Πολλά σύννεφα ανησυχίας σήμερα μπορούν να διαλυθούν βλέποντας περισσότερο αντικειμενικά τα πράγματα με την θετική σχέση του Δία με τον Ουρανό. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα και η ευνοϊκή της σχέση με τον Ερμή στον Τοξότη βοηθά ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε συναισθήματα ανασφάλειας και φόβου και να λάβουμε δράση για κάτι που επιθυμούμε με θάρρος και τόλμη.

Κριός

Η πραγματοποίηση των επιθυμιών σου σήμερα έρχεται μέσω του πειραματισμού και του παιχνιδιού της ίδιας της ζωής. Τώρα μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδια σου χωρίς περιορισμούς. Ακόμη και αν υπάρξουν είσαι σε θέση να τους περιορίσεις εσύ ο ίδιος/η ίδια, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το ταξίδι σου. . .

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να προβληματιστείς με διάφορες επιλογές που θα έχεις μπροστά σου και να μην ξέρεις ποιον δρόμο να ακολουθήσεις. Είναι αλήθεια πως η σημερινή μέρα ευνοεί τους τολμηρούς και όσο ασυνήθιστο είναι αυτό που θα επιλέξεις τελικά θα είναι και το καλύτερο. Η αξιοπιστία είναι το κλειδί της ημέρας. . .

Δίδυμοι

Η μέρα ζητά σύνεση και καλή οργάνωση ώστε να φέρεις τα επιθυμητικά αποτελέσματα σήμερα. Μην βιαστείς να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα πριν εξετάσεις όλα τα ενδεχόμενα και ο παρορμητισμός δεν θα είναι βοηθητικός σήμερα. Η λογική και τα ρεαλιστικά σχέδια είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν γρηγορότερα στον προορισμό σου. . .

Καρκίνος

Ένα οικονομικό θέμα σήμερα μπορεί να σε απασχολήσει ή να είναι ο τρόπος που θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάτι που σε ενδιαφέρει και έχει σημασία για σένα. Προχώρησε βήμα βήμα την μέρα σου και μην κάνεις μεγαλεπήβολα όνειρα και σχέδια. Οι επιθυμίες σου σήμερα χρειάζεται να συμβαδίζουν με τις επιλογές και τις ικανότητες σου. . .

Λέων

Σήμερα χρειάζεται να είσαι αποφασιστικός/ή και ο σκοπός σου πρέπει να είναι η διατήρηση της ειρήνης και της ηρεμίας. Ακόμη και αν πράγματα ή άνθρωποι σε προκαλέσουν εσύ χρειάζεται να μπορέσεις να διαχειριστείς ευέλικτα αυτές τις προκλήσεις. Μην ενδώσεις σαν μαριονέτα σε παραξενιές ή προτάσεις άλλων που δεν σε βρίσκουν σύμφωνο/η. Μια διαφορετική προσέγγιση και οπτική θα μπορούσε να σε βοηθήσει σήμερα. . .

Παρθένος

Αν είσαι αληθινός/ή σήμερα τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο πρόγραμμα σου. Οι πράξεις σου χρειάζεται να φαίνονται σαν να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και πρέπει να κοπιάσεις να τον αποκτήσεις αν δεν τον έχεις. Μια κατάσταση χρειάζεται αναπροσαρμογή αλλά κυρίως ανανέωση. Χρειάζεται να προσθέσεις νέα στοιχεία που θα συμφωνούν με τους καιρούς και να απομακρυνθείς από την σιγουριά που νιώθεις σε παραδοσιακές πεποιθήσεις. . .

Ζυγός

Σήμερα χρειάζεται να δεις τα πράγματα και τις καταστάσεις από μέσα και όχι επιφανειακά ώστε να καταλάβεις το πραγματικό τους νόημα. Οποιαδήποτε αποστασιοποιημένη στάση δεν θα σε βοηθήσει να φτάσεις στον προορισμό σου. Ακόμη και αν χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με προκλήσεις, η ικανότητα σου να τις αντιμετωπίσεις είναι σημαντική και αξιοσημείωτη τόσο για σένα όσο και τους ανθρώπους γύρω σου. . .

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σε φέρνει σε επαφή με πολλές ανάγκες αλλά ευτυχώς και με πολλές από τις ικανότητες σου. Σήμερα μπορείς να κινείσαι ανάμεσα στα πράγματα με απίστευτη ευχέρεια αφήνοντας πίσω σου έναν αέρα ανάλαφρο και διακριτικό γιατί μπορείς να προσαρμοστείς τέλεια ανάλογα τις περιστάσεις. Το κλειδί για να το καταφέρεις είναι η διαίσθηση σου και η ακαταμάχητη αίσθηση που έχεις σήμερα για το πως χρειάζεται να δράσεις. Ευτυχώς έχεις μάθει να ακούς την εσωτερική σου φωνή και θα είναι ο οδηγός σου σήμερα. . .

Τοξότης

Σήμερα μπορούν να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες γύρω σου και εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητες σου. Συζητήσεις μπορούν να είναι πολύ ευνοϊκές και να τους εκπλήξεις με έξυπνες και προοδευτικές ιδέες. Οι απόψεις σου σήμερα είναι πιο σημαντικές από την παρουσίαση σου οπότε στόχευσε σε αυτό. . .

Αιγόκερως

Σήμερα γίνονται διάφορες συνειδητοποιήσεις και το κυριότερο όλων είναι η συνειδητοποίηση της πραγματικής αξίας των πραγμάτων στην ζωή σου. Πόσο τα χρήματα μπορούν να ανεβάσουν την αυτοεκτίμηση σου και να αισθάνεσαι ελεύθερος/η αλλά δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας για να είσαι ευτυχισμένος/η και με πραγματική αφθονία στην καρδιά και την ψυχή σου. . .

Υδροχόος

Η ευγένεια κερδίζει σήμερα ακόμη και αν είναι μια πρόκληση για σένα. Η οποιαδήποτε πρόσβαση είναι δυνατή βάζοντας τα δυνατά σου και σχεδιάζοντας καλά τα όρια βάσει των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων σου σήμερα. Οι πειρασμοί είναι αρκετοί και μόνο με καλά σχεδιασμένη στρατηγική θα καταφέρεις αυτό που θέλεις απολαμβάνοντας τα οφέλη της ημέρας. . .

Ιχθύες

Ότι πρόβλημα και να προκύψει σήμερα είσαι σε θέση να το αντιμετωπίσεις με την ευγένεια και την θετική σου στάση. Η ρομαντική πλευρά σου είναι κινητοποιημένη και θέλεις να φροντίσεις αυτούς που το έχουν ανάγκη. Δεν υπάρχει για σένα σήμερα καλό ή κακό, δυνατός ή αδύναμος αλλά υπάρχει ισότητα και όλοι είμαστε ίδιοι όταν μας ενώνουν αξίες όπως η αγάπη και η αλληλεγγύη

https://astroguide.gr/