Η Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο μας φέρνει σε επαφή με τις προσωπικές μας ανάγκες και μας βοηθά να βρούμε τους τρόπους που θα λάβουμε συναισθηματική τροφή στην ζωή μας. Εσωτερικές διεργασίες κινητοποιούνται και η διαίσθηση είναι πολύ δυνατή σε ότι θέλουμε να κάνουμε. Καλό θα ήταν να την ακούσουμε.

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα σε σπρώχνει να προσπαθήσεις να βρεις ισορροπία μεταξύ των συναισθηματικών σου αναγκών και τις επιθυμίες σου που έχουν κέντρο το εξωτερικό περιβάλλον. Δεν βγαίνει τίποτα προσπαθώντας να αποφύγεις καταστάσεις ή ανθρώπους σήμερα. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και κυρίως συνδέσου με την καρδιά περισσότερο από ότι με αυτό που σου λένε οι σκέψεις σου. . .

Ταύρος

Το μυαλό σου τρέχει προς διάφορες κατευθύνσεις κινητοποιώντας διαφορετικά συναισθήματα. Η αμφιθυμία είναι έντονη λίγο πριν την αυριανή έκλειψη και χρειάζεται να προσπαθήσεις να είσαι χαλαρός/ή σήμερα. Η επιμονή σε μια ιδέα ή σκέψη δεν θα είναι βοηθητική στην καλή λειτουργία της ροής της ενέργειας. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η σήμερα. . .

Δίδυμοι

Προσπαθείς να καταλάβεις τι από αυτά που νιώθεις έχουν ρεαλιστική βάση και μπορείς να αξιοποιήσεις. Οικονομικά ζητήματα σχετίζονται με την ευημερία σου ή οι επιθυμίες σου είναι πολλές και κινητοποιημένες αυτή την στιγμή. Είναι σίγουρο πως θα βρεις την λύση, ωστόσο δώσε χώρο και χώρο στις εξελίξεις. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε βοηθά να βρίσκεσαι στο εδώ και τώρα και να αισθάνεσαι πιο δυνατός/ή ή περισσότερο προετοιμασμένος/η για όσα λαμβάνουν χώρα στην ζωή σου. Το πλαίσιο και τα όρια είναι ένα θέμα σήμερα και ανεξάρτητα τι σου ζητείται από το εξωτερικό περιβάλλον να κάνεις, εσύ πρέπει να είσαι συνεχώς συνδεδεμένος/η και με τις δικές σου προσωπικές ανάγκες. . .

Λέων

Σήμερα είναι μια μέρα ενδοσκόπησης γιαυτό καλό θα ήταν να μην προσανατολίζεται προς εξωτερικούς δύσκολους στόχους. Πράγματα και καταστάσεις χρειάζονται ανάλυση και σκέψη ώστε να μπορέσεις μετά να προχωρήσεις χωρίς περιττά βάρη. Δεν είναι σίγουρο αν τα βάρη έχουν τοποθετηθεί από τους άλλους ή τα έχεις βάλει εσύ ο ίδιος στους ώμους σου. Σήμερα και αύριο θα βοηθηθείς και θα κατανοήσεις πολλά πράγματα που αυτή την στιγμή σου είναι θολά. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου και να συνδεθείς με ανθρώπους, ομάδες και ομοϊδεάτες. Αν πάλι η επιθυμία σου είναι να μείνεις περισσότερο με τον εαυτό σου, είναι μια πολύ καλή στιγμή να συνδεθείς με τις επιθυμίες σου κυρίως τις συναισθηματικές. Να βρεις τους τρόπους που στο σήμερα μπορείς να τραφείς συναισθηματικά, ανεξάρτητα το κοινωνικό στάτους και τις επιτεύξεις. . .

Ζυγός

Οι δικές σου προσωπικές ανάγκες που θα σε ικανοποιήσουν σε βαθύτερο επίπεδο μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα. Η ικανοποίηση έρχεται μόνο μέσω επιτεύξεων αλλά το κυριότερο είναι πως νιώθεις ικανός/ή και χρήσιμος/η. Προσπάθησε να παραμείνεις στο δρόμο που ανοίγεις εσύ ανεξάρτητα αν οι άλλοι σε ακολουθούν ή σε συντροφεύουν σε αυτή την πορεία. Η προσωπική σου ανάπτυξη και η συναισθηματική τροφή που λαμβάνεις θα είναι προσωπική. . .

Σκορπιός

Μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου σήμερα σε ανθρώπους που έχεις κοντά σου και σε νοιάζονται. Ωστόσο θα πρέπει να γίνει με τέτοιον τρόπο ώστε να μην νιώσει ο άλλος πως ευθύνεται για την απουσία τους. Επίσης ένα ταξίδι θα μπορούσε να είναι πραγματικά η λύση και θα μπορούσες να πάρεις την συναισθηματική τροφή που ζητάς. Ή να βρεθείς σε ένα μέρος οικείο με μια μεγάλη αγκαλιά να σε περιμένει. . .

Τοξότης

Βαθύτερες σκέψεις κινητοποιούν έντονα συναισθήματα τα οποία μπορεί να σου δημιουργούν είτε δυσαρέσκεια είτε την επιθυμία να προχωρήσεις προς την επίλυση θεμάτων στην ζωή σου. Η επείγουσα ανάγκη για εκκαθάριση είναι έντονη κυρίως σε ψυχικό επίπεδο και θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη απέναντι σου και λίγο πριν την έκλειψη σε φέρνει αντιμέτωπο/η με θέματα που προσπαθείς να κρύψεις κυρίως από τον εαυτό σου. Η σαφήνεια και η καθαρότητα έρχεται μετά από αυτή την διαδικασία όταν είσαι αληθινός με τις πραγματικές σου επιθυμίες. Οτιδήποτε δεν λειτουργεί στο σήμερα καλό θα ήταν να το αφήσεις στην άκρη. Πορεύσου μόνο με ότι υπόσχεται την επιτυχία που θέλεις. . .

Υδροχόος

Η καθημερινότητα σου σε απασχολεί και σου παίρνει αρκετή ενέργεια. Αυτό που θέλεις να νιώσεις παραπάνω σχετίζεται με τις δικές σου εσωτερικές ανάγκες και η Σελήνη στον Καρκίνο σε βάζει στην διαδικασία να σκεφτείς τι είναι αυτό που μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις ώστε να τρέφεσαι και συναισθηματικά μέσα από αυτήν. . .

Ιχθύες

Η έμπνευση είναι παρούσα σήμερα και μπορείς να την εκμεταλλευτείς. Η ικανοποίηση έρχεται μέσα από δημιουργικές διεξόδους και μπορείς να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε θελήσεις για να πάρεις την συναισθηματική τροφή που χρειάζεσαι. Επίσης επαφή με παιδιά και νεότερα άτομα θα είναι πολύ ευχάριστη για σένα σήμερα αν προκύψουν

https://astroguide.gr/