facebook_page_plugin

Tα Αισθηματικά Όλων Των Ζωδίων Για Το Νέο Έτος 2020

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά του 2020

ΚΡΙΟΣ

Οι 3 πρώτες μέρες του Γενάρη (με τον κυβερνήτη σου στον 8ο ηλιακό σου οίκο) αναμένονται καυτές! Το νέο έτος, λοινοντας ενδιαφέρουσες γνωριμίες στη ζωή σου, οι οποίες θα προέρχονται είτε από τον κοινωνικό σου κύκλο και το φιλικό σου περιβάλλον είτε από το διαδίκτυο. Στις 13/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 7/2. Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος θα έχεις ροπή σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις και την ίδια στιγμή η ρομαντική σου διάθεση θα μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη.

Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, ο προσωπικός σου μαγνητισμός έρχεται στο προσκήνιο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται οι κατακτήσεις σου. Στις 9/2 η Πανσέληνος στον άξονα 5ου-11ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου μπορεί να σου φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που όμως μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση. Στις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, η φιλήδονη πλευρά του χαρακτήρα σου και ο αισθησιασμός σου επανέρχονται στην επιφάνεια. Καλείσαι, ωστόσο, να «τιθασεύσεις» την κτητικότητά σου και να θυμάσαι ότι το ταίρι σου δεν είναι κτήμα σου. Στις 24/3 η Νέα Σελήνη (η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου) ευνοεί τη σύναψη τυχόν καινούριων ερωτικών σχέσεων. Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, σταδιακά αρχίζεις να αρέσκεσαι στο φλερτ, στα λεκτικά παιχνίδια και υπονοούμενα, ενώ η εύρεση της επικοινωνίας στην ερωτική σου ζωή μοιάζει να είναι το νούμερο 1 ζητούμενό σου. Στις 8/4 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού, φαίνεται να φέρνει ξαφνικές αλλαγές ή/και εντάσεις και να επηρεάζει τον τομέα των στενών διαπροσωπικών σου σχέσεων, άρα και την ερωτική σου ζωή. Στις 7/5 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι σεξουαλικές σου ανάγκες δεν ικανοποιούνται όσο και όπως θα ήθελες, με αποτέλεσμα να βιώνεις στιγμιαίο εκνευρισμό καθώς και ένα αίσθημα δυσαρέσκειας.

Το διάστημα 13/5 – 25/6 (κατά το οποίο η Αφροδίτη θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 3ο ηλιακό σου οίκο) προμηνύει δυσκολίες, παρερμηνεύσεις και ασυνεννοησία στη σχέση σου με το ταίρι σου. Η επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. Επίσης, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να έρθεις σε επαφή με κάποιον πρώην σύντροφο ή να «ταξιδέψεις» με τη σκέψη σου στο ερωτικό παρελθόν σου. Στις 22/7 ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα και η ανάγκη σου για ερωτικές περιπέτειες, ενθουσιασμό και πάθος έρχεται στο προσκήνιο. Στις 3/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα δείχνει ότι τα ερωτικά σου εμπλέκονται με κάποιο τρόπο με τις φιλίες σου. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τους συγκεκριμένους 2 τομείς. Αν αποφασίσεις να ερωτοτροπήσεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος και συνειδητοποιημένος γίνεται, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν αντιπαραθέσεις ή παρεξηγήσεις. Στις 7/8 το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις όμορφες στιγμές στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις νέες βάσεις ή και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στην ερωτική σου ζωή.

Στις 6/9 η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σου οίκο φέρνει τη ρομαντική σου διάθεση ξανά στην επιφάνεια. Στις 22/9 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, προσπαθείς να ρίξεις «φως» στη σχέση σου με τον σύντροφό σου, να την αναλύσεις και να την κατανοήσεις, με απώτερο στόχο να την εξυγιάνεις. Στις 2/10 η Πανσέληνος η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου σου δημιουργεί την ανάγκη να ανακτήσεις την αυτονομία και την ελευθερία σου, καθώς συνειδητοποιείς ότι οι στενές σχέσεις, οι δεσμεύσεις και οι προσκολλήσεις σε φθείρουν. Την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο. Ως εκ τούτου, ο σύντροφός σου μοιάζει να ομορφαίνει την καθημερινότητά σου, ενώ την ίδια στιγμή σε βοηθάει να διευθετήσεις διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να «εισπράξεις» το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου συναδέλφου σου.

Στις 16/10 η Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να προσδιορίσεις εκ νέου έννοιες όπως η συντροφικότητα και η δέσμευση. Αν είσαι ελεύθερος, είναι καλή ημερομηνία για να συνάψεις μια νέα σχέση. Στις 28/10 τόσο ο Ερμής (ο οποίος κινείται σε ανάδρομη τροχιά) όσο και η Αφροδίτη εισέρχονται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, ενώ είναι αυξημένη η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση, απογοητεύεσαι κάπως καθώς συνειδητοποιείς ότι ο σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει και ότι η μεταξύ σας επικοινωνία είναι από προβληματική έως ανύπαρκτη. Στις 4/11 ο Ερμής ευθυδρομεί και τα συναισθηματικά σου ζητήματα αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται. Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο αυξάνοντας σημαντικά τόσο τον αισθησιασμό σου όσο και τον προσωπικό σου μαγνητισμό. Τέλος, στις 15/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να αναζητάς την πνευματική διάσταση του έρωτα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποιο μακρινό ταξίδι μαζί με το ταίρι σου ή (αν είσαι ελεύθερος) να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ξένου ή κάποιου διανοούμενου.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 3/1 μέχρι τις 16/2 ο Άρης θα βρίσκεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο, εντείνοντας τις ερωτικές σου ανάγκες και φέρνοντας στο προσκήνιο τις αβυσσαλέες σεξουαλικές σου επιθυμίες. Βέβαια, είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου ή να το χειριστείς μέσω του σεξ. Μέχρι τις 13/1 η Αφροδίτη διελαύνει από τον 10ο ηλιακό σου οίκο, αυξάνοντας τις κατακτήσεις σου στο εργασιακό σου περιβάλλον. Στις 13/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 7/2, φέρνοντας ενδιαφέρουσες γνωριμίες στη ζωή σου, οι οποίες θα προέρχονται είτε από τον κοινωνικό σου κύκλο και το φιλικό σου περιβάλλον είτε από το διαδίκτυο. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος θα έχεις ροπή σε μυστικές ή παράνομες σχέσεις και την ίδια στιγμή η ρομαντική σου διάθεση θα απογειωθεί.

