Η Σελήνη στον Λέοντα σε ευνοϊκή θέση με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Τοξότη δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες σήμερα για αποφασιστικές κινήσεις χωρίς μεγάλα περιθώρια για αμφιβολίες και δισταγμούς. Ωστόσο ο έλεγχος της πραγματικής υπόστασης του κάθε θέματος που μας απασχολεί είναι σημαντικός γιατί η ανεξέλεγκτη αισιοδοξία μπορεί να μας οδηγήσει σε μια πορεία στην οποία δεν είναι σίγουρα θετική για τα μακροπρόθεσμα σχέδια μας.

Κριός

Σήμερα η ευνοϊκή σχέση της Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή σε ωθεί να λάβεις δράση για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου. Ο ενθουσιασμός σου είναι πολύ υψηλός και είναι σημαντικό να ακολουθήσεις την ευνοϊκή ροή αλλά με σύνεση, δουλειά και υπομονή όπου χρειαστεί στην πορεία. . .

Ταύρος

Η μαγεία μπορεί να ξεδιπλωθεί μπροστά σου. Είσαι σε θέση να δεις το θετικό μέσα σε μια αρνητική κατάσταση και την λύση σε ένα φαινομενικό πρόβλημα σήμερα. Αυτό γιατί το όραμα σου είναι μεγάλο και η επιθυμία σου γεννά το απαραίτητο σθένος να δεις τον ήλιο μέσα σε μια συννεφιασμένη ημέρα. . .

Δίδυμοι

Σημαντικές ιδέες έρχονται στο μυαλό σου και η δημιουργικότητά σου σήμερα σε οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου με επιτυχία. Μπορεί τα μηνύματα σου να μην είναι σε όλους αρεστά ή να υπάρχουν γενικότερα αντιρρήσεις αλλά αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει ή να σου γεννά αμφιβολίες. . .

Καρκίνος

Η προσαρμοστικότητά σου σήμερα είναι το δυνατό σου εργαλείο ώστε να μπορέσεις “κουμπώσεις” στις δημιουργικές ευκαιρίες που δίνονται. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις και παραδόξως είσαι σε θέση σήμερα να προχωρήσεις τα σχέδια σου ακόμη και αν δεν έχεις κάνει τον πλήρη έλεγχο που θα ήθελες. Συναντήσεις με συναδέλφους και φίλους σήμερα θα σε βοηθήσουν. . .

Λέων

Είναι γεγονός πως όταν επιμένεις πολύ για κάτι το οποίο δεν έρχεται η απογοήτευση λαμβάνει χώρα και σε αποθαρρύνει. Αν αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή, είναι σίγουρο πως αν χαλαρώσεις λίγο τα λουριά θα έρθει από μόνο του. Αντί να εστιάσεις σε αυτό που δεν έρχεται, εστίασε σήμερα στις ευκαιρίες που έχεις ώστε να το φέρεις εσύ στην ζωή σου. . .

Παρθένος

Σήμερα χρειάζεται στοχασμός και υπομονή όπου χρειαστεί από μέρους σου. Μια πιο διεισδυτική ματιά θα σε οδηγήσει ασφαλέστερα στο αποτέλεσμα που θέλεις αρκεί να μην βιαστείς. Η κρίση σου πρέπει να έρθει μέσα από λεπτομερή και σχολαστική ενασχόληση με το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Οι λύσεις τότε θα εμφανιστούν από το πουθενά και θα πάρεις ικανοποίηση. . .

Ζυγός

Η βιασύνη δεν θα σε βοηθήσει σήμερα. Αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει και θα ολοκληρωθεί στους απαραίτητους χρόνους του, ότι και αν κάνεις. Απεναντίας η βιασύνη σήμερα θα φέρει λάθη οπότε θα επιβραδύνει ακόμη περισσότερο την εξέλιξη. Καθόρισε τους στόχους σου, παρέμεινε στο σχέδιο σου με σταθερό ρυθμό, με υπερηφάνεια και ακεραιότητα. . .

Σκορπιός

Σήμερα τίποτα δεν ολοκληρώνεται χωρίς πίστη σε αυτό. Μπορείς με διάφορους τρόπους να χειριστείς τις καταστάσεις σήμερα αλλά το σημαντικότερο είναι να είσαι ήρεμος/η. Τα δράματα μπορεί να είναι χρήσιμα στον χειρισμό μιας κατάστασης αλλά όχι σήμερα. Η μέρα θέλει αληθινά συναισθήματα και πίστη στο όνειρο. Αυτή είναι που θα σε κρατήσει στο παιχνίδι και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. . .

Τοξότης

Η θετική σου στάση φέρνει θετικές αντιδράσεις και αποτελέσματα ωστόσο σήμερα η αποτελεσματικότητά σου αυξάνεται μέσω της εστίασης στην λεπτομέρεια των πραγμάτων. Άφησε για λίγο στη άκρη τις εμπνεύσεις και τα μεγάλα οράματα με ομοϊδεάτες. Σήμερα χρειάζεται να είσαι γειωμένος/η στο εδώ και τώρα, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα και τις λεπτομέρειες. . .

Αιγόκερως

Διάφορα απρόβλεπτα μπορεί να σε απασχολήσουν καθώς βρίσκεσαι σε μια πορεία και καλό θα ήταν να μην βάλεις κάτω από το χαλί καταστάσεις που μπορεί να σε ενοχλήσουν. Μπορείς να συγχωρήσεις, να κατανοήσεις, να μπεις στην θέση του άλλου αλλά μην το αφήσεις να περάσει έτσι απλά επειδή σε στεναχωρεί. Απεναντίας προχωράς στην πορεία σου αλλά έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ποίοι είναι μαζί σου και ποίοι είναι εκείνοι που νοιάζονται και σε στηρίζουν. . .

Υδροχόος

Ακόμη και αν άλλα πράγματα μπαίνουν στο δρόμο σου σήμερα και σε πηγαίνουν σε άλλη πορεία από αυτή που είχες επιλέξει αρχικά καλό θα ήταν να ακολουθήσεις. Η συγχρονικότητα σήμερα είναι μεγάλη υπόθεση για τα σχέδια και τους στόχους σου και είναι ο καλύτερος σου σύμμαχος. Η αντικειμενική ματιά θα σε βοηθήσει να παραμείνεις συνδεδεμένος/η με την πραγματικότητα. . .

Ιχθύες

Σήμερα μπορείς να βιώσεις όλα τα στάδια μιας κατάστασης από την αρχή της μέχρι την ολοκλήρωση της. Η συμμετοχή σου είναι πολύ σημαντική και θα σε διδάξει πολλά πράγματα τα οποία θα σου είναι χρήσιμα όχι μόνο στο σήμερα αλλά και για μελλοντικές καταστάσεις. Η απόκτηση γνώσης είναι το κλειδί της ημέρας για σένα και ο απαραίτητος σχεδιασμός θα σε βοηθήσει όταν η απόκτηση εμπειρίας θα λάβει χώρα

https://astroguide.gr