Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης στον Ταύρο με τους Δία/ Ερμή/ Ήλιο/ Κρόνο /Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δείχνει πως τα θετικά συναισθήματα συμβάλουν και θετικά στις ζωές μας. Πως μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις συνδυάζοντας την καρδιά με τον νου. Πως μπορούμε να είμαστε γενναιόδωροι και να απολαμβάνουμε την διαδρομή προς τους στόχους μας. Πως μπορούμε να αφεθούμε στην ροή.

Κριός

Σήμερα μπορείς να είσαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι. Η αξία βρίσκεται σε πολύ μικρά πράγματα και μπορείς να δείξεις την εκτίμηση που τους έχεις μέσα από μικρές χειρονομίες που όμως έχουν μεγάλη ποσότητα αγάπης και φροντίδας. Η σημερινή μέρα σε σπρώχνει προς τα εκεί που δείχνει η καρδιά σου. Άκουσε την. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα σου δίνει το σθένος να μπορέσεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να μπορέσεις να την συνδυάσεις με όλα εκείνα που επιθυμείς. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να είσαι ανοιχτός στις εμπνεύσεις και σε επαφή με τα συναισθήματα σου. Οτιδήποτε θελήσεις, τώρα μπορείς να βρεις τον τρόπο να το αποκτήσεις. . .

Δίδυμοι

Αυτή την στιγμή σου δίνεται η ευκαιρία μέσα από απλά πράγματα να κατανοήσεις τι είναι αυτό που σε κρατά πίσω σε σχέση με μια επιθυμία σου. Είναι ιδανική στιγμή γιατί η επιρροή είναι πολύ θετική, οπότε οποιαδήποτε αίσθηση έρθει σήμερα, θα έρθει ομαλά. Δώσε σημασία στις λεπτομέρειες εκείνες που λες “όχι” ή ο φόβος κινητοποιείται. Εκεί βρίσκεται το κλειδί για να ξεκλειδώσεις την πόρτα. . .

Καρκίνος

Σήμερα κοινωνικές συναναστροφές μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου γιαυτό καλό είναι να μην αρνηθείς προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν. Εκμεταλλεύσου οποιαδήποτε ευκαιρία προκύψει σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι σίγουρο πως θα ευνοηθείς ακόμη και από εκεί που δεν το περιμένεις. . .

Λέων

Είναι σημαντική μέρα για σένα η σημερινή γιατί μπορεί είτε μέσω σκέψεων είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων να συντονιστείς με ενέργειες που θα σε βοηθήσουν κυρίως σε θέματα εργασίας ή σε θέματα σκοπού. Πράγματα που θέλεις να κάνεις τώρα μπορούν να βρουν τον δρόμο τους ή/και να πάρεις χαρά από μια επίτευξη. . .

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι πολύ βοηθητική για σένα σε οτιδήποτε αποφασίσεις να κάνεις. Έχεις την απαιτούμενη ενέργεια να προβείς σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις και να φέρεις ορατά αποτελέσματα. Άδραξε την ημέρα και οργάνωσε την με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνεις σημαντικά πράγματα. . .

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να εστιάσεις σε βαθύτερα θέματα και να πας πιο βαθιά σε κάτι που σε απασχολεί ή σε αγχώνει. Μπορείς να βρεις τους λόγους και τις λύσεις επίσης. Έχεις την δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με οτιδήποτε σε φοβίζει ή σου δημιουργεί αναστολές και να το ξεπεράσεις. Είναι ευνοϊκή μέρα κυρίως για εσωτερική εργασία που όμως χρειάζεται να γίνει ώστε να προχωρήσεις χωρίς περιττά βάρη. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου φωτίζει βαθύτερες ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με την ανάγκη σου για ασφάλεια. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι πολύ βοηθητικό ώστε να εστιάσεις σε πράγματα και καταστάσεις τις οποίες είσαι έτοιμος/η να αλλάξεις ή με κάποιον τρόπο να έλξεις στην ζωή σου. Ακόμη και σε νοητικό επίπεδο άρχισε να κάνεις αυτές τις αλλαγές και αφέσου στις εμπνεύσεις σου. . .

Τοξότης

Μια κατάσταση φαίνεται να προχωράει σήμερα. Είτε γιατί είχε μπλοκάρει για κάποιον λόγο είτε γιατί δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα, σήμερα ανοίγει ο δρόμος και είσαι έτοιμος/η να την προχωρήσεις. Η κατανόηση και η αλληλοβοήθεια θα είναι μέρος αυτής της εργασίας και θα πάρεις ικανοποίηση. . .

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να χαρείς και να πάρεις ικανοποίηση μέσα από δημιουργικές διεξόδους. Ακόμη και αν υπάρχει φόρτο εργασίας διανύεις μια περίοδο πολύ δημιουργική και το νιώθεις πως είναι έτσι. Τώρα έχεις όχι μόνο την απαιτούμενη ενέργεια αλλά και την τύχη με το μέρος σου να φέρεις στην ζωή σου οτιδήποτε θελήσεις. . .

Υδροχόος

Η ιδιωτική σου ζωή και το σπίτι σου είναι ο χώρος που μπορείς να ασχοληθείς σήμερα και να φέρεις εις πέρας κάτι που θέλεις. Είτε αφορά μια απλή αλλαγή διακόσμησης, είτε ένα όμορφο δείπνο, είτε αφορά την αγκαλιά του ανθρώπου που μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, σήμερα μπορείς να πάρεις την φροντίδα και να νιώσεις ασφάλεια. . .

Ιχθύες

Η διαίσθηση σου σήμερα είναι ενεργή και μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου όπως επιθυμήσεις. Χρησιμοποίησε κάθε είδους επικοινωνία για να περάσεις τα μηνύματα σου. Είναι σίγουρο πως σήμερα η φωνή σου μπορεί να ακουστεί δυνατότερη από μια άλλη στιγμή στο παρελθόν. Εκμεταλλεύσου και έλα κοντά με ανθρώπους που έχεις απομακρυνθεί, αν αυτό είναι που επιθυμείς

https://astroguide.gr