Λίγο πριν περάσει η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη οι σκέψεις παραμένουν εστιασμένες σε σοβαρά πράγματα που υπάρχουν στην ζωή μας προσπαθώντας να φέρουμε την ηρεμία κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο. Με την Σελήνη να περνά στον Τοξότη το απόγευμα αισθανόμαστε περισσότερο ανάλαφροι ή έστω η αισιοδοξία ανεβαίνει ακόμη και αν είμαστε ακόμη εστιασμένοι σε διαπροσωπικές δεσμεύσεις που πρέπει να εκπληρωθούν. Η σχέση της Σελήνης με τον Ουρανό μας θυμίζει πως για όλα υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος ακόμη και αν χρειαστεί να κοπιάσουμε. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό υποστηρικτικό για οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε και το οποίο έχει δομή και ενήλικη δραστηριότητα.

Κριός

Η ενέργεια γύρω σου είναι θετική σήμερα κυρίως από το απόγευμα και μετά και μπορείς να την εκμεταλλευτείς κάνοντας πράγματα τα οποία θα είναι ωφέλιμα για εσένα. Ωστόσο καλό θα ήταν να κάνεις μια στάση αν χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η παρορμητικότητα ή η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σε κάνει να βιαστείς, οπότε ο απαραίτητος χρόνος σκέψεις πριν την δράση είναι σημαντικός. . .

Ταύρος

Σήμερα είσαι αρκετά ενεργητικός/ή και θέλεις να κάνεις πράγματα και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις. Είναι καλή μέρα αν θελήσεις να ασχοληθείς με ένα προσωπικό σου θέμα που αφορά σχέσεις ή/και συνεργασίες. Η προθυμία σου είναι σημαντική και μπορείς να διατηρήσεις την ηρεμία και την ισορροπία γύρω και μέσα σου. . .

Δίδυμοι

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις κινήσεις σου σήμερα μπορεί να εμπνεύσει και τους γύρω σου. Οι γνώσεις σου γύρω από ένα θέμα έχουν ανεκτίμητη αξία και ξέρεις πως αυτή την στιγμή η εσωτερική σου φωνή δεν μπορεί παρά να συμφωνεί με τις εξωτερικές σου δράσεις. Μην σταθείς σε ανησυχίες που θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη σου. . .

Καρκίνος

Τα συναισθήματα σου κυρίως είναι εκείνα που σε οδηγούν καθημερινά και είναι πολύ σημαντικό για σένα. Η ανάγκη σου να νιώθεις ασφάλεια αυτή την στιγμή μέσα στις σχέσεις σου είναι πολύ έντονη. Σχέσεις, φιλίες ή η οικογένεια σου θα σε απασχολήσει όχι απαραίτητα αρνητικά αλλά θα πρέπει να έχεις την πόρτα επικοινωνίας ανοιχτή. Η ειλικρίνεια αλλά και η ευελιξία είναι τα κλειδιά της επιτυχίας για ισορροπία. . .

Λέων

Είναι γεγονός πως όταν είσαι σε επαφή με την καρδιά σου μπορείς να κινήσεις μέχρι και βουνά. Σήμερα η ανάγκη σου για έναν δημιουργικό ρόλο είναι δυνατή και μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτή την αποστολή με όλο σου το σθένος. Η αυτό-έκφραση είναι μέρος αυτής της αποστολής και θα πάρεις ικανοποίηση. . .

Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να γίνει πολύ παραγωγική για εσένα αν καταφέρεις να αξιολογήσεις και δώσεις προτεραιότητες. Φτιάξε μια λίστα αν είναι εφικτό ή προγραμμάτισε που και με ποιον τρόπο χρειάζεται να παρέχεις τις υπηρεσίες σου. Η μέρα είναι σίγουρο πως έχει λιγότερες ώρες από ότι εσύ νομίζεις ή έχεις υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις και τις προσδοκίες σου σήμερα. . .

Ζυγός

Η λεπτή γραμμή μεταξύ των ισορροπιών σήμερα θα σε απασχολήσει. Το σημαντικότερο είναι να καταφέρεις να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεται να αφήσεις και τι είναι αυτό που αξίζει να κρατήσεις. Είτε αφορά εργασιακά θέματα που σε απασχολούν είτε προσωπικά σου ζητήματα η πρόκληση σήμερα για σένα είναι η διατήρηση της ισορροπίας. Επίσης ότι λάμπει δεν είναι χρυσός σήμερα. . .

Σκορπιός

“Χωρίς το σκοτάδι δεν μπορούν να φανούν τα αστέρια” είναι το μότο της ημέρας για σένα ωστόσο είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μπορέσεις να διακρίνεις ποιοι άνθρωποι είναι οι κατάλληλοι για να συνεργαστείς και να ανταλλάξεις δημιουργικές ιδέες. Φτιάξε την δική σου ομάδα επιλέγοντας προσεκτικά τα άτομα. Δημιούργησε εσύ τις κατάλληλες συνθήκες για την ώθηση που θέλεις να έχεις (έχετε). . .

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο σου από το απόγευμα και μετά σε ωθεί να ταξιδέψεις μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά. Η μέρα εξελίσσεται περισσότερο ανάλαφρα και σε ωθεί προς δημιουργικές διεξόδους. Οι αμφιβολίες δεν σου ταιριάζουν αλλά κυρίως δεν θα σε βοηθήσουν στο ταξίδι σου. Η αυτό-έκφραση δεν έχει περιορισμό σήμερα. . .

Αιγόκερως

Με τον Ήλιο και τον Δία στο ζώδιο σου η αισιοδοξία και ο αέρας ανανέωσης είναι μέρος της ζωής σου αυτή την στιγμή. Ωστόσο η Σελήνη στον Τοξότη από το απόγευμα κυρίως και μετά, σου υπενθυμίζει πως οι ικανότητες σου δεν μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος χωρίς την απαραίτητη ψυχοστασία και η εκπλήρωση των ονείρων σου θα έρθει μόνο μέσα από συνειδητή, ενήλικη δράση. Η εμπιστοσύνη στην εσωτερική σου φωνή χτίζει το όραμα σου. . .

Υδροχόος

Αυτή την περίοδο μπορείς να δημιουργήσεις σημαντικές φιλίες και δημιουργικές συναναστροφές με ομοϊδεάτες. Μέσω συνεργασιών μπορείς αυτή την στιγμή να κάνεις σημαντικά βήματα αρκεί να είσαι δίκαιος/η και μαλακός/η στις επαφές σου. Ανεξάρτητα τα κίνητρα σου οι πράξεις οι οποίες εμπεριέχουν καλοσύνη και αλήθεια θα σε δικαιώσουν και θα σε ανταμείψουν. . .

Ιχθύες

Το σημαντικό σήμερα για σένα είναι η δημιουργία γέφυρας μεταξύ δύο πραγμάτων τα οποία με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνονται ανόμοια αλλά αν τα εξετάσεις βαθύτερα και προσεκτικά θα δεις πως έχουν αρκετές ομοιότητες. Η αμοιβαιότητα και η συγκατάβαση σήμερα ανταμείβεται δημιουργώντας θετική ενέργεια γύρω και μέσα σου. Κινήσου σε αυτή την κατεύθυνση.

https://astroguide.gr/