Στις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, ο προσωπικός σου μαγνητισμός έρχεται στο προσκήνιο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται οι κατακτήσεις σου. Στις 9/3 η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σου έχουν λείψει η φλόγα και ο ερωτικός ενθουσιασμός των εφηβικών σου χρόνων. Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η ζήλεια σου και η κτητική σου διάθεση έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Στις 23/4 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, μοιάζει να ευνοεί νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του ερωτικού. Στις 7/5 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να φέρει ξαφνικές εντάσεις στη σχέση σου και προστριβές με το ταίρι σου. Από τις 13/5 μέχρι τις 25/6 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Διδύμους και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, μπορεί η ερωτική σου ζωή με κάποιο τρόπο να «τραυματίζει» την αυτοεκτίμησή σου και να σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις το σύστημα των αξιών σου. Το καλό είναι ότι σταδιακά συνειδητοποιείς ότι η κτητική σου διάθεση δεν οδηγεί πουθενά. Απεναντίας, μόνον προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει. Στις 7/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο όπου και παραμένει μέχρι τις 6/9. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος η επικοινωνία μοιάζει να είναι το Α και το Ω στην ερωτική σου ζωή. Όμως, στις 15/8 ο Ουρανός αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου δημιουργώντας σου εσωτερική ένταση λόγω της αστάθειας που επικρατεί στη ζωή σου και λόγω του ότι νιώθεις «διχοτομημένος» μεταξύ της ανάγκης σου για μια στενή δεσμευτική σχέση και της επιθυμίας σου για αυτονομία και ανεξαρτησία. Ευτυχώς, στις 22/8 η είσοδος του Ηλίου στην Παρθένο βελτιώνει την ερωτική σου ζωή. Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και στο Ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, σου γεννιέται η ανάγκη να απολαύσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές και να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σου.

Στις 17/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και να επαναφέρεις τον ενθουσιασμό και τη «σπίθα» σε αυτήν. Από τις 2/10-28/10 η Αφροδίτη διελαύνει από τον 5ο ηλιακό σου οίκο και σου δίνει ευκαιρίες για ερωτικές περιπέτειες ή ακόμη και για απόκτηση απογόνων (αν το θέλεις πραγματικά). Μάλιστα, ο ανάδρομος Ερμής στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 14/10 έως τις 28/10 μπορεί να φέρει ξανά στη ζωή σου έναν παλιό σου έρωτα. Στις 28/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 21/11. Κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, λοιπόν, το ταίρι σου σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή, στην οποία θα κυριαρχούν η αρμονία και η συντροφικότητα. Στις 14/12 η Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει στιγμιαία να αισθάνεσαι ότι η σεξουαλική σου ζωή υπολειτουργεί και σου δημιουργεί την ανάγκη να ζήσεις συναρπαστικές σεξουαλικές εμπειρίες. Τέλος, στις 15/12 η Αφροδίτη (ευτυχώς) εισέρχεται στον Τοξότη, αυξάνει τον προσωπικό σου μαγνητισμό και σου χαρίζει ενδιαφέρουσες και αξέχαστες ερωτικές συνευρέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 3/1 μέχρι τις 16/2 ο Άρης θα βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο, προκαλώντας εντάσεις και ανταγωνισμούς στη σχέση σου με το ταίρι σου. Μέχρι τις 13/1 η Αφροδίτη διελαύνει από τον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποιο μακρινό ταξίδι μαζί με τον σύντροφό σου ή να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ξένου ή κάποιου διανοούμενου. Στις 13/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι η προσωπική σου γοητεία αναμένεται να εκτοξευθεί στα ύψη. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 5/3. Έτσι, εμφανίζονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες στη ζωή σου, οι οποίες θα προέρχονται είτε από το φιλικό σου περιβάλλον και τις διάφορες ομάδες στις οποίες μετέχεις είτε από το διαδίκτυο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να εισπράξεις το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου φίλου σου ή να αρχίσεις και ο ίδιος να βλέπεις με άλλο μάτι κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Το διάστημα 16/2-30/3 (με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 8ο ηλιακό σου οίκο) οι ερωτικές σου επιθυμίες θα είναι αυξημένες και οι σεξουαλικές σου ανάγκες έντονες. Ωστόσο, στις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, θα έχεις ροπή σε παράνομες σχέσεις ή σε σχέσεις που για κάποιο λόγο θα πρέπει να παραμείνουν μυστικές. Ταυτόχρονα, η ρομαντική σου διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη.

Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου. Έτσι, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η γοητεία σου έρχονται στην επιφάνεια, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται οι κατακτήσεις σου. Στις 8/4 η Πανσέληνος στον 5ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να ερωτευτείς ή να ξανανιώσεις τον ερωτικό ενθουσιασμό και το πάθος των εφηβικών σου χρόνων. Από τις 13/5 μέχρι τις 25/6 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου και, άρα, στον 1ο ηλιακό σου οίκο. Ως αποτέλεσμα, δεδομένης και της Ολικής Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 5/6, μπορεί να αισθανθείς κάποιο είδος συστολής ή και μπλοκαρίσματος σε ό,τι αφορά την έκφραση του ερωτισμού και των συναισθημάτων σου. Μάλιστα, μπαίνεις σε μια διαδικασία να επανεξετάσεις τις απόψεις σου περί έρωτα και περί συντροφικότητας. Γενικά, το διάστημα 14/5 – 13/9 (κατά το οποίο ο Δίας κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 8ο ηλιακό σου οίκο) μπαίνεις στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και την ευρύτερη φιλοσοφία σου περί ηδονής και σεξουαλικής απόλαυσης. Ειδικότερα, στις 7/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 6/9. Έτσι, η ζήλεια σου και η κτητική σου διάθεση έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Αν θέλεις να αποφύγεις τυχόν συγκρούσεις και διαμάχες, προσπάθησε μόνο να μην το παρακάνεις και να θυμάσαι ότι ο σύντροφός σου δεν είναι κτήμα σου. Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος αναζητάς την επικοινωνία, τα λεκτικά παιχνίδια και υπονοούμενα καθώς και την πνευματική ταύτιση στην ερωτική σου ζωή. Στις 2/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, σου δημιουργείται η ανάγκη να απολαύσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές και να περάσεις αρκετό χρόνο στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου.

Στις 16/10 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενθαρρύνει την ανανέωση της ερωτικής σου ζωής και ευνοεί τυχόν εγκυμοσύνες. Στις 28/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 21/11. Κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, λοιπόν, μπορεί να ερωτευτείς και να φλερτάρεις ενώ δεν αποκλείονται και κάποια ενδιαφέροντα ραντεβού (αν είσαι ελεύθερος). Ειδικότερα, το διάστημα 28/10-4/11 (κατά το οποίο ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ζυγό) δεν αποκλείονται ερωτικές περιπέτειες με παρελθοντικούς ερωτικούς παρτενέρ σου. Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που δείχνει ότι ο σύντροφός σου ομορφαίνει με την παρουσία του την καθημερινότητά σου και σε βοηθάει ώστε να διευθετήσεις ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που σε ταλαιπωρεί. Στις 30/11 (με την Ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη) αισθάνεσαι ξαφνικά διχοτομημένος μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς». Στις 14/12 η Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει στιγμιαία να αισθάνεσαι ότι η υπάρχουσα σχέση σου δεν σε καλύπτει όσο και όπως θα ήθελες και σου δημιουργεί την ανάγκη να την ανανεώσεις ή να την αντικαταστήσεις με μια καινούρια η οποία θα είναι ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη. Τέλος, στις 15/12 η Αφροδίτη (ευτυχώς) εισέρχεται στον Τοξότη και σου παρέχει τη δυνατότητα να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική σχέση, στην οποία θα κυριαρχούν η συντροφικότητα, η συμβίωση και η αρμονική συμπόρευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι τις 13/1 η Αφροδίτη διελαύνει από τον 8ο ηλιακό σου οίκο. Συνεπώς, αναζητάς το πάθος και την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση. Όμως, δεν αποκλείεται και κάποια ροπή σε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, τα οποία μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σου. Μάλιστα, ειδικά στις 10/1 καλείσαι να είσαι αρκετά προσεκτικός (λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω), αν θέλεις να αποφύγεις τυχόν εντάσεις στην αλληλεπίδρασή σου με το ταίρι σου. Μην επιτρέψεις στις ψυχικές μεταπτώσεις σου να επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή.

Στις 13/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να ταξιδέψεις μαζί με το ταίρι σου ή να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου κουλτουριάρη. Γενικά, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης (13/1-7/2) έλκεσαι αρκετά από φιλοσοφημένα και καλλιεργημένα άτομα. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 5/3. Έτσι, η προσωπική σου γοητεία εκτοξεύεται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να «εισπράξεις» το ερωτικό ενδιαφέρον του προϊστάμενου ή του εργοδότη σου. Το διάστημα 16/2-30/3 (με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο) καλείσαι να είσαι προσεκτικός καθώς δεν αποκλείονται καβγάδες και συγκρούσεις με το ταίρι σου. Ωστόσο, στις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, εμφανίζονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες στη ζωή σου, οι οποίες θα προέρχονται είτε από τις διάφορες ομάδες στις οποίες μετέχεις είτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αρχίσεις να βλέπεις με άλλο μάτι κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.

Γενικά, το διάστημα 30/3-13/5 (με τον Άρη να διελαύνει από τον Υδροχόο και τον 8ο ηλιακό σου οίκο), οι σεξουαλικές σου ανάγκες και επιθυμίες μοιάζουν «γιγαντωμένες». Ειδικότερα, στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, η ρομαντική σου διάθεση θα είναι αυξημένη αλλά την ίδια στιγμή είναι πιθανό να παρασυρθείς σε κάποια παράνομη σχέση. Στις 7/5 η Πανσέληνος στον 5ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να ερωτευτείς ή να ξανανιώσεις τον ερωτικό ενθουσιασμό των εφηβικών σου χρόνων (ο οποίος σου έχει λείψει). Από τις 13/5 μέχρι τις 25/6 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να αισθανθείς κάποιο είδος εσωτερικής σύγχυσης ή και διχασμού στην ερωτική σου ζωή, ενώ για κάποιο λόγο θα προσπαθήσεις να «θάψεις» τα συναισθήματά σου. Σε γενικές γραμμές, το διάστημα 14/5 – 13/9 (κατά το οποίο ο Δίας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο) μπαίνεις στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και την ευρύτερη φιλοσοφία σου περί συντροφικότητας και ερωτικών σχέσεων. Η συγκεκριμένη διαδικασία, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολη, δεδομένης της Ολικής Έκλειψης Σελήνης η οποία πραγματοποιείται στις 5/7 στον 7ο ηλιακό σου οίκο.

Πιο συγκεκριμένα, στις 7/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, όπου και παραμένει μέχρι τις 6/9. Έτσι, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η γοητεία σου έρχονται στο προσκήνιο. Οι δε κατακτήσεις σου αυξάνονται σημαντικά και αρχίζεις να έχεις ασυνήθιστα μεγάλη πέραση στους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος η κτητική σου διάθεση έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια. Προσπάθησε να μην είσαι προσκολλητικός προς το ταίρι σου. Το καλό είναι ότι κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, ο σύντροφός σου με κάποιο τρόπο σε βοηθάει να διαμορφώσεις ένα πιο δίκαιο και ισορροπημένο σύστημα αξιών. Στις 2/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, αναζητάς την επικοινωνία καθώς και την πνευματική ταύτιση στην ερωτική σου ζωή. Το διάστημα 14/10-28/10 (κατά το οποίο ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Σκορπιό) δεν αποκλείονται ερωτικές περιπέτειες με παρελθοντικούς ερωτικούς παρτενέρ σου. Στις 28/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 21/11. Κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, λοιπόν, είσαι αρκετά τρυφερός, δοτικός και περιποιητικός και σου δημιουργείται η ανάγκη να απολαύσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί με το ταίρι σου. Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, λοιπόν, μπορεί να ερωτευτείς και να φλερτάρεις ενώ δεν αποκλείονται και κάποια ενδιαφέροντα ραντεβού (αν είσαι ελεύθερος). Τέλος, στις 15/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που δείχνει ότι ο σύντροφός σου βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά σου και σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά ή διαδικαστικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικότερα, το διάστημα 3/1-16/2 (με τον Άρη να διελαύνει από το ζώδιο του Τοξότη και τον 5ο ηλιακό σου οίκο), η αυξημένη λίμπιντό σου, ο ερωτισμός σου και η ρομαντική σου διάθεση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 13/1 η Αφροδίτη διελαύνει από τον 7ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να απολαμβάνεις μια φαινομενικά αρμονική ερωτική σχέση, η οποία μοιάζει να χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της συντροφικότητας.

