτιδήποτε νέο μπορεί να μπει στην ζωή σου και τώρα μπορείς να το πετύχεις. Η επιδίωξη της τελειότητας είναι ένα αρκετά μεγάλο κίνητρο για να είσαι ικανοποιημένος/η ωστόσο η επιθυμία για επέκταση αυτή την στιγμή είναι κινητοποιημένη και μπορείς να την εκμεταλλευτείς. . .

Ζυγός

Η μέρα κρύβει κινδύνους αν λειτουργήσεις παρορμητικά, προσπαθήσεις να μαντέψεις ή βγάλεις συμπεράσματα πριν δεις όλα τα ενδεχόμενα και εξετάσεις όλες τις πιθανότητες. Οι συζητήσεις χρειάζεται σήμερα να έχουν ένα κέντρο αλλά το κυριότερο να έχουν την απαραίτητη ευελιξία. Τα συμπεράσματα χρειάζεται να έρχονται μέσα από βαθιά σκέψη χωρίς υποθέσεις και εικασίες. Υπάρχει αρκετή τροφή για σκέψη και μπορείς να περιηγηθείς επιτυχώς μέσα στον λαβύρινθο. . .

Σκορπιός

Σήμερα η αίσθηση του χιούμορ θα είναι πολύ βοηθητική. Οι λέξεις αγαπημένων ανθρώπων μπορεί να προκαλέσουν είτε το κάνουν συνειδητά είτε ασυνείδητα. Η κούραση και ο παρορμητισμός θα είναι η αιτία για την θυελλώδη σημερινή αύρα και καλό θα ήταν να μην ρίξεις λάδι στην φωτιά. Αν η συζήτηση πηγαίνει προς πιο ήρεμα νερά καλό θα ήταν να την ακολουθήσεις και να μην παραμείνεις επίμονα σε αυτό που σε ενόχλησε. Επέτρεψε στους άλλους να εκφραστούν παρορμητικά και άφησε να περάσει ότι θα μπορούσε να σε προκαλέσει, με χιούμορ. Είναι η πιο έξυπνη κίνηση σήμερα. . .

Τοξότης

Είναι αλήθεια πως τα γεγονότα τρέχουν ανεξάρτητα αν σε προκαλούν ή όχι. Η ανησυχία είναι σημερινό φαινόμενο και καλό θα ήταν να αφήσεις την ροή του χρόνου να κυλήσει χωρίς να δώσεις παραπάνω σημασία σε πράγματα που μπορεί να κινητοποιηθούν και σε ενοχλήσουν. Η τάση αυτοκριτικής επίσης μπορεί να είναι υπερβολική όπως επίσης ο χρόνος ξεκούρασης και ηρεμίας πολύ λιγότερος από αυτόν που θα έπρεπε. . .

Αιγόκερως

Σήμερα χρειάζεται να εργαστείς σκληρά αλλά να αρπάξεις και την δοθείσα ευκαιρία να ονειρευτείς και να είναι μεγάλα τα όνειρα σου. Είναι αλήθεια πως θέλεις τα πράγματα να γίνονται πράξη και μόνο όταν υπάρχει κάτι απτό για σένα μπορεί να εκτιμηθεί η αξία του. Ωστόσο σήμερα δίνεται η ευκαιρία να είσαι δημιουργικός/ή και ταυτόχρονα και πρακτικό/ή χωρίς το ένα να επιβαρύνει το άλλο. Απεναντίας παρέμεινε ανοιχτός/ή και είναι σίγουρο πως δεν θα βγεις χαμένος/η. . .

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη και θολή για σένα και πιθανά να αισθανθείς σαν το ψάρι έξω από την γυάλα. Αυτό το οποίο είναι σημαντικό είναι να είσαι σε επαφή με αυτό που πραγματικά σου δημιουργεί την φόρτιση γιατί ενδέχεται να μην είναι το αντικείμενο ή ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου αλλά μια επιθυμία σου η οποία έχει καταπιεστεί γιατί δεν έχεις καταφέρει να την ικανοποιήσεις μέχρι σήμερα. Αν μπορέσεις να το εντοπίσεις και είσαι σε επαφή, όλα θα κυλήσουν ομαλά. . .

Ιχθύες

Νέες ιδέες σήμερα κατακλύζουν το μυαλό σου και έρχονται κυρίως από το περιβάλλον σου. Μπορεί να νιώσεις ένα είδος εξάντλησης αν αποφασίσεις να συμμετέχεις σε όλες τις δραστηριότητες που ενδέχεται να προκύψουν σήμερα. Καλό θα ήταν να έχεις τον έλεγχο της ημέρας και να αποφασίσεις εσύ με ποιον τρόπο θέλεις ή δεν θέλεις να την περάσεις.https://astroguide.gr