Ο Ερμής σήμερα μπαίνει στον Τοξότη, μετά από δύο μήνες παραμονής του στον Σκορπιό. Η ανάδρομη του πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού τον έκανε να παραμείνει πολύ περισσότερο από ότι διαρκεί η διέλευση του σε κάθε ζώδιο, δίνοντας την ευκαιρία να εμβαθύνουμε, να ανακαλέσουμε και να οριοθετήσουμε όχι μόνο τις σκέψεις μας αλλά και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Τώρα μπαίνοντας στον Τοξότη, μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου, μπορούμε να ταξιδέψουμε και πολλές συνειδητοποιήσεις για το μέλλον μας φτάνουν στον ορίζοντα. Το μυαλό λειτουργεί με διαφορετικό ρυθμό και φλογερές σκέψεις τώρα μπορούν να γεννηθούν.

Κριός

Αυτή την στιγμή σου δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσεις πέρα από το οπτικό σου πεδίο πάντα όμως με την αποδοχή των ορίων και την απαραίτητη αυτό-πειθαρχεία. Οι πειρασμοί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν θα λείψουν όπως επίσης και ο κίνδυνος να μεγαλοποιήσεις κάτι που έχεις μπροστά σου. Τα όρια της πραγματικότητας και η πειθαρχία δεν είναι το φόρτε του Ερμή στον Τοξότη ωστόσο σου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψεις και να ενοποιήσεις τις διασυνδέσεις των πραγμάτων στην ζωή σου. . .

Ταύρος

Ο Ερμής στο Τοξότη θα σε βοηθήσει να δεις την ζωή με άλλο μάτι. Πράγματα τα οποία φαινόντουσαν να λειτουργούν σαν εμπόδια μέχρι χτες, σήμερα δείχνουν να έχουν εξαφανιστεί ή να μπορείς να βρεις λύσεις ώστε να ξεπεραστούν. Είναι ο πλανήτης στο συγκεκριμένο ζώδιο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις διαδρομή εκεί που χρειάζεται και να σου δώσει το έναυσμα να παραμείνεις ήρεμος/η και να μπορέσεις να κάνεις αυτό που είναι σωστό. Το χιούμορ είναι το κλειδί εάν νιώσεις ότι κάποιος ή κάτι διαταράσσει την καλή σου διάθεση. . .

Δίδυμοι

Ο Ερμής απέναντι από το ζώδιο σου μέχρι τέλος Δεκεμβρίου σε βάζει στην διαδικασία να αφοσιωθείς και να πιστέψεις σε κάτι που σε κάνει δημιουργικό/ή και γεννά νέα ενδεχόμενα. Κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην αποστολή σου εκτός και αν εσύ το επιτρέψεις. Τώρα μπορείς να εκπλήξεις τους άλλους με τις ικανότητες σου ωστόσο χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή όσο αφορά εργασίες που χρειάζονται βαθύτερη οργάνωση και εστίαση στις λεπτομέρειες. . .

Καρκίνος

Η καθημερινή σου εργασία θα χρειαστεί περισσότερη οργάνωση αυτή την στιγμή αν είσαι πραγματικά αποφασισμένος/η να πετύχεις τον στόχο σου. Το διπλωματικό σου ταλέντο θα είναι χρήσιμο ακόμη και εάν νιώσεις πως κάπου δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς αρκεί να έχεις σύμμαχο την διαίσθηση σου. Αυτή θα σε καθοδηγήσει εκεί που δεν μπορεί η λογική να σε βοηθήσει. . .

Λέων

Η ανάγκη σου να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα δημιουργικό ενδεχόμενο θα είναι έντονη μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Τοξότη. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για δράματα και υπεκφυγές. Θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά όσο και αν θέλεις να το διασκεδάσεις ταυτόχρονα. Η επιτυχία είναι εφικτή σε ότι βάλεις ενέργεια αυτή την στιγμή. Μην αγνοήσεις τυχόν δυσκολίες, θα χρειαστεί να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. . .