Στις 13/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι αναζητάς το πάθος και την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση. Στις 24/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να ορίσεις εκ νέου την έννοια της συντροφικότητας κα σου προσφέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην ερωτική σου ζωή. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 5/3. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της συγκεκριμένης διέλευσης (7/2-5/3) μπορεί να ταξιδέψεις μαζί με το ταίρι σου ή να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου διανοούμενου ή ξένου, καθώς έλκεσαι σε μεγάλο βαθμό από φιλοσοφημένα και καλλιεργημένα άτομα. Ωστόσο, στις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, η προσωπική σου γοητεία και η πέρασή σου εκτοξεύονται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βιώσεις το ερωτικό κάλεσμα του αφεντικού σου.

Γενικά, το διάστημα 30/3-13/5 (με τον Άρη να διελαύνει από τον Υδροχόο και τον 7ο ηλιακό σου οίκο), μοιάζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στη σχέση σου και στον σύντροφό σου. Όμως, είναι πιθανό να σε δει για κάποιο λόγο ανταγωνιστικά το ταίρι σου και να δεχτείς τα «πυρά» του. Ειδικότερα, στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, κατορθώνεις να μοιραστείς μια συναρπαστική και ιδιαίτερα ευχάριστη κοινωνική ζωή μαζί με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Από τις 13/5 μέχρι τις 25/6 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να αποστασιοποιηθείς από φίλους εξαιτίας του συντρόφου σου.

Στις 7/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει ως τις 6/9. Αυτό δείχνει ότι η ρομαντική σου διάθεση θα είναι αυξημένη αλλά την ίδια στιγμή είναι πιθανό να παρασυρθείς σε κάποια παράνομη σχέση. Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου. Έτσι, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η γοητεία σου έρχονται στο προσκήνιο. Οι δε κατακτήσεις σου αυξάνονται σημαντικά και αρχίζεις να έχεις ασυνήθιστα μεγάλη πέραση στους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Στις 2/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Συνεπώς, η κτητική σου διάθεση έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια. Προσπάθησε να μην είσαι ζηλιάρης απέναντι στο ταίρι σου. Το καλό είναι ότι κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, ο σύντροφός σου με κάποιο τρόπο σε βοηθάει να κερδίσεις πίσω την αυτοεκτίμησή σου. Στις 28/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 21/11. Ως εκ τούτου, αναζητάς την επικοινωνία καθώς και την πνευματική ταύτιση στην ερωτική σου ζωή. Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, λοιπόν, είσαι αρκετά τρυφερός, δοτικός και περιποιητικός και σου δημιουργείται η ανάγκη να απολαύσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί με το ταίρι σου.

Στις 30/11 (με την Ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη) αισθάνεσαι ξαφνικά διχοτομημένος μεταξύ 2 σημαντικών τομέων της ζωής: της φιλίας και του έρωτα. Στις 14/12 η Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει στιγμιαία να αισθάνεσαι ότι η υπάρχουσα σχέση σου δεν σε καλύπτει όσο και όπως θα ήθελες και σου δημιουργεί την ανάγκη να την ανανεώσεις ή να την αντικαταστήσεις με μια καινούρια η οποία θα είναι ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη. Γενικότερα, σε χαρακτηρίζει μια αβυσσαλέα επιθυμία καθώς και μια «δίψα» για έρωτα, φλερτ, ανανέωση και ερωτικές περιπέτειες. Τέλος, στις 15/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που δείχνει ότι μπορεί να ερωτευτείς και να φλερτάρεις ενώ δεν αποκλείονται και κάποια ενδιαφέροντα ραντεβού (αν είσαι ελεύθερος).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τις 13/1 η Αφροδίτη διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου να είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ορισμένοι συνάδελφοί σου να σε διεκδικήσουν σε ερωτικό επίπεδο. Μάλιστα, στις 10/1 λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, μπορεί τα ερωτικά σου ζητήματα να αναμειχθούν με κάποιο τρόπο με τις φιλίες σου, γεγονός το οποίο μάλλον θα σου προκαλέσει αναστάτωση.

Στις 13/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι απολαμβάνεις μια φαινομενικά αρμονική ερωτική σχέση, η οποία μοιάζει να χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της συντροφικότητας. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 5/3. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της συγκεκριμένης διέλευσης (7/2-5/3) παρουσιάζεις μια ροπή σε ψυχολογικά παιχνίδια ελέγχου, δύναμης και εξουσίας στην ερωτική σου ζωή. Γενικότερα, το διάστημα 16/2-30/3 (με τον Άρη να διελαύνει από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 5ο ηλιακό σου οίκο), η αυξημένη λίμπιντό σου, ο ερωτισμός σου και η ρομαντική σου διάθεση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Ωστόσο, στις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, μπορεί να ταξιδέψεις μαζί με το ταίρι σου ή να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου διανοούμενου ή κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού.

Στις 24/3 η Νέα Σελήνη στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να προσδιορίσεις εκ νέου τις σεξουαλικές σου ανάγκες και να ορίσεις με διαφορετικό τρόπο την έννοια της ηδονής. Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, η προσωπική σου γοητεία και η πέρασή σου εκτοξεύονται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βιώσεις το ερωτικό κάλεσμα του αφεντικού σου. Καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, διότι αν ενδώσεις, μπορεί να αναμειχθεί το όνομά σου σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο», το οποίο θα θέσει σε κίνδυνο το κύρος και τη δημόσια εικόνα σου.
Από τις 13/5 μέχρι τις 25/6 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να αισθανθείς ότι ο σύντροφός σου ή ακόμη και το ίδιο το σεξαπίλ σου «μπλοκάρουν» για κάποιο λόγο την επαγγελματική σου ανέλιξη.

Στις 7/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει ως τις 6/9. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, κατορθώνεις να μοιραστείς μια συναρπαστική και ιδιαίτερα ευχάριστη κοινωνική ζωή μαζί με τον σύντροφό σου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σε ερωτευτεί κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, η ρομαντική σου διάθεση απογειώνεται αλλά ο ίδιος αισθάνεσαι συναισθηματικά μπερδεμένος. Το διάστημα 10/9-14/11 ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Κατά συνέπεια, ενώ θα κατακλύζεσαι από έντονες ερωτικές επιθυμίες, για κάποιο λόγο θα χαρακτηρίζεσαι από συστολή και αδράνεια και θα δυσκολεύεσαι να εκπληρώσεις τις φαντασιώσεις σου ώστε να καλύψεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες. Στις 2/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η γοητεία σου έρχονται στο προσκήνιο. Οι δε κατακτήσεις σου αυξάνονται σημαντικά και αρχίζεις να έχεις ασυνήθιστα μεγάλη πέραση στους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Ταυτόχρονα, νιώθεις την ανάγκη να συνδυάσεις τη συντροφικότητα με την προσωπική σου αυτονομία και ανεξαρτησία.

