facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Τρίτης 07/01

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η Σελήνη στους Διδύμους μας γεμίζει ενέργεια και το μυαλό μας τρέχει προς διάφορες κατευθύνσεις. Η στιγμή είναι κατάλληλη να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματα μας και να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που χρειάζεται να αλλάξουμε, να διορθώσουμε, να κάνουμε ώστε να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που επιθυμούμε. Ωστόσο η σχέση της με τον Άρη που βρίσκεται απέναντι της δημιουργεί προκλήσεις και την στιγμή που εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στα θέματα μας, μπορείς κάποιος ή κάτι να μας αποσυντονίσει συνειδητά ή ασυνείδητα.

Κριός

Σήμερα η επικοινωνία δεν φαίνεται να είναι μια εύκολη υπόθεση αν δεν προσέξεις τις παρορμητικές σου αντιδράσεις και αφεθείς στις προκλήσεις που μπορεί να φέρει η μέρα. Κράτησε την αισιοδοξία σου ψηλά ωστόσο το μήνυμα που θα μεταφέρεις πρέπει να γίνει με τακτ και διπλωματία. Οποιαδήποτε αδέξια κίνηση από μέρους σου μπορεί να φέρει αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ελπίζεις. . .

Ταύρος

Η Σελήνη με τον Άρη σήμερα δημιουργούν σχετικές προκλήσεις σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σου αξίες. Σχέσεις με συγγενικά σου πρόσωπα καλό θα ήταν να αποφευχθούν ή να είσαι πολύ προσεκτικός/ή και να μετριάσεις παρορμητικές κινήσεις εκεί που βλέπεις πως δεν οδηγεί πουθενά. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να κινητοποιηθεί ή προσπαθείς να βρεις έξυπνους τρόπους να φέρεις στην ζωή σου την οικονομική ευημερία. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σου σε γεμίζει ενέργεια και με τον Άρη απέναντι σου ακόμη πιο έντονη. Το θάρρος σου είναι αξιοσημείωτο και νιώθεις πως μπορείς να κινήσεις και βουνά με την ευελιξία και τις διπλωματικές σου ικανότητες. Είναι αλήθεια, ωστόσο πρέπει να είσαι αληθινός/ή και να δείξεις τον απαιτούμενο σεβασμό στον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου διαφορετικά μπορεί να έρθει η ρήξη. . .

Καρκίνος

Σήμερα ψυχικές σου φορτίσεις μπορεί να κινητοποιηθούν και να μεταφέρεις την ένταση αυτή και στο πρόγραμμα της ημέρας σου. Είτε αφορά την εργασία σου είτε ένα προσωπικό σου θέμα, σήμερα θέλει προσοχή σε ότι κάνεις. Προσπάθησε να ασχοληθείς με πράγματα που δεν έχουν κουραστική εργασία γιατί η διάσπαση μπορεί να λάβει χώρα. Ασχολήσου με όσο πιο χαλαρά πράγματα γίνεται και άφησε τα πιο σημαντικά για μια άλλη μέρα. . .

Λέων

Η Σελήνη με τον Άρη δημιουργούν προκλήσεις σήμερα και η ανταπόκριση σε αυτές θα είναι μια δύσκολη υπόθεση αν δεν διαθέτεις το απαραίτητο χιούμορ. Η ευελιξία σου είναι το κλειδί της ημέρας σε ότι και αν προκύψει. Είτε αφορά ένα επαγγελματικό θέμα είτε στις συναναστροφές σου με φίλους, συναδέλφους και ομάδες καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός/ή. Αν κάτι σε βρίσκει αντίθετο/η με ηρεμία, διπλωματία και σύνεση μπορείς να πεις την άποψη σου. . .

Παρθένος

Η έμπνευση είναι παρούσα σήμερα ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την καριέρα σου. Μπορείς να σκεφτείς ή/και να συζητήσεις πράγματα που αφορούν αυτόν τον τομέα και να οδηγηθείς σε νέες ιδέες και λύσεις. Ωστόσο η μέρα έχει έντονες προκλήσεις και χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις έξυπνα το ταλέντο της ευελιξία σου. Εκεί που βρίσκεις τοίχο και εμπόδια καλύτερα να μην επιμείνεις σήμερα. Το φέρνεις πάλι ως θέμα μια άλλη στιγμή. . .

