Στις 13/12 η Αφροδίτη θα για 2η φορά φέτος συναντηθεί με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα σχηματίσουν όψη συνόδου(21ο 48’).

Όπως όλες οι όψεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας, έτσι και η συνάντηση του με την Αφροδίτη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση της και αυτό γιατί ο έλεγχος η αγάπη και η ασφάλεια μπερδεύονται περίεργα.

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα μπορεί, εκτός από τον έντονο μαγνητισμό που δίνει στο άτομο, να τον βοηθάει κάθε φορά να βγαίνει πιο ισχυρός συναισθηματικά δίνοντας του την δυνατότητα μετά από κάθε συναισθηματική δυσκολία να μεταμορφώνεται, είτε να κυριαρχείται από εμμονές, πάθη και ζήλιες.

Κάτω από την επιρροή της όψης μπορούμε να ζήσουμε έντονες ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος, να γίνουμε ιδιαίτερα κτητικοί με τον / την ερωτικό/η μας σύντροφο, να παρασυρθούμε σε σκηνές ζηλοτυπίας, να γνωρίσουμε ένα άτομο το οποίο θα αποτελέσει σταθμό στην ζωή μας, να δείξουμε τα συναισθήματα μας, να προχωρήσουμε σε εκ βαθέων εξομολογήσεις, ενώ θα προσπαθήσουμε να χειραγωγήσουμε τις αποφάσεις του/της ερωτικού /ή μας συντρόφου χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα.

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ποιος είναι το αφεντικό, θα μπείτε στην διαδικασία να αποδείξετε κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω εσείς οι Κριοί. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των συνεργατών σας και να ισχυροποιήσετε την θέση σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα πράγματα γύρω σας, παίρνοντας ουσιαστικά το μέλλον στα χέρια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στον ερωτικό/ή σας σύντροφο, με αποτέλεσμα οι ερωτικές στιγμές που θα ζήσετε μαζί του/ της να είναι γεμάτες ένταση και πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, απαιτεί από εσάς να προσπαθήσετε να μεταμορφώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, και να μην μείνετε κολλημένες σε αυτές είτε από φόβο είτε από συνήθεια γιατί στο τέλος θα γίνουν τοξικές.

ΛΕΩΝ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει αρκετούς από εσάς να λειτουργήσετε υπόγεια με σκοπό να προσπαθήσετε να επηρεάσετε τις αποφάσεις των συναδέλφων σας, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, όπως π.χ. να προχωρήσετε σε μια αισθητική επέμβαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χαρά της ζωής βρίσκει αυτή την εποχή στο πρόσωπο σας τους καλύτερους εκπροσώπους. Κάτω από την όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες στιγμές έρωτα και πάθος, ενώ , σε επαγγελματικό επίπεδο ένα δημιουργικό σας σχέδιο θα μαγέψει.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα λειτουργήσει κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού στην προσπάθεια σας να δώσετε ότι καλύτερο μπορείτε είναι πιθανό να ανακυκλώσετε ένα μοντέλο συμπεριφοράς το οποίο ουσιαστικά δεν σας αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Πλούτωνας με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες κάνοντας τον λόγο σας μαγευτικό και ιδιαίτερα πειστικό. Με την προϋπόθεση ότι δεν θα γίνετε έρμαιο των έμμονων ιδεών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνουν ιδιαίτερα κτητικούς τόσο απέναντι στους αγαπημένους σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Προσοχή, γιατί αυτή σας η αντίδραση είναι πιθανό να είναι η αφορμή να δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας για 2η φορά φέτος , θα σας ωθήσει να δείξετε σε όλους ποιος είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσετε να πάρετε τον έλεγχο όχι μόνο της προσωπικής σας ζωής αλλά και της καριέρας σας και ουαί και αλίμονο σε όποιον προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας. Η παγίδα είναι να μην πέσετε θύματα των εμμονών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να κάνετε την αυτοκριτική σας. Αυτό θα βοηθήσει αρκετούς από εσάς να απελευθερωθείτε συναισθηματικά, ενώ άλλους θα τους ωθήσει να ζήσουν ερωτικές στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας. Ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε ουσιαστικά την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv