Σήμερα μέχρι το απόγευμα θα χρειαστεί να έχουμε υπομονή και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες εκεί που βλέπουμε πως σπινθήρες αναζωπυρώνουν φωτιές που θέλουμε να κρατήσουμε υπό έλεγχο. Η σχέση της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Ερμή και του Ήλιου με τον Ουρανό μας κάνουν υπερευαίσθητους και χρειάζεται να είμαστε σε αυτοπαρατήρηση ώστε να έχουμε τον έλεγχο.

Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνά στους Διδύμους υπενθυμίζοντας μας πως υπάρχουν πολλοί δρόμοι που μπορούμε να ακολουθήσουμε όταν εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο μας.

Κριός

Σήμερα μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις σου ακόμη και αν πηγάζουν από τον έντονο ενθουσιασμό σου. Όσο παράξενες και αν είναι ή έχουν μεγάλη δόση φαντασίας αντικατοπτρίζουν το ποίος/ποία είσαι και αυτό είναι το σημαντικότερο. Η διαφάνεια είναι το κλειδί της ημέρας όποιες και αν είναι οι αντιδράσεις των ανθρώπων γύρω σου. . .

Ταύρος

Η μεθοδικότητα είναι το κλειδί της ημέρας για σένα και θα σε βοηθήσει να κάνεις αξιόπιστες κινήσεις σε ότι σε ενδιαφέρει να επενδύσεις. Το ταλέντο της επιμονής είναι έμφυτο σε σένα ακόμη και αν όλα γύρω σου μεταβάλλονται συνεχώς. Αυτό είναι ένα δώρο σήμερα απλά χρειάζεται πριν εκφραστείς να έχεις επανεξετάσει τα δεδομένα αλλά κυρίως τις προτεραιότητές σου. Οι ικανότητες σου μπορούν να σε κρατήσουν γειωμένο/η ακόμη και εν μέσω καταιγίδας. . .

Δίδυμοι

Η αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους σήμερα μπορεί να είναι έντονη. Είτε ψάχνεις για συνεργάτες και ανθρώπους που θα στηρίξουν τις επιλογές σου είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, η ανάγκη να τους εντυπωσιάσεις είναι έντονη. Οτιδήποτε φωτίζει τις προοπτικές σου και δημιουργεί νέους δρόμους έκφρασης είναι πολύ καλό αρκεί να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις την πλήρη ευθύνη για αυτό το βήμα που κάνεις. Από το απόγεμα και μετά με την Σελήνη στο ζώδιο σου όλα θα γίνουν κατανοητά και περισσότερο προσβάσιμα. . .

Καρκίνος

Μπορείς να επιλέξεις την διαφυγή σήμερα στα ενδότερα σου με την Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σου και τις εξωτερικές προκλήσεις ωστόσο είναι αλήθεια πως μπορείς να το δεις από μια άλλη οπτική, περισσότερο δημιουργική. Ακόμη και αν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, άλλοι σήμερα δεν προσπαθούν να σε ελέγξουν ή να σε χειριστούν μέσα από κολακείες αλλά πραγματικά αξίζεις τα καλά τους λόγια. Η εκτίμηση είναι υπαρκτή και είναι ευκαιρία να την πάρεις και να την χαρείς γιατί πραγματικά το αξίζεις. . .

Λέων

Η ενθάρρυνση σήμερα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. Μέσω της έμπνευσης και της επαφής με την καρδιά σου μπορείς να ανακουφίσεις άλλους ανθρώπους αλλά και εσένα τον ίδιο/την ίδια. Η εργασία είναι απαραίτητη αλλά χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και για άλλες δραστηριότητες σήμερα. Η αποδοχή και η αλληλεγγύη είναι σημαντικά συστατικά για την ψυχική σου ισορροπία σήμερα. . .

Παρθένος

Άλλοι μπορεί να γκρινιάζουν σήμερα για διάφορα πράγματα και δουλειές που έχουν να κάνουν αλλά η δική σου διάθεση είναι σε άλλο μήκος και πλάτος. Σήμερα εσύ μπορείς να δεις τις προκλήσεις κάτω από ένα άλλο πρίσμα και να τις απολαύσεις χρησιμοποιώντας τις αναπτυγμένες δεξιότητες σου. Η αποτελεσματικότητά σου είναι σίγουρη. Χρησιμοποίησε τις ικανότητες σου και ταυτόχρονα απόλαυσε την διαδικασία της όποιας εργασίας αποφασίσεις να ασχοληθείς. . .

