facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 12/12 Με Πανσέληνο Στους Διδύμους

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Σήμερα το πρωί η πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων μας θυμίζει πως τα γεγονότα, οι πληροφορίες και οι ιδέες διαφέρουν αναλόγως την οπτική που τα παρακολουθούμε και τον τρόπο που τα αντιλαμβανόμαστε. Ο Ήλιος στο Τοξότη ρίχνει φως σε οτιδήποτε είναι αληθινό με προοπτική εξέλιξης και οι πλανήτες στον Αιγόκερω βοηθητικοί μας κρατούν καλά στην γη βοηθώντας μας να ξεχωρίσουμε τα χλωρά από τα ξερά. Διάβασε αναλυτικά πως επηρεάζει τα ζώδια και Ωροσκόπους.

Κριός

Η πανσέληνος κινητοποιεί επικοινωνιακά θέματα αποκαλύπτοντας ιδέες και νέους τρόπος σκέψεις. Τώρα μπορούν να δοθούν λύσεις σε θέματα που σε έχουν απασχολήσει κυρίως τις τελευταίες 14 ημέρες ή να δεις τα έργα σου να ωριμάζουν και δίνουν καρπούς. Θα μπορούσε αυτή η πανσέληνος να προκαλέσει κάποια σύγχυση κυρίως νοητική ή να αισθανθείς πως άλλοι δεν κατανοούν τα μηνύματα σου. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να μην λειτουργήσεις παρορμητικά αλλά να σκεφτείς πρώτα τις συνέπειες. . .

Ταύρος

Η πανσέληνος στους Διδύμους κινητοποιεί θέματα οικονομικά, αξιών και γενικότερα ενεργοποιεί το κομμάτι αυτό-βελτίωσης με κέντρο εσένα. Άνθρωποι είναι δίπλα σου που μπορείς να στηριχθείς είτε δίνοντας σου λύσεις και ιδέες για κάτι που σε απασχολεί είτε προσφέρονται να σε βοηθήσουν όπου χρειάζεσαι. Η προθυμία είναι το κλειδί της πανσελήνου για σένα και μπορείς να αισθανθείς περισσότερη ασφάλεια εξωτερικά αλλά και μέσα σου. . .

Δίδυμοι

Η πανσέληνος στο ζώδιο σου ανεβάζει τους παλμούς και σε παροτρύνει να εκφράσεις τις επιθυμίες και τα μηνύματα σου ανοιχτά στο περιβάλλον σου. Η ενθάρρυνση σου είναι έντονη και θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα ωστόσο μπορεί κάποια από αυτά να μην είναι τόσο σημαντικά όσο πιστεύεις ή να έχεις την τάση να χαθείς στην πολυπλοκότητα. Φτιάξε ένα πρόγραμμα με πράγματα που θέλεις να κάνεις ώστε να μην φύγεις από τους στόχους σου. . .

Καρκίνος

Φόβοι μπορεί να ενεργοποιηθούν με την πανσέληνο στους Διδύμους και να νιώσεις ανασφαλείς όσο αφορά τις ικανότητες σου ή την αποτελεσματικότητά σου. Κάτι που δεν έχει λειτουργήσει όπως ήθελες στο παρελθόν δεν πρέπει να λειτουργήσει ως τροχοπέδη για το μέλλον σου. Εστίασε στο τώρα και την σταθερότητα που ζητάς. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει εκτός από τους δικούς σου φόβους. . .

Λέων

Η πανσέληνος στους Διδύμους κινητοποιεί κοινωνικά θέματα και ασχολίες με ομάδες ανθρώπων. Σου υπενθυμίζει πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μεσοβέζικες λύσεις και χρειάζεται να έχεις στόχο την ολοκλήρωση σε ότι κάνεις με σθένος και αφοσίωση. Τώρα μπορείς να έχεις την στήριξη από άλλους ανθρώπους οι οποίοι είναι κατάλληλοι να σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις το έργο σου. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση αλλά έντονη δυναμική να ασχοληθείς με αυτό που επιθυμείς και οραματίζεσαι. . .

