Θολές οι γραμμές σήμερα μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου ειδικά εάν οι υποχρεώσεις τρέχουν και υπάρχουν στενά χρονοδιαγράμματα, με την σχέση του Ερμή με τον Ποσειδώνα και της Αφροδίτης με τον Δία. Ωστόσο η Σελήνη στους Διδύμους μας δίνει την απαραίτητη ευελιξία ώστε να μπορέσουμε εντέλει να προλάβουμε έστω τα σημαντικά ή να ακολουθήσουμε εναλλακτικούς δρόμους.

Κριός

Η σαφήνεια σε ότι κάνεις και με ότι και αν ασχοληθείς είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. Δεν είναι πολύ ενθαρρυντική η μέρα αν θελήσεις να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία σε θέλουν προσηλωμένο/η, ωστόσο σήμερα η διαίσθηση σου έχει το πλεονέκτημα και μπορείς να αντιληφθείς πράγματα πριν αυτά συμβούν. Πάρε τον χρόνο σου για οτιδήποτε κάνεις. . .

Ταύρος

Σήμερα προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου πριν προχωρήσεις στο πρόγραμμα σου. Τα πρακτικά βήματα είναι εκείνα που αναζητάς εκ φύσεως και σήμερα είσαι σε θέση να καταλάβεις αν είσαι στην σωστή κατεύθυνση ή όχι. Όταν χρειαστεί κατά την διάρκεια της ημέρας, κάνε μια παύση, ώστε να μπορέσεις να έχεις την εικόνα του δάσους και όχι μόνο του δέντρου μπροστά σου. . .

Δίδυμοι

Οι σκέψεις σου σήμερα και οι συναναστροφές σου χρειάζονται να είναι πλαισιωμένες. Είναι αλήθεια πως η Σελήνη στο ζώδιο σου σε βοηθά σε περίπτωση που χρειάζεται να ελιχθείς ωστόσο το σημαντικό σήμερα είναι να συμφωνεί ο νους με την καρδιά για αυτό που πρόκειται να κάνεις ή σκέφτεσαι να κάνεις. Επίσης για να ακούσει ο άλλος την γνώμη σου πρέπει πρώτα εσύ να είσαι το φωτεινό παράδειγμα. . .

Καρκίνος

Η αίσθηση του θαυμασμού είναι έντονη αλλά και πολύ σημαντική σήμερα. Μπορείς να περιπλανηθείς όπου θελήσεις αρκεί να σε ταξιδέψει σε μακρινά μέρη ή εκεί που μπορείς να συναντήσεις και να έρθεις σε επαφή με την φαντασία και την έμπνευση. Αντικειμενικά, ακόμη και ένα ταξίδι θα ήταν πολύ ευεργετικό για σένα αυτή την στιγμή. Αν μπορείς, να το προγραμματίσεις. . .

Λέων

Μην προσπαθήσεις να είσαι παντού ή να κάνεις όλη την δουλειά μόνος/η σου. Η δημιουργικότητα σήμερα έρχεται μόνο μέσω της συνεργασίας αλλά χρειάζεται να κάνεις σωστή επιλογή ανάλογα το τι αποτέλεσμα θέλεις να φέρεις. Η δυσαρμονία θα χαλάσει όλη την συνεργασία και θα θεωρήσεις πως φταις εσύ ενώ φταίει η μη ευνοϊκή ροή των συμμετεχόντων. Σήμερα χρειάζεται όλοι να γνωρίζουν τον “σκοπό του τραγουδιού”. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να γοητεύσεις του πάντες γύρω σου. Οι συνομιλητές σου θα σε απολαύσουν και θα τους κινητοποιήσεις την επιθυμία να μπουν και εκείνοι σε μια δημιουργική κίνηση και να είναι αποτελεσματικοί σε αυτό που θέλουν. Ακόμη και εάν σε κάποιους δεν γίνεις απόλυτα κατανοητός/η μπορείς με υπομονή και επιμονή να τους μάθεις όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν, με την σειρά τους, στο δικό τους έργο. . .