Στις 28/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 21/11. Ως εκ τούτου, η ζήλεια σου έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια. Προσπάθησε να μην είσαι κτητικός προς το ταίρι σου. Το καλό είναι ότι κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, ο σύντροφός σου με κάποιο τρόπο σε βοηθάει να διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου θέματα. Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, αναζητάς την επικοινωνία, τα εγκεφαλικά παιχνίδια, τα λεκτικά υπονοούμενα καθώς και την πνευματική ταύτιση στην ερωτική σου ζωή. Τέλος, στις 15/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που δείχνει ότι είσαι αρκετά στοργικός, δοτικός και περιποιητικός προς τον σύντροφό σου, ενώ σου δημιουργείται η ανάγκη να απολαύσεις ευχάριστες, ζεστές στιγμές στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι τις 13/1 η Αφροδίτη διελαύνει από τον 5ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, ευνοούνται τα φλερτ, τα ρομάντζα, οι ερωτικές περιπέτειες καθώς και η απόκτηση απογόνων. Στις 13/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ορισμένοι συνάδελφοί σου να σε διεκδικήσουν σε ερωτικό επίπεδο, φέρνοντάς σε ίσως σε δύσκολη ή άβολη θέση. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 5/3. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της συγκεκριμένης διέλευσης (7/2-5/3) απολαμβάνεις μια ισορροπημένη ερωτική σχέση, η οποία μοιάζει να χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της συντροφικότητας και της αρμονίας. Ωστόσο, στις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, αναζητάς το απόλυτο πάθος και την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζεις μια ροπή σε ψυχολογικά παιχνίδια ελέγχου, δύναμης και εξουσίας στην ερωτική σου ζωή.

Στις 24/3 η Νέα Σελήνη στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στην ερωτική σου ζωή και να προσδιορίσεις εκ νέου την έννοια της συντροφικότητας. Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, μπορεί να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με το ταίρι σου ή να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου διανοούμενου. Από τις 13/5 μέχρι τις 25/6 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να αισθανθείς ότι ο σύντροφός σου δεν σου επιτρέπει να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες όσο και όπως θα επιθυμούσες.

Στις 7/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει ως τις 6/9. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, η προσωπική σου γοητεία και η πέρασή σου εκτοξεύονται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βιώσεις το ερωτικό κάλεσμα κάποιου προσώπου από το εργασιακό σου περιβάλλον το οποίο κατέχει θέση κύρους και εξουσίας. Καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να το σκεφτείς διπλά και τριπλά πριν ενδώσεις. Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, κατορθώνεις να μοιραστείς μια ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή μαζί με τον σύντροφό σου. Συν τοις άλλοις, ο σύντροφός σου δείχνει να κατανοεί 100% τους κοινωνικούς προβληματισμούς σου και τις ανθρωπιστικές σου ανησυχίες. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να δεις ερωτικά κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Το διάστημα 10/9-14/11 ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Κατά συνέπεια, θα τείνεις να απωθείς τα νεύρα σου και τον θυμό σου, τον οποίο τελικά θα εκδηλώσεις ξαφνικά μέσω ξεσπασμάτων απέναντι στο ταίρι σου. Στις 2/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η ρομαντική σου διάθεση απογειώνεται αλλά ο ίδιος αισθάνεσαι συναισθηματικά μπερδεμένος. Στις 28/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, όπου και παραμένει μέχρι τις 21/11. Έτσι, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η γοητεία σου έρχονται στο προσκήνιο. Οι δε κατακτήσεις σου αυξάνονται σημαντικά και αρχίζεις σταδιακά να έχεις μεγάλη πέραση. Ταυτόχρονα, νιώθεις την ανάγκη να συνδυάσεις τη συντροφικότητα με την προσωπική σου αυτονομία και ανεξαρτησία.

Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, η ζήλεια σου έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια. Προσπάθησε να μην είσαι κτητικός προς το ταίρι σου. Το καλό είναι ότι κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, ο σύντροφός σου με κάποιο τρόπο σε βοηθάει ώστε να διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου θέματα και να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου. Τέλος, στις 15/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που δείχνει ότι αναζητάς την επικοινωνία, τα διανοητικά παιχνίδια, το φλερτ, τα λεκτικά υπονοούμενα καθώς και την πνευματική ταύτιση στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις τον έρωτα μέσω των social media.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι τις 13/1 η Αφροδίτη διελαύνει από τον 4ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, αν είσαι ελεύθερος νοσταλγείς κάποια παρελθοντική σου σχέση, ενώ αν είσαι δεσμευμένος προτιμάς να περνάς ζεστές οικογενειακές στιγμές μαζί με τον σύντροφό σου στο σπίτι. Στις 13/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι ευνοούνται τα φλερτ, τα ρομάντζα, οι ερωτικές περιπέτειες καθώς και η απόκτηση απογόνων. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 5/3. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της συγκεκριμένης διέλευσης (7/2-5/3) οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος μοιάζουν ιδιαίτερα αυξημένες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ορισμένοι συνάδελφοί σου να σε διεκδικήσουν ερωτικά αλλά και ο ίδιος μπορεί να αρχίσεις να τους βλέπεις με άλλο μάτι. Ωστόσο, στις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, απολαμβάνεις μια ισορροπημένη ερωτική σχέση, η οποία μοιάζει να χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της ισοτιμίας, του σεβασμού, της συντροφικότητας και της αρμονίας.

Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, αναζητάς το απόλυτο πάθος και την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζεις μια ροπή σε ψυχολογικά παιχνίδια ελέγχου, δύναμης και εξουσίας στην ερωτική σου ζωή. Στις 23/4 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στην ερωτική σου ζωή και να προσδιορίσεις εκ νέου την έννοια της συντροφικότητας. Από τις 13/5 μέχρι τις 25/6 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να αισθανθείς ότι ο σύντροφός σου δεν σε απογειώνει σεξουαλικά ή ότι ο ίδιος χαρακτηρίζεσαι από κάποιο είδος συστολής που δεν σου επιτρέπει να εκφράσεις στο 100% την σεξουαλικότητά σου.