Ζυγός

Γενικότερα εκ φύσεως δεν είσαι από τους ανθρώπους που ζουν για την πληροφορία. Δεν είσαι περίεργος/η για ότι γίνεται γύρω σου εκτός αν είναι κάτι που σε αφορά. Σήμερα η μέρα κρύβει μια έντονη αίσθηση περιέργειας από μέρους σου και σε παρακινεί να μπεις στην διαδικασία να κάνεις ερωτήσεις που δεν θα έκανες σε άλλη περίπτωση. Η ικανοποίηση που θα νιώσεις κατανοώντας περισσότερα πράγματα σήμερα είναι σημαντική οπότε με την ευγένεια σου μπορείς να αφεθείς σε αυτή την εμπειρία και να πάρεις χαρά. . .

Σκορπιός

Η εξερεύνηση των συναισθημάτων σου σήμερα είναι σημαντική και πρέπει για οτιδήποτε κάνεις να έχεις αυτό σαν κέντρο. Θεωρείς πως το παρελθόν και το παρόν, χρειάζεται να περάσουν από αυτό το κέντρο -της καρδιάς- ώστε να μπορέσεις να έχεις το μέλλον που επιθυμείς και έτσι είναι. Οι σκέψεις και οι απόψεις σήμερα δεν χρειάζεται να περάσουν από νοητική λογοκρισία αλλά μόνο από το φίλτρο της καρδιά σου. Όλα τα άλλα είναι μάταια σήμερα για σένα. . .

Τοξότης

Το μυαλό σου ταξιδεύει ακόμη πιο μακριά τώρα με τον Ερμή στο ζώδιο σου και οι σκέψεις σου απλώνονται περισσότερο από ότι σου ζητείται σήμερα. Αυτό συνεπάγεται πως άλλοι γύρω σου μπορεί να ενοχληθούν δείχνοντας αρνητικότητα, αλλά αυτό οφείλεται καθαρά στο ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τα πραγματικά σου κίνητρα. Εσύ παρέμεινε στις επιθυμίες σου με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα και μην ασχοληθείς με προκλήσεις που αποδεικνύονται τελικά ασήμαντες. . .

Αιγόκερως

Χρειάζεται να νιώθεις περήφανος/η για την εργασία και την προσπάθεια που κάνεις για να αναβαθμίζεις αυτό που αγαπάς, που ασχολείσαι ή που έχεις αναλάβει. Νιώθεις πάντα μεγάλη ευθύνη και κάνεις υπεράνθρωπες προσπάθειες μέσω στρατηγικής και σταθερής οργάνωσης ωστόσο δεν φαίνεται να παίρνεις χαρά από τα εύσημα όσο θα έπρεπε. Ο λόγος μπορεί να είναι γιατί τα θεωρείς μικρά ή γιατί θεωρείς πως θα μπορούσες να φέρεις ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα; Όποιος και να είναι, αφιέρωσε σήμερα λίγο χρόνο να κάνεις την απαραίτητη ενδοσκόπηση στα γεγονότα ώστε να εκτιμήσεις καλύτερα τις υπηρεσίες σου. . .

Υδροχόος

Η επιθυμία σου σήμερα να ξεκουραστείς ή να είσαι περισσότερο χρόνο μόνος/η σου δεν φαίνεται να πραγματοποιείται. Ωστόσο χρειάζεται να κάνεις ένα διάλειμμα ακόμη και αν ασχοληθείς με κάτι άλλο εκτός προγράμματος κατά την διάρκεια της ημέρα. Μπορεί να νιώθεις μια χαοτική κατάσταση σήμερα ή πως δεν θέλεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο και να θέλεις να αφήσεις τα ηνία σε άλλους. Δώσε σημασία σε αυτή την ανάγκη που έχεις και προσάρμοσε όπου μπορείς το πρόγραμμα σου. . .

Ιχθύες

Οτιδήποτε φιλόδοξο σήμερα καλό θα ήταν να το αφήσεις για το απόγευμα και μετά. Μέχρι τότε το σπίτι σου, ο ιδιωτικός σου χώρος ή η προσωπική σου ζωή μπορούν να φέρουν ισορροπία σε αρνητικές σκέψεις, αμφισβητήσεις ή αρνητική γενικότερα στάση απέναντι σε ένα θέμα. Η ασχολία σου με την υγεία σου είτε ψυχική είτε σωματική είναι το κλειδί της ημέρας και χρειάζεται να δείξεις το απαραίτητο σεβασμό

https://astroguide.gr/