Παρθένος

Οτιδήποτε αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, την εργασία και τους στόχους σου τώρα μπορεί να επιτευχθεί και να πάρεις συναισθηματική ικανοποίηση. Η πανσέληνος στους Διδύμους σε βοηθά σε αυτούς τους τομείς αρκεί να μην σπαταλάς το χρόνο σου άσκοπα. Περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή χάνεις τις ευκαιρίες που γεννιούνται αυτή την στιγμή ενώ χρειάζεται να δείξεις προθυμία να φτάσεις στον στόχο σου ανεξάρτητα τις παρούσες περιστάσεις. Ομοϊδεάτες και άνθρωποι που μοιράζεσαι μαζί τους ιδέες και γνώμες θα σε στηρίξουν και χρειάζεται και εσύ να δείξεις την γενναιοδωρία σου και το σθένος σου. . .

Ζυγός

Ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί της πανσελήνου για σένα. Καλό θα ήταν να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για όλα όσα θέλεις να κάνεις αλλά η πανσέληνος στους Διδύμους σε παροτρύνει να προετοιμαστείς για κάθε ενδεχόμενο αυτή την στιγμή ανεξάρτητα αν είναι προγραμματισμένο ή όχι. Σου ζητά να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις, να το ζητήσεις, να το απαιτήσεις ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να βγεις από την ζώνη ασφαλείας σου. Η ανησυχία σου σχετικά με το πως θα λάβουν οι άλλοι τις αποφάσεις και τα μηνύματα σου δεν πρέπει να σε απασχολεί γιατί αυτό σε μπλοκάρει. . .

Σκορπιός

Η πανσέληνος στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με την ανάγκη να κάνεις ειρήνη με τους άλλους αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό για να μπορέσεις να συνεργαστείς καλύτερα και να λάβεις το μάξιμουμ των απολαβών. Δεν τίθεται θέμα συμβιβασμού αλλά να είσαι διατεθειμένος/η να δεχθείς την διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου, τις ιδιαιτερότητες του. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να απολαύσεις την επαφή σας, ότι δομή και αν έχει, και να προχωρήσεις σε ένα περισσότερο αρμονικό μέλλον. . .

Τοξότης

Η πανσέληνος κινητοποιεί θέματα σχέσεων, συνεργασιών και οτιδήποτε σχετίζεται με την επαφή σου με τους άλλους ανθρώπους. Διλήμματα μπορεί να είναι κινητοποιημένα και ανασφάλειες σχετικά με κάτι που αφορά αυτούς τους τομείς. Ίσως αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι μακριά από τις αρχικές σου προσδοκίες ή πως είσαι υποχρεωμένος/η να κάνεις κάποιες αλλαγές. Το σίγουρο είναι πως όταν είσαι ανοιχτός/η στις αλλαγές μόνο καλά πράγματα μπορεί να έρθουν στην ζωή σου. . .

Αιγόκερως

Οι φιλοδοξίες σου είναι αυτές που μπορούν να ανεβάσουν την διάθεση σου όταν νιώθεις πεσμένος/η ή έχεις απογοητευτεί από κάτι στην ζωή σου. Τα νέα ξεκινήματα σε γεμίζουν ενέργεια και η πανσέληνος στους Διδύμους σε τροφοδοτεί με αρκετή ενέργεια ώστε να εμπνευστείς ιδέες που θα καλυτερεύσουν την καθημερινή σου εργασία και γενικότερα την καθημερινή σου ζωή. Μέσω της αυτογνωσίας αποκτάς μεγαλύτερη ευελιξία και η στρατηγική είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου στο σήμερα. . .

Υδροχόος

Η πανσέληνος στους Διδύμους ξυπνά την επιθυμία σου να μπεις στο παιχνίδι ή σου δείχνει τρόπους να παραμείνεις σε αυτό. Η ανάγκη αυτή την στιγμή να νιώσεις έξαψη, να σοκάρεις τους γύρω σου αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο λίγο σε ξέρουν, είναι έντονη και θα δοθούν τρόποι ώστε να μπορέσεις να το πετύχεις. Ο αυθορμητισμός σου είναι ψηλά και σου δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσεις τρόπους που θα κρατήσουν τον ενθουσιασμό σου ενεργό. . .

Ιχθύες

Η πανσέληνος στους Διδύμους κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, την ιδιωτική σου ζωή. Θα μπορούσες να θελήσεις να ξεκουραστείς, να απολαύσεις το σπίτι σου, την θαλπωρή ή γενικότερα να κάνεις πράγματα που αφορούν αυτούς τους τομείς. Ωστόσο ενδέχεται με αυτή την τάση απόσυρσης που έχεις να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης που μπορεί να προκύψουν. Πάλι όσο αφορά αυτούς τους τομείς αλλά με ευκαιρίες που δεν έρχονται κάθε μέρα και εσύ πρέπει να τις αντιληφθείς

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.