Στις 7/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει ως τις 6/9. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, έλκεσαι από διανοούμενους και κουλτουριάρηδες τύπους και αναζητάς και την πνευματική ταύτιση στην ερωτική σου ζωή. Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, ο προσωπικός σου μαγνητισμός εκτοξεύεται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βιώσεις το ερωτικό κάλεσμα κάποιου προσώπου από το εργασιακό σου περιβάλλον το οποίο κατέχει θέση εξουσίας. Το πιθανότερο είναι ότι και ο ίδιος θα γοητευτείς από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Ωστόσο, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να σκεφτείς αρκετά πριν ενδώσεις, προκειμένου να αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε τυχόν «ροζ σκάνδαλα». Στις 2/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, το ταίρι σου κι εσύ αφιερώνετε αρκετό χρόνο στις παρέες σας και η κοινωνική σας ζωή είναι πιο έντονη από ποτέ. Συν τοις άλλοις, ο σύντροφός σου σε βοηθάει ώστε να αποκολληθείς από τον εγωκεντρισμό σου και να ξεδιπλώσεις την ομαδικότητά σου.

Στις 28/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 21/11. Έτσι, η ρομαντική σου διάθεση απογειώνεται αλλά ο ίδιος τείνεις να εξιδανικεύεις τόσο τον ίδιο τον έρωτα όσο και το ταίρι σου. Μάλιστα, στις 31/10 η Πανσέληνος στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό αρνητικό συμβάν το οποίο θα σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή. Η ίδια Πανσέληνος θα σε κάνει να αισθανθείς την ανάγκη να εξισορροπήσεις το «εμείς» με το «εγώ». Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου. Έτσι, η συντροφική σου διάθεση και η γοητεία σου έρχονται στο προσκήνιο. Σταδιακά αρχίζει να έχεις μεγάλη πέραση και να «εισπράττεις» το ερωτικό ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων από τον περίγυρό σου. Ταυτόχρονα, νιώθεις την ανάγκη να συνδυάσεις τη συντροφικότητα με την προσωπική σου ελευθερία και ανεξαρτησία.

Τέλος, στις 15/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που δείχνει ότι η ζήλεια σου έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια και μοιάζει να «δηλητηριάζει» την ψυχή και το μυαλό σου. Προσπάθησε να μην είσαι κτητικός, καταπιεστικός και καχύποπτος απέναντι στο ταίρι σου, διαφορετικά θα βιώσεις εντάσεις και συγκρούσεις. Το καλό είναι ότι κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, ο σύντροφός σου με τον τρόπο του σε στηρίζει οικονομικά και σε βοηθάει ώστε να αξιολογήσεις ορθά τον εαυτό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι τις 13/1 η Αφροδίτη διελαύνει από τον 3ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, αν είσαι ελεύθερος μπαίνεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι μαζί με τον σύντροφό σου ενώ η επικοινωνία σου μαζί του μοιάζει υπέροχη. Όμως, στις 10/1 η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι σεξουαλικές σου ανάγκες δεν καλύπτονται, πράγμα που σου προκαλεί εσωτερική ένταση καθώς και ένα αίσθημα ανικανοποίητου. Στις 13/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι προτιμάς να περνάς ζεστές οικογενειακές στιγμές μαζί με τον σύντροφό σου στο σπίτι. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 5/3. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της συγκεκριμένης διέλευσης (7/2-5/3) ευνοούνται τα ρομάντζα, οι ερωτικές περιπέτειες καθώς και η απόκτηση απογόνων.

Ωστόσο, στις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος αυξάνονται. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ορισμένοι συνάδελφοί σου να σε διεκδικήσουν ερωτικά, φέρνοντάς σε σε δύσκολη ή άβολη θέση. Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, απολαμβάνεις μια ισορροπημένη ερωτική σχέση, η οποία μοιάζει να χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της ισοτιμίας, της συντροφικότητας και της αρμονίας. Από τις 13/5 μέχρι τις 25/6 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να νοσταλγήσεις το ερωτικό σου παρελθόν ή να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου κάποιος πρώην σύντροφος. Στις 22/5 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στην ερωτική σου ζωή και να προσδιορίσεις εκ νέου την έννοια της συντροφικότητας.

Στις 7/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει ως τις 6/9. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, αναζητάς το απόλυτο πάθος και την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση. Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, έλκεσαι από διανοούμενους και κουλτουριάρηδες τύπους ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ξένου ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. Στις 2/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, ο προσωπικός σου μαγνητισμός εκτοξεύεται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να εισπράξεις το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου προσώπου από το εργασιακό σου περιβάλλον το οποίο κατέχει θέση κύρους, πχ του προϊστάμενού σου ή του εργοδότη σου. Στις 28/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι τις 21/11. Έτσι, το ταίρι σου κι εσύ αφιερώνετε αρκετό χρόνο στην κοινωνική σας ζωή η οποία μοιάζει να είναι αρκετά έντονη και ενδιαφέρουσα. Συν τοις άλλοις, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις ερωτικά κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.

Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, η ρομαντική σου διάθεση απογειώνεται αλλά ο ίδιος τείνεις να εξιδανικεύεις τόσο τον ίδιο τον έρωτα όσο και το ταίρι σου. Επιπλέον, υπάρχει μια ροπή σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις. Μάλιστα, στις 30/11 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να φέρει μια απροσδόκητη απώλεια ή ένα ξαφνικό αρνητικό συμβάν το οποίο θα σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή. Ως αποτέλεσμα, θα αισθανθείς ανασφάλεια και εκνευρισμό. Τέλος, στις 15/12 η Αφροδίτη ευτυχώς εισέρχεται στο ζώδιό σου, πράγμα που δείχνει ότι η συντροφική σου διάθεση και η γοητεία σου έρχονται στο προσκήνιο. Σταδιακά αρχίζει να έχεις μεγάλη πέραση και να «εισπράττεις» το ερωτικό ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων από τον περίγυρό σου. Ταυτόχρονα, νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τη συντροφική σου διάθεση συνδυάζοντάς την με την προσωπική σου ελευθερία και ανεξαρτησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι τις 13/1 η Αφροδίτη διελαύνει από τον 2ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, τείνεις να εκφράζεις μια έντονη κτητική διάθεση απέναντι στο ταίρι σου. Προσπάθησε μόνο να μην το παρακάνεις, διαφορετικά το ταίρι σου θα αντιδράσει και θα οδηγηθείτε σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις. Όμως, στις 10/1 η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς και η επιθυμία σου για συντροφικότητα δεν ικανοποιούνται, πράγμα που σου προκαλεί εκνευρισμό, εσωτερική ανεπάρκεια καθώς και ένα αίσθημα ανικανοποίητου. Στις 13/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι αν είσαι ελεύθερος μπαίνεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι μαζί με τον σύντροφό σου ενώ η επικοινωνία σου μαζί του μοιάζει υπέροχη και χαρακτηρίζεται από πολυάριθμες, ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και παραμένει μέχρι τις 5/3. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της συγκεκριμένης διέλευσης (7/2-5/3) προτιμάς να περνάς ζεστές οικογενειακές στιγμές μαζί με τον σύντροφό σου στο σπίτι. Δεν αποκλείεται να αναπολήσεις το ερωτικό παρελθόν σου ή να εμφανιστεί στη ζωή σου ξανά κάποιος πρώην σύντροφος.

