Σύνοδος Ερμή-Δία, Καλές ιδέες και ευχάριστες ειδήσεις

Με πολλές ιδέες, όνειρα και επιθυμίες ξεκινά η καινούργια χρονιά για όλους μας. Πόσες φορές όμως, στο παρελθόν δεν είχαμε μεγάλες ιδέες τις οποίες, είτε γιατί δεν είχαμε το θάρρος να προχωρήσουμε, είτε, γιατί δεν ήταν πρακτικά εφαρμόσιμες τις αφήσαμε στην άκρη.

Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά, μιας και οι ιδέες ή οι σκέψεις μας μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, όχι με μαγικό τρόπο αλλά με συγκέντρωση, οργάνωση και πειθαρχία και την ανάλογη ώθηση θα καταφέρουμε να τις υλοποιήσουμε.

Σημαντικός σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω λίγες ώρες μετά την είσοδο της Νέας Χρονιάς στις 02/01/2020 , σε ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον στόχο, την οργάνωση, την πειθαρχία, την φιλοδοξία και την υλοποίηση.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ερμή με τον Δία οι καλές μας ιδέες μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε στον χώρο της εργασίας μας, να διευθετήσουμε μια Νομική ή γραφειοκρατική υπόθεση η οποία μας απασχολούσε καιρό, να συναντηθούμε με πρόσωπα τα οποία θα είναι η αφορμή για να κάνουμε αλλαγές στην καριέρα μας, να οργανώσουμε ένα επαγγελματικό ταξίδι, να πάρουμε την απόφαση να αλλάξουμε το μεταφορικό μας μέσο, και να έχουμε θετικά νέα και ευχάριστες ειδήσεις στις προσωπικές μας υποθέσεις.

Η όψη αυτή επηρεάζει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) τους Ταύρους και τους Παρθένους του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα την φετινή χρονιά αποτελεί για εσάς τους Κριούς η εξέλιξη της καριέρας σας. Γι’ αυτό τολμήστε να εκφράσετε τις ιδέες σας, συζητήστε τα μελλοντικά σας σχέδια και κυνηγήστε τα όνειρα σας. Και να είστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά θα το κάνετε σωστά αφού έχετε την γνώση, την εμπειρία και την πειθαρχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μελλοντικά σας βήματα σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Μια νέα ιδέα ή ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν θα μείνετε στην θεωρία αλλά θα γίνουν πράξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας από τους τομείς που θέλετε να αναπτυχθείτε ή να βελτιώσετε φέτος είναι τα οικονομικά σας. Μια νέα συνεργασία ή μια νέα οικονομική πρόταση μόλις υλοποιηθεί θα σας βοηθήσει να νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους περισσότερους από εσάς οι συνεργάτες σας αποτελούν στα μάτια σας μέλη της οικογένειας σας, γι’ αυτό και πολύ δύσκολα μπαίνετε στην διαδικασία να τους αλλάξετε. Η επιθυμία σας όμως να αναπτυχθείτε θα σας οδηγήσει να προχωρήσετε σε συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εκφράσετε την επιθυμία να μεγαλώσετε την οικογένεια σας με τον / την σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Τον ηγετικό σας ρόλο στο χώρο της δουλειάς θα αναδείξετε εσείς οι Λέοντες. Μια ιδέα σας ή ο τρόπος με τον οποία θα χειριστείτε μια ιδιαίτερα απαιτητική υπόθεση καθώς και ένα δύστροπο συνάδελφο θα είναι οι αφορμές για να δείξετε σε όλους ότι είστε γεννημένοι αρχηγοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Ένα φιλόδοξο σχέδιο σας μπορεί με λίγη προσπάθεια να πάρει σάρκα και οστά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει ο έρωτας της ζωής σας με τον οποίο θα αναπτυχθείτε και ως προσωπικότητα αλλά και ως οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ψάχνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Τα θετικά νέα είναι ότι αυτή τη φορά οι λύσεις που θα βρείτε θα είναι πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες, μιας και στο παρελθόν είχατε απογοητευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικά είναι τα νέα αυτό το χρονικό διάστημα για εσάς τους Σκορπιούς. Μια ιδέα σας αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα διαφημίσετε τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε στην αντικατάσταση του μεταφορικού σας μέσου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βασική σας επιθυμία είναι να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας και αυτό προσπαθείτε να το κάνετε σε όλους γνωστό με κάθε τρόπο. Έτσι αρκετοί από εσάς μπορείτε να προχωρήσετε σε μια συμφέρουσα συμφωνία μέσα από την οποία θα κερδίσετε αρκετά χρήματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να παρέχετε στους δικούς σας ανθρώπους την ασφάλεια που επιθυμείτε, ενώ άλλοι μπορεί να αυξήσετε την υπεραξία σας στο χώρο της εργασίας με αποτέλεσμα να γίνετε απαραίτητοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που σίγουρα δεν σας αρέσει είναι τα μεγάλα λόγια, γι’ αυτό και πριν δώσετε μια υπόσχεση θέλετε να είστε σίγουροι ότι μπορεί άμεσα να εφαρμοστεί. Έτσι μια μεγάλη ιδέα σας που αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη ή την προσωπική σας ζωή πριν την εκφράσετε θα την μελετήσετε με ιδιαίτερη προσοχή ώστε πολύ σύντομα να γίνει πράξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στη διαδικασία να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Για να είναι όμως επιτυχημένα, θα πρέπει αρχικά να φιλτράρετε τις ιδέες σας και να δείτε ποιες από αυτές έχουν τις προοπτικές να υλοποιηθούν, βρίσκοντας τους κατάλληλους ανθρώπους και προχωρώντας κάτω από μυστικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Σε νέους φιλικούς και κοινωνικούς κύκλους ετοιμάζεστε να μπείτε εσείς οι Ιχθύες. Το θετικό νέο είναι ότι με μια έξυπνη ιδέα σας και με την αποφασιστικότητα σας θα γίνετε άμεσα αποδεκτοί και θα ξεχωρίσετε. Αφήστε λοιπόν τους δισταγμούς και προχωρήστε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή