Ο Δίας κυβερνά τον Τοξότη δίνοντας την ώθηση για αλλαγή στάσης και φιλοσοφία ζωής τώρα με τον Άρη να περνά από αυτό το ζώδιο. Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου δεν υπάρχει κουμπί με δείκτη off, είναι όλα ανοιχτά με μια φωτιά λαίμαργη γεμάτη επιθυμίες. Μία φλόγα ικανή να αυτοτροφοδοτείται με ζωντάνια και να ορμά ακόμη και αν βλέπει κίνδυνο. Ειδικότερα εάν έχετε γενέθλιο Άρη στο ζώδιο της Φωτιάς, ήρθε η ώρα να δράσετε και να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά οποιαδήποτε πλανητική ενέργεια ως καύσιμη ύλη προς όφελος σας.

Κριός

Η θέση του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη σε βοηθά στην εξερεύνηση της συνείδησης αλλά και τον τυχοδιωκτισμό όταν λείπει η αίσθηση του σκοπού, του πάθους για κάτι μεγαλύτερο από εσένα και μένεις μόνο στην σφαίρα του εαυτού σου. Μέχρι τις 16/2 θα έχεις αισιοδοξία και ικανότητα να βλέπεις διαφορετικά όρια από αυτά που βλέπουν οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω σου. Τα πράγματα γίνονται περισσότερο φωτεινά στα μάτια σου και μπορείς να δεις δυνατότητες εκεί που χτες έβλεπες μόνο εμπόδια. . .

Ταύρος

Το πέρασμα του Άρη από τον Τοξότη σε βοηθά να ξεκινήσεις ταξίδια κυρίως εσωτερικά με σκοπό να εξερευνήσεις και να δουλέψεις με τις πεποιθήσεις σου. Τώρα δίνεται η ευκαιρία μέσα από την φαντασία να καλύψεις τα κενά και μέσα από την Φωτιά να αναγεννηθείς. Αυτή την στιγμή χρειάζεσαι ένα όραμα, να αγωνιστείς για κάτι μεγαλύτερο. Άνθρωποι, συναισθήματα, γνώση, πεποιθήσεις, είναι ο καιρός να γίνει ξεκαθάρισμα στην προσπάθεια σου να αναζητήσεις την Αλήθεια. Και για αυτή την διεργασία χρειάζεται να παραμείνεις ανοιχτός/ή γιατί οι απαντήσεις που ψάχνεις μπορεί να είναι οπουδήποτε. . .

Δίδυμοι

Τώρα με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να μην γίνεται απόλυτα κατανοητός/ή από άλλους. Το πνεύμα σου γίνεται περισσότερο ελεύθερο και νιώθεις την ανάγκη να νιώσεις ένα είδος έξαψης μέσα στις σχέσεις σου. Η αλήθεια και η ειλικρίνεια χρειάζεται να είναι αρωγοί της επόμενης περιόδου ακόμη και την στιγμή που σε απογοητεύει οτιδήποτε σου φράζει τον δρόμο ή είναι θαμπό. Είσαι έτοιμος/η για μεγάλες περιπέτειες και προσπάθησε να έχεις προσωπικό χρόνο και χώρο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. . .

Καρκίνος

Το στοιχείο της Φωτιάς για τον Άρη είναι η ένωση μεταξύ στόχου και μεθόδου. Όπως συμβαίνει σε όλα τα σημάδια Φωτιάς, ο Άρης μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί και ακόμη και οι δύσκολες συμπεριφορές του όπως ο θυμός ή η εκρηκτικότητα δεν καταστέλλονται και μπορούν να βρουν τα σωστά κανάλια αποσυμπίεσης. Αυτό θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό μέχρι τις 16/2 με τον Άρη στον Τοξότη και θα σε επηρεάζει κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σου ρουτίνα και εργασία. Αυτή την στιγμή τρόποι που θα σε οδηγήσουν σε περισσότερη ελευθερία στην καθημερινή σου ζωή είναι εφικτοί. . .

Λέων

Θυμάσαι την αίσθηση που είχες μικρός όταν έκανες κούνια; Την ώρα που έδινες ώθηση προς τα εμπρός ταλαντεύοντας τα πόδια μεταξύ τους; Αυτό κάνει αυτή η θέση του Άρη στον Τοξότη. Σε γεμίζει με φωτεινά χρώματα, μακριά από τα τετριμμένα και τα εμπόδια, δίνοντας το ενδεχόμενο της γονιμότητας σε οποιοδήποτε όραμα, ακόμη και αν φαντάζει υπερβολικό. Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου. . .