Ωστόσο, στις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, η διάθεσή σου γίνεται άκρως ερωτική, ενώ ευνοούνται τα ρομάντζα, οι ερωτικές περιπέτειες καθώς και η απόκτηση απογόνων. Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος πολλαπλασιάζονται. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ορισμένοι συνάδελφοί σου να σε προσεγγίσουν ερωτικά, πράγμα που μπορεί τελικά να μην σε αφήσει αδιάφορο. Από τις 13/5 μέχρι τις 25/6 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι ο σύντροφός σου ενοχλείται από τις αυξημένες εργασιακές σου υποχρεώσεις. Στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στον Καρκίνο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, μπορεί να σηματοδοτήσει ξαφνικές αλλαγές (ενδεχομένως επώδυνες) στην ερωτική σου ζωή οι οποίες αρχικά θα σε απογοητεύσουν αλλά στη συνέχεια θα οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα τα οποία με τη σειρά τους θα αποδειχθούν ευνοϊκά για εσένα μακροπρόθεσμα. Στις 5/7 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω σε κάνει να αισθάνεσαι στιγμιαία ότι ο σύντροφός σου σε καταπιέζει και περιορίζει την προσωπική σου ελευθερία.

Ευτυχώς, στις 7/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει ως τις 6/9. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Για την ακρίβεια, απολαμβάνεις μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική σχέση, η οποία μοιάζει να χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της ισοτιμίας, της συντροφικότητας και της αρμονίας. Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, παρουσιάζεις μια ανεξήγητη (για τα δεδομένα σου) ροπή σε ψυχολογικά παιχνίδια καθώς και σε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Στις 2/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, έλκεσαι από διανοούμενους και καλλιεργημένους τύπους ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με το ταίρι σου. Στις 28/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη, όπου και παραμένει μέχρι τις 21/11. Έτσι, η γοητεία σου εκτοξεύεται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνάψεις ερωτική σχέση με κάποιο πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον το οποίο κατέχει θέση εξουσίας. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται, προκειμένου να αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε τυχόν «ροζ σκάνδαλα».

Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, το ταίρι σου κι εσύ αφιερώνετε αρκετό χρόνο στις παρέες σας. Συν τοις άλλοις, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις ερωτικά κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή ακόμη και να μπεις στη διαδικασία ερωτικής σχέσης μαζί του. Τέλος, στις 15/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που δείχνει ότι η ρομαντική σου διάθεση απογειώνεται αλλά εσύ τείνεις να εξιδανικεύεις τόσο τον ίδιο τον έρωτα όσο και το ταίρι σου. Επιπρόσθετα, υπάρχει μια ροπή σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις, ενώ ο ίδιος σε γενικές γραμμές αισθάνεσαι συναισθηματικά μπερδεμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι τις 13/1 η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, η γοητεία σου και η δημοτικότητά σου μοιάζουν πιο αυξημένες από ποτέ. Ταυτόχρονα, η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση (μέσω της οποίας θα διατηρούνται η ελευθερία και η αυτονομία σου) βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο. Στις 13/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι εμφανίζεσαι ασυνήθιστα κτητικός για τα δεδομένα σου. Το θετικό της συγκεκριμένης διέλευσης είναι ότι το ταίρι σου σε συμβουλεύει ώστε να διαχειριστείς ισορροπημένα και ορθά τα οικονομικά σου ζητήματα.. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και παραμένει μέχρι τις 5/3. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της συγκεκριμένης διέλευσης (7/2-5/3), αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι μαζί με τον σύντροφό σου ενώ η επικοινωνία σου μαζί του βελτιώνεται και από κοινού μπαίνετε στη διαδικασία πολυάριθμων συζητήσεων. Όμως, λόγω της Πανσελήνου της 9/2, η οποία πραγματοποιείται στον 7ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να αισθανθείς για κάποιο λόγο διχοτομημένος μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ»!

Ωστόσο, στις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στο ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, προτιμάς να περνάς οικογενειακές στιγμές θαλπωρής μαζί με τον σύντροφό σου στο σπίτι. Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, η διάθεσή σου γίνεται άκρως ερωτική, ενώ ευνοούνται τα ρομάντζα, οι ερωτικές περιπέτειες καθώς και η απόκτηση παιδιών (αν πραγματικά το θέλεις).
Από τις 13/5 μέχρι τις 25/6 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να έρθεις σε επαφή με κάποιον παλιό ερωτικό παρτενέρ σου και να ξαναζήσεις στιγμές πάθους μαζί του.

Στις 7/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει ως τις 6/9. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου πολλαπλασιάζονται. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ορισμένοι συνάδελφοί σου να σε προσεγγίσουν ερωτικά, πράγμα που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Για την ακρίβεια, απολαμβάνεις μια υγιή ερωτική σχέση, η οποία μοιάζει να χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της συντροφικότητας και της αρμονίας. Στις 2/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση, γίνεσαι χειριστικός προς το ταίρι σου, εκμεταλλευόμενος τον μαγνητισμό που ασκείς επάνω του, ενώ την ίδια στιγμή παρουσιάζεις μια ροπή σε ψυχολογικά παιχνίδια καθώς και σε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Στις 28/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, όπου και παραμένει μέχρι τις 21/11. Έτσι, έλκεσαι από διανοούμενους και καλλιεργημένους τύπους ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον άνθρωπό σου ή να γνωρίζεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού (αν είσαι ελεύθερος).

Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, η γοητεία σου εκτοξεύεται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνάψεις ερωτική σχέση με κάποιο πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον το οποίο κατέχει θέση κύρους και εξουσίας. Ωστόσο, δεδομένης και της Ολικής Έκλειψης Σελήνης (στον άξονα Διδύμων-Τοξότη) της 30/11, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς η ίδια η ερωτική σου ζωή μπορεί να σου φέρει αρνητική δημοσιότητα, με αποτέλεσμα να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού ή/και χλευασμού μεταξύ των συναδέλφων σου και όχι μόνο. Τέλος, στις 15/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που δείχνει ότι το ταίρι σου κι εσύ αφιερώνετε αρκετό χρόνο στις παρέες σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα έντονη και ενδιαφέρουσα, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείτε ως ζευγάρι σε κάποιο μη κερδοσκοπικό σωματείο ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Συν τοις άλλοις, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις ερωτικά κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή να αποκτήσεις έναν νέο…friend with benefits!

ΙΧΘΥΣ

Μέχρι τις 13/1 η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 12ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, αισθάνεσαι συναισθηματικά μπερδεμένος. Ταυτόχρονα, η φαντασία σου και η ρομαντική σου διάθεση βρίσκονται δυναμικά στο προσκήνιο. Στις 10/1 η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω σε κάνει να αισθάνεσαι ότι από την ερωτική σου ζωή λείπουν τα έντονα συναισθήματα και ο ερωτικός ενθουσιασμός των εφηβικών σου χρόνων. Επιπρόσθετα, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και καχύποπτος σε νορμάλ πλαίσια με τους φίλους σου, καθώς μπορεί να «γλυκοκοιτάζουν» τον δικό σου παρτενέρ. Στις 13/1 η Αφροδίτη εισέρχεται ζώδιό σου, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι η γοητεία σου και η δημοτικότητά σου εκτοξεύονται στα ύψη. Ταυτόχρονα, η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση (μέσω της οποίας θα διατηρούνται η ελευθερία και η αυτονομία σου) έρχεται στην επιφάνεια. Στις 7/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και παραμένει μέχρι τις 5/3. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της συγκεκριμένης διέλευσης (7/2-5/3), εμφανίζεσαι ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης. Το θετικό της συγκεκριμένης διέλευσης είναι ότι το ταίρι σου σε συμβουλεύει ώστε να μην προβείς σε άσκοπες σπατάλες, παρόλο που ο ίδιος επιθυμείς να ψωνίζεις συνέχεια (τόσο για εσένα όσο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα).

Ωστόσο, στις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι ή κάποια εκδρομή μαζί με τον σύντροφό σου ενώ η επικοινωνία σου μαζί του βελτιώνεται. Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, προτιμάς να περνάς οικογενειακές στιγμές θαλπωρής μαζί με το ταίρι σου στο σπίτι.

Από τις 13/5 μέχρι τις 25/6 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να έρθεις σε επαφή με κάποιον παλιό σου σύντροφο ενώ για κάποιο λόγο η σκέψη σου περιστρέφεται στο ερωτικό σου παρελθόν, καθώς αναζητάς τις «ρίζες» των προβλημάτων και των δυσκολιών που κατά διαστήματα βιώνεις στα συναισθηματικά σου ζητήματα. Το ίδιο σχεδόν χρονικό διάστημα και, συγκεκριμένα, από τις 13/5 μέχρι τις 28/6 ο Άρης διελαύνει από το ζώδιό σου και σε κάνει οξύθυμο και ετοιμοπόλεμο σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του ερωτικού. Προς τα έξω εκπέμπεις μια ισχυρή σεξουαλικότητα αλλά για κάποιο λόγο απωθείς (μάλλον εξαιτίας της επιθετικής συμπεριφοράς σου) τους υποψήφιους παρτενέρ σου. Συν τοις άλλοις, στις 21/6 η Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στον Καρκίνο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, μπορεί να φέρει ξαφνικές απογοητεύσεις στην ερωτική σου ζωή οι οποίες στη συνέχεια θα οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα τα οποία με τη σειρά τους θα αποδειχθούν ευνοϊκά για εσένα μακροπρόθεσμα. Στις 5/7 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω σε κάνει να αισθάνεσαι στιγμιαία διχοτομημένος μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της φιλίας και του έρωτα! Μη ρίξεις το βάρος σε κάποιον εκ των 2 προαναφερθέντων τομέων. Απεναντίας, προσπάθησε να βρεις τη «χρυσή τομή» και να τους εξισορροπήσεις.

Στις 7/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει ως τις 6/9. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, η διάθεσή σου γίνεται άκρως ερωτική, ενώ ευνοούνται τα ρομάντζα, οι ερωτικές περιπέτειες καθώς και η απόκτηση παιδιών (αν πραγματικά το θέλεις). Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου αυξάνονται. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ορισμένοι συνάδελφοί σου να σε προσεγγίσουν ερωτικά, πράγμα που μπορεί να μη σε αφήσει και τόσο αδιάφορο. Στις 2/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Για την ακρίβεια, απολαμβάνεις μια υγιή ερωτική σχέση, η οποία μοιάζει να χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της συντροφικότητας και της αρμονίας. Στις 28/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, όπου και παραμένει μέχρι τις 21/11. Έτσι, αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση, γίνεσαι χειριστικός προς το ταίρι σου, ενώ την ίδια στιγμή παρουσιάζεις μια ροπή σε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Ειδικότερα, το διάστημα 28/10-4/11 ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί ηδονής και σεξουαλικότητας. Μπορεί, μάλιστα, να αισθανθείς ότι ο παρτενέρ σου δυσκολεύεται να κατανοήσει (και κατ’ επέκταση να ικανοποιήσει) τις ερωτικές σου επιθυμίες.

Στις 21/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, έλκεσαι από διανοούμενους και κουλτουριάρηδες τύπους ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον άνθρωπό σου ή να γνωρίζεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ξένου (αν είσαι ελεύθερος). Τέλος, στις 15/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που δείχνει ότι τα επίπεδα της γοητείας σου εκτοξεύονται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνάψεις ερωτική σχέση με κάποιο πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον το οποίο κατέχει θέση εξουσίας. Προσπάθησε να είσαι διακριτικός και να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, ώστε να μην εμπλακεί το όνομά σου σε «ροζ σκάνδαλα».

http://astropedia.gr

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.