Παρθένος

Ο Δίας (κυβερνήτης του Τοξότη) δίνει την ενστικτώδη αυτή κινητικότητα που χρειάζεται το μυαλό έτσι ώστε να ανάψει η φλόγα με τον πρώτο σπινθήρα, τώρα με τον Ερμή σε αυτό το ζώδιο. Ο ανταγωνισμός θα σε παρακινήσει και θα είναι πολύ έξυπνο εκ μέρους σου να μελετήσεις τις κινήσεις και τις συμπεριφορές του άλλων γύρω σου, που σχετίζονται με αυτό που σε ενδιαφέρει. Η θέληση σου είναι ισχυρή και οποιεσδήποτε συγκρούσεις ή εμπόδια θα ξεπεραστούν μόνο με την ενήλικη στάση και την ειλικρινή επικοινωνία. . .

Ζυγός

Είναι στιγμή να επικοινωνήσεις με άλλους τις ιδέες σου και να είσαι ανοιχτός/ή να δοκιμάσεις νέα πράγματα και νέες ιδέες τώρα με τον Ερμή στον Τοξότη. Οι ιδέες θα έρχονται μέσα από την διαίσθηση σου και είναι ένα δώρο για σένα ώστε να κάνεις την διαφορά στον τομέα που θέλεις. Η επικοινωνία γίνεται το επίκεντρο με αυτή την θέση του Ερμή για σένα και ακόμη και εάν άλλοι γύρω σου βιάζονται, εσύ πρέπει να σεβαστείς τους χρόνους σου και να τους γίνει κατανοητό για να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. . .

Σκορπιός

Οι άνθρωποι κρίνονται από τα έργα τους και η αδράνεια είναι ο χειρότερος εχθρός σου αυτή την στιγμή, σου θυμίζει ο Ερμής στον Τοξότη μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου. Αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να ανακινήσεις λίγο νερά εκεί που έχουν λιμνάσει. Είτε ευθύνεσαι εσύ είτε οι περιστάσεις το σημαντικό είναι στο τώρα πως δίνεται η ευκαιρία να κινηθεί η ενέργεια. Απέφυγε όσους φοβούνται για την αλλαγή και ταυτίσου με εκείνους που αναζητούν την επιπλέον πληροφορία από αυτή που πιθανά θα τους αρκούσε. . .

Τοξότης

Ο Ερμής στον ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε έχει μεγάλη διάσταση. Αυτή την στιγμή σου ανοίγει όλα τα χρώματα της ίριδας και σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις αντικειμενικά την απόχρωση που θέλεις να έχει η ζωή σου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις τα όνειρα σου αρκεί να έχεις πίστη σε αυτό που θέλεις να πετύχεις και να είσαι εν κινήσει. . .

Αιγόκερως

Με συνοδηγό την διαίσθηση σου δώσε προσοχή στα πολλά υποσχόμενα και τις υπερβολές ακόμη και με κέντρο εσένα. Ο Ερμής στον Τοξότη σε βάζει στην διαδικασία να νιώθεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα. Είναι αλήθεια πως κάνεις εύλογες προσπάθειες, αλλά μπορεί να υπερβείς τα όρια σου και εξάντληση μπορεί να σε απογοητεύσει. Η αλήθεια είναι πως η αυθεντικότητά σου από μόνη της είναι αρκετή και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να κάνεις περισσότερα για να πάρεις ικανοποίηση και αποδοχή. . .

Υδροχόος

Είναι γεγονός πως με τον Ερμή στον Τοξότη δημιουργούνται ευκαιρίες και μελλοντικές πιθανότητες κάτι που πρέπει να έχεις κατά νου αυτή την χρονική περίοδο μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Σε προσωπικό επίπεδο μπορείς να επεκτείνεις το δημιουργικό δυναμικό σου και τις συνεργασίες σου. Είναι μια ευκαιρία να διευρύνεις το κοινωνικό σου κύκλο και να μοιραστείς με άλλους ανθρώπους κυρίως ομοϊδεάτες τις ιδέες και τα σχέδια σου. Η ελευθερία και η αυτονομία σου γίνεται επιτακτική ανάγκη. . .

Ιχθύες

Τώρα με τον Ερμή στο Τοξότη μπορείς να κάνεις την διαφορά κυρίως στην δουλειά σου και στον κοινωνικό τομέα αποδεχόμενος τις ευκαιρίες αλλά και τις ευθύνες με υπερηφάνεια. Τα ταλέντα σου είναι την συγκεκριμένη περίοδο στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων και έχεις την εύνοια να δημιουργήσεις βάσεις αποδεικνύοντας την σπουδαιότητά σου. Έχε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου.

https://astroguide.gr/