Παρθένος

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι 16/2 σου δίνει την δυνατότητα να ενεργείς κατά βούληση, με λιγότερους περιορισμούς ανακαλύπτοντας την παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Μέσω της περιέργειας που εκ φύσεως είναι κινητοποιημένη, αυτή την στιγμή μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα πράγματα και ταυτόχρονα να παίρνεις χαρά μέσα από τις ενέργειες σου. Ωστόσο η πιθανή απροσεξία και η έλλειψη σοβαρότητας μεγαλώνει το ρίσκο για πιθανούς κινδύνους. . .

Ζυγός

Ο Άρης στον Τοξότη σε επηρεάζει κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα. Η ανάγκη σου να χρησιμοποιήσεις το ταμπεραμέντο σου θα είναι έντονο και οποιαδήποτε επικοινωνιακή κατάσταση θα έχει ταυτόχρονα και ένα πειραματικό κομμάτι. Φιλικές συζητήσεις μέχρι τις 16/2 μπορεί να σου προσφέρουν την ευκαιρία να διασκεδάσεις και μεταξύ σοβαρού και αστείου να πειραματίζεσαι αναλόγως τις αντιδράσεις του άλλου. Είναι μια παραγωγική περίοδος αρκεί να την πάρεις στα σοβαρά και να παθιαστείς με αυτό που κάνεις. . .

Σκορπιός

Ο Άρης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει μέχρι τις 16/2 να κρατήσεις την αισιοδοξία σου σε υψηλά επίπεδα, να είσαι ανοιχτός/ή σε όλα γιατί γνωρίζεις πολύ καλά πως οποιαδήποτε ακαμψία από μέρους σου το μόνο που θα σου φέρει είναι να καταστείλεις την ευκαιρία για ένα μεγάλο ταξίδι μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά. Μπορεί οι αξίες και οι πεποιθήσεις σου να είναι οι οδηγοί σου ωστόσο αυτή την στιγμή σου δίνεται η ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις του γκρι εκτός το μαύρο και το άσπρο. . .

Τοξότης

Ο Άρης στο ζώδιο σου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου σε κρατάει ζωντανό/ή όταν βρίσκεσαι εν κινήσει. Το ρελαντί δεν είναι το στυλ σου γενικότερα ωστόσο αυτή την συγκεκριμένη περίοδο και να ήθελες δεν θα μπορούσες να είσαι. Μια φυσική ανησυχία είναι έκδηλη και μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο όταν μέσω της εξερεύνησης και της περιπέτειας πάρεις την έξαψη που ζητάς. Είναι μια περίοδος πολύ ευνοϊκή αρκεί το όραμα και η αισιοδοξία να συνδυαστούν με ρεαλιστικούς στόχους. . .

Αιγόκερως

Μην ξεχνάς πως οτιδήποτε είναι στη σφαίρα της φαντασίας κανείς δεν μπορεί να σου το πειράξει. Και αυτοί που το προσπαθούν είναι αυτοί που δεν μπορούν να “δουν” αυτό που βλέπεις εσύ. Και η “σπίθα” είναι η πρώτη ενέργεια, εκεί που σαν φλας θα εμφανιστεί κάτι το οποίο δημιουργεί ενδεχόμενα την ώρα της ώθησης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα συναισθήματα των άλλων. Εκείνη τη στιγμή να θυμάσαι πως ο κάθε ένας προσαρμόζει τους στόχους του ανάλογα την προσωπική του εγκόσμια πραγματικότητα, τις πεποιθήσεις του και τις κοινωνικές συμβάσεις. . .

Υδροχόος

Μέχρι τις 16/2 η θέση του Άρη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει κυρίως σε κοινωνικά θέματα και δραστηριότητες. Είναι μια περίοδος όπου νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου ή αρχίζεις εσύ την εξερεύνηση προς αυτή την κατεύθυνση στην προσπάθεια σου να διευρύνεις τον κύκλο σου. Είναι μια παραγωγική και ευχάριστη φάση ωστόσο δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να πείσεις τους άλλους για τα πιστεύω σου. Δίνεται η δυνατότητα μέσω συζητήσεων να τα εκφράσεις αλλά δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις ακόλουθους. . .

Ιχθύες

Οτιδήποτε αγγίζει τα ιδανικά σου αυτή την στιγμή μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου πολύ έντονα. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου με τον Άρη στον Τοξότη οι πράξεις σου τείνουν να κινούνται μόνο προς τα ιδανικά σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην θέσεις στόχους πολύ υψηλότερα από το όραμα σου. Όχι γιατί θα απογοητευτείς αλλά κυρίως επειδή ενδέχεται να σε κουράσει η διαδρομή και να τα παρατήσεις πριν φτάσεις στο τέλος

https://astroguide.gr/