Η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο γίνεται ακόμη πιο σημαντική λόγω της ταυτόχρονης έκλειψης. Ο Ήλιος με τον Ερμή στον Αιγόκερω απέναντι βοηθούν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα και προσθέτουν σταθερότητα στην σκέψη μας σε αντίθεση με την Σελήνη στον Καρκίνο που μας σπρώχνει όλο και πιο πολύ να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματα μας. Το αποτέλεσμα είναι πως μπορεί να προκληθεί θυμός αν δεν μπορέσουμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο και ταυτόχρονα γίνεται πρόκληση ο συνδυασμός τους. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφεθούμε στην ροή αλλά με συνειδητότητα.

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα σε έναν πολύ προσωπικό σου τομέα. Οι προτεραιότητες όσο αφορά την ιδιωτική σου ζωή και το σπίτι σου δείχνουν να είναι σημαντικές και η ανάγκη να νιώσεις εσωτερική ασφάλεια σε αυτόν τον τομέα επείγει. Προσπάθησε να αποκαταστήσεις τις καταστάσεις τις οποίες οι εντάσεις τον τελευταίο καιρό σε έχουν αποσυντονίσει και εστίασε στο τι πρέπει να αλλάξεις ή διορθώσεις ώστε να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος/η ίδια μια πιο αρμονική ατμόσφαιρα γύρω σου. . .

Ταύρος

Η κίνηση προς μια κατεύθυνση είναι το μότο της Σελήνης για σένα. Είτε πας προς μια κατεύθυνση είτε προς μια άλλη η στασιμότητα και η ακινησία δεν μπορεί πια να σε καθηλώνει στο ίδιο σημείο. Οι ικανότητες σου είναι θαυμαστές αλλά πιθανά θα πρέπει να κινηθείς για να τις δεις και εσύ ο ίδιος/η ίδια. Βάλε όλο σου το πείσμα και άνοιξε τον βηματισμό σου ανεξάρτητα αν άλλοι σου αποσπούν μεγάλο μέρος της προσοχής σου. . .

Δίδυμοι

Η ευημερία που ψάχνεις μπορεί να έχει υλική υπόσταση αλλά ξεκινά από την ψυχική σου διάθεση ώστε να πραγματοποιηθεί. Η σημερινή έκλειψη στον Καρκίνο σε βοηθά να συνδεθείς και να βρεις τρόπους να ανεβάσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτό-αξία μέσω της υλικής επιτυχίας. Ο σκοπός δεν είναι να κερδίσεις τα προς το ζην αλλά να μπορέσεις να είσαι άνετος/η οικονομικά έτσι ώστε να νιώσεις ταυτόχρονα την αξία της δουλειά σου και των κόπων σου. . .

Καρκίνος

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαπραγματευτείς ανάμεσα στα θέλω τα δικά σου και των άλλων εφόσον έχεις βάλει ενήλικα όρια και πλαίσιο. Ωστόσο η έκλειψη στο ζώδιο σου σε παροτρύνει να είσαι γενναιόδωρος/η με τους ανθρώπους που αγαπάς και συνεργάζεσαι και να προσπαθείς ενήλικα προς μια κοινή πορεία. Το ρίσκο να αποφορτιστείς ψυχικά πάνω στους άλλους είναι μεγάλο αυτές τις ημέρες και καλό θα ήταν να το έχεις κατά νου ώστε να το αποφύγεις. . .

Λέων

Γνωρίζεις καλά πως ο μόνος τρόπος για να έρθει η συνειδητότητα είναι μέσω του πόνου. Είναι αλήθεια, αλλά μην φορτώνεσαι έξτρα βάρος από αυτό που μπορείς ή αυτό που χρειάζεσαι για να συνειδητοποιηθείς. Πιθανότατα παλεύεις με τις σκέψεις σου και τον τρόπο που θα τις συνδυάσεις με την καρδιά σου. Η προσαρμοστικότητα είναι το μότο της έκλειψης για σένα και χρειάζεται να είσαι στο εδώ και τώρα έτσι ώστε να καταφέρεις να ενσωματώσεις τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στην ζωή σου. . .

