Από τις 22 ως τις 26 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος στο πειθαρχημένο ζώδιο του Αιγόκερου θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους πρωτίστως, αλλά δευτερευόντως και Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


Ο Ουρανός, ο αντισυμβατικός πλανήτης της επανάστασης συνεργάζεται καλά με τον Ήλιο, την ταυτότητά μας δηλαδή. Αυτό το διάστημα λοιπόν, γίνεσαι ο μεγάλος επαναστάτης, αφυπνίζεται η τάση σου προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Αυτό αφορά είτε ένα άλλο πρόσωπο ή μια κατάσταση που σε βγάζει από τη συνήθη ρουτίνα σου και σε ωθεί να δοκιμάσεις μια νέα προσέγγιση. Η ζωή σου, ιδιαίτερα στην εργασία σου (Ήλιος) και ό,τι αφορά τους μακροπρόθεσμους στόχους σου (Αιγόκερως), γίνεται ευχάριστα απρόβλεπτη αυτό το διάστημα, ενώ θα σου ζητηθεί εκ των περιστάσεων να γίνεις πιο αυθόρμητος, καινοτόμος και ανεξάρτητος.

Το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία αυτό το διάστημα να αποβάλεις παλιές συνήθειες, πρόσωπα και καταστάσεις που ήσουν προσκολλημένος και σου ανοίγει νέες δυνατότητες και ευκαιρίες. Αναζητάς να πατήσεις σε ένα νέο έδαφος, απολαμβάνεις την περιπέτειες, παίρνεις ρίσκα τα οποία θα λειτουργήσουν προς όφελός σου. Εκπλήσσεις τους άλλους με έναν θετικό τρόπο, κάνεις πράγματα διαφορετικά από τα συνηθισμένα, η καλή τύχη σε συντροφεύει όπου κι αν βρίσκεσαι! Ο ανάδρομος Ουρανός σου δίνει τα κίνητρα να μην ακολουθήσεις τους κανόνες, να ταρακουνήσεις τη ζωή σου και να επεκταθείς κοινωνικά και διανοητικά, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους. Αν η εργασία σου αφορά την τεχνολογία ή το διαδίκτυο, εργάζεσαι έξυπνα και πρωτότυπα και όχι σκληρά. Αγκαλιάζεις μια αλλαγή στη ζωή σου την οποία δεν είχες προβλέψει!

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού μάλιστα δείχνει πως βιώνεις μια εσωτερική σύγκρουση γιατί θέλεις να ανατρέψεις όσα δεν σε αφήνουν να αναπνεύσεις ελεύθερος και ανασύρεις από το παρελθόν σου όλα εκείνα τα γεγονότα που σφυρηλάτησαν αυτό που είσαι σήμερα. Μην φοβάσαι λοιπόν να κάνεις την αλλαγή που ήθελες εδώ και καιρό. Ίσως ήρθε η ώρα να ξανασυστηθείς στους άλλους με το καινούριο σου Εγώ, μια πιο πρωτότυπη και φρέσκια εκδοχή του εαυτού σου!

http://astropedia.gr