Ζυγός

Σήμερα η περιέργεια σου είναι έντονη καθώς και η θέληση σου να πειραματιστείς με νέες και ίσως τολμηρές ιδέες. Η εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου είναι η κινητήριος σου δύναμη και σήμερα θα είναι αισθητή με κάποιον τρόπο. Ωστόσο προσπάθησε να εστιάσεις στις λεπτομέρειες. Εκείνες τις λεπτομέρειες που συνήθως τις προσπερνάμε γιατί είμαστε σίγουροι πως τις κατέχουμε. Εκεί πηγάζει η σιγουριά και η πραγματική σου ικανότητα. Επικεντρώσου και βεβαιώσου πως είναι όλα ακριβώς όπως τα βλέπεις. . .

Σκορπιός

Η ελπίδα και η ματιά σε μια συνεχόμενη ανοδική πορεία είναι τα κλειδιά της ημέρας για σένα σήμερα. Οποιαδήποτε δραστηριότητα και αν έχεις σήμερα ή συνομιλία με άλλους ανθρώπους αυτό είναι που χρειάζεται να έχεις κατά νου ώστε να πετύχεις. Οι λέξεις έχουν δύναμη σήμερα και μπορείς με ξεκάθαρο τρόπο να ενθαρρύνεις αντί να ασκήσεις κριτική, να εμπνεύσεις τον άλλον και να ανυψώσεις την θέληση του αντί να τον βυθίσεις με αυτά που θα του πεις. It’s up to you. . .

Τοξότης

Σήμερα μπορείς και καλό θα ήταν να ασχοληθείς με βαθύτερα προσωπικά σου θέματα ή/και να ξεκουραστείς. Το μυαλό σου χρειάζεται ένα είδος αποσυμπίεσης γιαυτό λίγη ξεκούραση θα ήταν πολύ ευεργετική αν αυτό είναι εφικτό. Ακόμη και εάν το πρόγραμμα σου δεν το επιτρέπει, τουλάχιστον προσπάθησε να μην επενδύσεις σε κάτι που θα σου πάρει πολύ ενέργεια ή ζήτησε την βοήθεια συνεργατών ή/και φίλων για να ολοκληρώσετε μαζί αυτό που επείγει. . .

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να δωρίσεις τις γνώσεις σου και να μάθεις και εσύ πολλά πράγματα μέσω αυτής της διαδικασίας. Σήμερα δεν υπάρχει αυτός που δρα και αυτός που αποδέχεται. Εσύ και οι συνεργάτες σου είστε προς την ίδια κατεύθυνση, κατά την διάρκεια της οποίας μαθαίνεται, ακόμη και το πολύ απλό, να συνυπάρχετε. Άκουσε προσεκτικά τα σχόλια που λαμβάνεις και μπορείς με αυτόν τον τρόπο να επεξεργαστείς το μήνυμα σου. Η εξερεύνηση και η εκπαίδευση είναι τα κλειδιά της ημέρας για σένα. . .

Υδροχόος

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να δουλέψεις περισσότερο παρασκηνιακά παρά να είσαι στο κέντρο της σκηνής. Το μυαλό σου φαίνεται να είναι αλλού και η επαναφορά στο εδώ και τώρα είναι μια δύσκολη υπόθεση σήμερα. Προσοχή στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα στις σπατάλες. Η τάση να χάσεις χρήματα είναι έντονη σήμερα. Πάρε τον χρόνο σου και ξεκουράσου όποτε μπορείς. . .

Ιχθύες

Σήμερα σημασία δεν έχει τόσο το τι λες αλλά πως το λες. Η συμπόνια και η θαλπωρή είναι τα κλειδιά της ημέρας για σένα σήμερα και μπορείς με την στήριξη σου να ενθαρρύνεις τους άλλους να δουν την ζωή με διαφορετική ματιά. Η διαίσθηση σου είναι ενεργή και είσαι σε επαφή με τα συναισθήματα σου. Αξιοποίησε την σημερινή θετική ενέργεια και δώσε στον άλλον την βοήθεια που χρειάζεται

https://astroguide.gr/