Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων προσθέτει νοσταλγικές νότες στην καθημερινότητά μας σήμερα. Τα συναισθήματα μας είναι έντονα κινητοποιημένα είτε γιατί κοιτάμε πίσω τον χρόνο που πέρασε και οτιδήποτε πήρε μαζί του είτε γιατί νιώθουμε μια έντονη λαχτάρα να ζήσουμε κάτι που θα μας συνεπάρει.

Η ευνοϊκή σχέση της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ουρανό σταματά γρήγορα αυτή την διαδικασία, προσανατολίζοντάς μας προς το μέλλον. Εκεί είναι η εξέλιξη μας όσο και αν ο φόβος του άγνωστου είναι παρών.

Κριός

Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να αποσυρθείς στα ιδιαίτερα σου αν το θελήσεις. Οι επιθυμίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν βάλεις στόχο και ενέργεια ωστόσο σήμερα μπορείς να λειτουργήσεις περισσότερο εσωτερικά. Η ματιά προς τα μέσα είναι πάντα ευεργετική, δημιουργική και απαραίτητη λίγο πριν βγεις ξανά στην αρένα. . .

Ταύρος

Οικείες συναντήσεις και συζητήσεις σήμερα ευνοούνται με άτομα τα οποία γνωρίζεις ή ακόμη και όχι απαραίτητα. Οι ιδέες και σκέψεις που μπορεί να ακούσεις σήμερα από άλλους μπορεί να σε γοητεύσουν και να αλλάξεις αντιλήψεις σχετικά με κάποιες πεποιθήσεις σου. Επικεντρώσου σε ότι σε βοηθά προς μια συμφωνία παρά το αντίθετο. Οι αμφιβολίες πρέπει να δουλευτούν ώστε να μπορέσεις τελικά να προωθήσεις σχέδια και όνειρα. . .

Δίδυμοι

Τα μάτια αλλά και η καρδιά πρέπει να είναι ανοιχτά σήμερα ώστε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να μπορέσεις να δεις τα πλεονεκτήματα μιας κατάστασης. Να είσαι υπομονετικός/ή και να κρατήσεις την αισιοδοξία σου ενεργή. Αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας ώστε να βρεις κάτι πολύτιμο μέσα από τις σημερινές σου σκέψεις και συναναστροφές. . .

Καρκίνος

Όλα είναι θέμα διάθεσης σήμερα και εσύ είσαι καλά ενημερωμένος/η. Μια αισιόδοξη κατεύθυνση, η όρεξη σου για θετική στάση, η πίστη σου σε κάτι καλύτερο είναι τα συστατικά της ημέρας για σένα ακόμη και εάν μικροπράγματα θα μπορούσαν να σε τσιγκλήσουν. Πάρε αυτό που σου δίνεται και προσπάθησε να βρεις τρόπο να το εκμεταλλευτείς. Είναι σίγουρο πως όταν υπάρχει η διάθεση θα βρεις και τον τρόπο. . .

Λέων

Η διατήρηση του ενθουσιασμού σου είναι σημαντική σήμερα ακόμη και αν υπάρχουν αποσπάσεις που τείνουν να δημιουργήσουν προκλήσεις. Παρόλο αυτά είναι σημαντικό να προγραμματίσεις εσύ τα πράγματα που σε αφορούν και να δώσεις εσύ τις κατευθύνσεις. Ακόμη και αν άλλοι προσπαθούν να επιβάλλουν άμεσα ή έμμεσα τις δικές τους προτεραιότητες, εσύ πρέπει να επανατοποθετηθείς αν πραγματικά είναι προτεραιότητες ή όχι και να δράσεις βάσει πραγματικών προτεραιοτήτων. . .

Παρθένος

Οι μεγάλες προσδοκίες μπορεί να σε απογοητεύσουν σήμερα ή να πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή σχετικά με αυτές. Είναι γεγονός πως είσαι το καταλληλότερο άτομο να δώσεις συμβουλές σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Αυτό που πρέπει να έχεις ωστόσο κατά νου είναι πως σήμερα δίνεις αυτό που σου ζητείται αλλά δεν πρέπει να περιμένεις πως θα σε ακούσουν ή θα σου επιστρέψουν την βοήθεια που τους έδωσες. Με αυτόν τον τρόπο η μέρα θα είναι πολύ παραγωγική και θα πάρεις ικανοποίηση. . .

Ζυγός

Φαινομενικά η μέρα σε βρίσκει σε αρμονία ωστόσο μέσα σου υπάρχει αναβρασμός. Μπορεί να μην είσαι σε θέση να επιλύσεις θέματα που έχουν μείνει ως εκκρεμότητες ή άλλα θέματα που προκύπτουν ξαφνικά ωστόσο αυτή η φάση, που για σένα είναι ενοχλητική, μπορεί να είναι πάρα πολύ δημιουργική. Ιδέες και σκέψεις αυτή την στιγμή γεννιούνται και δίνεται ευκαιρία στην φαντασία σου να ανθίσει. Κάθε πράγμα έχει δύο πλευρές. . .

Σκορπιός

Η πραγματική εξουσία έρχεται μέσα από την γνώση. Η αυτογνωσία σε βοηθά όχι μόνο να είσαι σε επαφή με το παρόν και σε επαφή με τα συναισθήματα σου αλλά μπορείς να αποκρυπτογραφήσεις και άλλα πράγματα τα οποία σε απασχολούν. Η αυτοεκτίμησή σου ενισχύεται και μπορείς να κατανοήσεις μεθόδους που θα σε βοηθήσουν στο έργο με το οποίο έχεις παθιαστεί αυτή την στιγμή. . .

Τοξότης

Ανακαλύπτοντας και ενισχύοντας τις δυνατότητές σου μπορείς να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Επανεξέτασε τα κίνητρα σου, δες ξανά τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις. Αναπροσάρμοσε τα σχέδια σου ακόμη και τους στόχους σου αν χρειαστεί. Ο σκοπός είναι να είσαι σε πλήρη επαφή με αυτό που θέλεις και τους λόγους που το θέλεις. . .

Αιγόκερως

Σήμερα η μέρα σε θέλει να κινείσαι με χαμηλότερους τόνους και ρυθμούς. Είτε αισθάνεσαι κούραση είτε εξωτερικοί λόγοι σε κρατούν σε απραξία προσπάθησε να επωφεληθείς της ευκαιρίας. Είναι αλήθεια πως υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία χρειάζονται ολοκλήρωση αλλά είναι καλύτερο να βάλεις προτεραιότητες και να ασχοληθείς με ότι μπορείς να ολοκληρώσεις με την απλούστερη μέθοδο. . .

Υδροχόος

Αμφιβολίες μπορεί να σε κρατήσουν πίσω κάτι που πρέπει να αποφύγεις. Ακόμη και αν δεν αισθάνεσαι 100% σίγουρος/η για κάτι είναι κυρίως μέσα στο μυαλό σου χωρίς ιδιαίτερη αντικειμενική υπόσταση. Μοιράσου τις σκέψεις και τις ιδέες σου με ανθρώπους που θα επιλέξεις για να αρχίσουν να παίρνουν μορφή και μην αφήσεις τους φόβους να αποφασίσουν για τις κινήσεις σου. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει να λειτουργείς σαν σφουγγάρι και ρουφάς την ενέργεια που βρίσκεται γύρω σου. Αυτός είναι ένας λόγος σήμερα να αποφύγεις αρνητικές καταστάσεις καθώς και ανθρώπους που έχουν συνήθως αρνητική επιρροή με κάποιον τρόπο πάνω σου. Πρόσφερε την βοήθεια σου όσο αφορά το πρακτικό κομμάτι της ημέρας και αφέσου μόνο σε ανθρώπους που αισθάνεσαι οικογένεια σου και παίρνεις φροντίδα από αυτούς

https://astroguide.gr/