Ζυγός

Η προσπάθεια σου σήμερα να ενώσεις τα αντίθετα θα είναι μια δύσκολη υπόθεση και χρειάζεται να έχεις υπομονή και ευελιξία. Οι προκλήσεις θα είναι έντονες αν προσπαθήσεις να επιμείνεις παραπάνω από όσο πρέπει σε κάτι που θέλεις. Όσο και αν η θέληση σου είναι ισχυρή, η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη είναι ακόμη πιο δυνατή. Μην τεντωθείς στα άκρα όπου βρίσκεις εμπόδια. Μόνο μέσω της διπλωματικού σου ταλέντου μπορείς να προχωρήσεις σήμερα. . .

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα φέρνει προκλήσεις σε οτιδήποτε θελήσεις να κάνεις χωρίς να έχεις κατά νου την διπλωματική οδό. Η ευελιξία θα είναι ο αρωγός της ημέρας ακόμη και εκεί που δεν το νιώθεις πως είναι απαραίτητο. Ναι, η αλήθεια θα λεχθεί αλλά με τρόπο τέτοιο ώστε να μην προσβάλει και να μην φέρει σε δύσκολη θέση άλλους ανθρώπους. Αν έχεις αυτό κατά νου, μπορείς να προχωρήσεις το πρόγραμμα σου άφοβα. . .

Τοξότης

Με τον Άρη στο ζώδιο σου το σθένος και η ενέργεια που έχεις αυτή την περίοδο θα είναι εντυπωσιακή. Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/ή γιατί ενδέχεται προκλήσεις να σε κάνουν να αμφιταλαντευτείς ή να νιώσεις πως δεν είσαι σίγουρος/η για μια πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις. Σήμερα μην είσαι σίγουρος/η για το τίποτα. Αν δεν κατανοείς απόλυτα τι σου λέει ο άλλος καλό θα ήταν να ρωτήσεις πριν βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Γενικότερα 3 μετράς και 1 κόβεις. . .

Αιγόκερως

Διανύεις μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σου ωστόσο σήμερα χρειάζεται λίγο προσοχή. Αυτό που χτες ήταν σίγουρο σήμερα μπορεί να γεννά ερωτηματικά ή να νιώθεις εσύ περισσότερο ευάλωτος/η για κάτι που μέχρι χτες ήσουν σίγουρος/η για τις αποφάσεις σου. Ότι και αν κινητοποιείται στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου η αμφιταλάντευση σήμερα μπορεί να σε πάει ένα βήμα πίσω. Πιθανά να μην είναι τίποτα, ωστόσο δώσε του την πρέπουσα σημασία. Σήμερα χαλαρώνεις τους τόνους σε όλα τα επίπεδα. . .

Υδροχόος

Προκλήσεις έχει η σημερινή μέρα και παρόλο που δεν φεύγεις εύκολα από τον στόχο σου σήμερα ενδέχεται να υπάρξει κάποιο είδος απόσπασης. Η φαντασία σου είναι ιδιαίτερη ενεργή όπως επίσης έχεις την απαραίτητη ευελιξία να ελιχθείς αν κάτι σε βγάλει από τον πρόγραμμα σου σήμερα. Η υπομονή είναι αρετή για ότι κάνεις. . .

Ιχθύες

Σήμερα άνθρωποι και καταστάσεις μπορεί να σε προκαλέσουν. Είναι αλήθεια πως έχεις τον δικό σου τρόπο να ελίσσεσαι σαν το ψαράκι ωστόσο καλό θα ήταν και από μέρους σου να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός/ή και να μην κολυμπήσεις σε βαθιά νερά σήμερα. Στον αφρό και σε ασφαλές μέρος.

https://astroguide.gr

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.