Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού μας προσκαλεί να ζήσουμε περισσότερο ειρηνικά με τους άλλους σήμερα μακριά από διαπληκτισμούς και εντάσεις που θα χαλάσουν την ηρεμία και την ισορροπία μας. Η ευνοϊκή σχέση μεταξύ Άρη και Κρόνου λειτουργεί υποστηρικτικά ενθαρρύνοντας μας να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας σε κάτι περισσότερο δημιουργικό χωρίς δισταγμό. Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα έχουν μια δυσαρμονική σχέση σήμερα και αύριο, δυσκολεύοντας τον διαχωρισμό μεταξύ φανταστικού και πραγματικού και είναι το μόνο που χρειάζεται να προσέξουμε ιδιαίτερα σήμερα.

Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σε σπρώχνει να συνεργαστείς και μέσω διπλωματίας να πετύχεις στις συναλλαγές σου με τους άλλους ανθρώπους. Η συγκεκριμένη στιγμή ζητά μεταρρύθμιση και ξεκαθάρισμα σε οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα “σχέσεις και συνεργασίες”. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό αρκεί να μην δράσεις παρορμητικά αλλά με σύνεση και ορθή σκέψη. . .

Ταύρος

Η καθημερινότητα σου παίρνει όμορφες αποχρώσεις. Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να κάνεις πράγματα που ήθελες καιρό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι προσεκτικός/ή και να ακολουθήσεις τον δρόμο που θα επιλέξεις εξαρχής χωρίς να αλλάξεις πορεία κατά την διάρκεια αν άλλοι παρεμβάλουν. . .

Δίδυμοι

“Η αγάπη δεν είναι συναίσθημα ή ένστικτο αλλά τέχνη” May West. Σήμερα είναι από εκείνες τις ημέρες που ο προσωπικός σου κόσμος μπορεί να γεμίσει με όμορφες εικόνες που δεν ξεθωριάζουν γιατί ο έρωτας πασπαλίζεται με ελπίδα. Αλλά ξέρεις πως πρέπει να τις δωρίσεις για να γίνουν πραγματικά δικές σου. . .

Καρκίνος

Αλλαγές στο σπίτι, στον ιδιωτικό σου χώρο ή την ιδιωτική σου ζωή θέλεις να κάνεις και το πλανητικό σκηνικό σου δίνει αυτή την δυνατότητα. Είτε μέσω σκέψεων είτε πράξεων σήμερα είναι μια καλή στιγμή για αυτές τις αλλαγές. Η χαρά και η ικανοποίηση που θα πάρεις είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι φαντάζεσαι. . .

Λέων

Η επικοινωνία τις επόμενες 2 ημέρες γίνεται εποικοδομητική αρκεί να έχει στόχο την συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων. Είσαι έτοιμος/η να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου και να βρεις ανταπόκριση, αρκεί να απευθυνθείς στους σωστούς ανθρώπους ή με τον κατάλληλο τρόπο ανάλογα την περίσταση. . .

Παρθένος

Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να έρθει στην επιφάνεια σήμερα. Με ηρεμία και σύνεση μπορείς να βρεις τρόπο να το διευθετήσεις. Η βιασύνη δεν είναι αρωγός της ημέρας ακόμη και αν οι χρόνοι σου το επιβάλλουν. Ότι αξίζει δεν τελειώνει και αυτό είναι το σημαντικό που πρέπει να θυμάσαι σήμερα. Η ζωή σου εξελίσσετε και είσαι έτοιμος/η να εμβαθύνεις τις δεσμεύσεις σου όπου εσύ θεωρείς πως αξίζει. . .

Ζυγός

Σήμερα η μέρα σε σπρώχνει να αναλογιστείς πόσο σε ενδιαφέρει η εικόνα που καθρεφτίζεις στους γύρω και πόσο σημαντικό είναι για σένα να πολώσεις οποιοδήποτε συναίσθημα νιώθεις, προς χάριν της “καλής” συνεργασίας. Μήπως ο φόβος μην χάσεις τις ισορροπίες σε καθηλώνει στο ίδιο μέρος; Είναι μια ερώτηση που θα σε απασχολήσει σήμερα σχετικά με έναν τομέα της ζωής σου. . .

Σκορπιός

Σήμερα είναι από εκείνες τις ημέρες που καλό θα ήταν να χαλαρώσεις τους τόνους και τους ρυθμούς σου για πολλούς λόγους. Καταρχάς, έχεις ανάγκη από ξεκούραση σωματική και ψυχική. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να κάνεις μια στάση ώστε να μπορείς να έχεις την αντικειμενική ματιά των όσων τρέχουν στην ζωή σου. Να δεις το δικό σου μερίδιο ευθύνης για την τρέχουσα κατάσταση και τους τρόπους που θα ανακαλέσεις/αλλάξεις/μετασχηματίσεις. . .

Τοξότης

Πώς θα νιώσεις πως αγαπιέσαι, συνυπάρξεις, συμπορεύεσαι, μέσα σε μια αγκαλιά, διατηρώντας ταυτόχρονα την προσωπική σου ελευθερία; Αυτή είναι η πρόκληση της ημέρας για σένα δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση σε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις σήμερα. . .

Αιγόκερως

“Η αιωνιότητα είναι ποιότητα, δεν είναι ποσότητα, αυτό είναι το μεγάλο, πολύ απλό μυστικό” Ν. Καζαντζάκης. Αυτό είναι το σημερινό μότο για σένα ακόμη και αν δεν αφήνεις καμία πρόκληση ανεκμετάλλευτη σήμερα. Η ανάγκη σου για δημόσια αναγνώριση προσωπική ή των επιτευγμάτων σου είναι έντονη ώστε να νιώσεις ασφαλής και ικανοποιημένος/η. . .

Υδροχόος

Σήμερα είναι από εκείνες της ημέρες που καταφέρνεις να δώσεις το σχήμα και το χρώμα που θέλεις σε μια κατάσταση, σε μια ιδέα. H Σελήνη στον Ζυγό γεμίζει τον κόσμο σου με εικόνες και σε βοηθά να είσαι σε επαφή με την διαδρομή κατά μήκος των επιθυμιών σου ωστόσο τα φώτα της ομίχλης πρέπει να είναι ανοιχτά για τυχόν λάθη ή παρανοήσεις. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ζυγό μεγεθύνει ακόμη περισσότερο την ανάγκη να πολώσεις οποιοδήποτε συναίσθημα νιώθεις αυτή την στιγμή ωστόσο μόνο η αποδοχή μπορεί να σου δώσει το κουράγιο να φλερτάρεις με τις πιο βαθιές σου επιθυμίες σήμερα. Δώσε σημασία στα γεγονότα και τι κινητοποιείται σήμερα και αύριο. Η ανάγκη σου να δραπετεύσεις είναι έντονη αλλά μπορείς να την μετατρέψεις σε καύσιμη ύλη και να δημιουργήσεις/καταφέρεις το αδύνατο.

https://astroguide.gr