Σήμερα υπάρχει συνεχόμενη εναλλαγή των συναισθημάτων μας με έντονο το στοιχείο του ορθολογισμού. Ο ενθουσιασμός την ίδια στιγμή με κύματα αντίστασης χρωματίζουν την ημέρα και χρειάζεται να καταβάλουμε προσπάθεια ώστε να κρατήσουμε τις ισορροπίες αλλά κυρίως την αντικειμενική οπτική στα θέματα που μας ενδιαφέρουν.

Κριός

Είναι γεγονός πως οι άνθρωποι οι οποίοι είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν είναι αυτοί που έχουν ιδέες που με πίστη θέλουν να ακολουθήσουν. Συνήθως είσαι ένας/μια από αυτούς αλλά σήμερα δεν μπορείς να προχωρήσεις μόνος/η σου γιατί χρειάζεσαι και την αλληλεπίδραση των άλλων ανθρώπων για να υπάρχει αποτελεσματικότητα, ειδικά αν πρόκειται για ένα οικονομικό θέμα. . .

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι ενθαρρυντική για μια υγιή ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών. Όσες περισσότερες γνώμες και ιδέες πέφτουν στο τραπέζι σήμερα τόσο πιο εύκολο θα είναι για σένα να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα ούτε να κρίνεις. . .

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να λεχθούν πολλά περισσότερα από ότι χρειάζεται ή από όσα μπαίνουν σε πράξη. Προσπάθησε να εστιάσεις σε ότι αντικειμενικά είναι παραγωγικό με την έννοια ότι ιδεαλιστικές γνώμες και φαντασιώσεις μπορεί να σε μπερδέψουν. Αν νιώσεις πως κάτι αξίζει, το κρατάς και το επεξεργάζεσαι στην πορεία. Πάντα σκεπτόμενος/η πως αυτή την στιγμή ζητάς μόνο τις σωστές απαντήσεις και οτιδήποτε άλλο θα σε βάλει σε σύγχυση. . .

Καρκίνος

Εστίασε τις προσπάθειες σου στους στόχους σου και μην ασχολείται με το προσπαθείς να πείσεις άλλους για την αποτελεσματικότητά την δική σου ή του στόχου. Ακόμη και αν δεν είναι κατανοητές οι προθέσεις σου, αν ασχοληθείς με αυτό, θα χάσεις την μέρα σου άσκοπα. Οι ανάγκες σου έρχονται πρώτες σήμερα όπως επίσης και η ηρεμία σου. . .

Λέων

Η συνεργασία σήμερα είναι αυτή που ευνοεί τα μεγάλα έργα. Ακόμη και αν η διάθεση σου είναι να δουλέψεις μόνος/η η μέρα ζητά την αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους ώστε να φέρετε μαζί το μέγιστο από αυτή την συνεργασία. Υπάρχουν άνθρωποι αυτή την στιγμή που είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και το ομαδικό πνεύμα είναι κινητοποιημένο. . .

Παρθένος

Έχε το μυαλό σου ανοιχτό σήμερα ακόμη και αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα όσα ακούς. Η κρίση σου είναι καλή ώστε να καταλάβεις τι από τα μηνύματα που λαμβάνεις σήμερα μπορούν να σε ωφελήσουν όπως επίσης έχεις καλή διάθεση ώστε να μην χαλάσει η μέρα σου από αρνητικούς ανθρώπους που εμποδίζουν την καλή ροή της ενέργειας. Κράτησε την αισιοδοξία σου ψηλά και μην θέτεις όρια στις δυνατότητες που ανοίγονται. . .

Ζυγός

Η πρόκληση σήμερα είναι να μπορέσεις να αφιερωθείς σε έναν σκοπό χωρίς αποσπάσεις. Ακόμη και αν δεν είναι εξωτερικοί οι λόγοι ενδέχεται εσύ σήμερα να έχεις ανάγκη από περισσότερα διαλλείματα. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να είσαι όσο αποτελεσματικός/ή θα ήθελες σήμερα, η αναζήτηση ενός ευχάριστου διαλλείματος θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι. . .

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς να κάνεις τα πράγματα με δύο διαφορετικούς τρόπους. Αν θέλεις να φτάσεις γρήγορα στον προορισμό σου ξεχώρισε τον εαυτό σου από το πλήθος και ακολούθησε την διαδρομή μόνος/η. Αν θέλεις να φτάσεις όσο πιο μακριά γίνεται χωρίς να σε βιάζει ο χρόνος τότε καλό θα ήταν να φτιάξεις την ομάδα σου, να οργανώσεις τους συμμάχους σου και να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην προετοιμασία χωρίς να θέτεις όρια για το που θα φτάσετε (μαζί). . .

Τοξότης

Καλό θα ήταν σήμερα να μην ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου και να μην δώσεις λεπτομέρειες για τα σχέδια σου. Όσα λιγότερα γνωρίζουν οι άλλοι τόσο καλύτερο ακόμη και αν είναι μια καλή μέρα να γεφυρώσεις πιθανόν κενά μεταξύ σας μέσω της επικοινωνίας. Αν κάτι σήμερα σε βάλει σε σκέψεις ή αισθανθείς πως δεν είσαι σίγουρος/η για κάτι, κάνε μια στάση και μην δράσεις παρορμητικά. . .

Αιγόκερως

Σήμερα ιδέες έρχονται από απίθανα σημεία ή ανθρώπους και χρειάζεται να δώσεις περισσότερη σημασία σε λεπτομέρειες από ότι συνήθως. Ο συγχρονισμός είναι ιδανικός ακόμη και αν κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα εξηγήσεις σήμερα. Προσπάθησε να κρατήσεις το πρόγραμμα σου όσο πιο απλοϊκό γίνεται. Θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο και στον εαυτό σου σήμερα. . .

Υδροχόος

Η συμμετοχή σου σε ομάδες σήμερα είναι σημαντική ακόμη και αν πρόκειται για μια μικρή ομάδα που θα συνταχθεί σήμερα στο γραφείο σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αποφευχθούν καταστάσεις οι οποίες θα ήταν αδύνατο αν λειτουργούσες μόνος/η σου σήμερα. Η καλοσύνη είναι το κλειδί της ημέρας για σένα και ακόμη και αν χρειαστεί να επιβραδύνεις με κάποιον τρόπο, θα είναι προς όφελος σου. . .

Ιχθύες

Οι συμβουλές σου είναι βάλσαμο στην καρδιά των ανθρώπων αλλά εκείνων των ανθρώπων που θέλουν πραγματικά να αλλάξουν και να βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις κατά νου σήμερα για να μην απογοητευτείς ή μην νιώσεις πως δεν είσαι καλός φίλος ή σύμβουλος στην περίπτωση που δεν φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Σήμερα η γοητεία σου είναι έντονη

https://astroguide.gr