Παρθένος

Η αξιοπιστία, η πειθαρχία και η εργατικότητά σου είναι τα στοιχεία που μπορούν τώρα με την έκλειψη στον Καρκίνο να σε βοηθήσουν να εστιάσεις σε δημιουργικές συνεργασίες. Η ομαδική δουλειά και η ένωση με άλλους ανθρώπους και ομοϊδεάτες μπορεί να σε κάνει να πετύχεις περισσότερα από όσα έχεις αυτή την στιγμή. Η ενέργεια εστιάζεται στην συνεργασία και την επικοινωνία που φέρνουν νέες δυνατότητες στην ζωή και την κοινωνική σου άνοδο. . .

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε βοηθά με υπερηφάνεια και ανάληψη των δικών σου ευθυνών να κερδίσει τον σεβασμό και να διεκδικήσεις τον χώρο και τα εύσημα που δικαιούσαι. Οι προοπτικές είναι φωτεινές ωστόσο χρειάζεται να βοηθήσεις και εσύ με τον τρόπο σου. Το κυριότερο που πρέπει να φροντίσεις είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Να έρθεις σε επαφή με το σώμα σου και να νιώσεις άνετα ότι και αν σημαίνει αυτό για σένα προσωπικά. . .

Σκορπιός

Η έκλειψη της Σελήνης στον Καρκίνο σε σπρώχνει να ανακαλύψεις νέες προοπτικές. Η βαθιά σαφήνεια και η προθυμία να βγεις έξω από τα τετριμμένα παρόλο τον φόβο που κινητοποιείται είναι το μότο της έκλειψης για σένα. Το μόνο στήριγμα σου θα πρέπει να είναι η Πίστη σου. Ούτε η διαίσθηση, ούτε η εμπειρία σου, μόνο η Πίστη η οποία είναι βασισμένη στην μέχρι τώρα δουλειά που έχεις κάνει με τον εαυτό σου και την διδασκαλία που έχεις λάβει. Να είσαι υπομονετικός/ή με τον εαυτό σου την στιγμή που πιθανά να μην μπορείς να βρεις άμεσα τις λύσεις που ψάχνεις. . .

Τοξότης

Ο χρόνος σήμερα φαίνεται να μην είναι αρκετός ή αντιθέτως να νιώθεις πως δεν τελειώνει η μέρα. Οι ψυχικές σου φορτίσεις λόγω της Σεληνιακής έκλειψης στον Καρκίνο είναι αισθητές και ενδέχεται να μην καταφέρεις με ευκολία να συγκρατηθείς αν βρεθούν προκλήσεις στον δρόμο σου. Ακόμη και αν εμπόδια σε κρατούν στο ίδιο σημείο προσπάθησε να συγκρατηθείς και να σταθείς πάνω από την ανησυχία που νιώθεις. . .

Αιγόκερως

Η αγάπη είναι ένας μακρύς δρόμος και σήμερα θα χρειαστεί κουράγιο και σθένος από εσένα. Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου δημιουργεί προκλήσεις στον τομέα που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Είτε νιώθεις πως θέλεις να πάρεις περισσότερα σε αυτόν τον τομέα είτε αισθάνεσαι πως οι άλλοι ζητούν πολλά από εσένα, χρειάζεται θάρρος σήμερα για να προχωρήσεις μια κατάσταση. Η αυτοπεποίθηση σου και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό βοηθητικά σε αυτή την διαδικασία. . .

Υδροχόος

Η έκλειψη Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει την καθημερινότητα σου και την εργασία σου. Αυτή την στιγμή είσαι σε θέση να δεις καθαρά που χρειάζονται αλλαγές και να προβείς προς αυτές. Είτε ευθύνονται εξωτερικοί παράγοντες είτε έχει να κάνει πρωτίστως με εσένα, το σίγουρο είναι πως οι αλλαγές πρέπει να γίνουν από εσένα και μόνο. Μην βάζεις μόνος/η σου τα εμπόδια στον δρόμο σου και μην σαμποτάρεις την εξέλιξη σου. . .

Ιχθύες

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο σου ζητά να επιτρέψεις στην φαντασία να εισέρθει στην ζωή σου χωρίς να την φοβάσαι. Η αυτό-έκφραση σου τώρα είναι πιο δυνατή από ποτέ και μπορείς να δώσεις έμφαση και προτεραιότητα σε οτιδήποτε βοηθά την προσωπική σου αυτό-ανάπτυξη. Ακόμη και αν αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ εργασίας και διασκέδασης αυτή την στιγμή επίλεξε αυτό που είναι πιο δημιουργικό

https://astroguide.gr